Overraskelsesbesøk

Hihi, se hva jeg nettopp fikk på mobilen! Kim blir 30 år i dag, og aner ikke at han er på vei til oss 😀

Det blir han, Christine og barna, de har ikke vært her og sett hvordan vi bor ennå, og ettersom både Lars-Kristian og Kim spiller fotball, er det alltid umulig å finne en passende dag for besøk. Men i dag skulle vi altså få det til, så nå holder vi på å lage mat til de kommer. Kake har jeg også bakt, så dette blir kjempekoselig 😀 Blir en rolig kveld, begge har jo kamp på planen i morgen.

Håper deres lørdag er topp, her skinner solen  ♥

27 kommentarer

 1. Høres hyggelig ut. Kos dere❤❤❤

 2. Anonymus

  Litt urelatert spørsmål, men; hvor mye veier du? 🙂

 3. hvilken kake har du bakt caroline??

 4. You look a lot like Amanda Seyfried! A bit thinner, but equal in beauty!
  I truly wish I could look like you…
  Stay Beautiful!
  Love <3

 5. Martine

  Kos dere! 🙂

 6. Du… veldig off-topic, men kommer ikke på noen som er bedre å spørre om dette enn deg: Jeg skal gifte meg om 1 måned, og er rett og slett likblek! Har du noen gode tips til sommerglød? Kan virkelig ikke fordra solarium (kjedelige greier..), men spray tan er kanskje ikke så lurt?

 7. Michelle

  Så artig!! hehehe, kos dere masse i kveld! Blir bare rolig her også.. har vært noen hektiske dager med mye jobbing.. 🙂

 8. asos eller nelly som har fri leveranse/frakt hvis man velger lengre leveringstid? går det på vekt eller samme porto uansett? hvor lønner det seg å handle, dvs er det billigst? håper på svar. skal handle over nett for første gang. *litt skeptisk*

 9. Kos dere masse!

 10. Åh, så koselig da 😀 Ha en superfin kveld! =)

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 11. Hei:) Et lite spørsmål bare for jeg finner ikke informasjon om dette på Nelly. Når man bestiller fra Nelly, må man også betale toll på varene? Har tabbet meg ut en gang på varer fra Italia..:( Triplet prisen på genseren jeg bestilte.. Håper du tar deg tid 🙂
  Ha en fin søndag!

  1. ragnhild

   Det er ikke toll fra Nelly 🙂

   1. Takk for svar:) Helt helt helt helt sikker? Jeg har hørt om folk som har betalt ganske høy moms..og toll!

   2. Fotballfrue

    Fra Nelly? Der er det kun frakt. Tror du blander med utenlandske nettbutikker.

    – C

 12. Åh, så utrolig morsomt! Haha 🙂 Håper dere har(hatt?) en fantastisk kveld 🙂

 13. Hei 🙂
  Se på http://www.1001jentespill.no/spill/caroline_make_up
  Det er et spill der man kan sminke og endre utseende ditt, ganske morsomt å se deg med piercing egentlig 🙂

 14. Haha så gøy 😀 Og ikke minst koselig! Håper dere har hatt en fin kveld og at Kim ble overrasket (og glad) 🙂

 15. Maria Madeleine

  Du er vakker som alltid Caroline <3
  Kan du være en engel og lage et innlegg om festsko med hæler til høye jenter? Jeg er 1.78cm og kvier meg for å kjøpe sko med hæl fordi jeg alltid blir så mye høyere enn vennene mine og synes det er litt ukomfortabelt. Gjerne tips om sider som har fine sko til grei pris. De fleste skoene med grei hæl som jeg finner, har en stil som passer bestemoren min mer enn ei jente på 20.

 16. Å så gøy:)
  Ha en super kveld og kos dere masse:D
  Klem

 17. Hei! Jeg har et spørsmål. Jeg kjøpte den pulsklokken som du har, den nike powered by tomtom. Det står at jeg må sette inn en brikke i skoen, men problemet er at jeg løper i addidas sko. vet du om jeg må kjøpe nye sko (nike) (litt kjipt siden jeg kjøpte nettopp de addidas skoene…) eller går det an å bruke pulsklokken uten brikken?

  Tusen takk for svar!

  1. Fotballfrue

   For bruk på mølle må du ha chip i skoen, men ute kan du kun bruke klokken uten chip 🙂

   – C

 18. Carolineee, vi har ikke sett bilder av deg på lenge! Ikke ta det ille opp, men du har vært mer fraværende de to siste dagene enn noen gang her på bloggen! Haha! :-))

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg vel ikke :p Oppdaterer jo både 2, 3 og 4 ganger 🙂

   – C

   1. Hahaha, det var en av de beste kommentarene jeg har lest på lenge! 😀
    Caroline blogger jo 2-3 ganger om dagen! Og her en dag var det jo oppdatert FIRE ganger! 🙂

   2. Nora C

    Mente med bilder av henne da! Vet hun oppdaterer ofte, men kom en oppdatering fra i går litt etter jeg skrev det. Haha. 🙂

 19. Hei!
  Dette har jeg prøvd å postet mange ganger, men når jeg trykker på submit comment forsvinner det bare, så jeg prøver igjen…Så flott m ukemeny-forslag, bra med tips, håper det kommer flere også! Vi er på ferie nå, men gleder meg til å prøve dine oppskrifter når vi kommer hjem, både fra bloggen og fra boka som har vært lesestoff nå under ferien;-)
  Ikke lenge siden jeg begynte å lese bloggen din, men jeg liker den veldig godt!
  Jeg trenger å ta av rundt 10 kg, hovedsaklig fett rundt mage og rumpe, noe som har kommet etter årelang drikking av cola og generelt usunn mat. Etter å ha kuttet ut hold-it og annen fet/usunn mat samt gått over til cola zero gikk jeg ned 3-4 kg. Har også startet med Herbalife Shake til frokost for ca en mnd siden, og har etter det gått ned i overkant av 1 kg. Vurderer å starte med et LCHFkosthold, kan dette kombineres med denne shaken? Har slitt med mangel på energi, trøtt og uoppdaget, og den har virkelig hjulpet meg. Men nå i ferien har jeg virkelig sneket ut, lite trim, mye sjokolade, hamburgere osv:-( Men snart er hverdagen her igjen og da er det ny start!!!
  Hadde vært utrolig takknemlig om du har villet hjulpet meg med gode råd og tips, enten pr Mail eller i bloggen.
  Beklager langt innlegg, men fant ingen mailadresse å sende til…
  Klem:)

 20. ehehehe, så kjekt 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *