Backstagevideo: Porto Br

Torsdag allerede, dere! Tenke at det er en uke siden photshooten med Porto Br, det har gått så utrolig fort! I dag skal jeg faktisk inn til Oslo en tur igjen, og i kveld blir det middag med designeren bak bikiniene, Lidian. Hun er så skjønn, gleder meg ♥

Her er en backstagevideo fra forrige uke, Miss World Norge-jentene er også mer her 😀 Ikke le for høyt av Vespa-kjøringen min, da. Lars-Kristian dør jo av å se på meg, så jeg har blitt mobbet konstant siden han så denne. . Haha, jeg er nok ikke den fineste eller beste bak rattet på en slik, men. En gang må bli den første! Dessuten er det gøy å ha noe (n) å le av 😀

Fant også et bilde av alle sammen, ikke så veldig bra, men likevel. Karoline Olsen, som er  helt til venstre, ble den som trakk det lengste strået. Hun er vakker! Men det er de egentlig alle 😀

118 kommentarer

 1. Marita Ø

  Blir så glad av å se på deg 😀 Gøy med en videosnutt av deg også 🙂 Ha en flott torsdag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne Marita <3

   Flott torsdag tilbake 🙂

   Klem!

 2. Kjære fotballfrue! Kan du gjøre meg en liten tjeneste… ? Jeg har lyst å bestille meg bikinien sampa, men vet ikke om det er innlegg i bh,en… Finner heller ingenting om det på siden deres… har du mulighet til å sjekke dette 🙂 På forhånd takk 😉

  1. Fotballfrue

   Denne prøvde jeg ikke, dessverre :/ Troooor kanskje det er litt padding i den? Men jeg er som sagt ikke sikker. Kan du ikke sende en epost å høre? 🙂

   Klem!

 3. Du er et forbilde, og jeg elsker kroppen din! Den er så trent, og sunn og du er virkelig inspirasjonen min 😀

 4. Åhh, det der var en kjempe bra videosnutt av deg 🙂 Og det så ut som om dere hadde det kjempegøy! Kjente jeg ble litt misunnelig! Og fy for en flott kropp du har! Jeg trener hjemme, siden jeg ikke tar med råd til trenings studio, har du noen gode tips til øvelser for mage og lår ? Synes du at din rockering hjelper ? Jeg har også en nemlig, som jeg bruker litt. 🙂

 5. Silje R

  for å si det sånn.. du vet du er vakker når du glir rett in i en rekke av miss norge kandidater og ser ut som den som burde vinne!

 6. Du er så fin OG digger bloggen din ! 🙂 Det var en veldig kul video ;D
  Ha en fin dag videre , Caroline 🙂

 7. Camilla

  Skulle gjerne hatt en av disse kroppene ja 🙁

 8. Christine

  Haha! Trengte en latter på jobb nå! Og jeg ler med – ikke av! 🙂
  Ha en fin sommerdag – dette kan jo faktisk kalles en slik!

  1. Fotballfrue

   Hehe :p Ja, i dag er det kjempedeilig 😀

 9. Marigona

  Du har så nydelig smil! Smittsomt 😀

 10. synes du klarte deg bra paa vespa’n, jeg 🙂

 11. You are so amazingly beautiful! And what’s even more important – seems that you are indeed really nice person.
  Fun video! 😉

  1. Fotballfrue

   Thank you so much, sweetie 🙂

   Hugs!

 12. He, he søt da går jo ikke ann å ikke like deg! 🙂 Godt å se at du ikke er superflink til alt 😉
  Det har kommet en Rosèvin som er knallgod, anbefales på det sterkeste. kun på 3 liter da men det går det au 😉
  Den heter Chill Out.
  Ha en fin sommerdag!

  1. Fotballfrue

   Den liker jeg også 😀

   Klem!

 13. Herregud, så fin du er! Ble så glad av å se den, du er så skjønn og så flott smil! 🙂 Ha en fin torsdag, og kos deg på bilturen mot Oslo.. Ulykke på e18, men køen er nok over snart 😀

  Klem

 14. FOR noen flotte jenter 😀

 15. Ninetta Bagarelli

  Herlighet, du tar deg så godt ut på film! Du er søt som ei lita dukke, veldig skjønn og naturlig:-)

  1. Fotballfrue

   Takk *rødme* <3

 16. Såå sykt gøy ut 😀

 17. Du er herlig!!!! Du må jo bare være sjarmtrollet i familien altså…

 18. LISA/LM

  Ble sikkelig glad av å se denne, du stårler på filmen 😀 Og du har jo bare de fineste tennene og smilet 🙂

 19. En veldig livlig og flott video! Kjenner jeg får en god sommerfølelse av den! 😀
  Synes du kledde å være bak rattet, jeg 🙂 Ønsker deg en flott torsdag, kos deg masse, Caroline 🙂
  Garantert favorittbloggeren min!!

  1. Fotballfrue

   Hihi, takk, skjønne!

   Klem 🙂

 20. Du er så fin, Caroline <3 Misunner deg!

 21. Du lyser opp dagen med godt humør og livsglede:)

 22. Vilken fin video, fint gjord 🙂 Du är snygg som alltid! 😉

 23. Så nydelig du er, Caroline! Og for et vakkert smil!
  Forresten, Lars Kristian kan bare gå å legge seg, vi kvinner er skapt til å sitte bak rattet 😉

  Ha en strålende dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, sant 😉 I hvert dall bak bilrattet 😀

   Klem!

 24. Just in case you want to know 😉 Ha en fin dag !! :>
  neringutia.com/todays-must-buy-fotballfrue-dagbok-hello-kitty-ice-cube-tray

 25. Therese

  Helt enig, ser ut som dere har det kjempegøy:)) flotte jenter alle sammen:)

 26. Caroline

  Du er fantastisk nydelig!

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du!!

   – C

 27. Hannele

  Hej, vem är det som sjunger låten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Cornelia 🙂 Det er den samme som her: https://fotballfrue.no/?p=17486

   – C

 28. Du stråler!! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 29. Hilde Sandvoll

  ååå den sangen satt seg på hjernen ! hva heter den ??!?!
  du er forresten helt nydelig! ha en fin dag videre 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er den samme som ble brukt i denne videoen: https://fotballfrue.no/?p=17486 Men nå har dere fått hørt hele 😀 Det er Cornelia som synger 🙂 Vet ikke hva den heter, dessverre :/

   – C

   1. Hilde Sandvoll

    Jaa jeg la merke til det, måtte bla gjennom arkivet for og se om det var den samme sangen !!hahah.
    jaa oki Takk, tror jeg må se om jeg finner den noen plass altså 😀

   2. Hei hei ! Sangen heter «This is me » om jeg ikke tar helt feil 😛 Men har egentlig ikke release før om en stund 😛 Det er ikke nøyaktig hele låten som er med 🙂 Det er Cornelia lauritzen som synger den 🙂

  2. Camilla

   Spurte Cornelia på bloggen hennes, sangen heter This is me, men kommer ikke før i august:(

 30. im in love in your body,i will try do same with mine.
  On the video some girls not realy good for this video( hah)
  Anyway good and interesting video.
  Good luck for you.

 31. Du bruker utrolig mye tid/penger på shopping, utseende ++. Og jeg skjønner det er det de fleste ungjenter liker å lese om. Men driver du med noe veldedig arbeid itilleg? Er du medlem av dyrebeskyttelsen? Du er jo tydelig glad i hundene dine, har du fadder barn? Donerer du så mye som du klarer? Dette er ting jeg lurer på!:)

  1. Fotballfrue

   Jeg kan svare ja på alt. Hva med deg selv?

   – C

   1. Digger deg, Caroline!

   2. Viktoria

    Eg og digger deg Caroline! Stå på! 😀

   3. Fantastisk svar, Caroline! Fortsett i dén stil! ♥ 😉

   4. Nå meldte jeg meg akkurat inn i Dyrebeskyttelsen, bare fordi jeg leste denne kommentaren. Da kom det ihvertfall noe godt ut av den småfrekke kommentaren til Issi!

   5. Ingvild

    Så fint at du er medlem i dyrebeskyttelsen!! 😀 Det likte jeg å høre.
    Kunne du kanskje laget et innlegg om dem? De jobber jo så hard for å få medlemmer og støtte/hjelp, og de gjør en kjempejobb for dyrene som trenger det! 🙂

   6. Godt å høre! Jeg kan også svare ja på alt. Og litt til.

 32. Nydelig! Ser ut som at du koste deg kjempemasse, og det ser ut som at det var ordentlig god stemning der; fotografen ser i alle fall superhappy ut! (Kanskje ikke så rart? Hehe).

  Knall!

 33. Kristina

  For en herlig video Caroline!:D
  Ser ut som dere storkoser dere=)
  Og jeg må bare si, de som mener du er sykelig tynn kan ikke ha studert deg så veldig nøye. Du har jo både rompe og lår:D Love it:D

 34. Så fin du var! Såg ut som du kosa deg! 🙂 Det e det viktigaste, så får folk le om dei vil! 🙂

 35. Hva synes du om de andre jentenes sine kropper, som så heeelt fantastiske ut!

  1. Fotballfrue

   Synes alle er vakre, jeg 🙂

   – C

 36. Hei 🙂 Jeg deltok i konkurransen din om å vinne hår, men ble så overbevist etter å ha lest litt om håret at jeg vil kjøpe og teste det selv om jeg ikke skulle vinne konkurransen 🙂 Men jeg skjønner ikke helt hva quad clip er? Har du det i tillegg til clipsene? Og hvorfor? 🙂
  Synd med Oddrane i går, de får ta det hjem i serien heller 🙂

 37. Hun som vant har en del likhetstrekk med Miranda Kerr synes jeg! 🙂 Hun fortjente det!

  1. Fotballfrue

   Og Mona Grudt 🙂

   – C

 38. Hvem vant konkurransen av jentene på bildet ? 😉 Hvar du en av deltakerne ? 😉 jeg elsker bloggen din, jeg leser den hver eneste dag. Og du er bare SÅÅ pen og fin !

  1. Fotballfrue

   Karoline Olsen helt til venstre på bildet 🙂 Nei, jeg var ikke deltaker (kan bla. ikke være gift for å være med) men jeg var i juryen 🙂

   – C

   1. Hvem av jentene likte du best ? 🙂

   2. ingvild

    Hvorfor kan man ikke være gift for å være med i konkurasen? Det var litt merkelig..

   3. Fotballfrue

    Det er bare reglene 🙂

    – C

 39. Ååh, du har så nydelig kropp! Hvordan får du det til?
  Kan du skrive et innlegg om hvordan du trener (treningsprogram), tips til trening, og hvordan man kan unngå løpeskader? <3 : )

  1. Fotballfrue

   Den er jo virkelig ikke noe spesielt :p Men jeg har i hvert fall et sunt kosthold og regelmessig trening, pluss at jeg alltid har vært tynn / slank 🙂 Bruker du søkefeltet kommer det en del innlegg opp med tips 😀

   Klem!

   1. Kristin H.

    Mener du virkelig at den ikke er noe spesielt? Du er slank, men med former, har flat mage, er muskuløs osv..ser sunn og trent ut. Jeg kan ikke tro at du ikke synes kroppen din er «noe spesielt»? Dette er ikke ment som kritikk altså, bare skjønner ikke at det er mulig 🙂 Og jeg er en av dem som mener det er lov å stikke seg fram og tenke positivt om seg selv.

   2. Fotballfrue

    Jeg er jo som kvinner flest, jeg er selvfølgelig fornøyd med meg selv (da jeg mener alle kvinner burde være fornøyd med seg selv), men det er rart å høre så mye positivt likevel, hvis du skjønner. Men jeg blir jo helt sinnsykt glad 🙂

   3. Kristin H.

    Skjønner jo at du blir glad, og du har all grunn til å være fornøyd 🙂 Jeg var i begynnelsen litt skeptisk til hvilken påvirkning du har i forhold til hvordan andre jenter ser på seg selv, og jeg klarer fremdeles ikke bli helt enig med meg selv. Men — du skal vite at det har ingenting med DEG å gjøre, men med min egen innstilling til meg selv. Hvis du skjønner hva jeg mener. Jeg jobber for å gå ned i vekt, og på min jakt etter oppskrifter kom jeg over «sykehusdietten» (lever nesten bare på suppe i ei uke). Vet ikke om du har hørt om den, men den høres helt sprø ut. Og det er flere bloggere som blogger at joda, de har fulgt dietten, gått ned så og så mye, og så anbefaler de den til andre. DET er usunt det. Jeg liker at du fokuserer på sunt kosthold, trening, og det at det er lov å kose seg med god samvittighet. Jeg fulgte suppedietten en halv dag før jeg tenkte «søren heller», og kjøpte thai-takeaway istedet. Haha dette ble langt og sikkert litt uoversiktlig, skulle bare få fram at du har en positiv innvirkning på folk, og at de som tror du kan være et dårlig forbilde kanskje bør gå litt inn i seg selv og spørre seg hvorfor de synes det..

 40. Henriette

  Du er så vakker .. Jeg blir helt facinert! Killerbody 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du!

 41. Syns det er moro å se, jeg! Du er jo skikkelig søt på den scooteren da 😀

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

 42. Lyckliga Ingrid

  Så herlig video! Det ser virkelig ut som dere storkoser dere. At du ikke drukner i modelloppdrag, det skjønner jeg ikke. Du er jo helt naturlig og veldig morsom når du kjører scooter.;)

  1. Dette er jo ikke min kommentar?

   1. Fotballfrue

    Hva mener du nå, Lindy?

    – C

 43. Du har ikke mange video, så det er litt morsomt å se deg «live» på en måte. Du er nydelig både på bilder og video. Modell body til tusen!! Den oransje og rosa bikinien passet perfekt til deg. Det er som den er laget for akkuratt din kropp. Lar Kristian er en heldig fyr håper han vet det:) Ha en super dag videre!

 44. Tenkte jeg skulle legge igjen en lengre kommentar denne gangen 😉
  Jeg har tenkt litt på den dårlige kritikken du får, at du fremmer for mye fokus på en tynn kropp…
  Da jeg var 14 år veide jeg 83 kg og mistrivdes sterkt med min egen kropp. 10 år etterpå hadde jeg gått ned 30 kg, men ikke på en sunn måte. Jeg var slik «sultet tynn»… Da jeg ble gravid gikk jeg i «kosefella» og la på meg alt for mye, og satt jeg igjen deprimert og følte meg tjukk og lite tiltrekkende. Så begynte jeg å lese bloggen din, Caroline! Jeg leste om lchf og om trening, og tenkte at dette skulle jeg også klare!
  Nå løper jeg 5-6 km hver dag og spiser moderat med karbs. Jeg følger deg ikke slavisk og jeg er ikke enig i alt du skriver om 😉 men du har vært en veldig god motivator til mitt nye liv 😀 Stå på, jeg heier på deg, og jeg heier på meg 😀

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å lese, Lene! Og ikke minst, herlig innsats av deg 🙂

   Jeg heier på deg, uten tvil!

   Klem 🙂

 45. Fikk litt retro følelse nå,av videoen 🙂

  Hvordan var det å sitte i en jury og velge en kandidat?

  1. Fotballfrue

   Veldig spennende, men også veldig vanskelig :/

   – C

 46. May Lene

  Ser ikke helt hva som er så galt med Vespa-kjøringen din jeg da, hadde nok ikke klart det bedre selv! 🙂 Og du er nydelig!

 47. Kjære Caroline, dette er noe av det vakreste jeg har sett!
  Jeg syntes denne backstage videoen var helt utrolig! Du og alle jentene er så fantastisk vakre!
  Backstagevideoen var dobbelt så bra som selve bikinivideoen. Og for et smil på deg.

  Ha en fantastisk dag videre, du gav meg iallefall noe å smile av! 😀
  Fantastisk forbilde – det er det du er!

 48. Heihei Caroline! Du er kjempeflott, og virker alltid så smilende og glad! :D….blir glad hver gang jeg klikker innom bloggen din jeg! Jeg lurer på om du alltid har hatt «mellomrom» mellom lårene, eller om du har trent deg til det? i så fall, noen tips? ..håper du kan svare 🙂

 49. Flotte jenter alle sammen, men du var finest 😉 Det er ikke bare bare å holde balansen på den Vespaen…Hadde selv litt problemer i førsten når jeg prøvekjørte den.

  1. Fotballfrue

   Så snill du er 😀 Takk, skjønne du!

   Klem 🙂

 50. Var den orange trusa (på nr. 2 fra venstre) den bittelille som du i forrige innlegg om shooten sa at du ikke turte å prøve? Skjønner hvorfor! den var petite jo! 😮 modig av hun som stilte opp i den

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei, det er denne jeg mener: https://www.portobr.net/bikini/hippie-chic-pacha-bikini-black-orange-green.html

   Men er ganske så liten den du sikter til også ja 😉 Brazilian 😉

   – C

 51. Nå har jeg lest bloggen for lenge, til aldri legge igjen noen kommentar.
  Må bare si at jeg fatter ikke hvordan man kan se på deg som noe annet enn en inspirasjon til å trene og leve sunt.
  Hvor er liksom det usunne folk mener du fremmer?!
  Håper du er like sterk, tøff og herlig i virkeligheten, som du virker på bloggen:D

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig av deg, Jen! Takk 🙂

   Klem!

 52. ida kristine

  Så fin du er! 🙂 Gøy å se at Rolf-Ørjan er kommet så langt som fotograf, i 2009 var han fotograf i Mo i Rana, og tok konfirmasjonsbildene av meg, pluss familiebildene våre 🙂

 53. Haha, så hærlig video! Du er jo bare verdens skjønneste! 🙂 Og Vespaen fikset du lett 🙂

 54. Utrolig sunn og sprek kropp, det skal du ha Caroline! Ha en fin torsdag og en god sommer 🙂

 55. Herregud så nydelig hun brunetten til høyre for deg er!! men som sagt, det er jo selvfølgelig du og 🙂 nydelige jenter hele gjengen! hadde gjettet at alle var Miss World Norge jenter jeg altså 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun er skjønne! Ligner på Rihanna 😉 Tvillingsøsteren hennes var også med 🙂

   – C

 56. Jeanette

  Åh! Inspirasjon til tusen! Får hive meg rundt og komme i superform før jeg skal til Hellas i august! Har heldigvis litt tid enda 😉 Har du noen supertips for trening av mage/lår? Mine problem områder.. ALT må liksom legge seg på en plass.. 😉

  1. Fotballfrue

   Her har jeg masse tips https://fotballfrue.no/?p=16720 😀

   Klem 🙂

 57. kristie

  Du er fantastisk Caroline! ikke la noen få deg til å føle noe annet fordi det er kun du som kjenner deg selv best av alle. Skjønner ikke helt allt dette snakket om opp eller ned i vekt og hvorfor alle maser om det når det gjelder din kropp nå bare på grunn av noen bikinibilder. Har lest litt på kommentarer på tidligere innlegg og kan ikke la være å tenke på at du som er så strålende glad hele tiden ikke fortjener alt dette negative snakket. Så lenge du er frisk og rask og selv føler deg vel så er det ikke noe som andre har noe med å gjøre.

  Ooog så det jeg egentlig skulle spørre om. Er det såkalt underwire ( bh-spiler ) i denne bikinien? Har sett på bildene og det kan se sånn ut, men klarer ikke helt å bestemme meg. Syns den var så utroolig nydelig, men er avhengig av bikinitopp med spiler så krysser fingrene for at den har det!

  Klem fra lille meg <3

  1. kristie

   Den rosa og oransje altså 😉

  2. Fotballfrue

   <3 <3

   Jeg mener å huske at det ikke var det :/ Men det er jo polstring i de fleste, så de holder seg godt på plass :)

   Klemmer <3

 58. Hahaha, digga kjøringa di i starten – så artig å sjå 😀 😀 denna filmen gjorde meg glad – MÅ jo bare like deg, Caroline 😀

 59. Michelle

  så herlig video 😀 pene jenter alle sammen. Søt du Caroline, smiler jo hele tiden =D

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste 😀

 60. Hva heter sangen som er i videoen din? Døds bra kropp og herlig smil og utstrålig 🙂

  1. Sangen er ikke kommet ut enda 🙂 Men de har fått lov av eieren å bruke den i videoen 🙂 (pluss at det ikke er hele sangen ) Det er Cornelia lauritzen som synger 🙂

   Du kan følge med på bloggen hennes også, så kommer det nok release snart tipper jeg 🙂
   Bloggen hennes : https://corneliamusic.com/

   Og til Caroline : Du strålte som alltid i videoen! 😀

 61. Miss World du liksom, her var det mange dvasker og unge jenter! Du derimot setter standarden og viser hvordan et sunt, hardtarbeidene,forbilde av et kvinnemenneske skal se ut! GO Caroline! Elsker bloggen din! 😉

  1. Dvaske? Unnskyld meg? Ser du på samme bilde som det jeg gjør? Synes alle var nydelige jeg.

  2. hvordan måte er det å snakke på? herregud…. de er jo rålekre alle jentene!!!

   1. Fotballfrue

    ENIG!

 62. Dwightinha

  Så modig du er.
  Men samtlige av Miss World Norge modellene burde vært strammere i fisken. Ikke rart Norge aldri hevder seg. Du beste samtlige av banen.

 63. Du er sykt pen Caroline 😀

 64. Wow, du tar deg godt ut på film Caroline! Du må ha den fineste kroppen jeg noen gang har sett 🙂 Og alle jentene er nydelige, men du skiller deg helt klart ut, på en positiv måte. Kan du ikke sende meg litt av rumpa di, magen din og ikke minst smilet ditt til meg? 😀

 65. Fy faen så vakker du er når du ler! :)<3

 66. Måtte smile gjennom hele videoen! Du er jo helt fantastisk 😀

 67. Hei Caroline

  Nydelige modeller og bikinier !
  Jeg fikk lyst til å bestille meg en selv og lurer på følgende; Vet du navnet på den bikinien som hun blonde jenta har på seg i filmen (ca. 2 min). Jeg har prøvd å finne den igjen på hjemmesiden deres, men er ikke sikker på om de har den der ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *