Topp 10 favoritthobbyer i regnværet

God morgen!

Her plasker regnet ned, men skal jeg tro yr.no, vil det bare vare i tre timer til. Det passer egentlig ganske perfekt, for da skal jeg bare fortsette å være effektiv, bli ferdig med alt som heter kontorjobb og deretter få på meg gartnerhanskene og luke litt i hagen. Senere får vi gjester på grillbesøk, så jeg krysser alt jeg har for opphold, selv om vi skal sette opp partytelt i hagen. Vi må ikke gi opp håpet om sommer, til tross for litt regn.

Når jeg har ferie, og dagen er som i dag, grå og våt, prøver jeg i hvert fall å gjøre alle de tingene jeg ikke får gjort når sola skinner fra skyfri himmel.

Her er en liste du kanskje kan la deg inspirere av:

Se en film: Dra med deg dyna ut i sofaen, kok deg en stor kopp kaffe, te eller lag favorittsmoothien din, finn frem deilig snacks og gjør deg klar for en skikkelig filmstund. De beste filmene vi har sett den siste tiden er:

♥ Get the Gringo

♥ Incendies

♥ The intouchables

♥ Safe house

Lag en skikkelig hotellfrokost og sitt ved frokostbordet i timesvis: Finnes det noe hyggeligere enn å småspise og småprate mens du ser regnet piske mot kjøkkenruta?

Vask huset: Jeg vet ikke med deg, men dette er i hvert fall noe av det kjedeligste jeg vet om, og noe jeg aller helst vil unngå dersom sommerværet er som det skal.

Ha bakedag: Jeg har alltid lyst til å bake ofte og mye, men ender nesten alltid opp med å nedprioritere det. Derfor er en regnværsdag en perfekt bakedag, eller hva? Bak dobbelt opp av boller, brød, kornblanding og knekkebrød som du kan ha en stund fremover. Lag gjerne en kake i samme slengen, eller småsnacks, så kan du i tillegg ha en skikkelig kosedag.

Spillkveld med venner: Jeg elsker å spille brettspill! Mine favoritter er Kokkelimonke, Monopol, Fantasi og Cluedo.

Shopp online: En av mine favoritthobbyer, selvsagt, og nå er det i tillegg kjempesalg hos nesten alle. Disse må jeg alltid innom:

Net-a-porter.com

Barneys.com

Zara.com

Nelly.com

Romwe.com

Asos.com

Bubbleroom.no

Spadag: Ha den hjemmespa-dagen du aldri får tid til ellers. Ta deg et bad, stell med føttene dine, legg en fin neglelakk, ta ansiktsmaske og bare kos deg.

Les en god bok eller en hel haug med magasiner: Selvfgølelig! Dette hører alltid med på en regnværsdag.

Gjennomfør den lange økten du ellers aldri rekker: I en hektisk arbeidsdag eller en dag hvor solen skinner, er det fort gjort å gjøre treningsøkten mye kortere enn planlagt. En regnværsdag er derfor perfekt å bruke til å gjennomføre nettopp den økten du så gjerne skulle ha gjennomført for lenge siden.

Rydd i klesskapet: Alltid et ork, men ganske deilig når du først setter i gang. Kanskje du i tillegg finner mye du ikke husker at du hadde?

Ha en fin regnsværsdag! Til dere som har solskinn: Gjør alt annet enn det som står på denne listen!

111 kommentarer

 1. Charlotte

  Hei!

  Tusen takk for kjempe fin blogg med masse inspirasjon og tips:)
  Jeg synes sommerantrekkene dine er lekre, men du viser de sjeldent med jakke til, noe som oftest er nødvendig
  her i Norge selv på sommeren. Jeg er ihvertfall en frysepinn og er avhengig av å bruke jakke, men synes det er vanskelig
  å finne den rette jakken til et sommerantrekk.
  Kunne du tenke deg å vise oss noen forslag til dette?

  På forhånd takk:))

  Hilsen Charlotte

 2. sykt bra liste da!
  men du hadde syyyykt stor garderobe med maaaange klær i allefall sko!
  det var positivt assa!
  lykke til på grillingen, big hug from lovefrika!

 3. Michelle

  Elsket dette innlegget!! En lang god frokost er alltid en hit! vaske hus, rydde i klesskap er også perfekt når været er dårlig 😉 Netshopping og spa er faktisk blitt en søndagsrutine hos meg fra lang tilbake =P Merkelig nok så trener jeg faktisk bedre når det er sol ute enn når det er dårlig vær.. Men det er nok fordi jeg får så ekstremt mye energi og blir så glad med en gang jeg ser snev av sol! Bergen er jo ikke det stedet den viser seg oftest, hehe…
  Gode forslag! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, sol gir glede og dermed motivasjon, signerer den 🙂

   Klem 🙂

 4. Hei! hvordan er det å bestille fra romwe, og eventuelt er det toll på varene?

  1. Fotballfrue

   Jeg har kun bestilt derfra en gang, bestilte noe til under 200,- så da slipper man jo toll 😉 Ellers er det nok det. Tok litt tid før jeg fikk varen, men det gjør det jo gjerne :/

   – C

 5. Caroline! Fantastisk innlegg, nå er jeg nesten glad for at det regner! Tror det blir vasking og baking i morgen, og lesing imens det står i ovnen:) Gleder meg allerede!

  Og ps; elsker bloggen din, den har alt! 😀

 6. Cathrine

  Kjempe fint innlegg! Elsker skapet ditt, det er jo bare et drømmeskap da! Hvor fikk du tak i det fine bordet med det herlige trekket på? Har prøvd å se etter noe lignende! 🙂 Fast bloggleser, kvalitetslesning!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Den er fra TM Design, en Ottoman 🙂

   – C

 7. Sanne innlegg er supre! Mange gode forslag! Skal difinitivt lagre, og bruke desse tipsa når eg er ferdig å sjå Suits. Her i Nordfjord har vi stort sett regn, så!:/

 8. Jeg skulle gjerne tatt en tur i skohyllene dine!
  klesrommet ditt ble utrolig fint, her er det mye inspirasjon 🙂

 9. Hei, jeg bare lurer på hvor du har kjøpt det hvite klesstativet? :))

 10. OMG!! this shoes is milion!!!! loveee..! :DD

 11. Do you do the leg press at the gym? And if so how many pounds? Also what is your weekly workout schedule like? How much weights and how much cardio? Thanks, I LOVE your blog!! I found it off «Skinny Confidential.»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *