Sene middagstider

God kveld!

Håper dere har det fint ♥ Her er det endelig opphold, så nå blir det mat. Sommer-syke som vi er,  bestemte vi oss for å vente med middagen til regnet ga seg, så det blir hjemmelaget tzatziki (smaker SÅ mye bedre enn ferdig), gresk salat og grillet kylling først nå. Men bedre sent enn aldri, nå får vi jo brukt terrassen også, selv om jeg har planer om å krype inn i verdens største ullgenser.

Her er en nærmere titt på dagens antrekk, matchet håret med en olashorts fra Gina Tricot:

Pumps Nelly Trend / Veske 3.1 Philip Lim / Topp BikBok / Smykke Hasla – Treasures.no 

Ha en fin kveld, vi skrives i morgen! Da skal jeg faktisk til tannlegen for første gang på 2 år – hjælp!

63 kommentarer

 1. Guro Katrine

  åh. shit, stakkars! det må jeg og, har ikke vært der på to år selv. helt forferdelig, selv om jeg aldri har hatt et eneste hull. Ekkelt at noen skal drive å pirke inni munnen min:p

 2. Michelle

  Fin lengde du har på håret 🙂 Skulle ønske jeg kunne ha like langt naturlig 😀 hihi

 3. Hei søte 🙂

  Ville bare si at du har inspirert meg til å starte en blogg! Den kommer ikke akkurat til å omhandle helt det samme, men likevel! 🙂 Så bare å titte innom om du vil… 😉

  Hehe, mannen min skal til tannlegen nå snart på SEKS (les: SEKS) år han!!! Selv er jeg hos tannlegen en gang i året… 😉 Lykke til, Caroline! *Null hull*

 4. Så fin du var 🙂 Lykke til hos tannlegen i morgen!

 5. Slående vakker.. som vanlig! 🙂 sen middag på terassen i en god ullgenser, hørtes ikke feil ut 🙂 Kos dere 🙂

 6. Digga det antrekket her, ble så kult med lille i håret! Lykke til imorgen 🙂

 7. Håret ditt er jo bare helt nydelig 🙂

 8. Flotte bilder! Og en nydelig garderobe du har

 9. Likar det 😀 Kjempefint mitchy-matchy!

 10. Du må smake dette , det er så godt
  stek løk i små biter til den er myk på svak varme og ta oppi tunfisken og stek det sammen:)
  jeg har ris og creme fraiche atme:)
  Dere må prøve det:)
  ha en fin kveld videre beste bloggeren i verden

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 😀

   Klem!

 11. Såå fin du var i dag 😀 Lykke til hos tannlegen!

 12. Wow, det håret var bare helt utrolig stilig! Og ikke minst med den matchende, kule shortsen, hihi:-) Kos dere i kveld, og lykke til hos tannlegen i morgen!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 13. Lillian Sofie

  V to the A to te K to the K to the E to the R !

  1. Fotballfrue

   Haha, søta 😀

 14. Hei! Jeg lurte på om denne ringen er justerbar eller ikke. Fikk ikke helt sett det på bildene;) Og om den kun kommer i en str. Har veldig lyst på den, men vet ikke om den kanskje er for liten. Bruker M/L i ringer sånn generelt (pølsefingre:/). Okey, sagt på en annen måte; er ringen passe til deg? For da kan jeg bare glemme det:P

  Link: https://www.treasures.no/nyheter/pink-stone.html

  Takk for svar. Ringen er stunning:D

  1. Fotballfrue

   Det er en strech-ring, passer alle 🙂

   – C

 15. Lykke til hos tannlegen imorgen! 🙂

 16. hva tenker du om at LCHF nå blir ikke-anbefalt grunnet nye forskningsresultater som viser at der er økt fare for hjerneslag og hjerteinfarkt, som man ikke kunne vise tidligere? (fra pubmed). ?

  1. Lars-Kristian

   På pubmed publiseres det studier som både er for og i mot lavkarbo. Blant annet finnes det studier som viser at lavkarbo hjelper mot hjerneslag, gjort på nesten 60 000 japanere. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20685950

   At lavkarbo ikke blir anbefalt grunnet denne studien du refererer til, stemmer nok ikke, da det er en studie med store svakheter. For det første handler ikke studien om LCHF, men om et lavkarbo/høyprotein kosthold. 100 000 personer ble tilsendt et spørreskjema, under halvparten svarte. Spørreskjemaet ba deltagerne kartlegge kostholdet sitt de siste 6 månedene. 15 år senere sjekket forskerne hvordan det var gått med deltagerne. Ikke en eneste gang i løpet av de 15 årene ble deltagerne fulgt opp. Man har altså ingen garanti for at de fulgte det samme kostholdet som ved studiestart. Det er heller ingen garanti for at deltagerne har god nok kontroll på sitt eget kosthold, til at de kan gi en nøyaktig beskrivelse seks måneder bak i tid. Studien tok heller ikke høyde for hvilke karbohydratkilder (sukkertøy, grønnsaker, korn etc) deltagerne brukte, eller om de spiste animalsk eller plantebasert.

   Sånn, det er egentlig det vi tenker 🙂

   1. Spørsmål

    Kan du i det hele tatt vise til et studie FOR LCHF, uten STORE svaker?

   2. Spørsmål

    SVAKHETER skullde det stå.

   3. Lars-Kristian

    Jeg har linket til en studie i min forrige kommentar. Alle studier har en eller annen form for svakhet, en perfekt studie er umulig å gjennomføre med mindre du har et stort antall mennesker som er villig til å leve 20 år i et Big Brother lignende hus.

    I tillegg kan jeg sitere følgende fra Helsedirektoratets kunnskapsoppsummerende rapport, der det på side 230 står følgende: «Tidlige bekymringer om at et lav-karbohydrat, energiredusert kosthold vil ha negative effekter på hjerte- og karsykdommer, støttes ikke av nyere resultater.»

   4. Hei!
    Jeg synes det er veldig interessant med all denne diskusjonen rundt kosthold! Etter å ha lest bloggen din en stund tar jeg meg selv oftere og oftere i å forsvare LFHC-kostholdet i diskusjoner. Men i en diskusjon er det viktig å se begge sider av en sak og jeg føler dere (Caroline og L-K) noen ganger har problemer med dette. Dere kommer i forsvarsposisjon med en gang noen sier noe negativt om kostholdet deres.

    Det er selvfølgelig mest naturlig rette opp i feilene folk tar når de angriper kostholdet deres, men jeg undrer meg litt om dere utenfor bloggen diskuterer negative sider ved LCHF-kostholdet. Mulige langsiktige virkninger på helsen osv.

   5. Elisabeth

    Den studien der omhandler inntak av saturert fett hos 60 000 japanere vil øke, og/eller ha forbindelse med dødelighet av hjerteinfarkt. Hvorfor er dette en god studie for å bevise at lavkarbo er sunt? Saturert fett har da ingenting med «vanlig» kosthold å gjøre, med mindre man spiser på McDonalds til frokost, lunch og middag.

   6. Lars-Kristian

    Nei, «saturated fat» betyr mettet fett, og i konklusjonen står det at en økning vil ha lavere effekt på dødelighet.

   7. Elisabeth

    Ja, men blir feil å påstå at dette er en god studie som beviser at lavkarbo er sunnere enn «vanlig» kosthold. Studien er basert på asiater, som har et helt annet genetisk utgangspunkt enn oss. Den omtaler ingenting av hva som skjedde rundt, og da tenker jeg på aktivitet, annet inntak av mat/drikke, eller hvor mye SFA de inntok. Japanere har gjennomsnittlig lavt inntak av SFA i kostholdet sitt, så da kan man tenke seg at «mye SFA» for de, ansees som lite i vårt kosthold.

   8. Lars-Kristian

    Studien fant ingen sammenheng mellom inntak av mettet fett og hjerte- og karsykdom. Hos de som spiste mest mettet fett, var forekomsten av hjerneslag 31% lavere enn hos de som spiste minst. Den sier ingenting om direkte årsakssammenheng, da måtte man tatt en gruppe og delt i to, hvor den ene økte inntaket av mettet fett kontra den andre.

    Japanere har et ganske fettrikt kosthold, men med lite mettet fett, det har du helt rett i. Studien viser uansett en proporsjonal revers av forekomst av hjerte- og karsykdommer jo mer mettet fett i kosten.

    Her er en studie, utført på ca 50 000 kvinner i alderen 50 – 79. Hensikten med studien var å vise at et kosthold med lavt inntak av mettet fett, og høyt inntak av frukt, grønt og korn. ville senke forekomsten av hjerte- & karsykdom. Konklusjonen var at det hadde ingen effekt, i tillegg til at enkelte av deltagerne som spiste lavfett måtte avbryte studien grunnet sykdom.

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16467234

    Har du hørt om uttrykkene «Det franske paradoks» og «Det sveitsiske paradoks»? Hvis ikke; Frankrike og Sveits er to av de landene som spiser mest mettet fett, samtidig er de de to landene med lavest forekomst av hjerte- og karsykdom. Et raskt googlesøk så finner du masse om det.

    I tillegg kan du også spørre deg hvorfor Helsedirektoratet har endret sin holdning, og nå innrømmer at basert på nyere forskning, kan man ikke fraråde lavkarbo?

   9. Elisabeth

    Mitt poeng var at den studien Lars K. viste til er ikke et godt bevis på at lavkarbo er sunt. Jeg sa heller ikke at den beviste at lavkarbo er usunt. Jeg poengterte svakheter i studien.

    Ja, jeg er ikke av den tro at fett er bastant usunt, tvert i mot. Men det å basere hele sin kost på fett (u mettet, fler umettet og mettet) og påstå at det er det sunneste alternativet blir litt feil, fordi det finnes det ingen konkrete bevis på at den type kosthold er sunnere enn «vanlig» og variert kost.

    Du viser til Frankrike og Sveits som to land som har lav forekomst av hjerte- og karsykdommer, og at de spiser mest mettet fett, men de drikker også mye rødvin som også er kjent for å minske forekomsten av denne type sykdom. Sier bare at vi i dag ikke har noen svar på hva slags kosthold og livsstil som er best, forskere krangler jo som bare det.
    Påpeker at hvilket kosthold dere lever etter er deres egen sak, MEN synes dere bare kan være litt mer ydmyke i forhold til å fremme dette som det sunneste, fordi det finnes det ingen konkrete bevis på.

   10. Lars-Kristian

    Mitt poeng var at den studien Lars K. viste til er ikke et godt bevis på at lavkarbo er sunt. Jeg sa heller ikke at den beviste at lavkarbo er usunt. Jeg poengterte svakheter i studien.

    Lavkarbo er et såpass bredt begrep, at det blir litt vanskelig for meg å tolke hva du mener med det. Selv er jeg absolutt ikke tilhenger av de ekstreme variantene, hvor det kuttes også grønnsaker. Men en eller annen form for økning i inntak av fett (og da spesielt mettet fett) på bekostning av karbohydrater, er etter min mening et godt valg. Alle studier har svakheter, og jeg er helt enig i poengene dine. En studie kan ikke defineres som bra eller dårlig, man må nesten gi den en karakter fra 1-10 på hvor relevant den er.

    Ja, jeg er ikke av den tro at fett er bastant usunt, tvert i mot. Men det å basere hele sin kost på fett (u mettet, fler umettet og mettet) og påstå at det er det sunneste alternativet blir litt feil, fordi det finnes det ingen konkrete bevis på at den type kosthold er sunnere enn “vanlig” og variert kost.

    Jeg regner med at du her sikter til de som følger et ekstremt lavkarbokosthold? Det er vel de eneste som «baserer» kostholdet på fett? Det er også klin umulig å si at dette kostholdet er sunnere enn dette, det er jeg helt enig i. Alt for mange faktorer som spiller inn. Min mening på et generelt grunnlag derimot, er at alle bør redusere inntaket av karbohydrater til under 30e%, og øke inntaket av fett, og da spesielt mettet fett.

    Du viser til Frankrike og Sveits som to land som har lav forekomst av hjerte- og karsykdommer, og at de spiser mest mettet fett, men de drikker også mye rødvin som også er kjent for å minske forekomsten av denne type sykdom. Sier bare at vi i dag ikke har noen svar på hva slags kosthold og livsstil som er best, forskere krangler jo som bare det.

    Formålet mitt med de studiene jeg viste til, var bare å avlive myten om at lavkarbo (pga et økt inntak av mettet fett), øker faren for hjerte- og karsykdommer. Risikofaktorene for hjerte- og karsykdommer er mange, og det er vel opplest og vedtatt at kosthold ikke er den viktigste faktoren. Stress, røyking, alkohol, fysisk aktivitet.

    Påpeker at hvilket kosthold dere lever etter er deres egen sak, MEN synes dere bare kan være litt mer ydmyke i forhold til å fremme dette som det sunneste, fordi det finnes det ingen konkrete bevis på.

    Som du ser av kommentaren over her, fikk jeg et direkte spørsmål om å henvise til en studie. Jeg er på ingen måte på et korstog for å bevise at lavkarbo er veien, sannheten og livet. Tvert i mot mener jeg, som jeg har skrevet over her, at det generelle rådet bør være økt inntak av fett (mettet), og lavere inntak av karbohydrater. Alle trenger ikke gå helt lavkarbo, men når folk påstår at de som gjøre det risikerer økt fare for ditt og datt, vil jeg motbevise den påstanden.

   11. Elisabeth

    Ser du la til den siste setningen der etter at jeg hadde kommentert, og det eneste jeg kan svare på det er at det er STOR forskjell på å anbefale og å fraråde 😉

    Kan jo legge til at Helsedirektoratet i 2009 rådet alle foreldre til å vaksinere barna sine mot svineinfluensaen, men helsedirektør Bjørn-Inge Larsen uttaler i dag at han hadde ikke gjort det samme i dag.

    https://tidsskriftet.no/lts-pdf/pdf2012/505.pdf

    Så, man skal ikke være så bastant for at verken det ene eller det andre er riktig. Og det er nettopp det jeg vil påpeke, at de studiene som eventuelt støtter opp om lavkarbo er omstridt og ikke utfyllende. Det vi vet er at et variert kosthold, med både fett og karbohydrater, samt aktivitet, er en sunn livsstil og det blir anbefalt! Kroppen er helt fantastisk, og den kan dra nytte av det meste, og trenger mange forskjellige kilder for å kunne få alle næringsstoffene den trenger.
    Vi vet også at hjernen trenger SUKKER for å fungere 😉

    https://www.fi.edu/learn/brain/carbs.html

   12. Fotballfrue

    Kan jo legge til at Helsedirektoratet i 2009 rådet alle foreldre til å vaksinere barna sine mot svineinfluensaen, men helsedirektør Bjørn-Inge Larsen uttaler i dag at han hadde ikke gjort det samme i dag.

    Et klassisk eksempel på at Legemiddelindustrien har full kontroll på hva som blir gjort innenfor alt som har med helse å gjøre. Du kan jo lese i dagens nettutgave av VG, hvordan de som laget den influensavaksinen driver 😉

    Ser du la til den siste setningen der etter at jeg hadde kommentert, og det eneste jeg kan svare på det er at det er STOR forskjell på å anbefale og å fraråde 😉

    For å si det sånn, hadde Helsedirektoratet snudd på helene, og plutselig anbefalt lavkarbo, ville de mistet en hver troverdighet. Et paradigmeskifte tar svært lang tid.

    Og det er nettopp det jeg vil påpeke, at de studiene som eventuelt støtter opp om lavkarbo er omstridt og ikke utfyllende.

    Dette gjelder også studier gjort på lavfett/høykarbokosthold. De er mostridende når det gjelder hjerte- og karsykdommer, noe som støtter teorien om at det er andre faktorer som har mye større innvirkning. Minuset med lavfett/høykarokosthold, er den knusende dommen den er i ferd med å få hva gjelder den generelle folkehelsa. Tenker da spesielt på fedme og diabetes.

    Vi vet også at hjernen trenger SUKKER for å fungere 😉

    Regner med du sikter til glukose? Kroppen er laget for å produsere den mengden glukose den trenger selv. Og fungerer også fint på ketoner. Men uansett er jeg tilhenger av å dekke det lille kroppen trenger av glukose, via kosten. Ja til masse grønnsaker 😉

   13. Elisabeth

    Haha. Så er det som holder helsedirektoratet igjen? – at de ikke kan miste troverdighet, fordi de nå mener at lavkarbo er sunt? Nei, den kjøper jeg ikke. Det finnes ikke tilstrekkelig med forskning som kan støtte opp under teorien at lavkarbo er sunneste kosthold.

    Hvorfor må det være enten eller? Som jeg påpeker er et VARIERT kosthold, som inneholder både fett og karbohydrater, i moderate mengder kanskje det beste?
    Bare fordi man ikke lever på lavkarbo, så betyr det ikke at man lever på lite fett og masse carbs….?

    Japp, glukose. Er også bevist at dersom man bruker hjernen mye, så blir man trøtt og sliten fordi hjernen går tom for glukose, og da må man ha tilskudd.
    Er også bevist at man får bedre hukommelse av å tilføre kroppen glukose. Så spis litt kake 😀

   14. Lars-Kristian

    Haha. Så er det som holder helsedirektoratet igjen? – at de ikke kan miste troverdighet, fordi de nå mener at lavkarbo er sunt?

    Nei, men det sier seg selv at de ikke kan endre mening for hver eneste nye studie som blir publisert. Gjør det ikke? Hadde i så fall vært umulig å vite hvor de stod i kostholdsdebatten. Fakta er: På 60 – 80 tallet ble fett sett på som den store synderen. Helsedirektorates råd ble derfor å øke inntaket av karbohydrater, kontra fett. Nå, 40-50 år senere, blir det sådd tvil om at dette var riktig. Nyere studier viser at det er helt feil. Da er det bare et sunnhetstegn at det er en gradvis holdningsendring hos Helsedirektoratet, kontra en holdningsendring over natten? Det må du jo være enig i?

    Nyere studier frikjenner uansett et høyt inntak av mettet fett som årsak til hjerte- og karsykdommer. Uansett finnes det hellr ikke studier som viser at høykarbo er det sunneste kostholdet. Studiene viser motsatte resultater. Problemet er bare at dette gjelder hjerte- og karsykdommer, men hva med fedme og diabetes? 40 år med høykarbo har i hvert fall satt sitt spor.

    Japp, glukose. Er også bevist at dersom man bruker hjernen mye, så blir man trøtt og sliten fordi hjernen går tom for glukose, og da må man ha tilskudd.

    Mannen som inneholder alle hukommelsesverdensrekorder er svensk, og spiser LCHF. Det morsomem er at han faktisk spiser LCHF fordi det hjelper på hukommelsen hans.

    Hvorfor må det være enten eller? Som jeg påpeker er et VARIERT kosthold, som inneholder både fett og karbohydrater, i moderate mengder kanskje det beste?

    Har aldri påstått at det må være enten eller, tvert i mot, er jeg for et balansert kosthold. Uansett umulig å i råd som passer for alle. Begrepet lavkarbo er såpass difust, men tar oss opp i sjiktet hvor det inntas ca like mye av karbohydrater, fett og proteiner.

 17. Så fint antrekk, elsker stilen din!:D

 18. Monica M.

  Lykke til…. Skulle ha vært til tannlegen sjøl… :o(

 19. Benedicte

  Så kult håret ditt var! Jeg skal også til tannlegen, å jeg har tannlege skrekk.. hjelp 🙁
  Men ett spørsmål… hvor var det du kjøpte spisebordet og stolene til leiligheta? finnes det ennå? kan du linke? 🙂
  ha en fin kveld! 🙂

 20. Et litt random spørsmål: jeg ser etter en god kaffemaskin, og så et innlegg du skrev i november tror jeg om Nescafé Dolce Gusto Circolo Black. Er dere fremdeles like fornøyd med den? Har sett at noen har skrevet andre steder at den fort har begynt å lekke og blitt ødelagt. Hvordan syns du deres er? Fremdeles like bra?

  Du er så innmari flott, en glede å følge med på bloggen din!! 🙂 Lykke til hos tannlegen!

  1. Fotballfrue

   Det har jeg ikke opplevd. Vi har både circolo og nespresso, liker begge to, men nespresso lager best espresso 😉

   – C

  2. Du kan også sjekke ut http://www.zinzino.com – de har kjempegode kaffemaskiner. Ja, det følger abonnement med maskinene, men hvis man drikker kaffe hver dag eller annenhver dag drikker en det jo opp uansett og like greit å få sendt i posten. :o)

   (Kun et forslag, jeg er ikke ikke selger for firmaet, men jeg har en Rombouts-maskin selv.) :o)

 21. Du er utrolig pen, og kult at du gjorde noe helt annerledes 😀 Misunner deg for den fine gløden i huden! Håper det går bra hos tannlegen, hehe!

 22. hei;) elsker garderoben din/ (deres)
  hvor er den kjøpt? regner med at den er tilordnet etter ønske?! montert sammen slike plater/vegger? vil du avsløre;)? hehe

 23. Vi er ganske forskjellige, du og jeg, men likevel har vi noe veldig viktig til felles; motet og styrken, viljen og pågangsmotet. Jeg er uenig i mange av dine meninger og holdninger, men du har fader meg ben i nesa, den skal du ha!

  Du har fulgt drømmen din, taklet mye motgang og lever nå et liv hvor du er stolt av deg selv. Jeg bestemte meg for rundt et år siden at også jeg skal følge min drøm; jeg skal åpne en kafé i Nairobi, hovedstaden i Kenya.

  Jeg vet, det høres helt absurd ut, men jeg tipper du møtte de samme reaksjonene da du bestemte deg for ditt, og hey; livet er for kort til å bry seg om de nedlatende kommentarene, ikke sant?

  Grunnen til at jeg nå skriver til deg er at jeg trenger en erfarens hjelp. Jeg trenger sponsorer til prosjektet mitt, jeg har en blogg, og trenger gode råd til markedsføring av denne. Jeg hadde satt veldig stor pris på det om du ville dele noen erfaringer og tips.

  Kjersti
  http://www.themurmuration.net

 24. Blir helt målløs av deg! Du er så vakker.. Utrolig kult med de lilla stripene til shortsen! You go girl! Morsomt at også Lars-Kristian er engasjert i bloggen ved å svare på spørsmål 😀 kunne man fått en bedre blogg? Tror ikke det… beste jeg vet er å sette seg ned å lese nøye gjennom hvert innlegg, du skriver så bra og inspirerende! Håper du aldri gir deg, masse gode klemmer til deg, fineste Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 25. Kjære Fotballfrue. Jeg har aldri kommentert et blogginnlegg i mitt liv før, men jeg må bare si at håret ditt er kjempeflott!!! Du ser så vannvittig mye bedre ut når du har håret oppe eller når du har rettet det ut, enn med bølger. Just had to say it 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Så hyggelig!

   – C

 26. Elsker antrekkene dine! Og hele klesskapet ditt egentlig 🙂

  Hvor er clipsen i håret fra?

  1. Fotballfrue

   Locks and bonds 🙂

   – C

 27. Håret så kjempebra ut, det kledde du! Du har så fine ben :O

 28. Lykke til hos tannlegen.

 29. Du, har dere fått det sofatrekket til veranda-møblene nå?

  1. Fotballfrue

   Ikke trekk, men putene har vi fått 🙂

   – C

 30. Marianne

  Hei. Jeg skal lage meg et sånt garderobe rom i mitt nye hus. Hvor er innredningen din fra og hva den eventuelt heter?
  Skal bli kjempe deilig å ha alle klærne på et sted:) Er veldig glad i bloggen din og er innom flere ganger pr.dag, kjempe inspirerende!!!
  Lykke til hos tannlegen!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   Det er fra IKEA, enkelt og greit 🙂 Det er kjempekjekt å bruke room planner 🙂

   – C

   1. Marianne

    Tusen takk for svar! Da blir det garderobe..jippi:)

 31. Hei søte!

  Måtte bare spørre nå fordi jeg skjønte ikke helt. Du sa det var fra locks and bonds. Er det denne: https://www.locksandbonds.com/store2/products/Crazy-Fantasy-Funky-Color-Clips.html?

  og hvis det ..koster det hele 77kr for bare EN clip med lilla eller får man fler i en pakke for 77? 🙂

  Du var bare så sinnsykt fin med den fargen at jeg rett og slett må bestille selv. Er brunette men ska bli blond igjen, hehehe:) ha en nydelig dag!

 32. Du er fantastisk inspirerende. Du motiverer meg alltid!

 33. Eline-Vic

  Digger stripene i håret! 😀

 34. Sykt fint antrekk 🙂 Elsker garderoben din!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *