Bydag

God morgen!

Håper dere har sovet godt, jeg har vært våken ca. tre tusen ganger, fordi vi har sovet med persiennen dunkende mot vinduet. I natt får vi bare ha det lukket, eventuelt investere i en vifte. Nå har jeg uansett vært på beina noen timer, like greit å stå opp når søvnen likevel blir forstyrret, sant? Det har blitt noen korte intervallkilometer på mølla, spensthopp og styrke på mage og rygg i dag. Ingenting kjennes så bra som å være ferdig med dagens treningsøkt innen klokken ni! I tillegg føles ingenting så bra som å kunne trene i en bitteliten hipster. Haha 😀 Jeg elsker å trene hjemme!

Nå skal jeg ut en tur, jeg har noen ærender og litt jobb å gjøre i sentrum, så skal jeg hjem igjen, før jeg skal til byen. . igjen. Mye kjøring frem og tilbake, men i kveld er det jo ODD mot VIF, og det kan vi ikke gå glipp av! Tullis med de andre fotballfruene blir det også 😀

Ha en fin onsdag så lenge, lillelørdag ♥

49 kommentarer

 1. Apropos trening i hipster, hva synes du om at enkelte treningskjeder forbyr trening i sports BH eller kort topp. Jeg kjører kun HARDE økter på mølla (lange turer gjør jeg ute) og blir veldig varm og svett. Har gått kledd i korte shorts og kort topp som er helt vanlig å ha på seg i løpekonkurranser på sommeren og blitt bedt om å ta på meg en topp! Latterlig synes jeg!

 2. Tips: Fest møbelknotter på den kanten på persiennen som dunker mot vinduskarmen! Det demper lyden og har gjort at jeg sover godt med åpent vindu selv når det er vind ute 🙂

 3. Hei Caroline! Først og fremst, elsker bloggen din! Du er så ærlig og ekte 🙂 Og jeg lurer på når du driver med hjemme trening hvilke styrkeøvelser gjør du da? Altså mage, rygg, rumpe etc.?

  1. Fotballfrue

   Takk, søte 🙂 Har dette styrkeprogrammet på ELIXIA: http://fotballfrue.no/?p=16720 Men hjemme blir det mest med ball / kroppsvekt 🙂

   – C

 4. Hei Caroline! Jeg har noen spørsmål til deg om kosthold:
  1. Ca hvor mange karbohydrater spiser du i løpet av en dag?
  2. Hvordan er forholdet til kalorier i lavkarbokost?
  3. Hvordan vil det vært for en vegetarianer å gå på lavkarbo?
  Alle svar mottas med stor takk 😀

 5. Jeg elsker å trene hjemme, skal faktisk trene hjemme i dag ettersom det regner helt sykt mye her i dag! Ha en fin dag og kos deg med de andre fotballfruene! 🙂

 6. Caroline!

  Tror du ostekaken din kan legges i fryseren? Jeg har lyst til å lage den til en bursdag i morgen, men siden vi reiser bort fredag er det så dumt om det blir masse igjen 😉

  Håper på svar!

  1. Fotballfrue

   Veldig usikker på det :O

   1. Hege, det blir ikke masse igjen, tro meg:)

   2. Fotballfrue

    Den er så good 😀 Hihi 🙂

 7. Hvordan løp du intervaller? Er sååå lei 4×4 🙁 og hvor mange spensthopp? (stalker much)

  1. Fotballfrue

   45-15 🙂 Spentshopp tar jeg ca. 12×4 🙂

   – C

 8. Hei. Jeg er veldig glad i og trene og trener regelmessig. Jeg har bare ett problem; jeg kan ikke springe eller gå langt pga. skader i ankler og legger. Etter jeg fikk beskjed om dette, føler jeg bare jeg ser mindre og mindre trent ut. Har du noen tips? Eller et styrkeprogram du kan legge ut? Hilsen fast leser, som du gir mye inspirasjon til! 🙂

   1. Styrketrening er det aller beste for å se trent ut 🙂 Man kan ikke bare løpe, for da blir kroppen SLAPP! styrke må til

 9. You have got wonderful life Caroline!

 10. jeanette

  Hei!! Hvor var søstern din og du på miniferie i fjor? Og har du et sted å anbefale reise til for 3-4 dager? Klem fra Jeanette.

  1. Fotballfrue

   Nice, anbefaler det absolutt 🙂

   – C

 11. Du er nydelig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søta!

   – C

 12. Deilig å kunne trene skikkelig hjemme! 🙂

 13. Vilde :)

  Du er så flink! Nå som det er sommerferie er jeg sjelden oppe av sengen før 12. Ha en fin dag! 😀

 14. ragnhild

  hvorfor trener du ikke med Aleksander lengre?

  Så pen du er 🙂

  1. Fotballfrue

   Vil ha en pause over sommeren for å se hvordan jeg synes det fungerer 🙂

   – C

 15. Hei! Hvilke meninger har du om sjokoladen cavalier? Går ikke på lchf eller noe, men prøver et sunt kosthold mtp på å få mest mulig ut av treningen. Kom over denne sjokoladen på helsekosten og tenkte den kanskje ville være en god erstatter for feks. vanlig melkesjokolade. Utrolig inspirerende og bra blogg – ser ut som du har det super om dagen 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Veldig god erstatter, den er jo sukkerfri 🙂 Ikke spis for mye bare, jeg får helt vanvittig vondt i magen :/ Men så har jeg ganske sensitiv mage også :/ Alternativt har du jo Atkins, som også er en veldig deilig erstatter 🙂

   Klem 🙂

   1. Emilie

    Oi, takk for raskt svar 🙂 Jeg kjøpte den, og spiste et par biter til kaffen nå – utrolig god. Har forholdsvis sensitiv mage selv, så skal holde meg til ditt råd her 😉 Har spist atkins tidligere, der synes jeg den helt mørke smaker utroolig godt. 🙂

   2. Therese

    Tror alle reagerer veldig ulikt når det gjelder kunstige søtningsstoffer. Jeg kan spise så utrolig mye Cavalier (spesielt den hvite-naaaam) uten at jeg merker noe. Kjæresten min reagerer heller ikke på noe sukkerfritt godteri, unntatt lakris fra helsekost. Han kan nesten ikke se på den uten å få vondt i magen! Ganske rart.
    Lurt å ta det med ro og prøve seg frem også 🙂

   3. Fotballfrue

    Å, så heldig du er! Jeg vil også kunne spise mengder 🙁 For meg er tre biter mer enn nok, en smule til og jeg har ødelagt kvelden. Så mørk sjokolade er en safe vinner her i huset, DER kan jeg fråtse 😀

    – C

 16. Åh, så herlig det virket å trene slik! Blir jo såå varm av å løpe inne på senteret 😉 He he.
  God dag til deg, fine!

 17. Hei. Hvor kjøpte du stolene i bakgrunnen? Hva kostet dem???;););)

 18. Eg fant frem til siden og pris! Takk for at du har en flott blogg som hjelper på humøret ;);)

  1. Fotballfrue

   Haha, så bra 😀 De er så lekre!

   Klem!

 19. ååh, elsker å trene hjemme selv, ingenting er som å ha en tredemølle i hus 😀
  Håper du får en fin dag videre, kos deg! (:

 20. Hei!
  Jeg lurer på om du kan komme med noen gode tips til å trene ryggen på hjemme 🙂
  Finner bare mange tips der det er med sånn store apparater på treningsenter..

  1. Fotballfrue

   Treningsball, en sånn stor, myk, det har vi 😀

   – C

 21. Sjekk de muskla’a! 😀

 22. Marita Ø

  Se på deg selv da! Du er så smashing <3 Håper du får en fin dag 🙂 Veldig kjekt å kunne titte innom bloggen din i lunsjen på arbeidsdager, hihi 😀

 23. Så fint bilde, du er utrolig pen! Håper resten av dagen din blir kjempebra:)

 24. Kan du inte fixa google-översätt på din blogg? Jag älskar den, men har jättesvårt att första vissa norska uttryck 🙂 Undrar dessutom varifrån ert vardagsrumsbord kommer ifrån? Det vita med kryss på sidorna! Sjuuukt fint.

 25. Mariann

  Heisann! Hvor har du kjøpt det hvite vitenskapet? 🙂

  1. Fotballfrue

   IKEA 🙂

   – C

 26. Heihei ! kunne ikke du ha laget / vist / ett eller annet opplegg for mage trening ? Hadde vært litt kosligere med stram og fast mage, istede for alt som slenger og henger irundt.. 😀

 27. Michelle

  Uff, hater å våkne sånn ca tusen ganger gjennom natten :/ er dessverre veldig typisk nå om sommeren med lyse og varme netter!! Men skal ikke klage, heller sol og varme enn kulde og et evig mørke… hehe.. Men gud så flink du er som får til en slik økt etter en så dårlig natt… klapp på skulderen til deg 😉

 28. Du løper jo mye, og vet at du for veldig lenge siden har skrevet et innlegg om forskjellige type intervallprogram du pleier og bruke. Savner et nytt innlegg om dette. Har nettopp fått min treningsdagbok fra Get Inspired og er motivert for forandring i treningshverdagen 🙂

 29. Så fin! 🙂

 30. Freshe fargar!

 31. utrolig fine og freshe farger! kunne du ha lagt ut ett innlegg om hvordan du trener og egentlig hele treningsprogrammet ? er veldig misunlig på kroppen din! jeg prøver og få trent men har ingen ting som motiverer meg, men nå har jeg sett blogger din så da får jeg litt motivasjon fra deg!
  Hvis du hadde giddet og lagt ut dette hadde jeg blitt veldig fornøyd eller sendt det på mail! 🙂

  PS: så deg på odd – vif istad, du hadde på deg utrolig kule klær! 🙂

 32. Pierre Robert <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *