Preview på kveldens antrekk

Nå står jeg på farten ut et av hovedstadens beste hotell, Royal Christiania. Jeg skal møte Lidian på Nodee Majorstuen, der blir det sashimi og hygge, før jeg returnerer til verdens største dobbeltseng. Jeg har to tv’er på rommet denne gangen, kan ikke få det bedre. Gleder meg allerede til å våkne opp her i morgen, trimme litt (?) og spise den beste hotellfrokosten ever.

Her er det nærmeste jeg kommer antrekksbilde akkurat nå, det blir i hvert fall et sort skjørt og korsett fra Versace for H&M. Det er så fargerikt og fint! Matcher det med røde pumps denne gangen (fra Nelly.com) og smykker fra Treasures.no

Armbånd / Smykke

Ha en deilig kveld, dere!

44 kommentarer

 1. Disse røde pumpsene har jeg sett på flere ganger i dag. Jeg MÅ ha dem, men Nelly har dessverre ikke min størrelse på lager. Jeg vil ha dem i både rosa og rød. Dette er jo sko perfeksjon til tusen! Kos deg masse 🙂

 2. Anniken

  Lekkert! Gleder meg til å se det på 🙂

 3. Kjempe fint antrekk. Kos deg mye.
  Klem

 4. Ååå, det var kjempe fint! Likte veldig godt skoene

 5. Hvilke almanakker bruker du? 🙂

 6. <3 røde pumps!

  1. <333

 7. Jippi1.komentar 🙂 Kjempe fin!Du kler det helt sikkert du kler alt! 🙂 Klem en jente på 12 år <3

 8. Hvor er den Bubbleroom butikken åpnet egentlig? 🙂

  1. I Tøksfors.. På en typ «outlet» like før kjøpesenteret som ligger noen 100 meter lenger bort…

 9. Veldig fint antrekk!
  jeg lurte bare på hvor den clutchen var fra ? den var super fin!

  1. Madelén

   Jeg tror den er fra Zara, jeg vet at de har hatt en lignende!

 10. Fiiint! Likte ringen:)

 11. Hei 🙂 Har ett lite spørsmål! Kjæresten min mener så sterkt at det er nesten umulig å bygge muskler når du går på lchf, siden man får energien til å bygge fra karbohydrater og da ikke får nok energi.. Jeg mener jo at hvis man går på lchf bytter man ut energien fra karbohydrater til heller mye mer fett? Og et kosthold med lite karbohydrater øker vel kroppens evne til å produsere mer Testrone, Veksthoromoner og Isulin? Vil ikke dette si at du KAN bygge muskler selv om du går på lavkarbo? Husker jeg gikk på det for ett par år siden, og da trente jeg styrke blant annet i mage.. Og etter kort tid kan jeg ærlig si at jeg hadde antydninger til en fin liten six-pack.. Har jo tatt deg til eksempel med verdens FINESTE mage med masse muskler, og kan ikke se du har noe problemer 🙂 Såå, spørsmålet mitt er da, kan man bygge muskler mens man går på lavkarbo?

  Klem fra Nora 🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan fint bygge muskler på lavkarbo, hvis ikke hadde ikke det vært utøvere som fulgte kostholdet med suksess 🙂

   – C

   1. Hei!
    jeg lurte på hvor du kjøpte den clutchen ? den var veldig fin!! 🙂

   2. Ah! Akkurat det svaret jeg håpet på!:) Nå blir det opplæring i stua på guttn 😀 Takk for svar!

   3. Men ikke alle får det til heller 😉 Jeg hadde et lavkarbokosthold i 16 mnd og det som gjorde at jeg etterhvert la til litt karbohydrater igjen var nettopp at energien på trening uteble.. Jeg trener mest styrke og det ble etterhvert altfor «tungt»..Jeg hadde liksom ikke samme guts.. Jeg bygger ikke muskler, men vil allikevel få mer markerte muskler -og ved å tilføre de «sunne» karbohydratene i form av havregryn og mer frukt så løsnet det for min del.. Man må rett og slett bare finne ut hva som passer for seg! Ingen av oss er like så kroppen reagrer forskjellig…

 12. Det så veldig fint ut! Jeg elsker tilbehøret 😀

 13. Kjempe fint antrekk!:D

 14. Hei!
  jeg lurte på hvor du kjøpte clutchen ?

 15. Kjempe fint antrekk da 🙂 Selv om vi ikkje ser det på deg!

  En ting eg lurer på, du trenger ikkje å svare… men har du og Lars noen gang hatt tanke på feks barn i deres hverdag?
  Rettere sagt å få barn?

 16. Kjempe fint antrekk! Kos deg masse ikveld 🙂

 17. verseca?

  1. Fotballfrue

   Blandet på bokstavene da, vet du 🙂

   – C

  2. Kristin

   Er det virkelig nødvendig å pirke på alt?

 18. Charlotte

  Hei! 🙂 Håper virkelig du kan svare meg på dette, for jeg har spurt mange, men jeg får aldri noe ordentlig svar føler jeg. Jeg er veldig tynn av meg, MEN jeg har store lår og legger, og de vil jeg gjerne få tynnere. Jeg har tenkt til å legge om kostholdet nå så jeg spiser sunnere, men når det kommer til trening så vet jeg ikke hva jeg skal trene for å få de tynnere. Skal jeg jogge, er det god trening for beina og vil det ha noen effekt? Burde jeg trene styrketrening? Vil øvelsene i denne videoen være til god nytte http://www.youtube.com/watch?v=k0vEfZRHBso? Jeg trenger virkelig tips… Føttene mine har plaget meg i 3 år, og jeg føler virkelig at det er på tide å gjøre noe med dem. Ellers, er det noe jeg burde ligge unna av mat, eventuelt trening? Jeg vil for eksempel ikke trene slik at lårene og leggene mine blir seende større ut, hehe.

  Hadde vært hyggelig om du kunne svart meg på disse spørsmålene, så bra som du ser ut regner jeg med at du har peiling! 🙂

 19. kan du poste et innlegg om hvordan du får strammere rumpe? 🙂

 20. Michelle

  liker det jeg ser 🙂 Ser kjempe fint ut! håper helgen din blir perfekt 🙂 klem

 21. the necklace is amazing! wish you a great time!!!

  http://profdrskinnybitch.blogspot.de/

 22. Nydelige farger!!

  Men ringen lignet veldig på YSL sin… Er den fra Treasures??

 23. Coppacabana? #Ferie

 24. heihei. kan du si litt om hvordan shoppingen i karpathos er? er det noen fine butikker der? eller for det meste sånn «jalla» som man finner i andre sydenland? Skal dit selv snart og hadde vært fint å vite litt mer om det 😀

 25. Lisbeth

  Er ringen den som dere solgte på Treasures før ? Isåfall, får dere den inn igjen ? 😀

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂 Nei, det tror jeg dessverre ikke :/

   – C

   1. Visste ikke at dere solgte fake på Treasures? Jeg har helt maken ring, og den er fra YSL

   2. Fotballfrue

    Det er bare en etterligning, akkurat denne fargen finnes ikke engang 🙂 Det finnes lignende på H&M også 🙂

    – C

 26. Hei Caroline! Jeg har akkurat vært en tur på Karpathos, nærmere bestemt Lefkos, i en uke sammen med familien min. Takket være deg så spiste vi på Dramountana som du anbefalte her på bloggen. Maten var utrolig god, så tusen takk for tipset. Da vi spiste der restauranten, begynte kelneren å snakke om deg og at du hadde vært der. Han sa også at han skulle på TV i Norge, men han visste ikke når og trodde det kom til å stå her på bloggen din. Jeg har letet etter om det står en dato eller kanal, men fant ingen ting om det. Vet du når og hvilken kanal han kommer på? Det hadde vært så gøy å sett han på TV.

  1. Fotballfrue

   Hehe, tror han misforstod da jeg prøvde å forklare han noe 😉 Så gøy at dere spiste der! Nå ble jeg nesten sulten :p

   Klem!

 27. Christine

  Hei, Caroline. Jeg er en jente på 17 år, og trenger litt hjelp med trening. Jeg er en veldig aktiv jente, å elsker å trene. Men jeg ser du har heeelt flat mage, det har stort sett jeg også, men helt nederst ved magen, er det akkurat som en liten fett klump som ligger der.. Er det mulig å få trent den vekk, evt hvordan? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vil tro det er mulig å trene bort det, ja 🙂 Tror jeg vil anbefale løping generell kondisjon, ettersom det mest sannsynlig må mer enn sit-ups til 🙂

   – C

 28. Elizabeth F.

  Hello dear Caroline! 🙂
  Could you please tell, are these Nelly pumps comfortable to walk? 🙂

  Would really appreciate your answer 🙂
  xo

  1. Fotballfrue

   Yes, I think so 😀

   Hugs!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *