The Great Gatsby

Kjole Cameo (annonselink) / Pumps Nelly (annonselink) / Veske ebay / Øredobb treasures.no (utsolgt) / Ring Hasla – Treasures.no 

Denne kjolen gleder jeg meg til å bruke i storesøster sitt 30-årslag om litt over en uke 😀 Er den ikke lekker? I ♥ it! Den kommer fra Cameo, som har sommersalg nå, her 😀

Kjolen er tydelig inspirert av The Great Gatsby, som utspant seg på 1920-tallet hvor veldig feminin mote som frynser, paljetter, glitter, sort, gull, sølv, hvitt, duse toner, og skinnende materiale var i fokus. Headpiece var også en klassiker, og det kommer jo mer og mer nå!

Googlet det nettopp og fant en trailer av den på youtube. Dødskult at den re-innspilles med blant andre Leonardo DiCaprio som selveste Mr. Gatsby, filmen har visst release 25. desember, gjett om jeg skal se den!

117 kommentarer

 1. ÅH! Caroline du er NYDELIG og VAKKER!

 2. Åå kjempe fin! Du kledde den virkelig<3 klem!

 3. DU er bare så skjønn! Ser ut som en vakker engel der du står 🙂 🙂

 4. Går det bra med deg?? Det ser ut som du er lei deg når man ser i øynene dine. Håper alt går bra 🙂

 5. Utrulig flott : D Likte veldig godt fargen på leppestoften din!
  Ser du har på deg guilia shoes fra nelly, vurderer å kjøpe de, men lurer på korleis de er i størrelsen? Det var ingen som hadde nevnt det på nelly, så tenkte eg kanskje kunne spørre deg? Er de stor/liten/normal i størrelsen? : )

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg synes de er normale 🙂

   Klem!

   1. Ok : ) Takk for hjelpen! : D

 6. I love the dress it is very flattering and compliments your figure
  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 7. Elska klesstilen din Caroline!:))

 8. Melanie

  Beautiful Caroline, you are like a superwoman and barbie in one! :)))) And on this photos you are like angel, who came from the clouds! <3

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you, sweetie <3

 9. Ah, Leonardo…. sikle…. 😉

  Syns original filmen med Robert Redford var litt forvirrende..

  1. Fotballfrue

   Hihi, enig 😉

   – C

 10. Nyydelige bilder! Den veska var bare helt fantastisk 😀 Gjorde seg skikkelig bra til antrekket 🙂 Er i grunnen ganske misunnelig på den sola der også! Her er det bare høst…. Du må ha en fin kveld videre, fina <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Sola kommer og går som den vil her :/ Skikkelig skiftende vær :/ Dårlig sommer :O

   Fin kveld til deg også <3

 11. Du er så pen, Caroline!

  Forresten, har jeg veldig lyst på en sånn ring clutch merker jeg, hihi 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 De er lekre!

   – C

 12. Ville bare si at leppene dine ser fantastiske ut i dag!
  🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Lenge siden jeg har brukt rødt, men det gjør mye 🙂

   – C

 13. Camilla

  Nest siste bilde, speechless! Så vakker du er! Du kledde røde lepper:)

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne!

 14. like fantastiske som resten av deg ser ut. Som en engel 🙂

  1. Fotballfrue

   Aw, takk 😀 😀

 15. Fine deg!:)

  Synes du str fra Cameo er normale forresten?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Noen er normale, mens andre er litt store. Akkurat jakkene kan faktisk være litt små :p

   – C

   1. Takk.:) Da får jeg håpe på det beste! Printed Ruffle Dress er nemlig på vei til meg. Juhuu!

   2. Fotballfrue

    Den er fiiin 😀

 16. Kjempefin kjole!
  Hvor er det du forstørrer leppene dine, og hva har du i? Leppene dine har jo forandret seg enormt, du kler det:-)

 17. F-a-n-t-a-s-t-i-s-k! Engel på jord <3

 18. Du har sikkert fått dette spm mange ganger før, men håper du tar deg tid til å svare meg alikevel. Jeg lurer på hvilken kameralinse du har brukt på bildet i headeren og på bildene i dette innlegget? Vil gjerne kjøpe meg en ny linse som tar fine bilder uten at jeg må fikle så mye med innstillingene:) Stiller du inn kameraet selv forresten, eller bruker du bare manuell innstilling?:) Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra meg:)

  1. Fotballfrue

   50 mm. linse, den er knallgod 😀 Stiller inn kameraet selv 🙂

   Klem 🙂

 19. this purse is amazing! 😉 love it!

 20. Wow, dette er kanskje det fineste antrekket (og bildene) jeg har sett av deg! NYDELG 🙂

  1. Fotballfrue

   Wæ, takk <3

 21. Så fin du er:)

 22. Nydelig clutch! Har du link til selger på ebay? Takk 🙂

 23. Denne var fin! 🙂 på jakt etter en oppskrift fant jeg forresten et gammel inlegg hvor du sier at du har brukt toropakke fordi du ikke skal skryte på deg bakerskills! Nå har du gitt ut kokebok, du må jo alltid ha hatt et skjult naturtalent :)imponerende. Når og hvordan ble interessen for matlaging vekket?:)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, gøy 😀 Sansen for matlaging har jeg alltid hatt, det henger igjen fra oppveksten, men å bake har aldri vært en sterk side inntil jeg flyttet inn til Lars-Kristian 🙂 Jeg startet å bake kaker og brød og alt mulig på den tiden 🙂

   – C

 24. Forr en snasen kjole!! 😀 Nå som alltid var du veldig pent kledd, så fine bilder av deg:)) Her har det nylig blitt laget supercookies, og gode var de ja! 😀 Mandagsklem til deg:)

  1. Fotballfrue

   Å, så bra 😀 De er kjempegode 😀 Tror jeg må lage dobbelt opp neste gang 😉

   Klem!

 25. I love you and your blog! You Are GORGEOUS

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 Maks me happy 🙂

   Hugs!

 26. Du er virkelig bare så vakker!

 27. Sånn forresten! Har ein liten request til deg, noko eg har tenkt på på mange bloggar, hadde det vore mulig å ta nokre bilete som viser ryggen på kjolen og antrekk generelt når du viser oss outfit?

  1. Fotballfrue

   Det kan jeg sikkert gjøre 🙂 Pleier faktisk å ta bilder bakfra også 😀

   Klem!

 28. Gorgeous dress and oooh how much I love this bag. Beautiful look! 🙂

  https://kadddii.blogspot.com/

 29. Nydelige bilder! og kjolen var råflott! 🙂

 30. Wow! Du er utrolig vakker, Caroline! 🙂 <3

  1. Fotballfrue

   *rødme* takk <3

 31. Wow, du var vakker på det nest siste bilde!!!;))

 32. Fint antrekk 🙂

 33. WOW! Du ser nyyydelig ut!

  1. Fotballfrue

   Takk, søta 😀 <3 Det gjør jammen du også!

 34. Nydelig, Caroline ღ
  – både du & kjolen…
  Virkelig flotte bilder…
  – falt også pladask for
  de skjønne øredobbene

  Ha en fortsatt fin kveld
  – klem fra Mette

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Mette <3 Du er så god 🙂

   Klemmer 🙂

 35. Karoline

  Jovisst var kjolen lekker, og det er jaggu du også 😀

 36. Michelle

  Disse bildene her var bare nydelige! Kjolen ser helt fantastisk ut <3 Og tilbehøret stod perfekt til. Takk for all inspo du stadig sprer gjennom denne bloggen. Jeg blir utrolig inspirert av hvordan du kler deg, styling, trening, matlaging og listen forrsetter! Elsker bloggen din, den er den beste 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Michelle! Jeg blir så glad for slike tilbakemeldinger, du aner ikke <3

 37. Marita Ø

  Wow, så fin du er! Og jeg elsker den lille vesken <3 Jeg har nesten glemt hvor pent hvitt er.. Ser jeg må finne frem mer av det, elsker hvitt på hvitt 😀

 38. Du er så fantastisk vakker. Må bare si det 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du <3

 39. Sara Maria

  Her såg du skikkelig fresh ut!! 🙂

 40. stud.jur

  Så fin du var 🙂 og fin hage 😉 hadde vært veldig fint å kle den buen/ inngangsporten til hagen med lyse klatre-roser 🙂

  1. Fotballfrue

   Klatrerosene er på vei 😀

   – C

 41. Bladde gjennom boken din for første gang i dag på Ark, og det første jeg tenkte var: for en bok!! Fantastisk. Og det andre jeg tenkte: denne må jeg ha! 😉 Du har gjort en skikkelig god jobb med den, u should be proud!!

  Håper uken din ble fin! Jeg ble inspirert til å komme meg på friskhuset for å trene en time intensiv «step puls». Takk for at du er den du er 🙂
  Klem!

  1. Fotballfrue

   vræl, tusen takk 😀

   Klem tilbake 🙂

 42. Utrolig lekker kjole 🙂

 43. Den totale motsetningen av deg. Likevel to utrolig flotte jenter! Dette beviser at man kan se like bra ut uansett om man veier 50kg eller 130 =)

  https://kristinefjellestad.blogg.no/1342469000_en_liten_shoot.html

 44. Hei! Jeg vet ikke om du kan hjelpe meg, men jeg har gått på lchf i en måned nå og jeg kjenner meg mer sliten enn før.Hva er det jeg spiser feil? Vet du om noen vitaminer eller lignende som gir mer energi, eller mat? Jeg spiser mye bær, bør jeg kutte ut dette?
  Klem Linn:)

  1. Fotballfrue

   Litt vanskelig å svare på, uten å vite noe om hva du spiser :/ Hvilke kilder har du til karbohydrater og fett? Spiser du deg mett, og hvor lenge holder du deg mett etter måltidene? Hvor mye karbohydrater får du i deg ca?

   – C

   1. Jeg prøver å sette inn så mye fett jeg klarer, som å bruke smør istedet for margarin, avokado, cottage cheese osv, men syntes det er vanskelig å få det inn i alle måltider. Jeg spiser lite karbohydrater, hvor mye er jeg usikker på, men i løpet av en dag drikker jeg 1 smoothie (blåbær, bringbær ,avokado og naturell yoghurt) endel lchf brødskiver med pålegg som ost osv, vanlig middag hvor jeg prøver å tilsette seterrømme osv. Spiser som regel ikke kveldsmat siden jeg pleier å være såpass mett etter middagen. Jeg holder meg ca 4-5 timer før jeg spiser igjen. Jeg spiser meg ikke helt stappmett, men ganske mett. Og jeg drikker en skje tran hver dag, hehe 🙂 Jeg prøver også å trene 3-4 ganger i uken. hvor jeg løper og tar elipse, men har merket de siste dagene at jeg klarer ikke å gi like mye som jeg gjorde før, og bena føles bare tunge ut. Takk for svar!

    Klem Linn 🙂

 45. Oi! Det må jeg si! Fineste antrekket du har hatt på lenge!! 😀 Var nydelig!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jeg har ikke på meg dette i dag altså, men jeg ville vise den frem 🙂

   – C

 46. Jeg elsker håret ditt!
  Hvordan får du krøllene til å sitte hele dagen?
  Når jeg krøller håret, holder de som regel aldri lenger enn en times tid..

  1. Fotballfrue

   Disse sitter som støpt, blir litt slakkere ila. dagen, men det er bare fint, synes jeg 🙂 Bruker både olje og spray 🙂

   – C

 47. Så fin farge du hadde på brynene dine her: Kan du si hva du har brukt? Jeg kjøpte det billionsettet, men det er alt for mørkt for meg 🙁

  1. Fotballfrue

   Det er bdb 🙂 Duser ut fargen på den, den er ganske mørk. Bruker en lys skygge over også 🙂 Faktisk synes jeg den har blitt litt mørkere i det siste? Skal høre med Coverbrands om det er tilfellet 🙂

   – C

   1. Marlene

    Jeg tenkte faktisk oså over brynene,syntes de var spesielt fine og fremhevet på disse bildene:)

 48. Aaaahhh….Caroline du er skjønnheten selv!
  Det nest siste bilde var utrolig vakkert av deg!
  Jeg har alltid hørt at skjønnheten kommer innenfra, og den gjør sitt med det ytre, så du må jo være litt av ei skjønn jente fra innerst til ytters;)

  Ønsker deg en riktig god natt, sov godt og drøm søtt:)

  nattaklem

 49. Hermine

  Helt sinnsykt fint antrekk! Du ser virkelig ut som en engel. Og den leppestiften kledde du så godt! Litt sånn «cerise-rød» – nydelig 🙂

 50. Susanne

  Fy søren, F. Scott Fitzgerald er en av de største av de største, altså.

  Flotte bilder!

 51. NYDELIG! hvilken str har du i kjolen? må ha! 😀

  1. Fotballfrue

   Xs 🙂

   – C

 52. I just saw your post about travel destinations. I’m from Brazil and here has many beautiful places to conhcer. Rio de Janeiro, Angra dos Reis, Buzios, the city of Nice …

  kisses

 53. Så fantastisk pen du er Caroline. Den kjolen kledde du veldig godt:)

 54. Haha, vi ble tvunget til å lese The Great Gatsby på skolen, og jeg husker jeg hatet den boken. Tror jeg aldri leste den helt ut heller;)

 55. Vakker som alltid 🙂

  jeg lånte noen bilder fra deg til et antrekks inpirasjonsinnlegg på bloggen min, håper det går greit! Bare å si om du vil at jeg skal fjerne det.

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 😀

   – C

 56. Elsker The Great Gatsby! Vi analyserte den i English Literature-faget vårt 🙂
  I dag gav jeg boken din i gebursdagsgave til min mor, og hun ble fantastisk frydefull! Gleder meg til å lage og smake alle oppskriftene dine!!! Du er en fantastisk kvinne! 🙂

 57. Kristin

  Wooow! V a k k e r – dette er rett og slett en nydelig samling bilder, får meg til å smile 😀

 58. Martine

  Du var nydelig i dag!

  Nå har jeg akkurat slukt i meg en stoooor porsjon med lavkarborømmegrøt og sognemorr – NAM! Vil bare takke deg for at du har gitt meg inspirasjon til å legge om kostholdsvanene mine. Har spist lavkarbo i snart ett år og gått ned mange kilo, mye takket være deg og dine fine oppskrifter!

  Klem.

  1. Fotballfrue

   Å, så deilig! Jeg elsker rømmegrøt <3

   Glad for å høre at du trives med livsstilen din, det er så viktig 🙂

   Klem 🙂

 59. Tror dette er den fineste kjolen jeg har sett på lenge! Wow 😀

  – L

  1. Fotballfrue

   Takk, søta <3

 60. Lekker kjole altså, den var flott 😀

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 61. Ingrid Svendsen

  WOW, fantastisk kjole 😀 Og rumpa di løfter den til nye høyder 😉 Hihi! Men det som egentlig er prikken over i’en på disse bildene er leppene dine. Det passet PERFEKT med den fargen, hele antrekket fikk et skikkelig løft <3 Håper du bruker den fargen på leppene på selve dagen også 😀 Jeg synes ikke alle kler sånn leppestift, men du naila det 100%!!!

  (forresten så vil jeg igjen også skryte av Lasse som er vanvittig flink til å ta bilder. Skjønner jo godt at han blir inspirert når han har deg som motiv da 😉 )

  Ha en deilig dag 😀 Blir trening på meg senere, og når jeg er på Elixia tenker jeg alltid på deg. Du er den beste motivasjonen <3

  1. Fotballfrue

   Haha, søteste Ingrid! Takk <3

   Blir kveldstrening på meg i dag, greit innimellom det også, selv om målet er å trene før klokken åtte hver dag 😉 Noen dager går det bare ikke :O

   Klemmer <3

 62. Fantastisk kjole og antrekk 🙂 Koselig det forrige innlegget ditt, fikk sånne gode sommerfølelser. Nyter selv feriedager med mine, og jeg synes hjemmedagene er noe av det beste. Ingen stress, bare kos 🙂 Ha en flott dag.

 63. Nydelig clutch! Har du link til selger på ebay? Jeg finner bare svarte og sølvfarget. Takk 🙂

 64. The Great Gatsby er først og fremst en veldig kjent roman av F. Scott Fitzgerald, deretter en film 🙂 Synes det burde vært nevnt:)

  1. Fotballfrue

   Dette er jeg klar over, men det er moten og klærne i filmen jeg refererer til, jeg ser det derfor ikke nødvendig å nevne novellen.

   – C

   1. Hehe, det er ikke en novelle, det er en roman fra 1925 😉

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg vet jo faktisk det 🙂

    – C

 65. Hei! Jeg vil anbefale deg noen sunne knekkebrød! De er også lavkarbo (er bare 14, så vet ikke så mye om det, men det er jo såvidt mel i):
  https://www.sunnjenteidrett.no/matprat/oppskrifter/Sider/Hjemmelagetknekkebr%C3%B8d.aspx

  De smaker SÅÅÅ godt 😀

 66. Caroline, du er så søt!!<3 Og da tror jeg øynene har MYE å si! Du har så nydelige øyne!! 

  Forresten, jeg vet du har skrevet om Nike + før. Men er det noe du anbefaler å ta i bruk? (Vet ikke om du bruker dette enda!)

 67. Du ser nyyydelig ut i kvitt!

 68. Hei!
  Virkelig sommerlig ser du ut:) kjempefin!
  men et spørsmål du har så vanvittig vakre negler, har du kun
  støpt på negler eller bruker du en neglelakk over også?
  Den ser ut som en nydelig dus rosa<3

 69. Hei vakre Caroline =)

  Skal bare tipse deg om en fantastisk god lavkarbo-rett jeg komponerte igår, som jeg er sikker på at du vil like!

  Til 2 pers trenger du:
  1 brokkoli
  1 blomkål
  1 boks bogskinke e.l.
  Fløte
  Smør
  Ost

  Kutt opp brokkolien i små buketter og skinken i terninger, og ha dette i en ildfast form. Lag blomkålmos som du pleier (jeg blander kokt blomkål, salt, pepper, smør, fløte og litt seterrømme), og hell dette over brokkolien og skinken. Ha revet ost på toppen, og stek på 225 grader til osten er gyldenbrun og brokkolien er ferdig (ca. 20 min).

  Fantastisk godt! 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips 😀

   Klem!

 70. Tror du må ha et av de mest naturlige resultatene jeg har sett etter restylan/eller noe annet sånt, det ser faktisk veldig naturlig ut! 🙂 Og ikke minst flott! Du er nydelig <3 Nydelig kjole også!
  Klem

 71. I just want to say, that I love visit your site. I do it regularly. I’m addicted 🙂
  Greetings from Poland (UE)!

 72. Vakreste deg! <3

 73. Cecilie (Lille My)

  DET var et fantastisk lekkert antrekk, Caroline! Og veska…. kjempestilig!
  En super uke ønskes deg her fra nord 🙂

 74. hei!
  prøver å finne den rosa toppen på asos, men finner den ikke.. den var jo helt nydelig! kan du være så snill å sende link? 🙂

 75. […] Se her for info om antrekk 😀 […]

 76. Charlotte

  Utrolig fin blogg skrevet av en utrolig fin dame!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *