Dagbladet: Inne & ute

Kjøpte med meg Dagbladet på vei hjem fra byen, og nå sitter jeg i heaven dining chair for litt lunsj (salatrester fra i går + et ukjent antall kaffekopper) mens jeg leser det nyeste magasinet deres, Inne & ute. Denne uken kan du lese litt om både Lars-Kristian og meg, og se bilder fra huset.

Tenkte bare tipse dere om noen vil lese, nå må jeg tilbake til jobben 😀 Dagens antrekk kommer om noen timer!

52 kommentarer

 1. Ah, for en gangs skyld får jeg kjøpe dagbladet. Men det er nok verdt det; elsker huset deres!

 2. Ååånei… får ikkje tak i det idag 🙁

 3. Rebecca

  Så utrolig fint dere har det!

 4. Det må jeg nesten få kjøpt! Gleder meg til å lese 😀

 5. Så morsomt! Dere har det jo så fint! Herlig med Hugo som svinser rundt på bildene 😉
  Vi ble også spurt om å være med i det magasinet 😉 Takket nei jeg da siden vi hadde hatt besøk av journalister dagen i forveien. Men veldig stas å bli spurt! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte deg! Hihi, ja! Hugo er en skjønning 🙂

   Håper alt står bra til med dere <3

   Klem 🙂

 6. Rebecca

  Hei! lurte på om du vet om en god primer? Jeg vurdere å kjøpe den fra The Balm, men vet ikke om denne er bra, vet du?

  1. Fotballfrue

   Scroll lenger ned for anbefaling 🙂

   – C

 7. Kjempe fin reportasje:) ser ut som om dere trives i Siljan..

  KLem

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, det gjør vi 🙂

   Klem tilbake 🙂

 8. Jeanette

  så fantastiske bilder! Helt herlig,skal kjøpe dagbladet etterpå:D

 9. Hva som står der, som ikke står på bloggen? haha.. 😀 tulla!

 10. Så gøy! Så ut som noen herlige bilder!
  Dere har det jo bare såå flott! 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, veldig koselig at du synes det 🙂

 11. Veldig fine bilder i den artikkelen!
  Og så er det litt vittig at de har valgt å kalle deg for «Bygdefrue» 🙂
  Kanskje du burde sikre deg rettighetene sånn i tilfelle? 😉

  1. Fotballfrue

   Haha, ja! Kanskje det 😉

   – C

  1. Fotballfrue

   Tusen takk :))

   – C

 12. Ser ut som en veldig fin reportasje 🙂

 13. Dere har det så fint! 🙂

 14. Så spennende! Jeg kommer også i Dagbladet i løpet av uken 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

  1. Fotballfrue

   Så gøy 🙂

   – C

 15. Må avgårde og kjøpe det idag da. Hjemmet deres er jo så vakkert!

  Uvant å se deg uten høøøøye hæler 🙂

  http://www.lottemora.blogspot.com

 16. Elise Tonette

  Hei på deg:) Vet dette ikke har NOE med innlegget ditt å gjøre, men jeg og samboeren skal til Thailand i september. Har lest så fryktelig mye forskjellig om regntiden nedi der nå og kjenner ingen som har vært der i september. For ettersom jeg husker så var dere det? var det helt forferdelig? Er så usikker på om jeg skal glede meg eller grue meg nå! Iiiiiiiik! Vet jeg kan søke på google om det her, men står så utrolig mye forskjellig der og så vet ikke lenger hva jeg skal tro…:(

  1. Fotballfrue

   Da vi var i Thailand i november, hadde vi regn 10 av 14 dager. Det var rett og slett den verste ferien ever. Men det kan jo hende vi var uheldige 🙂 Vi hadde noen vennepar som var der året før oss, på samme tid, og de hadde strålende vær 🙂

   – C

  2. Vi var i Thailand i den såkalte regntida. Var der i 16 dager og det regnet kun EN dag. Det var regn som varte en liten time og så var det borte. Fordi det var regntid da vi var der ble vi anbefalt å unngå Phuket etc fordi det regner mest der, og heller dra til andre siden. Vi oppholdt oss derfor på Koh Samui og Koh Tao. Beste ferien! 🙂 Kan virkelig anbefales å dra på den tida vi dro på. Hotellet for seg selv, herlige priser, deilig klima (den regnskuren som kom var i grunnen litt forfriskende) ++ Thailand skal vi tilbake til!

 17. Michelle

  Så artig! jo, må jo lese det, koselig 🙂

 18. Så gøy, har lyst til å lese 🙂 !

 19. Står det noe der som ikke har stått på bloggen da, eller blir det som i detnye bare reprise av bloggen? 😉

 20. Heter Hugo, Hugo Boss? Å herre. Hugo synes jeg er et veldig kult navn til en hund, men Hugo Boss? Blir nesten som å kalle hunden sin for Chanel eller Gucci.

  1. Fotballfrue

   Nei, det heter han ikke. Han heter Hugo Hurley :p Så det er en feil.

   – C

   1. Andrea

    Hehe okei 🙂 Angret bittelitt etter kommentaren, følte den var litt frekk 🙁 Så ble lettet over at han ikke heter det så det ikke var så frekt allikavel 😀 Hugo er i hvertfall et utrolig kult navn på en hund. Hadde valgt det jeg også hvis jeg skulle ha hannhund!

   2. Øh, det står da virkelig her at han heter Hugo Boss? http://fotballfrue.no/?p=5318

   3. Fotballfrue

    Det er ikke riktig, har endret det nå 🙂

    – C

   4. Feil? Du har nå skreve det sjøl på info om hundane. Du har fjerna det fra denna bloggen, men på gamlebloggen står det fortsatt + hvis ein google det. Ka e vitsen med å ikkje innrømma at an hette Hugo Boss? E det så gæli da?:p

   5. Fotballfrue

    Hadde det for meg en periode at jeg ville døpe ham om til det, for jeg synes det var litt tøft, men jeg ombestemte meg. Aner ikke hva som gikk av meg. Har ingen problemer med å innrømme det 🙂 Tingen er at han aldri har hatt dette navnet, og han kommer heller aldri til å ha dette navnet. Han er en Hugo 🙂

    – C

   6. Susanne

    Å… Blei nesten litt skuffa jeg. Var sikker på at han heter Hugo Boss siden han var din. Du er bl.a opptatt av mote og design. Ronaldo er L-E sin fordi han er opptatt av fotball. (Altså jeg vet at hundene er begges nå – men dere hadde vel hver sin når dere møtttes?) Jeg syntes det var så søtt!

    Hva er egentlig galt med det? Vår katt heter Gucci – synes det er søtt jeg.. 🙂

    Alt du skal måtte forklare og forsvare altså….

   7. Fotballfrue

    Hehe, det hadde jo vært søtt, men han har aldri hatt det navnet, selv om jeg en periode tenkte på å endre det. Det hadde jo bare blitt et mellomnavn som aldri ble brukt, så det var vel mest derfor. Jeg vet ikke. Jeg synes i hvert fall ikke det er teit eller tåpelig, synes det kan være et fint navn 🙂 Men han er liksom bare Hugo 😉

    Klem: )

 21. Haha, Hugo er en liten linselus 🙂 Ikke at det er noe nytt, har jo sett det gjennom bloggen! Ha en super kveld videre «bygdefrue» 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, han er jo med overalt :p Sitter her på bordet i skrivende stund også :p

 22. Bygdefrue <3
  Jeg gikk forbi avishylla i butikken i dag, også kom jeg på at jeg hadde lest på bloggen din at det skulle være en reportasje om deg og huset deres. Så derfor sitter jeg med "Inne og ute" i fanget nå. Veldig fin reportasje 🙂

  1. Fotballfrue

   Så koselig, tusen takk 🙂

   Klem!

 23. Marita Ø

  Leste den i dag 🙂 Føler at jeg aldri får nok av »fotballfrue».. Her er det ikke snakk om Bieber-fan altså, men mer fotballfrue-fan her i gården! Haha 😉 Ønsker deg en fin kveld, håper kampen gikk bra! 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Haha, du er så herlig!!

   Klem <3

 24. Blæh, dumt eg ikkje fekk med meg db idag!

 25. Hei! Dro den syke kroppen min ned på butikken idag for å kjøpe Dagbladet, hadde så lyst til å lese artikkelen om deg og huset deres. Dere har det helt utrolig fint! BTW, hadde ikke fått med meg at dere bodde på Siljan, haha 🙂 Kult da! Bor selv i Skien, så jeg ble jo litt overrasket når jeg så deg i byen når jeg trodde du fortsatt bodde i Oslo… 🙂 Treige meg… Uansett, du har et suuperfint hus! 😀

  – Tomine

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Så hyggelig 🙂 Hehe, ja vi flyttet i desember 🙂 Veldig fin plass 🙂

   Klem!

 26. leste det på jobb i dag, blei inspirtert på alle måtar! digga deg som person, og huse ditt! 🙂 stå på vidare!

 27. Jeg leste det på jobb i dag 🙂 Blir bare mer og mer imponert over deg! Men når det stod troende, mener du kristen da? 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte! Ja, kristen 🙂

   – C

 28. Hello! You have a beautiful home! I read your blog via Google translate as I don’t speak a word of Norwegian 🙂
  I was just wondering where is the dress that you are wearing on these photos from?

  All the best!
  Helena

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂 The dress is from traffic people 🙂

   Hugs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *