Innholdsløs søndag, men likevel rik

Denne søndagen har rett og slett vært utrolig deilig. Jeg har gjort alt i eget tempo, og kan egentlig ikke helt forstå hvor dagen ble av. Jeg har endelig fått lest ut nesten hele Matrevolusjonen, rukket å ta litt spraytan igjen og fått vasket håret med en utrolig eksklusiv sjampo jeg har fått tilsendt. Jeg føler meg heldig som får lov til å teste denne for å eventuelt omtale den, prisen er helt insane.

Ellers har jeg avsluttet en ganske rolig treningsuke med et brak. Det ble 12 kilometer på mølla i dag, etterfulgt av styrke på mage og rygg. Jeg har vært veldig stiv i beina denne uken, så løpingen har ikke gått som forventet, men igjen – forrige uke var knallgod, så jeg satser på at dette er en sånn annen hver uke-greie. Belønnet meg selv med ukens planlagte bakst: Supercookies! Men denne gangen hadde jeg også biter med mørk sjokolade i deigen, i tillegg til gojibær, og det ble vanvittig godt!

Selv om de ble en del mørkere på grunn av sjokoladen, ble de nok hakket mer brent enn planlagt, ettersom Ronaldo bestemte seg for å være ekstra vanskelig på lufteturen nettopp, men de smaker fantastisk likevel. Anbefales! Skal prøve å spare noen til Lars-Kristian kommer hjem om litt, han fortjener litt bakst og oppmuntring etter hva jeg var vitne til på skjermen i dag. Uff.

Håper deres søndag er knall! I morgen er en ny start 😀

51 kommentarer

 1. Så utrolig deilig ut! Tror jeg må prøve meg på de i morgen 😀

 2. Cookiesene ser veldig gode ut, litt for mye stekt eller ei 🙂 Herlig søndag!

 3. Å! du har så fin blogg 🙂 ha fortsatt en fin søndagskveld!

 4. Setter stor pris på deg!

  Nå har jeg kjøpt boken din, og har begynt å legge om kostholdet og det er lettere enn jeg trodde nå når jeg har en så fristende bok og bloggen din å gå til for inspirasjon. Tuuuuusen takk for at du har laget en fantastisk bok, og at du er så hærlig! Setter kjempe stor pris på jobben du har gjort med boken og jobben du gjør med bloggen din. Du er til stor inspirasjon! (håper det kommer flere bøker i fremtiden =) )

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, tusen takk 🙂

 5. Var herliig seier idag mot ODD : D

 6. Det var da synd med ODD da! mihi, heia brann!

 7. Prøvde meg på cookies i stad, de ble en innertier! 🙂 Tusen takk for oppskrift, det er ikke siste gang denne skal brukes 😉

 8. Søndagen min har bestått i mye kos med minstemann, siden mannen og storebror er på hytta. Det er i grunnen ganske så flott å kunne dele seg med hvert sitt barn (selv når man har ferie) , da man kan vie og gi full oppmerksomhet til den ene:) Det ble bading på terassen, masse lek og morro, grove vaffler til lunsj, dyrelotto og litt andre spill og når regnet slo til ble det kos foran en tegnefilm:) Det aller beste var når han sovnet i mine armer, sukk, det er så godt<3 Min trening i dag var å løpe etter en aktiv 1,5 åring 😉
  Tenker L-K blir glad for cookies, alltid godt med omsorg og bli tenkt på:)
  Jeg er som deg klar for en ny uke, og måtte den bli god for oss begge! Ha en flott uke:) klem

  1. Fotballfrue

   Høres nesten uslåelig ut 🙂

   Takk, det samme til deg <3

   Klemmer 🙂

 9. Hva var du vitne til på skjermen idag?

  1. Fotballfrue

   Fullstendig tap for ODD..

   – C

   1. Karoline

    Brann er jo såå mye bedre enn ODD, så det var virkelig fortjent tap til ODD og seier til Brann ! 😀

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei :p

   – C

 10. Hva heter den treningsappen din? Ser at det er Nike, har prøvd å finne den, men finner kun på engelsk…? Ha en fin uke 🙂

  1. Fotballfrue

   Nike+ iPod 🙂

   – C

   1. Jeg finner ikke appen, får ingen treff når jeg søker på nike+ iPod! Husker du hva du søkte på for å finne den? 🙂

   2. Fotballfrue

    hadde den på mobilen fra før av 🙂

    – C

   3. Må man ha sånne sko med løpedings i for at appen skal funke? 🙂

 11. Insaine…? Fra 40pund på hjemmesiden dems….

  1. Fotballfrue

   400,- er for den minste 🙂 Jeg har fått den som er størst 🙂 Synes likevel det er dyrt jeg, da 🙂

   – C

  2. 140 dollar for den største syns hvertfall jeg er en insane pris.. Og jeg invisterer ofte i Sebastian, KMS, Joico osv.. 🙂

  3. Jeg googlet den, og på det første norske treffet jeg fikk kostet den 1749 kroner. Om det ikke er insane for en boks shampoo, vil jeg veldig gjerne bytte økonomi med deg :p

 12. Høres ut som en herlig søndag! 🙂

 13. En liten ting jeg lurer på. Kom over en gammelt innlegg hvor du blant annet uttaler følgende: «jeg vet ikke hva jeg skal kalle denne perioden av livet mitt. En flukt fra virkeligheten, kanskje. Rett etterpå traff jeg Lars-Kristian og alle bekymringer forsvant. Jeg var hodestups forelsket igjen, følte meg attraktiv, og ikke det grann usikker. Mat ble både hyggelig og nødvendig, og bilder av altfor slanke kjendiser var ikke lenger et fokus for meg.»Hvis du selv har blitt påvirket av det du kaller «alt for slanke kjendiser,» hvordan kan du da mene at ditt fokus på kropp,trening generelt utseende kun er et sunt forbilde for andre? For selv om du ikke er sykelig tynn, går bikinibildene av deg (for min del) inn i kategorien slanke kjendiser….:) Dette er ikke ment som kritikk eller for å være krass eller stygg, jeg er bare rett og slett litt nysjerrig…..Er du foreksempel noen gang redd for at ditt flotte utseende skal gi noen av leserene dine dårlig selvtilitt? For meg er bloggen din forøvrig et hyggelig avbrekk i hverdagen, med masse gode tips, oppskrifter, mote osv. Bloggen din blir likevel en veldig fjern «verden,» for jeg har rett og slett ikke økonomi til å shoppe så mye, sette på hår, negler osv. Likvel setter jeg pris på tipsene du kommer med, og en gang i ny og ne unner jeg meg også litt luksus i hverdagen. Jeg synes det er synd du får kritikk for at du ikke jobber nok. Mye av jobben din handler jo om å gi leserne dine spennende innlegg, jeg tviler på at det hadde vært like spennende om du hadde kontorjobb hver dag fra åtte til fire!

  1. Fotballfrue

   Å se bilder av syke kjendiser, som Mary-Kate og for eks Rachel Zoe samt Lindsey Lohan (som på den tiden florerte på nett) er noe helt annet enn å lese om hverdagen til en slank og normal jente som spiser sunn mat, tipser om energirike måltider, og trener fem ganger i uken.

   – C

 14. Nam,så gode de så ut 😀

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 15. Kristine

  Jeg elsker deg kaffekrolostolene. Hvor har du kjopt?

  1. Fotballfrue

   TM Design 🙂 Disse er ikke kaffekrokstolene, men noen nye som heter heaven dining chair, også fra TM 🙂

   – C

 16. Hva slags app er det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nike+ iPod 🙂 .

   – C

 17. Koselig!
  Hørtes veldig godt ut 🙂
  Ha en riktig fin sommer:)
  Klem

 18. Jonathan

  Matrevolusjonen er en fantastisk bok som anbefales på det varmeste!

 19. Jeg lagde slike cookies med mørksjokolade for noen uker siden, og de ble kjempegode.
  Tusen takk for oppskriften! <3

 20. Herliig at Brann knuste ODD! : D

 21. Disse bildene er skjult reklame og burde virkelig merkes

  1. Fotballfrue

   Tuller du med meg? Skjult reklame hvordan? Det er det overhodet ikke. Fy søren, så provosert jeg blir. Så du mener jeg ikke kan ha bilder av produkter jeg bruker, for da er det skjult reklame? Hva med de gangene jeg leser en bok og har bilde av den? Eller leser et blad, og har bilde av det? Hva med når jeg har bilder av spisestuen vår, eller kaffekrokstolene våre, skapet vårt, ting på badet vårt, eller blomstene jeg har kjøpt hos Floriss eller Mester Grønn, ting i huset generelt. Er alt dette skjult reklame fordi det kommer fra et sted hvor alle kan kjøpe det?

   – C

   1. Nå er jo disse produktene sponset, og som du og alle andre vet, så skal sponsede produkter merkes på bloggen 🙂

   2. Fotballfrue

    Hvordan vet du at disse produktene er sponset?

    – C

   3. «rukket å ta litt spraytan igjen og fått vasket håret med en utrolig eksklusiv sjampo jeg har fått tilsendt. Jeg føler meg heldig som får lov til å teste denne for å eventuelt omtale den, prisen er helt insane.»
    Det fortalte du jo så fint selv?

   4. Fotballfrue

    Ja, nettopp? Da er det jo tydelig nok merket da, at jeg har fått sjampoen tilsendt 🙂

    – C

   5. iogmed at du skriver «Jeg føler meg heldig som får lov til å teste denne for å eventuelt omtale den, prisen er helt insane», så ligger det ihvertfall i luften at de er sponset!

   6. Fotballfrue

    Ja, nettopp 🙂 Det kommer tydelig frem i teksten at det er sponset, helt etter reglene 🙂

    – C

   7. Ser ikke problemet jeg i at Caroline får tilsendt produkter!
    Hun er ikke den eneste bloggeren som får tilsendt eller SPONSET saker og ting. Har dere lest bloggen til Camilla Phil, er ikke rent lite hun får tilsendt eller sponset;)

    Sender deg en klem jeg Caroline, stå på bloggen din er kjempe inspirerende og flott<3 Tenker på all jobben som ligger bak 😉

   8. Fotballfrue

    Mange hjerter til deg <3

   9. Takk<3

    Blir bare så oppgitt på dine vegne Caroline over all misunnelsen!
    Janteloven i Norge er håpløs!!! Enkelte mennesker har en iboende ondskap og behov for å trykke ned andre. Kan man ikke unne andre lykke og suksess? Vi har alle muligheten, men de fleste av oss har ikke guts til å jobbe så målrettet og steinhardt for å komme dit!

    <3<3<3 til deg Caroline 🙂

 22. Hva koster shampooen? Ble litt nysgjerrig 😛
  Og så lurte jeg på en ting, du må jo selvsagt velge om du vil svare på det, jeg lurte på hva foreldrene dine jobber med? Og hva søstra di gjør på (skole, jobb osv)?

  1. Fotballfrue

   Dette er den største, og den koster rundt 1500,- :O Pappa har eget AS / verksted hvor han driver for seg selv, mamma er en av de ansatte der. Storesøster gjør ingenting akkurat nå.

   – C

 23. Heisann Fotballfrue!! Skulle bare tipse dæ om ei kaka æ fant på dagbladet i dag.Sjokoladekake med båbær. Hentet fra en bloggenn om kjernesunn mat og god livskvalitet. Masse bra oppskrifter der! Du har en super blogg! Ønsker deg en fin mandag

 24. Heihei Caroline! Elsker bloggen din! Det er så utrolig motiverende å lese om deg og ditt! 🙂 Vil bare komme med et lite tips til konkurranse-premie; en treningsøkt med deg! Det hadde vært så utrolig gøy å få trene med deg! 😀

  Mange klemmer! Du er mitt største forbilde!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *