Mandag

Jeg føler på meg at dette kommer til å bli en deilig uke. Værgudene har ifølge yr.no bestemt seg for å være ganske snille med Siljan, og i morgen har Lars-Kristian fri. I tillegg har mandagen startet så behagelig, og det er alltid et godt tegn. Jeg er så tankefull om dagen, jeg vet ikke hvorfor, men jeg kan ligge våken altfor lenge om nettene,  bare tenke. Da er det godt å få sovet ut litt, og i tillegg kjenne at jeg fortsatt får sommerfugler i magen hver gang han stryker meg gjennom håret. Å vite at han forstår meg. Sommeren gjør meg, om mulig, enda mer forelsket og takknemlig.

Vi rakk å spise frokost på terrassen tidligere, og jeg har løpt 6 intense kilometer etterfulgt av litt lett styrke. Nå skal jeg i gang med arbeidsdagen, har litt mindre å gjøre i disse sommerferietider, så tipper jeg kan avslutte relativt tidlig. Lars-Kristian har viet kvelden til studier, så jeg får se hva jeg finner på. Jeg skal i hvert fall på lest ut Matrevolusjonen!

Ha en fin og sprek mandag ♥

85 kommentarer

  1. Hvis man har hatt masse å gjøre en stund og så plutselig blir det stille.. da kan tankene komme! Men det er sunt! Og.. det går opp og ned, slik er det å være menneske!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *