Flowery

Hei dere!

Nå står jeg på farten til å reise til Skien og Tullis kafé (igjen) for litt kaffe i solen. Drar direkte på kamp med Lars-Kristian etterpå, så det måtte bli bukser i dag.

Jeans Gina Tricot / Pumps Lisella.no / Ring Treasures.no / Øredobber Treasures.no / Topp Cameo / Blomster i håret Asos / Veske 3.1 Philip Lim 

Å, ja! Solen er absolutt her 😀 Fantastisk! Ha en strålende onsdag ♥

134 kommentarer

 1. Hei! Først må jeg bare få si: what an ass!! wooow 😀
  Så lurer jeg på om du vet når den ovale ringen med bergkrystall fra Hasla kommer inn igjen? Min mor ønsker seg så fælt en slik og har tenkt å overraske henne med en slik i sommergave 🙂

  klem

  1. Fotballfrue

   Æ, haha 😀 Takk! Den er nok inne igjen ila. et par uker, men når skulle du hatt den?

   Klem 🙂

   1. Emilie

    Okei, flott 🙂 Er ikke noe stress, tenkte bare i løpet av sommeren 🙂

 2. Cathrine

  Fytti katta for en rumpe du har!! wOW

  1. Fotballfrue

   Haha, takk <3

 3. Veldig fine klær. Utrolig stilig og søtt på en gang, men jeg lurte litt på noe.. Jeg går ofte i høye heler selv noe du også gjør: er du plaget med gnagsår eller hvordan håndterer du det?

  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er en stund siden, men kan komme når det er varmt og jeg går mye. Gnagsårplaster er gull 🙂

   Klem!

 4. For en fantastisk farge det var på de jeansene! Nydelig antrekk var det! 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, søte <3

 5. Hei!

  Jeg lurer på om du har noen erfaringer fra http://www.jenjenhouse.com? Jeg fant nettsiden fra en reklame her på siden din, så tenkte jeg at siden «du reklamerer for det» så må det vel være noe bra! Jeg har funnet en kjole jeg liker men så er jeg litt skeptisk til generelt å handle ting på nett, så tenkte jeg bare å høre om du noen gang har bestilt noe derfra. Skjønner hvis det bare er randome reklamer som er satt sammen altså, men tenkte bare å høre 🙂

  Liker deg og bloggen din forresten!

  1. Fotballfrue

   Det er en reklame jeg ikke styrer selv :/ Jeg har derfor ingen erfaring med denne nettbutikken, og synes den virker litt skummel :p Veldig nydelige kjoler, men litt for rimelig?

   Klem 🙂

   1. Dere har vel rett.. Det er nok for godt til å være sant dessverre.. Litt kjipt da!

  2. Anniken

   Jeg ville nok styrt unna. Et kjapt googlesøk viser at det er god grunn til å være skeptisk:

   http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20120405164223AAp8iU9

 6. Hei!
  De skoene var virkelig prikken over i-en! De må jeg så absolutt skaffe meg, dyre var de jo heller ikke 🙂 ! Tingen er at jeg lander alltid midt i mellom str.38 og 39. Lurte i den anledning på hvordan de er i str? Hva bruker du til vanlig og hvilken str har du i disse skoene? Hjertlig klem fra en av dine mange trofaste lesere 🙂

  1. Fotballfrue

   De er veldig søte 🙂 Jeg synes de er normal i strl., har selv 39 🙂

   – C

 7. Så utrolig vakker du er, Caroline! Du har faktisk blitt et så stort moteikon og forbilde for meg den siste tiden. Jeg har alltid hatt litt dårlig selvtillit og slitt med at jeg har vært «for tynn,» men når jeg ser på deg som er tynn og har likevel en så fin kropp så har jeg funnet ut at jeg er ikke for tynn. Tusen takk for at du er så nydelig og inspirerende! <3

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig, Lena <3 Glad for at du ikke føler det slik lenger, det er ingen hyggelig følelse. Du er nydelig akkurat som du er 🙂

   Klem 🙂

 8. Marigona

  Den buksa satt så fint på deg! 😮 Nydelig! Elsket hele antrekket! (som vanlig) 😀

 9. Fy fader for en flott rumpe du har fått deg. Han derre pten din bør få en klapp som fikk deg motivert til å trene mere rå styrke. I tillegg vil jeg si at selv om jeg syntes du har en del «fjollete» antrekksbilder, så inkluderer jeg ikke de flotte bikinibildene dine der. De bildene du la ut i fjor og i år viser utrolig nok 2 helt forskjellige kropper. Flotte på hver sin måte – men du ser bedre ut nå. Du ser råbra ut!

  1. Fotballfrue

   Hehe, takk 🙂 Alexander er flink, men denne rumpa har jeg nok alltid hatt. Jeg synes slike kommentarer er litt frustrerende, ettersom det er slik kroppen min alltid har vært. Det er egentlig bare å bla seg presis ett år tilbake i tid, så vil du se at det ikke er så mye som en muskel eller cm. forskjell. Frustrerende for meg, men igjen så sier dette meg mer enn noen gang at lesere / folk ser det de ønsker å se.

   Takk for fine ord likevel 🙂

   – C

 10. Du kler deg så utrolig fint! Buksa er skikkelig kul i fargen, og pumpsa var jo bare dødssøte! 🙂

 11. cecilie

  jeg reiser til karpathos om ei uke og gleder meg til late dager på stranden. men jeg lurer på en ting, er det gode shoppingmuligheter der og hvordan er pisene? 🙂
  – klem

  1. Fotballfrue

   Vi var jo bare der en uke, og utforsket ikke shoppingen i det hele tatt. Det var mange hyggelige småbutikker i bakgatene, men shoppingmulighetene er nok bedre andre plasser 😉 Søte, små ting som armbånd i skinn og tre hadde de masse av 🙂 Prisene er veldig snille 🙂

   God tur 😀

   Klem C

 12. Huden din <3

 13. Kjempe flott outfit! Elsker både buksa og pumpsene.

 14. Lyckliga Ingrid

  Så flott du er! Er det litt stretch i den buksa? Toppen og skoene er virkelig, som Jan Thomas ville sagt, to die for!

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 🙂 Ja, det er det 🙂

   – C

 15. Så fin har jeg aldri sett deg!! Fantastisk naturlig vakker og sommerfin! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! Takk 😀

 16. Du er nydelig med hestehale …… wonderful shoes 🙂

 17. Elsk på øreringene!

 18. Smashing antrekk Caroline, som alltid! Du har en fin og inspirerende blogg. Håper at du kommer aldri til å slutte å blogge. Elsker å bli oppdadert av bloggen din 🙂 Jeg lurte på en ting. Jeg skal begynne på vgs og har blitt mobbet på ungdomsskule og nå har jeg sosial angst. Jeg tørr ikke å snakke så mye, men jeg må gjøre det på vgs fordi muntlig er virkelig en stor del. Jeg vil også begynne å snakke mer med folk enn å være loner. Vet at du ikke svart på min forrige kommentar, men jeg er desperat og trenger virkelig hjelp fordi jeg vil bli kvitt av sosial angsten. HÅPER virkelig at du kan svare denne gangen. Vet at du er utrolig opptatt i hverdagen, men jeg krysser fingrene denne gangen 🙂

  1. Fotballfrue

   Kjære deg <3 Så trist å høre historien din, jeg kan ikke forestille meg hvor vanskelig det må være å ha sosial angst. Jeg vet ikke om jeg er den rette til å gi deg råd, det er så vanskelig for meg å sette meg inn i din situasjon, men kanskje noen andre her har noen gode råd til deg? Hvis ikke vil jeg si, at dersom du har noen nære venner, ville jeg vært sammen med de ute blant folk så ofte som mulig, selv om du ikke har lyst. Slik at du i det minste blir vant med mennesker. Kanskje du etter hvert vil klare å åpne deg mer? Sender deg gode tanker <3

   Klem fra C 🙂

   1. Takk for svar 🙂

 19. Utrolig fin den buksen din altså, herlig farge 🙂
  Jeg deltok i konkurransen din om å vinne hår, men ble så overbevist etter å ha lest litt om håret at jeg vil kjøpe og teste det selv om jeg ikke skulle vinne konkurransen 🙂 Men jeg skjønner ikke helt hva quad clip er? Har du det i tillegg til clipsene? Og hvorfor? 🙂
  Synd med Oddrane i går, de får ta det hjem i serien heller 🙂

 20. Kjempefint! Digger buksene! Synes det er så fint at du varierer bakgrunnen for outfitbildene, det gjør det enda litt mer spennende 😀

 21. Blir inspirert av deg Caroline! Min herlige kjæreste har ikke akkurat vært veldig engasjert( ehem..) de gangene jeg bare MÅ fortelle han om hva jeg har lest på bloggen din. Helt fram til forrige uke..da kom denne kommentaren: » Har du SETT rompa til fotballfrue?» . «Den er jo fantastisk!» Jeg kunne ikke vært mer enig! Og siden han er veldig flink til å gi kompliment til bakdelen min, blir jeg selvsagt ikke sjalu;) Jeg blir kun inspirert! Kos deg i sola:)

  1. Fotballfrue

   Hahaha, vet jeg ikke om jeg tror på engang :p *rødme* Tusen takk, i hvert fall 😀

   Klem 🙂

 22. LISA/LM

  Kjempe fin outfit, Caroline! Super søte sko, hvordan er de på foten? 🙂

  Kleem

 23. Ingvild

  Hei Caroline!
  Du er nydelig, utrolig misunnelig!
  Jeg bruker normalt str: 39 men ser at de bare har 38 og 40 igjen i skoene i dette innlegget og de var SÅÅ nydelig! Tror du det går ? Små eller store i størrelsen ?

  Klem <3

 24. Benedicte

  For et vakkert antrekk på en så vakker dame 🙂

 25. Du er så utrolig pen 🙂

 26. Ååå, jeg elsker buksen din!! Syns den er sååå fine! 🙂 Og jeg elsker outfiten din og bildene <3
  Det er en ting jeg lurer på; Går dei med dei heile dagen, eller berre tar du dei på deg når du tar bilde?

 27. Michelle

  Så fine bilder av deg frøken! jeg vil ha den buksen der og øredobbene! kjempe fint 😀

 28. Dat ass! Misunnelig til 1000!!

 29. stilig antrekk 😀

 30. Utrolig pent antrekk 🙂 Og nyydelig bukse, den er så fin!! Jeg har sett etter den helt siden jeg så du kjøpte den fordi jeg likte den så godt, men finner den ikke.. På Gina Tricot her i Ålesund er jo nesten ingenting, så der var den i hvert fall ikke.. Vet du om den fortsatt er til salgs i Oslo? Skal dit om 2-3 uker.. Jeg har heller ikke sett den på siden deres.. :/ Kanskje du vet om en butikk som har en lignende? Har sett mange lysegrønne, men jeg foretrekker den mørkere fargen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *