Konkurranse: Extensions fra Locks & Bonds

Nå er det lenge siden forrige konkurranse! Jeg har derfor vært i kontakt med Locks and Bonds som er nettsiden jeg bestiller clip-ins fra nå og da, og de ville gjerne sponse en konkurranse på bloggen min. Kjempegøy at det var så mange av dere som var positive til det lilla clip-in håret jeg brukte her om dagen også, det bestilte jeg hos Locks & Bonds. To fargeclips koster 78 kroner, og egentlig synes jeg faktisk at det holder, finnes her.

Over til konkurransen: Nå har du mulighet til å vinne et helt sett med clip-in hår fra Locks & Bonds. Jeg bruker teip-extensions fra Hendrix Hair til vanlig (love), men dersom jeg skal noe spesielt, eller bare føler for å ha litt ekstra hår når jeg for eksempel skal krølle det og det automatisk blir kortere, synes jeg det er kjekt med en ekstra rad eller to med clip-in. Før jeg gikk over til permanent extensions, brukte jeg clip-in i nesten to år, så jeg har relativt god erfaring fra diverse leverandører, og kvaliteten på det som Locks & Bonds fører er uten tvil blant det beste på markedet. Håret de fører er ikke tempelhår fra India.

Alt du trenger å gjøre for å delta, er å klikke deg inn her, og finne hvilken farge du ønsker på clipsene dine. Selv blander jeg fargene 60 / 24, og synes disse utgjør en kjempefin miks.

Du kan velge om du ønsker å vinne 7 piece set + quad clip (quad clip er absolutt et must, sitter som et skudd), eller om du ønsker 150 fester og et mikroring-kit, kan du ønske deg det også. Sistnevnte har jeg ingen erfaring med selv.

Legg igjen en kommentar, og fortell meg hvilken type extensions du ønsker, samt hvilken farge. Husk også å legge igjen epostadressen du kan kontaktes på. Dersom du liker Locks & Bonds på facebook, trekker de også ut en vinner der.

P.s: Ønsker du å kjøpe extensions, kan du få med en pakke med fargeclip på kjøpet ved å bruke koden IWANNAGIFTCLIP.

 Lykke til ♥

931 kommentarer

 1. elisabeth

  Ønsker meg ‎150 Micro Ring Extensions + a Basic kit, fargene #22/24. 🙂
  elisabeth_s95@hotmail.com

 2. Jeg ønsker meg 7 piece set + quad clip, Farge #2 🙂

 3. Natalia

  Skulle gjerne prøvd ut 7 piece set+quad clip i fargen 2 – siden det jeg alt har ikke lengre vil la seg krølles 🙁 Hørt mye positivt om Locks & Bonds! 🙂

  honningtott@hotmail.com

 4. 7 piece set + quad clip

  Farge: #10

  Lise.midtdal@hotmail.com

 5. Lise midtdal

  7piece set + quad clip

  Farge: #10

  Lise.midtdal@hotmail.com

 6. Herlig! 7 piece set + quad clip i fargene #1/1b 🙂

  God sommer, Caroline!

 7. Amanda Mølholm

  Amanda Mølholm

  Jeg ønsker veldig 7 piece set + quad clip !!

  Epost: Amanda.engel@hotmail.com

 8. Amanda Mølholm

  Så fantastisk!
  Jeg ønsker 7 piece set + quad clip <3

 9. Jeg ønsker meg 7 piece set + quad clip i fargen 60/24! 🙂 Suuuper konkurranse!

 10. Solveig

  Om 2 1/2 time blir jeg 30 år! Yaiks! Jeg ønsker meg så gjerne en forandring, skal ikke så mye til 🙂 Ønsker derfor 7(9) piece set+ quad clip i fargene #16/10 evt. bare #10.

 11. Martine Klein

  7 piece set + quad clip

  Farge: #60 og #24

  Martine.klein@gmail.com

 12. Kathleen

  I would love the 7 piece + quad clip!!!!

  #22/16/10 <3

 13. Zelina

  Jeg ønsker meg: 7 piece set & quad clip i fargen 613 🙂

  zelina97@hotmail.com

 14. Chovin Kareem

  Hei Caroline 🙂

  Du har en fantastisk og veldig inspirerende blogg!
  Viss jeg blir trukket ut som den heldige vinneren ville jeg gjerne hatt: 9-Piece Clip-In Set / Medium Dark Brown #4
  Eller 7 piecee set i fargen 4 – Medium dark brown.
  Har litt tynt hår derfor 🙁 vil så gjerne få det fyldigere med litt flere clips!

  Chovin_Vio@hotmail.com

  Mvh Chovin Kareem 🙂

 15. Jeg ønsker meg…

  #22/16/10 7 (9? står det på facebook) piece og quad clip.

  *Krysser fingrer – dette har jeg ønsket meg LENGE!!!*

 16. Aniram

  Heisann 🙂

  Sitter her midt på natten og søker i øst og i vest etter info om extensions, både pluss og minus, har lenge hatt lyst på, men det er rimelig mye penger det er snakk om for min del, så jeg har knirket ganske lenge på det nå, men å vinne et sett hadde jo vært kjekt 🙂
  Da kunne jeg tenkt meg det settet med microringene i fargen medium dark brown #4

  Mvh MLP 🙂

 17. Sanniem

  jeg ønsker mig 60 / 24 typen, og i 7 piece og quad clips 🙂
  Krydser fingrene mine!

 18. jeg ønsker meg» #4 Tawny Mocha ~ Medium Darker Brown. og i 7 piece og quad clips.
  jeg har ønsket meg dette så utrolig lenge, jeg har ikke penger til å kjøpe selv, krysser tær å fingrene mine!!

 19. jeg mener at jeg ønsker meg »#6 Bronzed Caramel ~ Warm or Neutral. Medium brown in a bronze tone. Some may call this color»Bronde» (Medium Brown/Darkest Bronze Blonde)» i 7 piece og quad clips.
  ønsket meg dette så utrolig lenge!!

 20. Heidi Gundersen

  Det er meg igjen.. Jeg glemte å skrive farge!!! Men her er fargen..

  Farge: #4 Tawny Mocha

  Også mailen: heidigundersen98@hotmail.com

  Ønsker meg: 7 piece set + quad clip

  krysser fingrene for andre gang da!!!

  1. Fotballfrue

   Konkurransen er over 😉

   – C

Kommentarfeltet er stengt.