Mandag

Jeg føler på meg at dette kommer til å bli en deilig uke. Værgudene har ifølge yr.no bestemt seg for å være ganske snille med Siljan, og i morgen har Lars-Kristian fri. I tillegg har mandagen startet så behagelig, og det er alltid et godt tegn. Jeg er så tankefull om dagen, jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan ligge våken altfor lenge om nettene,  bare tenke. Da er det godt å få sovet ut litt, og i tillegg kjenne at jeg fortsatt får sommerfugler i magen hver gang han stryker meg gjennom håret. Å vite at han forstår meg. Sommeren gjør meg, om mulig, enda mer forelsket og takknemlig.

Vi rakk å spise frokost på terrassen tidligere, og jeg har løpt 6 intense kilometer etterfulgt av litt lett styrke. Nå skal jeg i gang med arbeidsdagen, har litt mindre å gjøre i disse sommerferietider, så tipper jeg kan avslutte relativt tidlig. Lars-Kristian har viet kvelden til studier, så jeg får se hva jeg finner på. Jeg skal i hvert fall på lest ut Matrevolusjonen!

Ha en fin og sprek mandag ♥

85 kommentarer

 1. Kjærligheten er fantastisk 🙂 du er fantastisk!

  1. Miss world Norway 2012:
   Caroline appears in this event video from JPO.NO

   https://www.youtube.com/watch?v=oGXDY6LAmUk&feature=g-upl

 2. Hva tenker du på?

  1. Fotballfrue

   Det er virkelig ikke noe jeg ønsker å dele 🙂

   – C

   1. camilla

    Tenker vel ikke på å slutt å blogge vel????

   2. Fotballfrue

    Hehe, nei, på ingen måte 🙂

    – C

 3. Å dere er så fine sammen<3 Koos dere masse og ha en strålende mandag du også<3
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Tusen hjertelig takk <3

 4. Marita Ø

  Så fint et innlegg 🙂 Håper alt er bra med deg, Caroline! Nyt mandagen 🙂 Nå skal jeg avgårde på ukens første treningsøkt igjen, blir godt! Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Alltid gode Marita <3 Tusen takk! Ha en knallbra økt 🙂

   Klemmer 🙂

 5. Har på følelsen at du er gravid, og lurer på hvordan det skal bli :)) Du blir en super mor, hvis det er det du tenker på! Den beste!

 6. Solveig

  Dere utgjør et så fint par. Dere virker så utrolig lykkelig og det elsker jeg å se. Jeg håper du får en fin uke, det fortjener du<3

 7. Håper uka di blir fin, Caroline!! Du er fantastisk 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er jammen du også!! <3

 8. Dere er så skjønne sammen! Sommeren er en helt fantastisk tid! 😀

 9. Håper du har det bra Caroline. Alle har vel litt ups and downs selv du også, selv om du alltid er så positiv og
  sprer så mye positiv energi rundt deg. 🙂
  Ha en flott mandag!

  klemmer

 10. Så herlig det bildet var <3 Og teksten på bildet også!
  Håper alt er bra med deg, og at alle stundene med mye tanker gjør noe godt og ikke vondt.

  Ha en strålende mandag, begge to. Klem <3

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne!

   <3

 11. Så nydelig bilde:) dere er så fine sammen! Håper du får sove bedre i natt, ikke no godt å ligge våken i mange timer å prøve å sove… Jeg har akkurat fullført ukens første treningsøkt, så nå kan jeg dra på jobb med god samvittighet 😀

 12. Hva tenker du på da? 🙂 Har du noen spennende prosjekter på gang? Er det noe vi kan få vite om, kanskje?

 13. Så kjekt å se at du er så forelsket enda og at LK støtter deg og bryr seg om deg! Håper du finner utav det du tenker på 🙂
  Ha en fin mandag videre.

 14. Håper alt er fint med deg, Caroline! Det er godt å lese at dere er like forelsket etter 5 år. Det er jo akkurat slik det skal være.:)

  Sender deg en god klem. Ikke bra å tenke for mye, vet du.;)

  1. Fotballfrue

   <3

 15. Dere er så søte sammen! Kjærlighet er noe av det vakreste som finnes, så ta godt vare på den 🙂 Ønsker deg en fin uke videre, Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du <3

 16. Tankene om befruktning kan tære på søvnen Caroline. Ikke alle som kan bli gravide.

  1. Fotballfrue

   Hvorfor tror du at det er det jeg tenker på? Har jeg gitt noen som helst vibber om at det er det jeg tenker på? Helt ærlig synes jeg kommentaren din er fullstendig utenfor all fornuft. Det er slike ting man ikke sier. Hva om jeg vet at jeg kan bli gravid? Du vet jo faktisk svært lite om meg 🙂

   – C

  2. Wow, for en slem kommentar…

   Håper det er gode tanker som holder deg våken om nettene Caroline <3

  3. Men i alle dager.. Passende navn du hadde i hvert fall 🙂

   1. Nei, slikt sier man bare ikke!
    Fertilitet og graviditet, når det gjelder andre enn seg selv, er det ingen som har noe med! Jeg syns dette er absolutt en privatsak, og noe vi lesere ikke trenger hverken nevne eller spørre Caroline om 🙂

    Jeg FORGUDER mine to prøverørsbarn<3
    Å slike kommentarer var for meg bare utrolig provoserende, vonde, sårende og mye mye mer!!!

  4. Sånn sier man bare ikke.

 17. Håper du får orden på tankene! Det er ofte litt slitsomt med slike perioder, men da er det nok ekstra godt å ha en ved sin side som forstår! <3
  Hørtes forresten ut som en super mandag hittil, kos deg resten av dagen! 😀

  Og du, jeg bare lurte på en ting.. Når du bruker iphone for å måle hvor mange km du har løpt etc, har du den i hånden eller i et løpearmbånd på armen? (Eller hvordan gjør du det?) Jeg fikk inntrykk av at man må gå/løpe med iphonen i hånden for at appen skal fungere og da ble jeg litt usikker :p

  1. Fotballfrue

   Jeg har den rundt armen 🙂 Har kjøpt et etui på Spaceworld 🙂

   Klem 🙂

   1. Bruker du iPhonen istedenfor Nike pulsklokken?

   2. Fotballfrue

    Ja, til tider 🙂

    – C

 18. Har jo et lite håp jeg da om at du kanskje tenker på å øke den lille familien deres. Men det er bare fordi jeg er gravid nå og hadde syntes det hadde vært veldig spennende å følge deg gjennom en graviditet 😉 Men for alt jeg vet har du kanskje planer om å slutte å blogge når den tid kommer… Men hadde vært veldig inspirerende å fulgt deg siden du trener så bra og du sikkert hadde klart å finne muligheter til det gjennom graviditeten også.

  Uansett, god sommer!

 19. Søte deg, sender over en klem jeg Caroline. Det er ups and downs, og da er det jammen godt å ha en mann som forstår og er der for deg<3 Det i seg selv er unikt<3 Ikke alle som er slik, derfor en så stor lykke i livet om man får oppleve det:)
  Liker å lese at yr.no melder go´vær til Grendland:)

  Min mann og jeg har vært kjærester i 11 år og giftet oss også i 2010, og vi er/blir faktisk mer og mer forelsket vi 😉 For enkelte kan det høres ut som en klisje, men for oss er det faktisk slik. Kjærligheten er så sterk, intens og unik<3 Nyt hverandre og tiden dere har, en vet aldri hvor lenge man har hverandre;)

  I dag har jeg vært på helsekosten å handlet inn ingredienser til supercookies, gleder meg til å lage de i kveld.
  Jeg har tenkt å skaffe meg boken din, da jeg har forstått at det er mange supre oppskrifter i den:) Tenkte den også var en glimrende gave til min mor, da hun sliter med vekt og har fått beskjed fra legen om å starte på lavcarbo.

  Ønsker deg en flott mandag:)

  klem

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord <3 Og for en god klem, de kommer alltid godt med <3 Sender en tilbake 🙂

   Herlig å lese om forelskelsen, sånn føler jeg virkelig det er her også, håper det aldri går over 🙂

   Lykke til med cookiesene, de er rågode 😀

   Klemmer 🙂

   1. Nå har jeg fått nye favoritt cookies<3 utrolig gode! Det var nydelige:)
    Falt i smak hos mamman min også, hun er på besøk og hun koser seg som bare det;)
    Takk for super oppskrift<3

    klem

   2. Fotballfrue

    Så gøy å høre, elsker disse her i heimen også, de blir jo så sprø og gode 🙂

    Klem 🙂

 20. Hei 🙂
  Jeg lurte bare på du kunne hjulpet meg med et treningsprogram?
  Jeg er en jente på 17år, og ønsker egentlig å holde meg i form, men er ikke flink til å komme igang..
  Jeg har mange ganger startet et program, men holder alltid bare på i max en uke, tror kanskje det har
  med at jeg starter med for mye, så jeg gir bare opp. Driver ikke med trening til vanlig ser du, men gjorde det når jeg var mindre.
  Synes selv at jeg har veldig brede skuldre, men har fått hørt av det sannsynligvis kommer av at jeg som liten var veldig aktiv og bygget opp muskler i armene.

  Så jeg ønsker blant annet å trene armene, magen, rumpen og kanskje mer 🙂 Hadde satt veldig stor pris på om du ville hjulpet meg!
  (obs, trenger lette øvelser, siden jeg ikke er helt innen dette med trening)
  Til hjelpemiddel har jeg både trenings rocke-ring og en liten treningsball 🙂

  Vil også bare si at du er en stor inspirasjon!

 21. Hei! Bare lurer på en ting. DU har jo dei magemusklene, og jeg har lyst på slike og løper og trener styrke veldig mye. Men lurer på om det er best å trene styrke på mage og rygg foreksempel en dag, og neste dag beina og rumpen foreksempel? For jeg trener styrke over hele kroppen omtrent hver dag, men får egentlig ikke fram noen synlige magemuskler…

  1. Da må du trene mer cardio, også må du begynne å tenke på hva du putter i munn 🙂 30% trening, 70% kosthold 🙂

  2. Ja, musklene synes ikke hvis det ligger for mye fett over, og da hjelper det ikke så mye med mageøvelser. Men du burde ikke trene hele kroppen hver dag, da får du for lite restitusjon, og musklene kan dermed «brytes ned». Tren hele kroppen kanskje annenhver dag, eller så kan du dele opp som du er inne på og trene hver dag 🙂

 22. Høyres ut som ein fantastisk start på veka 🙂

 23. Nydelig bilde av dere! Dere er så fine sammen 🙂
  Håper alt er bra med deg <3

 24. <3

 25. Håper du ikke tenker på alle de negative kommentarene som har vært de siste ukene – det er veldig mange flere som er positive til deg enn negative 😀 Uansett, godt at LK forstår og er hos deg. Ta vare på deg selv, han og kjærligheten deres. Nå reiser jeg på en fire uker lang ferie – kommer til å savne bloggen din 😀

 26. Finnes det eit telefonr som man kan nå treasures på ?? Har sendt tre mail no og brukt nettsida dåkes men får ikkje noko svar…

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Vi har litt ferieavvikling, så det går litt tregt her :/

   Det står et telefonnummer på treasures.no, ring det, så får du hjelp 🙂

   – C

 27. Wow, jeg skjønner ikke hvordan dette innlegget relaterer til graviditet i det hele tatt =/

  Håper det går fint med deg, gravid eller ikke, høhø <3

 28. Hva skjer med at så mange er så «ståka» på denne graviditeten. Det er et ganske personlig tema synes jeg. Tror bloggen til Caroline kommer til å få alltinn lignende problemer den dagen det eventuelt skjer. Folk kommer til å besøke bloggen som crazy!når det er sagt så tror jeg du ville vært stunning som gravid!7

 29. Jeg må bare spørre. Det virker som om dere har det så flott ilag. Krangler dere noen ganger?

  1. Fotballfrue

   Vi krangler veldig sjelden, nå kan jeg faktisk ikke huske sist :O Det er jo helt klart diskusjoner i ny og ne, men det er noe annet enn krangling 🙂

   Men, det skal sies, de gangene vi krangler, krangler vi med stor K 😉 Hehe. Heldigvis er det fort over også, ingen av oss er langsinte 🙂

   – C

   1. Haha, ser for meg dere som krangler! Du er sutrete og vil ikke snakke, og Lars-Kristian blir veldig irritert og snakker høyt!
    Hehe 🙂

   2. Så herlig! Krangling er så utrolig kjipt. Jeg og samboeren min krangler heller «aldri». Kan ikke huske sist jeg heller 🙂 Vi er like, men alikevel veldig forskjellige. Men vi respekterer hverandres meninger, og det er deilig 🙂

    Ha en fin kveld verdens fineste Caroline <3

 30. Del med oss, vi kjenner deg jo på en måte og vil helt klart ha forståelse og om vi kan, komme med råd kanskje 🙂
  Skal selvfølgelig ikke mase og presse deg, men vi som har fulgt deg helt fra starten, blir jo selvfølgelig nysgjerrige 🙂
  Uansett, alle går gjennom slike tenkefaser, null problem, ting går seg til 🙂
  Klem <3

 31. Ønsker deg en kjempe fin uke 🙂 Håper ikke det er vonde tanker du har våkne netter for. Uansett, alt ordner seg for snille piker 🙂 Tror ikke det blir noe problem for deg uansett hva det skulle være 🙂

 32. Det bildet sier mer enn tusen ord! Nydelig 🙂 Håper alt er bra med deg, Caroline! Ønsker deg en kjempefin dag videre 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne! Jeg har det veldig bra, har bare mange tanker 🙂

   Klemmer <3

 33. Jeanette

  Fantastisk bilde av dere!

 34. Fysj, så uforskammede folk kan bli!! Får litt flashbacks til den gang jeg var nygift og alle skulle vite om ikke det kom små snart – selv før vi planla det selv skulle de vite det.

  Nevermind, den tankekverna går innimellom – bare la den jobbe ferdig. Alt løser seg til det beste for snille jenter sier jeg….Kollegaen min derimot sier at snille jenter kommer til himmelen, vi andre kommer dit vi vil. Er vel noe i begge deler tenker jeg 🙂

  Ha en fin uke! Her starter vi på siste innspurten før ferie – deilig!

  1. Fotballfrue

   Takk, Sølvi <3

   Håper uken blir god, og at ferien blir enda bedre 😉

   Klem 🙂

 35. Sunniva

  Fyttikatta, så nydelig å lese om sånn kjærlighet! Inspirerende!
  Klem til deg 🙂

 36. Rebekka

  ønsker deg en koselig kveld!
  håper ikke tankene er alvorlige<3

  så lurte jeg på noe..jeg har vært sammen med kjæresten min offisielt i 2 mnd i dag, lurte på om du kunne gi meg et godt sunt matips ?:-)

  klemmer fra meg<3

  1. Fotballfrue

   Neida, ingenting alvorlig 🙂 Bare litt. . filosofisk 🙂

   Jeg ville laget baconsurret svinefilet med soltørkede tomater 😀 Det er egentlig ganske enkelt! Du bare surrer bacon med soltørket tomat drysset på, rundt svinefileten (salter og peprer) og steker den på 175 grader 30 min. 🙂 Ved siden av kan du jo ha hva du vil, men jeg liker en enkel salat og for eks. blomkålmos 🙂 Finner oppskrift på bloggen 🙂

   Klem 🙂

 37. Mor til to

  Vil bare sende deg en mandagsklem fra Spania 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3 Sender en tilbake 🙂

 38. Ah, du er ikke den eneste som ligger våken om nettene å tenker, håper virkelig at dine tanker er mer positive enn mine. Jeg begynner virkelig å lure på om jeg noen gang kommer til å oppleve det å ha noen som elsker meg, bli gift osv.

 39. AWW! Dere gir håp til oss andre at Ekte kjærlighet med stor E finnes fortsatt. Ønsker dere mange lykkelige år sammen videre :). Hvilket skrift bruker du?? den er fiiiin 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk <3 Zapfira heter den 🙂

   - C

 40. Fantastisk billede! 🙂 Siger mere, end 1000 ord! Håber alt er godt!

 41. Ååååå, jeg ble helt rørt av innlegget ditt i dag…….

  1. Fotballfrue

   Jeg er glad vi er flere som er lettrørte <3

 42. Anniken

  Slike tankefulle perioder har jeg også – er ikke lett å sove da. Det kan være både positive og negative tanker som kommer, tanker om fremtiden, tanker om ting som har skjedd, valg jeg må ta osv. Min erfaring er at jeg ofte må stå opp igjen, skrive ned en del av det jeg tenker på (du er vel et listemenneske?) før jeg legger meg igjen. Dette hjelper meg til å føle at jeg har kontroll (manglende kontroll gir meg lett søvnløshet eller stressnde drømmer) ,og da sover jeg bedre. Da vet jeg også at jeg kan «plukke opp tråden» igjen når jeg står opp dagen etter. Heldigvis har du jo en flott mann som du kan dele tankene dine med – det hjelper alltid å få snakket om ting!

 43. Micog søhelle

  Så fint og koselig innlegg, dere er virkelig et søtt par altså <3 Jeg har også perioder hvor jeg blir veldig filosofisk av meg og tenker på alt mulig.. Men er egentlig litt deilig.. føler jeg blir bedre kjent med meg selv for hver an de periodene (høres sikkert rart ut).. Men man går jo inn i seg selv og stiller seg selv spørsmål som man selv skal svare på (?).. Håper uansett at du har det bra og at det ikke er noe dumt du bekymrer deg over! Klem =)

 44. jeanette

  Så fine dere er! Har selv perioder hvor jeg tenker og grubler ekstra mye, det går litt opp og ned med det da.. Men ingen alvorlige tanker, bare tanker om livet og alt. Håper alt står bra til, ønsker dere alle fire en fortsatt fin uke 😀

 45. Vakkert innlegg Caroline, og vi har alle sånne dager. Ofte blir jeg liggende til langt på natt og tenke selv. Vet ikke helt hva jeg tenker på, men tankene bare løper løpsk liksom. Innmari slitsomt når man vet at man skal opp om noen timer! Men samtidig, hadde vi ikke hadd disse tankene så hadde hjernen gått amok til slutt tror jeg: HEAT overloaded!! 😉 Så det er vel litt sunt innimellom med disse våkennettene, man får jo sortert tankene og dratt de frem til bevisstheten. Men jeg ønsker deg en god natts søvn i kveld, håper hjernen lar deg hvile.. ..

  God natt søte Caroline

 46. Du gir meg treningsmotivasjon. Følte meg såå trøtt etter jobb i dag og kunne ikke tenke meg å gå på trening. Kom til å tenke på det du har sagt ang en god start på uken. Heiv på meg treningstøyet og løp 8,3 km. Deilig følelse!!

  1. Fotballfrue

   Herregud, flinka 😀

   Klem!

 47. Nydelige ord og herlig bilde! 🙂
  idyll rett og slett…..

 48. Dokke to kan å kose dokke altsåå 🙂

 49. Hvis man har hatt masse å gjøre en stund og så plutselig blir det stille.. da kan tankene komme! Men det er sunt! Og.. det går opp og ned, slik er det å være menneske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *