Gøy på landet

Haha, i dag våknet jeg av at jeg var sikker på Ronaldo stod nede og pep, så jeg hoppet opp av sengen, livredd for at han var blitt syk igjen, men før jeg var ute av soveromsdøren, rakk Lars-Kristian å spørre meg hva jeg holdt på med.

– Du vet vel at det bare er en fugl?

– What?

Fuglelivet er helt vilt nå, og kan dere forestille dere hvor rolig det er her, når selv en fulg kan vekke meg? Helt sprøtt. .

I går holdt vi på i hagen i noen timer, det har jo vært så mye dårlig vær i det siste, så ugresset har virkelig fått kost seg. Lars-Kristian lånte den sykeste hagetingen av Edgar for å få litt orden i sakene:

Haha, sjekk når bøyer knærne! Elsker at han er så ivrig på å ha det pent i hagen 😀

I live here 😀

På planen nå står frokost, trening og jobb. Ikke superspennende, men været er nydelig, så jeg har alle planer om å sitte ute 😀 Håper det holder seg, for da blir det en tur på kafé senere 😀 Hepp! Ha en fin dag!

84 kommentarer

 1. Så fin hage 🙂
  jeg klager over og måtte klippe mine ett mål, men dere har jo virkelig mye og klippe:P hehe.

  1. Fotballfrue

   Ett mål?? Det er mer enn vi har :p Hele tomten vår er på 1,3 mål, trekker du fra hus, innkjørsel, bakgård og terasse, tipper jeg vi sitter igjen med 200m2 🙂

   – C

 2. Haha, utrolig vittig video. Vi har også en slik bensindrevet kantklipper, jeg føler meg så utrolig teit når jeg går rundt med den, og så er den så tung. Bøyer meg også slik i knærne 😉

  Fin plass dere har!

 3. herregud, du er nydelig, caroline 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *