Trening og fromasj

God søndag!

Da har jeg endelig fått gjennomført en etterlengtet treningsøkt, faktisk ble det «bare» 1 mil. Noen ganger kan ikke alt gå etter planen, og denne uken har det vært mange endringer. Det har ikke blitt noen halvmaraton, men den overfører jeg elegant til kommende uke, så har jeg noe å se frem til.

Gleder meg SÅNN til sesong 3 av Solsidan kommer! I mellomtiden ser jeg sesong 1 & 2 i reprise mens jeg løper, ganske genialt når jeg er drittlei all treningsmusikken min.

Nå har jeg akkurat smelt sammen en veldig enkel fromage, som jeg gleder meg til å sette tennene i etter en dusj og husvask. Den er laget på grunnlag av alle ingrediensene vi hadde i hus, kanskje du kan prøve på det samme?

Den fine karaffelen er fra Riviera Maison

Du trenger: 

 • 10 gelatinplater
 • 3 dl. fun light (noe vi faktisk drikker veldig sjelden)
 • 3. dl vann
 • 2. dl fløte
 • noen dråper limesaft
 • evnt. tyrkisk yoghurt

Slik gjør du:

Bland vann og fun light til saft, ha saften i en kjele og varm opp. Ha gelatinplatene i kaldt vann til de blir myke, klem av vannet og tilsett disse til saften. Rør godt på varm plate, men ikke la det koke. Avkjøl blandingen litt.

Pisk krem av fløten, bland gjerne inn en spiseskje tyrkisk yoghurt og noen dråper lime for litt syrlig smak. Tilsett 3 dl. av geleblandingen til fløten, og bland godt. Du kan selvfølgelig bruke hele blandingen, men da burde du også doble fløten, vi spiser resten av blandingen som vanlig gele.

Settes i kjøleskapet en god stund, tror du minst bør beregne 2 timer, slik at det stivner skikkelig.

Nå må jeg sette i gang med litt husvask, ha en fin søndag ♥

61 kommentarer

 1. Jeg også elsker Solsidan! 😀
  Men hvor laster dere ned filmer og serier? Kjøper dere de eller?
  Ha en fin dag/kveld videre! 😀

  1. Fotballfrue

   Det går på tv2sumo 🙂

   – C

   1. Åja 🙂
    Jeg har så lyst på TV2 sumo! 😀

 2. Så sprek du er! 😀
  Den så veldig god ut! 🙂

 3. Så flott blogg du har, og så fantastastisk bra du ser ut 🙂

  Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om sminketips for nybegynnere? Har nemlig aldri brukt sminke før, men kunne tenke meg å begynne, men aner ikke hvordan det skal gjøres.

  Ha en fin søndag!

 4. camilla

  Det så veldig godt ut, men hvilken smak bruker du i fun light?

 5. Så det er ikke bare jeg som vasker i dag nei 🙂 Nå har jeg støvsugd og vasket gulv, så nå må jeg snart begynne på støvtørken! Etter det skal jeg ta meg en dusj 🙂 Blir godt det! Har litt lyst til å lage meg hjemmelaget pizza etterpå også.

  Ha en fortsatt fin søndag! 🙂

 6. Skriver også under på det å være dritlei løpemusikken! Hihi, god søndag!

 7. Hei! Lurer på om du alltid løper på en løpemølle? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 8. Solsidan er fantastisk !

  1. Fotballfrue

   I know 😀 Haha 😀

   – C

 9. Tidenes forslag å se solsidan når man løper, men da må jeg bare gjemme meg litt bort på den borteste tredemøllen på sats:p hihi. Solsidan er jo bare fantastisk!:-)

 10. Marita Ø

  GENIALT å løpe mens man kan se på TV/serier! Tiden flyr jo rett og slett av gårde 😀 Ha en flott søndagskveld, fina! <3

 11. Ha en herlig søndags kveld Caroline! 🙂

 12. Fromasj* 🙂

 13. Jeanette

  solsidan er så gøy! elsker det

 14. Kamilla P

  Hvor har du kjøpt den fargerike og søte vispen?

  Ha en strålende kveld! Og god bedring til søte Ronaldo 🙂 ikke noe moro når hundene blir syke :/

  1. Fotballfrue

   Hos Traktøren 🙂

   Klem!

 15. Åå, kos deg, verdens beste Caroline!!

 16. Ååå den så kjempegod ut! Må prøves en dag 😀

  Tonelisekalvo.com

  1. Fotballfrue

   Den er dødsgod!! NAM 😀

 17. Så flink du er, den så god ut! 🙂

 18. Hei! Jeg liker bloggen kjempe godt, du er så inspirerende!
  Jeg bare lurte på om du kunne lage et innlegg på iphone deksel, hvilke du har og hvor du har kjøpt dem 🙂

 19. Hvor høy er du og hvor mye veier du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg er 170, vekt er irrelevant 🙂

   – C

 20. Bra jobbet! 🙂

  Hvilken app er det du bruker? Kommuniserer den med Polar pulsklokke?

  1. Fotballfrue

   Hadde glemt å lade klokken min (nike+ gps watch) så jeg måtte ty til appen som hører med iPhone 🙂

   – C

 21. Jeg kjenner at jeg savner å trene og løpe når jeg leser trenings innlegene dine. Jeg savner å trene hardt og bli super fornøyd og stolt etterpå. Jeg vet ikke hva det er med å løpe, men man føler seg fresh og lett etterpå. Jeg må også begynne å trene igjen snart! Du er en stor motivasjonskilde Caroline!

 22. Så flink du er! Så dødsgodt ut 🙂 Ha en fortsatt fin søndag

 23. Fint å vite at dere drikker fun light veldig sjelden 🙂

  1. Fotballfrue

   Åh, hvorfor det? Hvis det er aspartam du sikter til, så skal du drikke rimelig store mengder for at det skal være farlig 🙂

   – C

   1. Solveig

    T sikter vell gjerne mer til «hva er vitsen med kommentaren i parentes»? Er det noe du føler vi trenger å vite, at dere drikker fun light saft sjelden…? 😉

   2. Fotballfrue

    Nå er det slik at jeg kjenner leserne mine, og dersom jeg ikke hadde skrevet dette, ville spørsmålet kommet . . sammen med spørsmål om aspartam, pepsi max o.l. Derfor er jeg ofte føre var.

    – C

 24. Hva heter appen du brukte ? 😀

  1. Fotballfrue

   Nike+ 🙂 Den følger med iPhone.

   – C

 25. YUM! Ser digg ut 😀 Håper vi får møttes snart!! : )

  1. Fotballfrue

   JAJAJAJAJAAA! Du kan komme til Siljan når du vil, forresten??

 26. Hva heter den appen? 😀

  1. Fotballfrue

   Nike+ 🙂

   – C

 27. Et tips til hunden din når han er løs i magen er å gi han litt biola, gjerne sammen med maten hans 🙂 det hjelper på min hund!

 28. jeg å gleder meg til sesong 3. jeg og samboer har sett de x antall ganger. vi ler så vi skratter. blir så flau noen ganger å. nesten så jeg ikke klarer å se på. Er du også sånn når du ser på, at du blir litt flau. selvom det kanskje er teit siden det bare er en serie???
  Her har vi hatt barnepass i kveld, sånn at jeg og samboer kunne gjennomføre en 2 timers sykkeltur. deilig en varm sommerkveld <3 kjenner nok den imorgen,men målet er ny tur onsdag. så takk for fine tips om å sette seg mål. og som du sier, mandag ny uke, nye muligheter. gleder meg allerede. takk for super motivasjon.
  fortsatt god kveld. *klem*

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg er veldig sånn :p Men heller når jeg ser på Klovn. Har du sett det? Det er til å dåne av, helt seriøst :O Lars-Kristian er hakket verre enn meg også, han må gå ut av rommet :p

   Så utrolig flink du er som har syklet så langt på ukens siste dag! Godt jobba 😀

   Klemmer 🙂

 29. Hei
  Lagde moussaka’en din. Jeg er lakto vegetarianer (spiser ikke kjøtt eller egg) så jeg endret litt på oppskriften (sopp istedenfor kjøttdeig og mer ost og smør istedenfor egg).
  Slik så den ut: http://img502.imageshack.us/img502/253/photoodb.jpg

  Den var HIMMELSK!

  1. Fotballfrue

   Hurra 😀 Takk! 😀 Vi skal ha den igjen til uka 😀

   Klem!

   1. Også la jeg til spinat i salaten som du ser, siden jeg ikke får jerntilskudd fra kjøtt. 🙂

 30. Har du iPhone 4 eller 4s? Og hva heter den treningsappen du bruker? Er den lett å bruke, og trenger man GPS?

  1. Fotballfrue

   iPhone 4 🙂

   – C

 31. Fromasj blir mye bedre om du bruker «ekte» smaksingrediens og ikke fun light som er tynn på smak og mye E-stoffer. Bruk frisk sitron og peppermynte, eller appelsin med revet appelsinskall på toppen. Eller jordbær? Passjonsfrukt? uendelige muligheter og så mye mer naturlig..

  1. Fotballfrue

   Jeg er da fullstendig klar over dette 🙂 Ser du ikke hva jeg skriver? Dette er en ENKEL utgave, en LETTVINT og KJAPP måte å gjøre det på 🙂 Jeg bruker det vi har i hus. Det er søndag 🙂

   – C

 32. Ååå, du gir meg så mye treningsmotivasjon Caroline! 🙂
  Skal til på ferie nå, og jeg har satt meg mål om å trene i hvert fall en time om dagen!

  Klem Stine

  1. Fotballfrue

   Så herlig! Selv hadde jeg aldri klarte en time hver dag på ferie, men man må jo finne det man trives med 🙂

   Klem!

   1. Er 14 år og driver med idrett så må holde meg i form 🙂
    Selv om ikke alle liker det, hadde jeg satt pris på flere treningsinnlegg!
    Du er en flott dame, Caroline. Stå på <3

    Klem

 33. Michelle

  snakker om dritt lei treningsmusikken! du er ikke den eneste.. jeg trenger seriøst en update nå!! haha, du kunne jo hatt en liten konkurranse eller en innsamling hvor alle sendte inn sine 3 topps treningssanger! Så legger du ut en liste med noen av dem eller noe sånt.. det hadde jo sikkert dukket opp mye nytt, rart og spennende =P

 34. elsker treningsinnleggene dine!
  jeg er kanskje ikke den som er god nok i å løpe/jogge lenge i strek, men jeg elsker å jogge hver dag med hunden min. Har et spørsmål
  – er det best å trene på morgenen eller kvelden?
  jeg vett ikke hva jeg skal, og det blir vel for mye med en om morgenen og en om kvelden…

 35. hei! jeg lurer når du begynte å trene/løpe og hvor lang tid det har tatt å komme dit du er nå? 🙂 hvor hardt startet du treningen din de første gangene?

 36. Hei!
  Den fromasjen så veldig god ut, og virket superlettvindt å lage!
  Men den porsjonen du laget der, er det beregnet til 2 personer? Jeg vil lage den til helgen når vi får besøk, og er litt usikker på mengdene. 🙂

  Og ett spørsmål til. Tror du at du kunne laget ett innlegg med mattips for allergikere?
  Jeg er allergisk for både egg, nøtter og frukt, så matutvalget mitt er litt begrenset kan du si. I tillegg er jeg utrolig ukreativ på kjøkkenet selv.
  Er litt trist å sitte å se på de rundt meg kose seg med så mye god mat og kaker og ikke kunne spise det selv. Så hadde blitt så uendelig glad om du ga meg noen tips til god mat for meg og andre allergikere! 🙂
  -Marte

  1. Fotballfrue

   Denne er til 2, ja 🙂 Så synd å høre om allergien din :/ Jeg lager veldig lite allergivennlig mat, men jeg kan jo se hva jeg finner på etter hvert 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *