Backstagevideo: Porto Br

Torsdag allerede, dere! Tenke at det er en uke siden photshooten med Porto Br, det har gått så utrolig fort! I dag skal jeg faktisk inn til Oslo en tur igjen, og i kveld blir det middag med designeren bak bikiniene, Lidian. Hun er så skjønn, gleder meg ♥

Her er en backstagevideo fra forrige uke, Miss World Norge-jentene er også mer her 😀 Ikke le for høyt av Vespa-kjøringen min, da. Lars-Kristian dør jo av å se på meg, så jeg har blitt mobbet konstant siden han så denne. . Haha, jeg er nok ikke den fineste eller beste bak rattet på en slik, men. En gang må bli den første! Dessuten er det gøy å ha noe (n) å le av 😀

Fant også et bilde av alle sammen, ikke så veldig bra, men likevel. Karoline Olsen, som er  helt til venstre, ble den som trakk det lengste strået. Hun er vakker! Men det er de egentlig alle 😀

118 kommentarer

 1. Var den orange trusa (på nr. 2 fra venstre) den bittelille som du i forrige innlegg om shooten sa at du ikke turte å prøve? Skjønner hvorfor! den var petite jo! 😮 modig av hun som stilte opp i den

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei, det er denne jeg mener: http://www.portobr.net/bikini/hippie-chic-pacha-bikini-black-orange-green.html

   Men er ganske så liten den du sikter til også ja 😉 Brazilian 😉

   – C

 2. Nå har jeg lest bloggen for lenge, til aldri legge igjen noen kommentar.
  Må bare si at jeg fatter ikke hvordan man kan se på deg som noe annet enn en inspirasjon til å trene og leve sunt.
  Hvor er liksom det usunne folk mener du fremmer?!
  Håper du er like sterk, tøff og herlig i virkeligheten, som du virker på bloggen:D

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig av deg, Jen! Takk 🙂

   Klem!

 3. ida kristine

  Så fin du er! 🙂 Gøy å se at Rolf-Ørjan er kommet så langt som fotograf, i 2009 var han fotograf i Mo i Rana, og tok konfirmasjonsbildene av meg, pluss familiebildene våre 🙂

 4. Haha, så hærlig video! Du er jo bare verdens skjønneste! 🙂 Og Vespaen fikset du lett 🙂

 5. Utrolig sunn og sprek kropp, det skal du ha Caroline! Ha en fin torsdag og en god sommer 🙂

 6. Herregud så nydelig hun brunetten til høyre for deg er!! men som sagt, det er jo selvfølgelig du og 🙂 nydelige jenter hele gjengen! hadde gjettet at alle var Miss World Norge jenter jeg altså 🙂

  1. Fotballfrue

   Hun er skjønne! Ligner på Rihanna 😉 Tvillingsøsteren hennes var også med 🙂

   – C

 7. Jeanette

  Åh! Inspirasjon til tusen! Får hive meg rundt og komme i superform før jeg skal til Hellas i august! Har heldigvis litt tid enda 😉 Har du noen supertips for trening av mage/lår? Mine problem områder.. ALT må liksom legge seg på en plass.. 😉

  1. Fotballfrue

   Her har jeg masse tips http://fotballfrue.no/?p=16720 😀

   Klem 🙂

 8. kristie

  Du er fantastisk Caroline! ikke la noen få deg til å føle noe annet fordi det er kun du som kjenner deg selv best av alle. Skjønner ikke helt allt dette snakket om opp eller ned i vekt og hvorfor alle maser om det når det gjelder din kropp nå bare på grunn av noen bikinibilder. Har lest litt på kommentarer på tidligere innlegg og kan ikke la være å tenke på at du som er så strålende glad hele tiden ikke fortjener alt dette negative snakket. Så lenge du er frisk og rask og selv føler deg vel så er det ikke noe som andre har noe med å gjøre.

  Ooog så det jeg egentlig skulle spørre om. Er det såkalt underwire ( bh-spiler ) i denne bikinien? Har sett på bildene og det kan se sånn ut, men klarer ikke helt å bestemme meg. Syns den var så utroolig nydelig, men er avhengig av bikinitopp med spiler så krysser fingrene for at den har det!

  Klem fra lille meg <3

  1. kristie

   Den rosa og oransje altså 😉

  2. Fotballfrue

   <3 <3

   Jeg mener å huske at det ikke var det :/ Men det er jo polstring i de fleste, så de holder seg godt på plass :)

   Klemmer <3

 9. Hahaha, digga kjøringa di i starten – så artig å sjå 😀 😀 denna filmen gjorde meg glad – MÅ jo bare like deg, Caroline 😀

 10. Michelle

  så herlig video 😀 pene jenter alle sammen. Søt du Caroline, smiler jo hele tiden =D

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste 😀

 11. Hva heter sangen som er i videoen din? Døds bra kropp og herlig smil og utstrålig 🙂

  1. Sangen er ikke kommet ut enda 🙂 Men de har fått lov av eieren å bruke den i videoen 🙂 (pluss at det ikke er hele sangen ) Det er Cornelia lauritzen som synger 🙂

   Du kan følge med på bloggen hennes også, så kommer det nok release snart tipper jeg 🙂
   Bloggen hennes : http://corneliamusic.com/

   Og til Caroline : Du strålte som alltid i videoen! 😀

 12. Miss World du liksom, her var det mange dvasker og unge jenter! Du derimot setter standarden og viser hvordan et sunt, hardtarbeidene,forbilde av et kvinnemenneske skal se ut! GO Caroline! Elsker bloggen din! 😉

  1. Dvaske? Unnskyld meg? Ser du på samme bilde som det jeg gjør? Synes alle var nydelige jeg.

  2. hvordan måte er det å snakke på? herregud…. de er jo rålekre alle jentene!!!

   1. Fotballfrue

    ENIG!

 13. Dwightinha

  Så modig du er.
  Men samtlige av Miss World Norge modellene burde vært strammere i fisken. Ikke rart Norge aldri hevder seg. Du beste samtlige av banen.

 14. Du er sykt pen Caroline 😀

 15. Wow, du tar deg godt ut på film Caroline! Du må ha den fineste kroppen jeg noen gang har sett 🙂 Og alle jentene er nydelige, men du skiller deg helt klart ut, på en positiv måte. Kan du ikke sende meg litt av rumpa di, magen din og ikke minst smilet ditt til meg? 😀

 16. Fy faen så vakker du er når du ler! :)<3

 17. Måtte smile gjennom hele videoen! Du er jo helt fantastisk 😀

 18. Hei Caroline

  Nydelige modeller og bikinier !
  Jeg fikk lyst til å bestille meg en selv og lurer på følgende; Vet du navnet på den bikinien som hun blonde jenta har på seg i filmen (ca. 2 min). Jeg har prøvd å finne den igjen på hjemmesiden deres, men er ikke sikker på om de har den der ?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *