Tullis

Er det flere som fortsatt er oppe? Jeg ble mye senere enn planlagt i kveld, skravlet meg bort på kafé med Siri før vi kjørte en tur hjem til henne og kjæresten (forloveden 😀 ) for å ta en titt på det koselige huset de bor i. De holder på å pusse opp, og jeg elsker jo å få kikke på oppussingsobjekt! Der blir det fint! Ellers sitter jeg på sengekanten, klar for å lese videre på boken Matrevolusjonen. Har kommet et stykke allerede, og synes den er utrolig interessant. Flere som har lest den? Et must for kostholdsinteresserte!

Dagens antrekk ble en sommerlig kjole fra Cameo, men før jeg rakk å komme meg utenfor døren, var det plutselig ikke sommer lenger. Blir så matt av været! Så da ble det nødløsning med olaskjorte utenpå.

Kjole Cameo (annonselenke) / Pumps Lisella.no (ny nettbutikk) / Veske 3.1 Philip Lim / Ring Hasla – Treasures.no

Nå har jeg nødt til å kvelde, eller i hvert fall krype under dyna og lese litt 😀 Sov søtt ♥

54 kommentarer

 1. Camilla

  Kjempefint antrekk, måtte innom Lisella og se, mye fint der!:D
  Selv skal jeg snart hoppe til sengs, stuptrøtt akkurat nå etter en ettermiddag/kveld med jentene;)

  1. Fotballfrue

   Takk, søte du! Sov godt 🙂

 2. Jeg lurer på noe… Dette vet sikkert du som har greit på mat. Er bær sunt? Jeg spiser godis hver kveld, og ønsker å bytte ut dette med noe. Tips? Allergisk mot nøtter….

  1. Fotballfrue

   Bær er topp, og et mye bedre alternativ enn godis 🙂 Hva med grønnsaker som gulrøtter, brokkoli, kålrot etc. sammen med rømmedipp?

   – C

   1. Tenkte bare å slenge inn et lite tips dersom det er snakk om lavkarbo? Da holder jeg meg unna grønnsaker som vokser UNDER jorden.. Spiser bær, mest bringebær og blåbær, lager gjerne smoothie med fløte, kokosmelk, kesam, matyoghurt eller tyrkisk yoghurt. Mtp grønnsaker, så hender det jeg at jeg gratinerer blomkål/brokoli med ost (og gjerne fløte/Creme Fraiche i bunnen av min mini-ildfaste form). Har jeg noen stekte skinkebiter igjen fra resten av familiens middag, så kaster jeg oppi det også. Litt deilig krydder, og vips, så har du deilig snacks (eller måltid). Men det er jo om du spiser LCHF..

    Tusen takk for utrolig inspirerende blogg mtp LCHF mat, Caroline! Er til stor hjelp i min nye hverdag med nytt kosthold

   2. Jeanette

    Bær er supert! Og selv er jeg/var jeg avhengig av ALL chips MEN nå kutter jeg opp kålrot, gulrot, agurk osv og dipper med rømmedip! Yummy, og man får litt samme følelsen som å spise chips.. hihi 😀

   3. Takk for svar:) Du er helt topp synes jeg:)

 3. Kan vi få se bilde av Siri, eller er det Siri på iPhonen du driver å drar på cafè med ;););)
  Neida… Fin kjole :=)
  Klem

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p Ja, det kan dere helt sikkert få se etter hvert 🙂

   Klem 🙂

 4. Utrolig søt kjole! Og syns det ble veldig fint med skjorten til 🙂 Krysser fingrene for at sommerværet kommer tilbake snart jeg, for dette er triste greier :/

 5. Supersøt kjole 🙂 Fint å få litt inspirasjon, du er god på det!:) Hvilken str har du?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 XS 🙂

   – C

 6. Søtt anterkk 🙂 !

 7. Jeg elsker bloggen din, du er en utrolig stor inspirasjon for meg! Veldig koselig om du ville lagt igjen en liten kommentar på bloggen min<3 Har fulgt bloggen din siden bryllupet! 🙂

 8. Fin kjole!

 9. Ah, vesken din <3
  Kjemepfint antrekk, Caroline 😀

 10. Kjempe fin kjole:-) Elsker den veska! Sparer som en gal til den, den er så nydelig!
  Natti natt, drøm søtt<33

  1. Fotballfrue

   Thank you sweetie 🙂

   Hugs!

 11. Ingeborg

  Du har så fin stil!
  Jeg har bare et lite spørsmål. Jeg har tenkt å bestille et par ting fra Asos, og lurte på hvordan det er med frakt, toll osv derfra? Er det dyrt, og i så fall ca hvor mye er det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Frakt kan du velge selv ved utsjekk, enten ekspress eller gratis. Gratis tar 2-3 uker, mens ekspress tar 3-4 dager 🙂 Toll og moms kan du regne ut selv i forkant 🙂

   – C

   1. Hei! Ville bare si det at når jeg bestiller fra Asos, har alltid varene kommet innen en uke og da har jeg valgt gratis frakt 🙂 Kommer kanskje litt ann på hvor man bor hen, ikke vet jeg..

 12. Malgosia

  Hello Caroline!! I from POLAND and I loooooove you! You r perfect woman !!

 13. Hei

  Ja, har lest boken og den er vikig og det er så bra at du forteller at du leser den på bloggen!
  Jeg er sikkert en av dine eldste lesere..liker antrekk-posts, men mest av alt må jeg innom hver dag bare fordi du spiser LCHF og trener, samme som meg 😉

  God natt, hilsen Maria

 14. Hei Caroline!
  Du, jeg har et lite spørsmål. Sikkert veldig teit å spørre om dette, men har tenkt på det en god stund, og jeg er helt sikker på at du kan gi meg et svar. Oppskriftene du har lagt ut her på bloggen din ser helt fantastiske ut, og jeg har SÅ lyst til å prøve de ut, men greia er den at jeg ikke LCHF’er, men fører heller et «normalt» kosthold. Tror du det gjør noe om jeg spiser LCHF- mat en gang i blant, eller er ikke det til å anbefale? Haha, føler meg vanvittig dum når jeg spør om dette.
  Uansett; Jeg må bare si at du er fantastisk! Jeg digger deg, rett og slett. Gleder meg hver dag til alle de supre innleggene du gir til oss lesere. Stå på, Caroline!
  Klem <3

 15. du er vakker du

 16. Hei! Hvordan får du til krøllene dine? Jeg pleier å bruke krøllstav, men hva gjør du får at de skal bli bølget og ikke korketrekkere?:P Er veldig glad i bloggen din!

 17. Sååå fint outfit! 🙂

 18. Så søtt antrekk, håper dere koste dere kjempe masse!:D

 19. Du er jo råflott som alltid, du =) Jeg er alltid våken sent, døgnrytmen er snudd helt på hodet.. Uff, ganske irriterende!

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

  1. Fotballfrue

   Det skjønner jeg godt :/ Håper du finner rytmen igjen 🙂

   Klem 🙂

 20. Så fin du er! Den kjolen kledde du. Du er ikke alene nei, selv ble jeg sittende altfor lenge oppe i går, mye lengre enn planlagt! Men kom meg opp syv i dag fordet 🙂 Og med litt kaffe så blir det bra! Håper du får en fin dag Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, fine du! Kaffe hjelper mot nesten alt <3 Hihi 🙂

   Ha en deilig dag 🙂

   Klem 🙂

 21. Søt kjole. Jeg har helt like pumps. Kjøpte mine på ebay.

 22. Christina

  Hei! Liker Bloggen din svært godt, synes du er en flott dame med masse inspirasjon og selvtillit som mange skulle ønske de hadde.

  Jeg hører også at du får svært mye kritikk og det synes jeg er synd. Selv er jeg snart ferdig utdannet ernæringsfysiolog, og synes alt du sier og gjør burde være en inspirasjon for alle. Du trener 5-6 ganger i uken, noe ernæringsfysiologer anbefaler folk å gjøre, ettersom hva jeg ser og har lest så spiser du relativt bra. Så til alle der ute som bare ELSKER å kritisere, slutt med det og gjør heller noe med degselv istedenfor å kritisere andre.

  Du fortjener ingen kritikk, istedenfor så fortjener du masse skryt. Du viser hva en kan oppnå ved hard jobbing. Du er min inspirasjon.

  Ta gjerne kontakt med meg om du ønsker kostråd eller hjep om yttligere ting som gjelder ernæring. Jeg slår gjerne av en prat med deg.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Christina 🙂

 23. Ååå, for noen fine sko! Kjempefin farge på de!

  Tonelisekalvo.com

 24. Kommer du til Bodø i dag?

  Jeg har et spørsmål. Du vet de skoene du hadde på deg på åpningen av bubbleroom? De uten hæl?
  Er de tunge å gå i? Det ser ut som om leggene dine «jobber» en del når du har de på…?

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke synes noe om de skoene, men du fikk de til å se j*vlig bra ut med det antrekket;)

  Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Neida, ikke tunge, men litt uvante 😉

   Jeg skal ikke til Bodø, Odd møter Haugesund på Skagerak Arena 🙂 Tror du blander ODD med LSK? 😉

   Klem!

 25. Frida Nicole

  Det var en utrolig søt kjole! 🙂

 26. Flaks at været ikke var på topp da så du fikk ha den skjorta over kjolen, det var jo kjempefint 🙂 Og med de skoa til….perfection!

  Også et spørsmål, kan jeg spise ekte smør når jeg skal prøve å gå ned i vekt?

 27. Du er vakker du! Og et fantastisk forbilde 🙂 på grunn av deg får jeg lyst til å trene, spise sunt og gjøre det beste ut av dagen. Tusen takk! Ha en fin dag<3

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig, Hanna 😀 Tusen takk <3 Håper onsdagen blir fin 🙂

   Klem!

 28. Boken er kjempe interessant, og flere burde absolutt lese den 🙂 Jeg har akkurat begynt å lese pH mirakelet av Robert Young som også anbefales. Den omtaler et kosthold i pH balanse med fokus på mer basiske varer (hovedsaklig grønnsaker). Jeg følger ikke bokens anbefalinger slavisk selv, men syntes det er interessant lesing og inspirasjon 🙂
  Ha en fin dag!

 29. Kjempefint antrekk!!

 30. Utrolig lekker veske 😀

 31. Camilla

  Matrevolusjonen er superinteressant! Jeg klarte ikke å legge den fra meg, og leste den ut på én dag 🙂 Jeg var på seminar med Andreas Eenfeldt i fjor – utrolig gøy!

 32. Kjempefin!

 33. Vad använder du för verktyg för att göra så härliga lockar? 🙂

 34. Lyckliga Ingrid

  Nydelig og gjennomført som alltid.:) Love the dress!

 35. Hvor er olaskjorten din fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Gina Tricot 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *