Resultatet av photoshooten med Porto Br

God morgen, fineste lesere ♥

Nå skal jeg avgårde til tannlegen, tenkte bare vise dere de endelige bildene fra bikinishooten med Porto Br forrige uke. Jeg synes resultatet ble bra, med tanke på at jeg holdt på å fryse ihjel, i tillegg til at settingen var litt uvant for meg. Delikat lys og fantastisk freshe bikinier. Jeg har litt lyst på alle sammen. Ha en fin dag, så lenge! Jeg krysser fingrene for null hull denne gangen også.

Sjekk ut reklamevideoen her, om du gikk glipp av den på fredag 😀

355 kommentarer

 1. for en sprettrumpe!! sånn passe sjalu her jeg sitter ja:p
  du har all grunn til å være fornøyd med kroppen din !! de som sier noe annet er bare grundig sjalu , og med grunn
  du trener og jobber hardt for kroppen og har all grunn til å vise deg frem ! ikke mange som kan se sånn ut uten photoshop , du er perfekt i mine øyne!! 🙂

 2. Josefine

  Utrolig fine bilder Caroline! Jeg likte ikke reklamevideoen ettersom den så skikkelig billig ut, men bildene ble super fine 😀 jeg har selv samme former som deg og er veldig tynn rundt midjen og har en del hofter også sprett rumpe! Jeg er fornøyd siden jeg ser at du også har det og du ser nydelig ut, folk sier også til meg at jeg er for tynn og må legge på meg.. hva feiler det dem? jeg spiser det jeg vil ha og kroppen min er sånn naturlig! Stå på Caroline! 🙂

 3. Så vakker du er 🙂 Kjempe flotte bilder.

 4. vondt å se at folk kan skrive så usaklige og slemme ord til deg, Caroline. Du ser bra ut ! Du er flott !

 5. Liten Ida

  Jeg synes du er smashing. Forøvrig kult st du, ttl tross for disse myyyye omtalte ribbeina stiller opp… Det er liksom din «greie» som kanskje hindrer deg i å få de aller, aller beste modelloppdraga. Selv om jeg synes du er nærmest perfekt i kroppen, er dette kanskje noe du har hatt komplekser for…. Digger også at du har rompe!!! Helt nydelig!!!!!

  Men hva sier kjæresten din til å «dele» deg på denne måten? Er jo et faktum at mannfolk er glade i lettkledde damer:-) greit nok å vise seg på stranda, en det er jo en forskjell på det og posere på Norges beste og mest leste blogg..,

  Bare nysgjerrig, ikke frekk:-)

 6. WOW, førr ei dame!! Litt sånn «Kom og ta meg»-feeling på noen av bildene, men ellers tipp topp tommel opp! 🙂 Har dere tenkt noe på å få barn? Har du noen bekymringer for belastningen en eventuell graviditet vil ha på kroppen?

 7. Kjempe fine bilder! 🙂

 8. Fine bilder av en fin kropp. Ikke hør på alle drittkommentarene. Blir gal bare av å lese alt tullet, haha.

 9. Benedikte

  Så flott du ser ut! Stå på! 😀

 10. Nydelige bilder av en vakker kvinne!

  Jeg har lurt på et par ting lenge som jeg håper du ikke har noe i mot å svare på. Hva er hvilepuslen din? Hvor mange cm er du rundt livet? Og hva er sko str din? Hadde vært kult om du kunne svare 🙂

 11. Jenter!! =) Ærlig talt, ha ha…nå må folk roe seg ned… Caroline ser jo dritbra ut!! Og hun ser hverken: For tynn ut, eller for mye ribbein, eller for tynn midje eller for stor rompe etc. Hun ser faktisk ut som det resultat hun har lagt i trening og RIKTIG kosthold!! Jeg har mange venninner som spiser feil samt ikke har forstått hvordan en burde trene..og de klager over utseende/mangel på resultater. Hvis det er sjalusi, noe det er stor sannsynlighet for, som kommer til uttrykk her, burde dere tørre å være ærlige med dere selv.. – vil du se slik ut/eller bli det beste DIN kropp kan være..vel, da MÅ du trene riktig og bevist..samt SPISE riktig. Dette har Caroline og mange andre forstått; derav resultater! Kjipt..men slik er det nå en gang..

  Jeg syntes det er råååtøft gjort å stille opp på disse bildene/reklamen.. hvorfor ikke?! Livet er kort, gjør det som gjør DEG glad…:))

  Tipper du veier rundt 51/52 kg.. muligens 53 pga musklene.. helt naturlig og helt perfekt. Selv er jeg 50 kg og 170 på strømpelesten..men jeg har heller ikke trent opp en så flott musklatur.. (mangler viljestyrken der gitt;) Men jeg er fornøyd slik jeg er!! =) Og det er jo dette caroline gang på gang prøver å formidle; Jenter; elsk deg selv og din kropp..men behandle den med kjærlighet; med trening og riktig næring.

  Ps. Og sorry alle mann..jeg har drukket litt for mye rødvin her og ser at jeg skriver ekstremt dårlig, heh.. -håper dere skjønner budskapet:-)

  Caroline; bildene er så flotte, du er også riktig flott.. og stå på:-) Man skal aldri la seg bli tråkket på av andre som ikke skjønner budskapet eller bare er ute for å spre galle. Heier på deg, supertjei!! =)

 12. Nei og nei, nå syns jeg at lillebror i magen kan komme ut, så mamma’n kan få trene! Smashing, er du 🙂

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀 Takk, søta!

   – C

 13. Nydelig! Likte spesielt godt billde nr. 4. 🙂

 14. Ingvild

  Jøss, så bra du ser ut!! 🙂 Jeg må spørre: Hvordan holder du motivasjonen oppe til å trene? Blir du aldri lei? Eller rett og slett elsker du å trene?

  Og jeg må få føye til: Selv har jeg hørt helt fra barndommen av at jeg er for tynn. Ved familiemiddager fikk jeg høre fra pappa, onkler og og tanter (med humoristisk undertone): «Nå må du spise, så tynn som du er!» Aldri har jeg vært flink å trene, aldri har jeg vært spesielt sunn, men jeg legger bare ikke på meg. Sånn er det med den saken. Caroline har alltid vært tynn, det har hun sagt hele tiden, og lesere har sett bilder av henne fra barndom- og ungdomsår. Og trener du mye, som Caroline gjør, FORDI det er en livsstil hun tydeligvis trives med, får du bra kropp. Caroline virker dessuten som en fantastisk person, klok og omsorgsfull, som hyller kvinnekroppen, stor eller tynn, lang eller lav.

  Klem til deg, Caroline! Råfine bilder 🙂

 15. Er det rart du er en rollemodel og et forbilde for utallige mange jenter? Jeg beundrer deg virkelig, du har en kropp de fleste av oss kun drømmer om, du har former samtidig som du er tynn. Er så takknemmelig for at du tør å legge ut disse bildene, selv om du har hatt mye motgang mtp kroppen din. Men i mine, og mange andres øyne er du jo helt fantastisk!
  Vet ikke om du har hørt om dette ordtaket før, men »motgang gjør deg sterk». Syns det passer litt til deg! Selv om du har hatt mye motgang, dumme kommentarer osv, så har du bare vist at du blir sterkere av det. Også er du fra Sarpsborg også, som meg! Hehe 🙂
  Men uansett, du er mitt forbilde, uten tvil!

 16. WOW!Nå fikk jeg ekstra god motivasjon til morgendagens treningsøkt!For en fantastisk flott mage.Takk!:)

 17. Wow…. Utrolig nydelig og ikke minst sexy. Tenker mannen er stolt over deg som har så vidunerlig flott kone. Ser sunn og fresh ut. Likte den svarte bikinien på deg,litt uten om det vanlige for og være deg. Stå på!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, den er litt uvant, og er faktisk den største porto br har, mtp. at det er en slags hipster 🙂

   – C

   1. Den sorte hipster bikinien, er den normal i størrelsen? hvordan er overdelen, er den vattert?

   2. Fotballfrue

    Nei, overdelen er ikke vattert, men det finnes en overdel som er det,og som ikke er trekant (som er i same farger) Denne: http://www.portobr.net/bikini/hippie-chic/hippie-chic-pacha-bikini-black-orange-green.html

    Ellers vil jeg si den er normal i strl., men husk at det er brasilianske bikinier, så de er regnet å være noe mindre enn vi nordmenn er vant til 😉 Ville gått opp en strl. i underdel uansett tror jeg 🙂

    – C

 18. Du kunne jo vært på forsiden til Sports Illustrated med den kroppen der! Du er vakker 🙂

  1. Fotballfrue

   *rødme*

   <3

 19. Caroline

  Kjempefine bilder! Du er bare superfin 🙂

 20. roligt att ta sådana kort, blev ju jätte fina. Du är så vacker!

 21. Wow, kan vell ikke si mye mere enn helt perfekt! Absolutt alt!

 22. Benedikte

  Fine bikinier og fine deg! Perfekt 🙂

 23. Du er helt sykt vakker, Caroline! Og FOR en kropp du har!! Du kan vaere utrolig stolt over deg selv 🙂

 24. Prøvde å kommentere tidligere via iphone, men tror ikke den ble sendt? Uansett, jeg ville si at jeg berømmer ditt fokus på helse, mat og mote – jeg er veldig interessert i disse temaene og syns du skriver mye bra om dette!
  Samtidig føler jeg at det har blitt et veldig fokus på kropp, spesielt i dette innlegget. Kropp og helse henger sammen selfølgelig, akkurat som kropp og mote henger sammen, men det er ikke det samme. Slik jeg ser det er ikke et fokus på kropp særlig helsefremmende. Får inntrykk av at kroppsfokuset overskygger resten – iallefall fra de som kommenterer her inne.

 25. Jeg må først si at jeg personlig liker veldig godt å lese bloggen din. Den gir meg inspirasjon til matlaging, trening, mote og make-up!
  Hva jeg syntes om kroppsvekten eller fasongen til andre sier jeg aldri noe om, hverken den ene eller den andre veien. Alle mennesker er flotte på sin måte!
  Jeg har ofte lest kommentarene du får på diverse innlegg hvor du viser frem kroppen din. Jeg skjønner at du blir kritisert av og til, men er enig i at det aller meste er langt fra konstruktiv kritikk.
  Jeg tror at du til en viss grad er med på å fremme et usunt kroppsbilde for mange. Fordi de ikke forstår at din kropp kommer av trening og sunt kosthold. Fordi mange tror at det kommer av å sulte seg.
  På like linje med mange magre modeller/ kjente personer, blir også bilder av deg brukt på såkalt thinspiration sider. Det synd!
  Spørsmålet er vell egentlig, er det ditt ansvar? Eller er det leserens ansvar å faktisk lese hele innlegget og bakgrunnen til resultatene du har fått.
  Jeg mener at bloggen din i sin helhet fremmer et sunt liv. Men jeg tror dessverre det er mange som kun ser på bilder og ikke tenker lenger enn nesen rekker, og at du dermed indirekte for noen er med å på å fremme et usunt kropps idealet.

  Så har jeg lyst å spørre deg, selv om det ikke passer seg helt, hvilken størrelse du hadde i hot candy toppen. Har veldig lyst å bestille, men jeg er en av de damene som er velsignet med store bryster, og ønsker ikke en som er for liten. Under delene var greie å skjønne på størrelseguiden, men har dårlig erfaring med at overdeler varierer veldig i størrelse…
  Vil ellers ønske deg lykke til, og reklamen appellerte til meg som kjøper, så da er ihvertfall noe riktig 😉

 26. Du er hooot! Motivasjon 🙂

 27. Ingvild

  Jeg synes det er så fantastisk at legger ut slike bilder av deg selv! At folk skal kritisere gjør meg så irritert. Du har din kropp du, og den er nydelig akkurat som den er! 🙂 Jeg liker min kropp selv jeg, selv om den er meget annerledes enn din. 🙂

  Herlig å se at du gjør som du vil! Det er ikke uten grunn at du driver Norges største blogg.

  PS: Utrolig fine antrekk du har hatt i det siste!

  Klem fra meg

 28. Sykt fine bilder! Elsker kroppen din! Du er ett godt forbilde for andre jenter 🙂 Du viser at man ikke trenger å spy eller sulte seg ihjel for en slik kropp. Men heller trene og spise sunt 😀

  1. Fotballfrue

   Kostholdet har faktisk mer å si enn treningen, så det er helt sant 🙂 Tusen takk, nydelige deg!

 29. CAROLINE!! DU HAR NORGES FINESTE KROPP!! ALLE SOM KRITISERER DEG ER BARE MISSUNELIG PÅ AT DE IKKE HAR LIKE BRA SELVDISIPLIN SOM DEG! DU ER NORGES SVAR PÅ BARBIE, HEHE 😀

  1. Fotballfrue

   Hahah, søte du! *rødme*

 30. Well, this reminds me that my dream wish to spend the 4th of July would to be at the Playboy Mansion slip and slide, haha.
  you have a truly sexy, perfect swimsuit body Caroline, love it!
  You’re so hot in that white bikini, just add some red and blue stars and stripes and you’re as hot as the fireworks tonight,
  <3

  1. Fotballfrue

   Haha, thank you, Aaron <3

 31. Så fin du er Caroline! Selv om mange sikkert syns du er for tynn, er du utrolig fit da. Godt forbilde for unge i forhold til kosthold og trening syns jeg!! =) Keep up the god work!!

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne <3

 32. Kristine S

  Smashing!!!

 33. antonette

  fy fader så fin du 😀

 34. WOW! for en kropp du har Caroline! Kjempefine bikinier 😉 Og fine bilder!!

  Ååå, jeg har så lyst til å møte deg en gang! Det er drømmen min!!

  1. Fotballfrue

   DU må jo være søtest i verden!! 🙂

 35. PORNO!!!

 36. jeg/vi har det veldig tøft i livet for tiden. opplever mye motgang. sliter med penger, og har mye uflaks, men heldigvis beholder vi vettet.
  jeg vil bare si at det å oppleve forferdelige ting, som ensomhet, slite med penger, utrygghet i sitt eget hjem osv, får meg til å faktisk ha empati med andre, fordi når jeg kjenner hvor vondt ting kan gjøre, så skjønner jeg hvor forferdelig det er. og jeg har absolutt tid og helse til å kunne få en kropp som deg osv.. egentlig så syns jeg ikke fitness er så veldig viktig, heller ikke penger, og jeg bryr meg ingenting om mote..
  grunnen til at jeg leser din blogg er fordi jeg syns det er interessant å se «bloggverdenen» og se en person som lever i en drømmeverden. en som gjennomfører treningsøktene, får alt gjort, ligger alltid 1 skritt forran, eller fler. slipper å stresse. kanskje stresser pga små ting. en som ikke har opplevd å sitte ensom på juleaften. en som reiser på hytta i påskeferien. en som alltid har perfekte klær.. osv.. reiser på ferie som ser helt uvirkelig ut for meg. jeg syns hvertfall livsstilen din er merkelig for meg.. det er helt ukjent.. men jeg skjønner at du vil leve sånn.. men uansett.. dete kommer fra en person som har det stikk motsatt som deg.. kanskje du kan ta imot et råd. ? jeg råder deg til å reise til et nytt sted.. f.eks. et fattig land. du har jo råd. og faktisk være der 2 uker eller noe. og tørre å se elendigheten.. altså tørre å se frykten i hvitøyet.. folk vil helst ikke se grusomme ting.. (du vet jo at det fins, så du trenger jo ikke å bli minnet på det») vel.. det er mitt råd, tørre å kjenne på vonde ting, og se hvilken verden vi lever i. og få lukten av det.. på en måte.. vel det er mitt råd. jeg tror du trenger det. kanskje du er uenig men tenk over det. hilsen meg:)

 37. Lyckliga Ingrid

  En stor applaus til deg, Caroline for en nokså «dristig» fotoshoot.:) Du har en flott og veltrent kropp. Og måten du håndterer kritikk som går direkte på kroppen din står det respekt av. Jeg har skumlest kommentarfeltet og merket meg én ting. Hadde du vært overvektig, hadde ingen sagt noe! Det er synd at det skal være slik. Man ser jo tydelig at du har jobbet hard for den kroppen du har! Vi er alle forskjellig, det er trist at folk ikke skjønner det.

 38. Kjempefine bilder Caroline : ) Du har all rett til å være stolt av både deg selv og bildene : )
  klem<3

 39. Men… hvorfor godkjenner du negative, usaklige og slemme kommentarer egentlig?
  Hvorfor ikke bare slette dem? Jeg blir så provosert og oppgitt når jeg leser nedover.
  Du var helt rå på bildene. Ikke godta «mobbingen». Slett dem.

 40. kjempefine bilder, meine ikke å vær frekk,men på det øverste bildet ser hoftebeinet ditt rart ut

  1. Fotballfrue

   Det er en muskel 🙂

   – C

 41. ellen igjen

  ååja, hehe, følte meg litt dum,min syns ikke, haha

 42. Hei Caroline!
  Du er bare så nydelig og bildene er jo helt fantastiske:) Syntes du skriver kjempe bra. Jeg har lest bloggen din i 2 år tror jeg og blir ikke lei. Fine bilder og varierte innlegg. Fortsett sånn.
  Kanskje du vil besøke bloggen min: bossaks.blogg.no 🙂
  Ingrid

 43. Fy så fin du er!! Du er tidenes inspo for å trene og leve et sunt liv:) Kroppen din er jo til å dø for. Nydelige nydelige du!!

 44. Forbilde! Kjempefin kropp<3

 45. Karoline :)

  FY! for en kropp. du er vakker! en sånn kropp som du har må man jobbe lenge for, og du burde være utrolig stolt over den kroppen du har.
  Kan du lage et innlegg eller en video om hvordan du trener rumpe og lår?

  1. Fotballfrue

   Så snill du er! TAKK 😀 Jeg har laget innlegg med de «mest effektive øvelsene» sammen med en PT fra ELIXIA, bare å bruke søkefeltet 🙂

   – C

 46. Hei Caroline 🙂
  Jeg skal bestille meg Hot Candy bikinien nå, og er litt usikker på størrelsen.
  Ser du har XS i underdelen.
  Jeg målte meg nå, og er 100 cm rundt hoftene. Er ca 7-10 kg tyngre enn deg, 1.65 cm høy.
  Trener en del styrke, så er fast og fin.
  I følge size guiden til Porto br skal jeg ha L i underdel, men synes det hørtes litt mye ut? Er de små i strl? Ville vel hatt en M til vanlig.

  I cup size bruker B, er 75.-80 cm rundt bryst/rygg. Sikkert nærmere 80 enn 75 cm 🙂
  Hvilken strl. tror du jeg bør ha i toppen? M?

  Veldig takknemlig for svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Akkurat disse synes jeg var normale i strl., i forhold til de andre trusene som var veldig små. Men det er jo bedre med litt for stor enn litt for liten? Kjør på en L, så er du sikker?

   Ja! M er fint som topp 😀

   Klem!

   1. Målte meg om igjen hjemme i går kveld, er 94 cm rundt hoftene. Tok første målingen på jobb, så bommet litt. Puuh! 😉 Men jeg lurer på om jeg skal gå for L, ja.
    I verste fall får jeg sende den tilbake 🙂

    Tusen takk for svar, du er en engel!

   2. Og du, angående dagens innlegg om deg som problem.
    Hold hodet hevet, det er alltid noen som kommer til å diskutere deg på en negativ måte når du har gjort så stor suksess som du har. Stikker man hodet frem kommer noen til å prøve å kappe det av, dessverre.
    Bloggen din er inspirasjon og avkobling for meg og mange andre. Du er deg, du er en sunn, slank og flott jente, og ikke la noen fortelle deg noe annet.
    Håper du får en flott uke videre, til tross for en liten dump i veien 🙂

    PS. Bikinien er nå bestilt, og skal få bli med på feire om 2 uker. Yeeei 😀

 47. Martine

  Tenk å få SÅ mange kommentarer om en kropp. Vedder på at alle som kommenterte dritt her, og pirket på deg osv, kun er misunnlig! De burde virkelig heller komme seg ut å trene om de er så misfornøyde med seg selv at de må kommentere drit om andre. Nå er jo dette innlegget da et år gammelt? Satser på at de har fått sommerkroppen 2013 isåfall…

 48. Oy, så veldig fine bilder Caroline <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *