The Great Gatsby

Kjole Cameo (annonselink) / Pumps Nelly (annonselink) / Veske ebay / Øredobb treasures.no (utsolgt) / Ring Hasla – Treasures.no 

Denne kjolen gleder jeg meg til å bruke i storesøster sitt 30-årslag om litt over en uke 😀 Er den ikke lekker? I ♥ it! Den kommer fra Cameo, som har sommersalg nå, her 😀

Kjolen er tydelig inspirert av The Great Gatsby, som utspant seg på 1920-tallet hvor veldig feminin mote som frynser, paljetter, glitter, sort, gull, sølv, hvitt, duse toner, og skinnende materiale var i fokus. Headpiece var også en klassiker, og det kommer jo mer og mer nå!

Googlet det nettopp og fant en trailer av den på youtube. Dødskult at den re-innspilles med blant andre Leonardo DiCaprio som selveste Mr. Gatsby, filmen har visst release 25. desember, gjett om jeg skal se den!

117 kommentarer

 1. Susanne

  Fy søren, F. Scott Fitzgerald er en av de største av de største, altså.

  Flotte bilder!

 2. NYDELIG! hvilken str har du i kjolen? må ha! 😀

  1. Fotballfrue

   Xs 🙂

   – C

 3. I just saw your post about travel destinations. I’m from Brazil and here has many beautiful places to conhcer. Rio de Janeiro, Angra dos Reis, Buzios, the city of Nice …

  kisses

 4. Så fantastisk pen du er Caroline. Den kjolen kledde du veldig godt:)

 5. Haha, vi ble tvunget til å lese The Great Gatsby på skolen, og jeg husker jeg hatet den boken. Tror jeg aldri leste den helt ut heller;)

 6. Vakker som alltid 🙂

  jeg lånte noen bilder fra deg til et antrekks inpirasjonsinnlegg på bloggen min, håper det går greit! Bare å si om du vil at jeg skal fjerne det.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   – C

 7. Elsker The Great Gatsby! Vi analyserte den i English Literature-faget vårt 🙂
  I dag gav jeg boken din i gebursdagsgave til min mor, og hun ble fantastisk frydefull! Gleder meg til å lage og smake alle oppskriftene dine!!! Du er en fantastisk kvinne! 🙂

 8. Kristin

  Wooow! V a k k e r – dette er rett og slett en nydelig samling bilder, får meg til å smile 😀

 9. Martine

  Du var nydelig i dag!

  Nå har jeg akkurat slukt i meg en stoooor porsjon med lavkarborømmegrøt og sognemorr – NAM! Vil bare takke deg for at du har gitt meg inspirasjon til å legge om kostholdsvanene mine. Har spist lavkarbo i snart ett år og gått ned mange kilo, mye takket være deg og dine fine oppskrifter!

  Klem.

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Jeg elsker rømmegrøt <3

   Glad for å høre at du trives med livsstilen din, det er så viktig 🙂

   Klem 🙂

 10. Tror dette er den fineste kjolen jeg har sett på lenge! Wow 😀

  – L

  1. Fotballfrue

   Takk, søta <3

 11. Lekker kjole altså, den var flott 😀

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 12. Ingrid Svendsen

  WOW, fantastisk kjole 😀 Og rumpa di løfter den til nye høyder 😉 Hihi! Men det som egentlig er prikken over i’en på disse bildene er leppene dine. Det passet PERFEKT med den fargen, hele antrekket fikk et skikkelig løft <3 Håper du bruker den fargen på leppene på selve dagen også 😀 Jeg synes ikke alle kler sånn leppestift, men du naila det 100%!!!

  (forresten så vil jeg igjen også skryte av Lasse som er vanvittig flink til å ta bilder. Skjønner jo godt at han blir inspirert når han har deg som motiv da 😉 )

  Ha en deilig dag 😀 Blir trening på meg senere, og når jeg er på Elixia tenker jeg alltid på deg. Du er den beste motivasjonen <3

  1. Fotballfrue

   Haha, søteste Ingrid! Takk <3

   Blir kveldstrening på meg i dag, greit innimellom det også, selv om målet er å trene før klokken åtte hver dag 😉 Noen dager går det bare ikke :O

   Klemmer <3

 13. Fantastisk kjole og antrekk 🙂 Koselig det forrige innlegget ditt, fikk sånne gode sommerfølelser. Nyter selv feriedager med mine, og jeg synes hjemmedagene er noe av det beste. Ingen stress, bare kos 🙂 Ha en flott dag.

 14. Nydelig clutch! Har du link til selger på ebay? Jeg finner bare svarte og sølvfarget. Takk 🙂

 15. The Great Gatsby er først og fremst en veldig kjent roman av F. Scott Fitzgerald, deretter en film 🙂 Synes det burde vært nevnt:)

  1. Fotballfrue

   Dette er jeg klar over, men det er moten og klærne i filmen jeg refererer til, jeg ser det derfor ikke nødvendig å nevne novellen.

   – C

   1. Hehe, det er ikke en novelle, det er en roman fra 1925 😉

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg vet jo faktisk det 🙂

    – C

 16. Hei! Jeg vil anbefale deg noen sunne knekkebrød! De er også lavkarbo (er bare 14, så vet ikke så mye om det, men det er jo såvidt mel i):
  http://www.sunnjenteidrett.no/matprat/oppskrifter/Sider/Hjemmelagetknekkebr%C3%B8d.aspx

  De smaker SÅÅÅ godt 😀

 17. Caroline, du er så søt!!<3 Og da tror jeg øynene har MYE å si! Du har så nydelige øyne!! 

  Forresten, jeg vet du har skrevet om Nike + før. Men er det noe du anbefaler å ta i bruk? (Vet ikke om du bruker dette enda!)

 18. Du ser nyyydelig ut i kvitt!

 19. Hei!
  Virkelig sommerlig ser du ut:) kjempefin!
  men et spørsmål du har så vanvittig vakre negler, har du kun
  støpt på negler eller bruker du en neglelakk over også?
  Den ser ut som en nydelig dus rosa<3

 20. Hei vakre Caroline =)

  Skal bare tipse deg om en fantastisk god lavkarbo-rett jeg komponerte igår, som jeg er sikker på at du vil like!

  Til 2 pers trenger du:
  1 brokkoli
  1 blomkål
  1 boks bogskinke e.l.
  Fløte
  Smør
  Ost

  Kutt opp brokkolien i små buketter og skinken i terninger, og ha dette i en ildfast form. Lag blomkålmos som du pleier (jeg blander kokt blomkål, salt, pepper, smør, fløte og litt seterrømme), og hell dette over brokkolien og skinken. Ha revet ost på toppen, og stek på 225 grader til osten er gyldenbrun og brokkolien er ferdig (ca. 20 min).

  Fantastisk godt! 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

   Klem!

 21. Tror du må ha et av de mest naturlige resultatene jeg har sett etter restylan/eller noe annet sånt, det ser faktisk veldig naturlig ut! 🙂 Og ikke minst flott! Du er nydelig <3 Nydelig kjole også!
  Klem

 22. I just want to say, that I love visit your site. I do it regularly. I’m addicted 🙂
  Greetings from Poland (UE)!

 23. Vakreste deg! <3

 24. Cecilie (Lille My)

  DET var et fantastisk lekkert antrekk, Caroline! Og veska…. kjempestilig!
  En super uke ønskes deg her fra nord 🙂

 25. hei!
  prøver å finne den rosa toppen på asos, men finner den ikke.. den var jo helt nydelig! kan du være så snill å sende link? 🙂

 26. […] Se her for info om antrekk 😀 […]

 27. Charlotte

  Utrolig fin blogg skrevet av en utrolig fin dame!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *