Nytt sminkemerke: Bodyography

Jeg har testet produkter fra Bodyography den siste måneden, som er et av de helt nye sminkemerke hos Coverbrands. Bodyography har helt siden starten av 90-tallet utviklet en profesjonell kosmetikkserie basert på de beste ingrediensene, kraftige pigmenter og produkter helt frie for parabener. Serien får også daglig oppmerksomhet i skjønnhetsmagasiner verden over, og det må det vel være en grunn til? Jeg synes i hvert fall alltid det er spennende å teste ny make-up, og av produktene fra Bodyography er det hovedsaklig 5 som virkelig falt i god jord hos meg: Electric Lip Slide, Sheer Cheek Colour, Foundation Primer, Liquid Radiance Gold Coast og Loose Powder.

Electric Lip Slide: Dette er et veldig spennende produkt for meg som er vant til å både bruke leppestift og lipgloss. Med electric lip slide har du faktisk to produkter i ett, både leppestift og gloss. Den gir ikke like mye skinn som en blank lipgloss, men likevel akkurat passe. Fargen er utrolig kraftig, konsistensen er kremete og gir veldig mye fukt til leppene, i tillegg til at den sitter godt.

Jeg har funnet mine favoritter i fargene Cupids Beau og I Heart You.

Sheer Cheek Colour: Er en kjempefin blush i en utrolig nydelig boks. Kan gjøres dus ved å bruke lite av produktet, og veldig kraftig ved å påføre flere ganger. Passer også sensitiv hud. Jeg foretrekker fargen Mystique.

Foundation Primer: Utvalget av primere blir stadig større og bedre, og som Smashbox sin, gjør denne også en perfekt jobb som primer: Fyller ut fine linjer og rynker, og gjør det generelt lettere å legge foundation. Primeren gir en silkeglatt og varig base. Denne skal i tillegg hjelpe til med å jevne ut hudtonen ved bruk over tid. Inneholder antioksidanter, Vitamin A og E, grønn te og grapefruktekstrakt. Passer sensitiv hud. Jeg bruker tonen clear.

Liquid Radiance Gold Coast: Denne brukte jeg faktisk i solkremen da vi var i Hellas! Gir huden et lite slør med gullglitter, akkurat passe.  Kan mikses i både bodylotion og foundation for litt ekstra glød, dersom du ikke vil ha like mye som en higlighter gir.

Loose Powder: Ny favoritt! Dette er mineralfoundation i form av løst pudder som etterlater huden veldig glatt og myk. Dekkevnen er kjempegod, jeg bruker dette som et pudder over foundation. Inneholder også små gullpartikler, slik at huden får et snev av glød etter påføring. Inneholder også anti-aging ingredienser samt Vitaminene A, C og E. Dette pudderet «puster» og kan brukes hver dag. Jeg har fargen Almond.

P.s: Legges best med kabukibrush.

Har du lyst til å teste noen av produktene, har Coverbrands 20 prosent på hele Bodyography-sortimentet til alle mine lesere 😀 Du bruker bare koden u68hs ved utsjekk.

Produktene er ikke testet på dyr.

annonse 

35 kommentarer

 1. Hei!

  Hvor lenge varer koden på Makestyle? Jeg synes du sa det var til og med i dag, men jeg får den ikke til å funke..

  1. Fotballfrue

   Ja, det skulle vare tom. i dag :/ Så rart :/

   – C

 2. Johanne

  Jeg elsker når du har prøvd og anbefaler merker OG at vi får rabatter av deg!! Det er veldig gøy! Bare lurer på farger.. syns det er vanskelig å kjøpe pudder til ansiktet når jeg ikke får prøvd.. var jo mange farger å velge mellom.. fargen du bruker syns jeg så veldig oransje ut?! Du er topp! 🙂 Ha en fortsatt fin kveld og en fin uke! 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   Så bra 🙂 Nei, den er ikke oransj, men gir en fin glød 🙂 Jeg er jo litt mørkere i huden nå på sommeren enn ellers, har også fargen Sandy Beige, som er veldig fin 🙂

   Klem 🙂

 3. Hvor lenge varer denne koden? Får ikke lønning før tirsdag. Har hørt mye godt om dette merket og har lyst til å prøve det ut. 🙂

  1. Fotballfrue

   En uke 🙂

   – C

   1. Supert!

 4. Jeanette

  Ser kjempebra ut dette her:)

 5. Kjære Caroline, kanskje du kan hjelpe meg med et sminkeproblem? Jeg er ute etter en mascara som ikke irriterer øynene mine. Ser ut til at jeg reagerer på mange av de typene jeg har prøvd. Lancome Hypnose er fin for øynene min, men syns den ryr så veldig.
  Jeg liker en mascara som jeg ikke trenger å påføre mange strøk av før jeg ser merkmark resultat som gir god fylde.
  Har du noen gode tips til meg? Hadde satt veldig stor pris på det 🙂
  Eventuelt noen av dere andre som leser her, gode erfaringer mottas med stor takk!

  1. Fotballfrue

   Jeg har dessverre ikke den type erfaring :/ Selv har jeg brukt en fra art deco en stund, men holder på å teste ut nye nå 🙂 Tar tid å finne en favoritt i maskara-jungelen :O

   Klem!

 6. Er det dyretestet? Har ikke kommet på dyrevern.no enda..

  1. Fotballfrue

   Nei, det står også på produktene 🙂 Jeg bruker aldri dyretestet sminke. .

   – C

 7. Var ikke det du som trengte musikktips? Flytta på dej av Alina Devecerski er en perfekt treningssang tenker jeg meg! Den går på repeat hos meg! 😀
  Regner med du har hørt den før.. 🙂

 8. Takk for tips! 😀

 9. Jeg har primeren derfra, og den er SÅ GOD! Bedre enn Smashbox sin, syns jeg. Er litt nysgjerrig på de andre produktene også 🙂

 10. Hei! 🙂 Jeg lurte på om hvilke hodetelefoner du bruker når løper, og faller de lett ut av ørene? 😀

  1. http://fotballfrue.no/?p=10855 tror fremdeles hun bruker de, mener å ha sett de i et innlegg for litt siden 🙂

   1. Fotballfrue

    Det gjør jeg 🙂

    – C

 11. Hei fotballfrue.
  Lurte på om du kunne tipset oss om smykker til gutter? Har lyst å kjøpe et til kjæresten min, for å vise hvor mye han betyr for meg. har du noen tips på noen smykker, og hvordan de burde se ut?

 12. Så glad jeg ikke trenger alt dette styret, at jeg er så naturlig vakker hahaha

 13. Åh, Loose Powder høres spennende ut! Bruker til vanlig original foundation fra BareMinerals, men er nesten fri, og det fristet å teste ut nytt! Nå er jeg litt usikker på om du bruker/har brukt pudder fra BareMinerals, men er Bodyography av samme kvalitet og dekkevne? 🙂

  1. Fotballfrue

   Har testet BareMinerals, men fikk det ikke til å fungere i det hele tatt :/ Jeg ville ikke brukt loose powder som foundation, men som pudder (som jeg gjør) 🙂

   – C

 14. Hei!
  Har du prøvd produkter fra E.l.f ? Hva synes du om sånne billig-produkter? Har hørt av noen at disse er kjempe dårlige også er det jo andre som synes de er bra. Litt usikkert siden det er så veldig billig, har ikke akkurat bra erfaring med det fra tidligere : )

  1. Fotballfrue

   De fungerer virkelig ikke for meg :/

   – C

 15. Hei, hvordan går det med hunden…?:)

  1. Fotballfrue

   Det går så fint! Han har fortsatt løs mage, men har bare vært på do en gang i natt, og nå er avføringen fastere, uten blod 🙂

   – C

   1. Jeanett

    Så godt å høre!! Det er alltid godt når det går bedre med «barnet» vårt. Fortsatt god bedring

 16. Hei Caroline 🙂
  Jeg bare lurer på om du vet om produktene inneholder parabener? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det står jo det i teksten :p

   Bodyography har helt siden starten av 90-tallet utviklet en profesjonell kosmetikkserie basert på de beste ingrediensene, kraftige pigmenter og produkter helt frie for parabener.

   – C

 17. Anna (:

  Hei 🙂
  Jeg lurte på, når du tester litt sånn forskjellige produkter og så sier du at denne var utrolig bra og den og den liker du, fortsetter du å bruke dem da eller går du tilbake til Smashbox og Glo? 🙂
  Husker du fortalte at du likte Artdeco sin base veldig godt, bruker du den fortsatt eller ikke? 🙂
  Ellers awesome blogg! Flott med slike tips! :))

  1. Fotballfrue

   Av glo bruker jeg fortsatt all sminken jeg alltid har brukt, det eneste jeg har byttet ut med tiden er vel Smashbox, og det er fordi jeg evnt. liker andre ting bedre 🙂

   – C

   1. Anna (:

    Okei skjønner 🙂 Takk for svar!

 18. Den øverste var veldig fin til deg!:)

 19. Hadde vært fint å se før- og etterbilder ved bruk av produktene du anbefaler, så hadde det vært lettere å bestemme seg for om man vil kjøpe dem eller ikke 🙂 Gjerne også noen klarere bilder (slik som bildene av produktene) enn de to av leppene/lipglossene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *