Ring Clutch

Nå har jeg akkurat vært i posten, og der hadde mitt nyeste innkjøp havnet. Det er cirka 2 uker siden jeg bestilte denne clutchen, er den ikke fin? Den kan løfte et enkelt antrekk flere hakk. Bestilte i flere farger og størrelser, så gleder meg til resten kommer etter!

Den kan minne mye om Alexander McQueen sin four finger ring clutch (den røde til venstre på bildet under), men kan likevel ikke sammenlignes. Lekre er de uansett. Jeg har vært forelsket siden jeg så noe lignende i et magasin på Hellas-ferie. Du finner mange rimelige varianter nesten gratis på ebay, det er bare å søke på ring clutch.

Dagens tips fra meg! Nå skal jeg ut og gå en liten tur med mannen og hundene. Ha en fin lørdag ♥

52 kommentarer

 1. Ej hvor er den fin! Glæder mig til at se outfits med den! 🙂 Hav en dejlig dag <3

  https://kassandragold.blogspot.com

 2. Ååh, den var lekker 😀 God lørdag!

 3. til venstre mener du vel?

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂

   – C

 4. Den var virkelig tøff! Ser for meg at du kler den som bare det 🙂

 5. Hei, et lite urelatert spørsmål: Er det veldig fy-fy å ha på hvit, knelang kjole med en svart/grå jakke over i et brullyp?

  1. Fotballfrue

   Jeg vil si det er fyfy :/ Ikke gå med hvitt i bryllup, den fargen er forbeholdt bruden 🙂

   – C

   1. Med mindre det står i innbydelsen at det er ønskelig at gjestene har på seg hvitt, så burde du styre unna det. Om du googler kleskode bryllup, så kommer det opp masse, dersom det er en bestemt kleskode. Er det ikke det, så er det fremdeles greit å styre unna hvitt, og enkelte vil også si sort og rødt. Husk også at dersom du skal i kirken, så er det fint om du dekker til skuldrene.

  2. egentlig er det vel fyfy, men det går jo ann å spør brura hva hun tenker..

 6. Hei 🙂 Kan du skrive hvor mye du får plass til oppi den?
  For eks. iPhone, snus, røyk, leppestift, nøkler?

  Tusen takk =)

 7. De er så lekre:)

  Jeg har en i sort fra TM Design:)

  Ha en fin helg!!

  Klem Linda;)

 8. …kan ikke sammenlignes med Alexander McQueen sin, nei? Kanskje ikke den røde, men akkurat dette designet, hvor du har en liten box-clutch med ringer (med hodeskaller, blomster+++) som håndtak er jo KLASSISK McQueen, som ikke bare finnes i den røde varianten. For all del, clutchen er superfin, men den er rett og slett en kopi av McQueen-varianten. Å antyde noe annet blir litt småteit.

  1. Fotballfrue

   Jeg synes ikke de er like, du ser jo at dette ikke er en ren kopi, men en helt annen veske? Da er vi i så fall veldig uenige, og det må jo gå 🙂

   – C

   1. Monira

    Inspirert av Alexander McQueen er jo en fin mellomting å kalle det.

    Veldig kul clutch, men jeg lurer på om det er noe behagelig å gå sånn ute på byen?

 9. Hei Caroline 🙂

  Jeg har et spørsmål..Den vesken du har, 3.1 Philip Lim Pashli Satchel synes jeg er bare såå utrolig lekker, og jeg vurderer å kjøpe en slik til meg selv. Men jeg lurer på om det er god plass i vesken? Trenger en ny veske når jeg skal starte å studere til høsten, og trenger en som kan romme macen min, og et par bøker! 🙂 Tror du den vesken vil være fin til det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er god plass i vesken 🙂 Mac og et par bøker skal gå fint, men ikke så mye mer.

   – C

   1. Er ikke den vesken litt for dyr og for eksklusiv til å bruke den som skoleveske? :/

   2. Helene

    Jeg synes man skal bruke en dyr veske mest mulig jeg;) Så får man valuta for pengene! Jeg har to dyre vesker og de bruker jeg til hverdags! De tåler som regel meg også!

   3. Hvorfor kan man ikke bruke dyr og eksklusiv veske på skolen?

   4. Malin, hvorfor det? Det er en veske av god kvalitet, så den er jo ypperlig til å bruke:) Når man først investerer i noe så dyrt, er det jo hyggelig at man kan bruke den ofte 🙂

 10. Så utrulig kult 😀

 11. Utrolig lekker 😀

 12. Kule! Jeg fikk den i svart skinn med sculls fra Carma. Den er fra TM Design. Dritkule og ikke så dyre.

 13. jeanette

  Så fin 😀 Kan ikke du komme med en aldri så liten ebay guide? Er så mange skatter der, men synes de er vanskelige å finne :/ Ellers må jeg anbefale deg siden etsy.com for mange fine ting/smykker osv & amazon.com hvis du er på jakt etter billigere sminke/hudpleie fra fex usa 🙂

 14. Undrende

  Fin? Direkte grusom mener nå jeg!

 15. Hei! Jeg leste i Det Nye at du har hatt spiseforstyrrelser… Og at du hadde skrivd om det på bloggen. Jeg finner ikke det blogginnlegget, så kunne du kanskje linket det til meg? Jeg har hatt anoreksi selv, men sliter fortsatt med tanker og sånt. Vil virkelig bli frisk! Hvordan er det med deg? Har du fortsatt tanker som sitter igjen?

  Klem

 16. Åh, nydelig! Har du kjøpt din ifra ebay? Synes ebay virker så utrygt… :/

  1. Fotballfrue

   Ja, det har jeg 🙂 Kostet vel 25 dollar? Ingen fare å handle der, ta en titt til høyre for å sjekke hva slags tilbakemeldinger selgeren har fra før 🙂

   – C

 17. Den var kjempefin! 🙂 Jeg gikk rett inn på ebay og kjøpte en lik, bare svart med sølv steiner på! Gleder meg til jeg får den i posten om 2 uker 😀

 18. Den var jo genial, og ikke minst nydelig! 😀 Gleder meg til å se den med et antrekk! Ha en fin lørdag, Caroline 🙂

 19. Knallstilig! 🙂 Men den ser litt vond ut å bruke, egentlig?

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 20. frederikke

  Analer alle å handle en slik veske på Carma i Trondheim:-))))

 21. Bestille på nettet? Hvorfor ikke lage selv? Utrolig enkelt, og du kan lage så mange forskjellige, personlige clutcher som passer til din stil!
  Her er en video som viser hvordan man kan lage en slik clutch – bare et lite tips! 😀
  https://www.youtube.com/watch?v=NVBr1ej38eg

 22. Fiin!

 23. Fiine 😀
  Kunne tenkt meg den sorte på bilde, men den finner jeg ikke på ebay!
  Har du en link?

 24. Karianne

  Synes den var nydelig! Hvordan var fraktkostnadene?
  Klem!

 25. Den er så utrolig fin, har ønsket meg samme clutch veldig lenge. Og fikk den heller ikke til bursdag i dag heller : ( hehe, men likevell..

 26. Veldig lekker 🙂

 27. ååååh!!

 28. Nei, så fin!

 29. Hvor har du kjøpt den, og hva kostet den? 😀

 30. Er det ivory eller hvit du har på bildet?:)

 31. henriette

  de er utrolig kule! elsker bloggen din, du er helt klart et kjempe stort forbilde.

 32. Ååå!! Jeg hadde en slik, men den ble beslaglagt i sikkerhetskontrollen på vei til Mallora… Dette var fordi ringpartiet liknet om et ulovelig våpen som brukes som «slåsshanske». Dette kunne aldri falt meg inn, jeg tenkte fashion og outfit, men politiet tenkte anderledes. Som et lite tips (om du vil beholde veska di) advarer jeg mot å ta med en slik veske i håndbagasjen.

  Gratulerer med ny veske! 😀

 33. Wauw hvor er den fin og cool (:

 34. Det er virkelig ikke ofte jeg kopierer andre sine kjøp, men en gang må da være lov 🙂
  Venter i spenning på den svarte clutchen du har bilde av her…

 35. Denne var lekker, hvor bestilte du den fra? 🙂

 36. Vesken er utrolig stilig. Bare vær forsiktig om du skal ut å reise, ikke ha den som håndbagasje. Jeg bor i Rotterdam og en jeg kjenner kjøpte en slik her, hun ble stoppet på schipol og fikk politi anmeldelse og 300 euro i bot for det ble sett på som våpen. Bare lite tips 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *