Lyst på sommerjobb? Blogg fra Øyafestivalen!

Har du lyst til å blogge fra Øyafestivalen, ha gratis innpass og samtidig tjene penger? Da er dette kanskje jobben for deg.

// foto: dagbladet.no

DNB er en av hovedsamarbeidspartnerne til Øyafestivalen 2012, og nå er de på jakt etter to festivalbloggere som skal dele sine opplevelser fra Øyafestivalen med hele Norge.

 De to festivalbloggerne skal representere to ulike kategorier:

 • Konsertanmelderen (skriver om konsertopplevelser og det musikalske)
 • Festivalmotebloggeren (skriver om klær, stil og trender på festivalen)

// foto: weheartit

Meningen er at de to utvalgte skal blogge fra sin egen blogg både før og under Øyafestivalen. I forkant av festivalen vil DNB gi noen utfordringer eller oppgaver til festivalbloggerne for å bygge opp stemningen før Øya. Hvordan dette skal løses, kommer dere frem til i fellesskap.

Øyafestivalen er egentlig utsolgt, men bloggerne som velges får gratis festivalpass til seg selv og en venn, i tillegg til flere billetter de kan gi bort på bloggen sin via ulike konkurranser. Hver blogger får også 5000,- for jobben.

//foto: Øyafestivalen

Egenskaper DNB ser etter:

 • du må skrive godt og engasjerende
 • du må være flink til å ta bilder
 • du skal helst ha blogget fra tidligere sommerfestivaler (men det er ikke et must)

 Hvordan du kan delta i konkurransen:

 • skriver et innlegg på din egen blogg om hvorfor du bør bli DNBs festivalblogger
 • send en epost til facebook@dnb.no med linken til blogginnlegget

Masse lykke til ♥

annonse

16 kommentarer

 1. Wow! :O Skulle ønske jeg fortsatt blogget da…:/

 2. Hei . Har bare ett spørsmål om klær, ska på cafedate i morgen og har lyst til å ha på meg en svart vanlig tights… men hvordan sko kan jeg ha?? Har ett par skoletter med lav hæl. Vill ikke ha høye sko. 🙂

  Har du noen tips??

 3. Hei!
  Jeg og kjæresten har snart vært sammen i to år, så kom jeg på at du for ikke så lenge siden la ut bilde av et mobil-deksel du ga til Lars-Kristian. Prøvde å søke på innlegget, men finner det ikke.. Så jeg bare lurer på om du kan gi meg linken til den siden du bestilte den fra?

  Foresten du er helt fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Fridaze 🙂

   Klem!

 4. ragnhild

  wow, du blogget fire ganger på en dag 😀 😀

 5. Wow, for en super konkurranse! Dette må jeg jo kaste meg på. Festivalmote hadde vært kjempemoro å fotografere og skrive om!

 6. Stine Marthinsen

  Er ikke dette innlegget, samt innlegget om matprat lenger opp, reklame? Isåfall er jeg overlykkelig over en blogger som endelig kan skrive sin mening om noe uten å få betalt for det, hurra for deg 🙂

  1. Fotballfrue

   Matprat er ikke reklame, men hva mener du «skrive sin mening om noe»? Dette er jo et tips om en konkurranse DNB har, hvordan kan jeg si min mening om noe slikt? Annet enn at det er en bra konkurranse, som det åpenbart er?

   Når det gjelder anbefalinger som for eks. sminke og slike ting som er sponset, sier jeg alltid min mening om produktet, dette er vel åpenbart? Det er jo ikke akkurat god stil å anbefale noe dårlig? Det vil bare slå tilbake på meg, negativt.

   Ble litt forvirret av kommentaren din.

   – C

   1. Stine M

    Ble kanskje litt feil formulert med «skrive sin mening om noe», det jeg ville fram til var vel mer å tipse om noe eller anbefale en ting, uten å få betalt.

    Jeg har aldri sagt at du ikke sier din mening heller jeg, tvert imot, har prøvd flere av produktene du har anbefalt og er veldig fornøyd. Allikevel synes jeg det for egen del virker enda mer troverdig når man anbefaler noe som man ikke får betalt for, det viser at det er så bra at man vil dele det med andre selv om det kanskje ikke er så mye til egen vinning pengemessig.

    Dumt du ble forvirret, meningen min med det var å rose deg.

 7. Åååå, hadde eg berre budd i nærheita!

 8. Er nå man gjerne sku ønska at man hadde en blogg..:) hehe

 9. […] nemlig om en jobb som festivalmoteblogger på Øyafestivalen som går av stabelen 7 august – https://fotballfrue.no/?p=17841.   For meg er dette drømmejobben!!! Kan man tenke seg en bedre sommerjobb?! Her kan jeg gjøre […]

 10. Her er mitt innlegg – https://irissoerensen.bloggr.no/2012/07/15/festivalmoteblogger/

  Kryss fingrene for meg!! 😀

 11. Hei, er det noen tidsfrist for å delta her?
  Vennlig hilsen Line

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *