4-retters fra grillen

Jeg sov helt til klokken halv ti i dag! Føltes utrolig deilig, men nå henger jeg jo litt . . langt etter. Hater når det skjer. Treningsfri står uansett på planen, så jeg skal nok få gjort unna det meste. Jeg merker godt at det er sommerfeire, det er så merkelig stille, både på mail og på bloggen. Kjemperart. Jeg har sånn sug etter ferie og varme, finner ikke ord. Skulle ønske det ble en reise til i løpet av sommeren, men det blir nok vanskelig. Flere turer til hytta blir det i hvert fall for min del, selv om mannen ikke kan være med. Og i går ble det jo en liten grillferie, været lettet til og med i samme sekund som maten ble servert, så jeg skal ikke klage! Vi hadde servitør, fotograf og to utrolig dyktige kokker, som presenterte hver rett for oss. Vi fikk servert en 4-retter fra grillen, jeg er ikke annet enn superimponert!

Se så fint de gjorde det! Dette er nesten det rareste jeg har vært med på, å invitere 10 gjester til middag, og ikke styre med noe som helst i forkant. Deilig!

Fantastiske gjester hadde vi også ♥ Utrolig god stemning! Dette må vi gjøre igjen 😀

Hihi, så fikk vi hatter 😀

Er det ikke vakkert her?

Dette endte jeg opp med som antrekk, litt ulikt meg, men comfy og passe varmt.

Bildene er en blanding hvor både jeg og Eigil Rassmusen Korsager er fotograf. 

Jeg får hive meg rundt og være litt kreativ nå, vi skrives senere.

Ha en fin fredag 13, gjør dagen til en lykkedag!

35 kommentarer

 1. Vilde :)

  Gud så trivelig det så ut! Det eneste jeg bedriver dagene med er jobb, hele vennegjengen min er på ferie! :/ Ha en kjempefin helg!

 2. Marita Ø

  Å, så koselig! Grillfest med venner er alt annet enn feil! Bra været ikke stoppet dere 🙂 Elsker rett og slett plassen dere bor på, SÅ stort og fint! Fin fredag til deg, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Ja, vi koste oss masse, litt regn gjør ingenting 😉

   Klem!

 3. Syntes du var veldig fin jeg:) Nydelig sted dere bor paa!!

 4. Kanskje litt ulikt deg, hvorfor vet jeg ikke, men duuu så fin du var:-)

 5. Du har så pene venner! Er nesten som å se bilder fra en boligkatalog, hvor den «perfekte familien» poserer 🙂

  Kunne du tenkt deg å fortelle litt om rettene dere fikk servert senere? God fredag! 🙂

 6. Så deilig det så ut, det er bare så lekkert hos dere <3 Utrolig søte sammen er dere og <3
  13 er lykkedag for meg, datoen jeg ble sammen med mannen i mitt liv <3
  Ha en fantastisk helg vakreste deg 🙂

  1. Og antrekket ditt var super fint <3

 7. Det så skikkelig koselig ut! Og det er så fint der dere bor 😀

 8. Åååå så fiiiiiiiine sko!!! 🙂 Hvor har du kjøpt de? Skal på festival og er på jakt etter akkurat sånne!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Husker ikke :O

   – C

 9. Så koselig den grillfesten så ut,og så god mat.namnam:-)

  Ha en fin fredag 13 du også,og god helg:-)

 10. Så koselig altså! Kjenner til den med å sove lenge, ja.. Men tror vi har forskjellig syn på akkurat det, hihi!

  ♥ Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 11. Michelle

  Kjempe søte bilder av kvelden! Ser ut som dere hadde en helaften i går 🙂
  Du må ha en fantastisk fin fredag <3

 12. Så utrolig koselig! 🙂 Det der e sommer det! Grilling med gode venner i meget godt selskap slår aldri feil 🙂

  Håpe du får en fin dag du også <3

 13. Så mye god mat! Mmm!
  Kan du tipse om en lavkarbovin forresten? Det hadde virkelig vært supert 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg drikker stort sett sancerre, chablis eller chardonnay, de er tørre og fine 🙂 Ofte 1-2 gram sukker per L 😀

   – C

   1. Tusen takk for at du tok deg tiden til å svare! 🙂

 14. Maten så veldig god ut.. 🙂
  Og den strikke toppen var veldig fin til deg, en anelse 70-tall. 🙂

 15. Har ikke annet å si enn at du er forbildet mitt på alle måter! Du har gitt meg inspirasjon til både trening, kosthold, sminke og til og med interiør osv.
  Og du og Lars-Kristian ser helt nydelige ut sammen! Stråler forelskelse av dere 🙂
  Så tusentakk for at du blogger <3 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Så søt du er! Takk 😀

   Klem 🙂

 16. Sov lenge og ha treningsfri med god samvittighet!! Du er så super ellers og ha en god helg, Caroline 🙂

 17. Jone Samuelsen jo! Han e konge !=)

 18. Emilie J

  Hvor er buksene fra? Der var kjempe fine 😀

  1. Fotballfrue

   bubbleroom 🙂

   – C

 19. Hvor har du kjöpt den FIIIINE buksa de :o) ????

 20. Jeg kutta fingeren min og må sy! Fortsatt ulykkesdag for min del 🙁

 21. Fotograf hadde jeg ikke tenkt på til grillfesten, men selvfølgelig deilig å slippe stresset med fotograferingen

  1. Fotballfrue

   Matprat kommer med egen fotograf for å lage en sak på alle de er hos 🙂

   – C

 22. hun med hvit blazer på det ene bildet ligner utrolig på Serena i Gossip Girl!

  1. Fotballfrue

   Hun ligner på Blake Lively, ja 🙂

   – C

 23. Hun på bilde nr.11 (blond med hvit jakke og topp) var syyykt lik Blake Lively!!! Utrolig pen

 24. Ser kjempefestlig ut!

 25. Jeg misunner livet ditt så utrolig mye. Du har en kjempe flott familie og du har tatt de riktige valgene i livet. Jeg har vokst opp i en problemfylt familie, altså jeg er utrolig glad i de og de har så klart mange fine sider, men de har også noen negative sider som virkelig kan ta kontrollen. Det hele har ført til at jeg har vært veldig deprimert store deler av livet mitt og virkelig sliti. Familien har ikke akkurat vist så veldig mye til bekymring heller. Det har ført til at jeg har vært så deprimert og usikker at jeg ikke har fått fullført en utdannelse eller har jobb. I januar fikk jeg meg hund og det endret livet mitt litt til det bedre. Nå er jeg endelig oppegående. Noen bryr seg om meg, noen jeg kan ta vare på, noe som gir meg styrke. Jeg håper virkelig en dag så kan jeg ha en mann som godtar meg for den jeg er eller at jeg i det hele tatt er gift, men jeg frykter at det mine erfaringer i livet har ført til er at ikke veldig mange vil faktisk gifte seg med meg. Nesten alle jeg har vært sammen med har slått opp med meg etter bare noen mnd.. Aner ikke helt hvorfor jeg skriver det her men trengte kanskje å få det litt ut eller noe, hehe…Du har så flotte venner, en flott mann, et flott hus, to hunder – du har virkelig drømmen du :). Kanskje jeg vinner i lotto en dag og mye av mine problemer vil bli litt fikset :).

 26. Kristiina

  Hello,

  I’m sorry, but I do not know any Norwegian so I have to comment in English. I usually just look at the pictures in your blog because I cannot understand the texts, but it is ok since the pictures you post are beautiful. I would like to know, how do you curl your hair to look like that? Do you use a curling iron? If so, can you please link a picture of what kind of curling iron you use so that I could try make the same kind of curls 🙂 Thank you so much!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *