Purple

Titter bare innom for å si hei, og for å vise dere min nye hårfarge: Lilla striper! Klipset inn noen i dag, sånn for litt forandring. Har de samme i blå og rosa også, gøy å eksperimentere litt!

Ellers hadde jeg ståltro på utekontor i dag, men været har jo vært mer vekslende enn en pubertal tenåring, hvis jeg kan få lov til å sammenligne det: Sol, regn, sol, regn / glad, trist, glad, trist. Håpløst! Så jeg har vært inne store deler av dagen, men akkurat NÅ skinner solen, så da skal jeg ut for å nyte den før regnet kommer igjen. Jeg blir nok sittende inne noen timer til, har litt å ta igjen ettersom hele torsdagen gikk med i hovedstaden. Krysser fingrene for solskinn mot kvelden, vi skal nemlig grille i dag!

Fortsatt fin mandag til vi skrives igjen ♥

80 kommentarer

 1. Hei! Så utrolig kult, også så fint hår du har 😉 Fin skjorts og fin bakrunn på bilde må jeg si ;D. Klem Sofie

 2. Frida Marie

  Kjempe kult! 🙂

 3. Herlig hår!! 😀 Jeg dipdyet nylig håret mitt lilla, elsker det, hehe 🙂

 4. Veldig stilig. Hvor har du fått de fra?

  1. Fotballfrue

   Bestilte fra Locks and Bonds 🙂

   – C

 5. så sykt fint! 🙂 kos deg masse!

  http://www.heidihenrikseen.blogg – Hyggelig om du kan ta en titt innom 🙂

 6. Åh, så fint! 🙂
  Og elsker shortsen din!

  Men er det lenge til bildene fra photoshooten kommer? Hadde hatt lyst til å prøvd å tegne et av bildene hvis de er nok detaljert.(i ansiktet)
  Hvis det er greit, selvsagt 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy 🙂 De kommer i morgen eller i kveld 😀

   Klem!

   1. Så bra!
    Gleder meg 🙂

 7. Cathrine

  Sykt stilig Caroline! 😀 Må også få si at bildet ditt fra photoshooten er min motivasjon til å komme i best mulig form nå 😉 Sa til min kjære mann når jeg kom hjem fra jobb dagen jeg hadde sett bilde ditt: «Jeg har sett tidenes flotteste damekropp idag!» Du er helt sinnsykt flott !:) Hehe, så nå er jeg i full gang med trening og kosthold! Snart ferie og bikini! 😀

  Klem!

  1. Fotballfrue

   Herlighet, så snill du er! Tusen takk 😀 Kos deg med treningen, det er jo så deilig å svette litt 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Cathrine

    Ærlighet varer lengst vettu 😉 Så jeg måtte bare si det 😀 Er vel gøy å få skryt for at du ser så himla bra ut! 😀 Du fortjener det ihvertfall! Jeg lurte på om du har noe treningsopplegg liggende ute på bloggen?:) har vært leser ca et halvt år.. Eller om dette er noe du evt kunne lagt ut ? 😀 feks forslag til trening for en hel uke? 😀 Er inspirerende å prøve noe nytt også! Løper ikke så mye, så hadde vært supert å få lagt inn litt av det blant annet! 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er lenge siden jeg har lagt ut treningsplan, så jeg kan jo gjøre det i morgen, for eks. 🙂

    Klem 🙂

   3. Cathrine

    Supert ! 😀 Da settes det nye mål for uken imorgen 😉

   4. Kanskje du kan si noen ord om hva slags tredemølle du har også? Hva den kostet og hvor den er å få tak i?

 8. Stilige! Gøy å se deg eksperimentere litt med håret:-) Jeg er utrolig feig med klipp og farge, men dette tør vel selv jeg da det kan taes ut!

 9. Åh, så fin du er altså 😀 Tøft med noe nytt i håret også =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

 10. Hei Caroline!

  Jeg har vært en fast leser av din blogg i omtrent 1,5 år, kanskje enda lengre om jeg ikke tar helt feil.
  Jeg er skikkelig fan av deg og det du får til. Jeg håper du fortsetter å blogge i mange år fremover, jeg blir rett og slett så glad hver gang jeg leser blogginnleggene dine 🙂

  Du gir inspirasjon og et frisk pust inn i min hverdag! Det er forståelig at du får litt «pepper» når du stikker nesen din frem her i Norge her janteloven råder stort. Men jeg håper at du ser forbi kritikken og er deg selv, det trengs i dette sutrelandet vi bor i! 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord, skjønne deg! Håper mandagen din er fin <3

 11. Næ, så stilig 😀 Herremin, du kler jo alt! Fineste du <3

 12. Du er pen i aaalt! <3

 13. Det der var sykt fint Caroline, elsker det!<3
  Du har så bra stil:)
  Ta gjerne en titt innom bloggen min

 14. Du ser nydelig ut i alt du går med! <3

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne <3

 15. Utrolig stilig, dette kledde du!

 16. Så fine bilder, likte den looken – morsomt med variasjon iblant og du kler jo alle stiler du 🙂 <3

 17. Jeg liker dem jeg 🙂 Fint med litt forandring!

 18. Det var jo ganske kult! Morsomt ble litt forandring en gang i blant 🙂

 19. Kult! Hvor får man kjøpt slike? x

 20. Victoria

  Så stilig:) Det må prøves ut!

 21. Damn, det kledde du. Vet ikke hva det var, kanskje fordi det var så enkelt, men jeg elsket de bildene. Du ekstra fin når du er naturlig 🙂 Og ellers, altså!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

   Klem!

 22. Superfint! Du er så inspirerende 😀
  Men jeg lurer på en ting, på de Atkins barene, så står det netto karbohydrater og «brutto». Hvilken av disse er det jeg skal se på? Ser det står noe om at det e bare de netto-karbohydratene som teller i og med at de andre er fra noe-et-eller-annet, men er dette tilfellet? Vil det bare være de i netto som «registreres»? 🙂 Takk på forhånd, digger deg !

 23. Hei!

  Lurte litt på hvilke oppskrifter som er dine favoritter. Hva spiser du ofte som frokost/middag og til kos? Av dine har den med cottage cheese/rømme og sjokoprottispulver blitt en favoritt:) Og til middag er både fiskegrateng, pizza, laksesalat og lasagne store favoritter her:) Takk for gode oppskrifter!

  klem

  1. Fotballfrue

   Nå om dagen går det mye i hjemmelaget musli og tyrkisk yoghurt med bær 🙂 Ble faktisk lei av eggefrokosten min etter over ett år 😉 Middagen som er din favoritt går stadig igjen her hjemme også 😉

   Klem!

 24. Hei Caroline! Jeg pleier ikke å kommentere, men i dag tenkte jeg å fortelle deg om hvor my jeg elsker og er takknemlig for bloggen din! Bloggen din er min inspirasjon fra mote til selvtillit! Jeg ble mobbet i 4 år, fra 7. – 10. klasse og nå ble jeg akkuratt ferdig med 10. klasse og skal begynne på videregående til høst. Jeg var deprimert, trist, lei av å leve og hadde selvmords tanker. Selvtilliten lå helt i båss. jeg ble mobbet fordi jeg er mørk i hodet. Hørte alt fra stygge neger til apekatt. Ting ble kastet på meg og jeg var bare verdigløs. Jeg har ingen venner og jeg prøvde å snakke med noen, men alt jeg hørte var: «ok», «så synd da» og «unnskyld». Jeg er en treningsglad jente, men i fjor tok jeg det for langt og begynte å sulte meg selv og trene 3 timer om dagen. Jeg husker en gang jeg stakk en finger ned i halsen for å kaste opp, men klarte det ikke og begynte å gråte. Jeg har aldri vært ulykkelig. Da jeg begynte å spise sunt og trene på en bra måte og begynte å gå ned i vekt og fikk muskler, begynte familien min å gjøre narr av meg og sa at jeg kom til å bli syk og dø. Jeg var glad i kroppen min for første gang, men ble lei meg og begynte å spise alt for mye. Jeg ble deprimert igjen. Siden da har jeg sluttet å trene og ga opp en sunn livsstyl. Jeg har ikke peilig på hvor mange ganger jeg har gråtet meg selv til søvn, blitt kalt neger eller æsj. Hver gang jeg går forbi skolen får jeg backflash og begynner å gråte. Jeg er en sjenert jente som er en loner og outsider og litt rar. Jeg vil jo være som alle andre og snakke og ha det gøy, men det klarer jeg ikke. Jeg jobber hardt på skolen og skal fortsette og håper å komme inn på Norges Handels Høyskole i Bergen. Det er mye mer jeg vil skrive, men vet ikke om du gidder å lese alt hehe :), du lurer sikkert på hva dette har med deg å gjøre. DU har gjort meg så glad gjennom bloggen din og selvtilliten din. Du inspirerer meg hver eneste dag og gjør at jeg kan tro at det kommer til å bli bedre. DU er utrolig sterk og vakker både ut og inn. Kjærligheten mellom deg og Lasse har inspirert meg og jeg har begynt å tro på kjærlighet. Jeg har fulget bloggen din så lenge jeg kan huske og den gjør meg glad uansett hva. Jeg elsker at du tørr og være deg selv og fokuserer på helse og velvære. Jeg er utrolig takknemlig for både deg og bloggen din. Jeg har ikke ord for å vise min takknemlighet for denne bloggen. Jeg skulle sende dette på mail, men fant ikke e-post adressen din 🙂 Nå prøver jeg å bygge opp selvtilliten min og bli kvitt av sosial angst. Har du noen tips?

  Jeg har laget en kollasj til deg, har akkuratt begynt å lære å bruke photoshop, jeg tenkte å lage et kollasj til deg, siden du har hjulpet meg mer enn du anner:) :
  https://oi49.tinypic.com/35a18qh.jpg

  1. Fotballfrue

   SÅ herlig du er! Så denne først nå, har svart deg i neste innlegg 🙂 Tusen takk for fantastisk fin collage <3

   Klemmer 🙂

 25. Kan jeg få lov til å si min ærlige mening angående deg og klær? 🙂 Du kan selvfølgelig bare ignorere utsagnet mitt 🙂
  Jeg syns du ser mye tøffere ut i klær som dette. Mer røff. Mer: » Jeg gjør som jeg vil» hvis du skjønner 😉
  Og håret ditt er også finere når det er glatt.

  Ellers er det veldig rart å se på bilder av norsk natur og vite at jeg går glipp av norske sommerblomster.. Syriner, løvetann, engsoleie osv.. Jaja.

 26. Hvor er den sorte toppen fra? Enkel og fin 🙂

  1. Fotballfrue

   BikBok 🙂

   – C

 27. Stilig! Hvor får man tak i slike clips ? 🙂

 28. marianne r

  hva pleier dere å grille som er lchf-»vennlig»? 🙂
  SUPERT hår forresten! 😀

  1. Fotballfrue

   Alt av kjøtt og fisk er jo lchf-vennlig? 🙂

   – C

   1. Hun tenker vel på noe med mye fett? 🙂

   2. Fotballfrue

    Fettet får vi fra salater eller grønnsaksblandinger. Fetafyllt spisspaprika, en salat med dressing/olje, blomkål-/brokkolimos etc 🙂

    – C

 29. Maiken L

  Når du kjøpte disse farge-clipsene, måtte du da kjøpe en og en eller kom det en pakke med hver farge?
  En pakke med feks. 5 clips rosa? 78,- for en clips er ganske dyrt etter min mening 🙂

 30. Så fint det var!:))

 31. Bittlyboo

  Stilig! Jeg hadde også lilla striper for none år siden. Bortsett fra at jeg også hadde røde striper og grønn pannlugg… hehe.

  1. Fotballfrue

   Haha, herlig 😀

 32. Oi, så kult! 😀

 33. Dødskult hår!
  Du er en stor inspirasjon både når det gjelder mote, trening og interiør!! 🙂

  PS!
  Håper du kan være grei å stemme på vesla mi til lanoungen ::)
  https://www.lano.no/lanounge/aurora-6

 34. har du testet baby foot ennå? mener å huske at du skulle gjøre det når du kom hjem fra hellas. spent på om det funker! 😀

  1. Fotballfrue

   Nei, men det må jeg jo få gjort snart 🙂

   – C

   1. Hei:)

    Ville bare si at min mann(faktisk) hehe, prøvde denne babyfoot.. Og vi ble veldig skuffet:( han hadde mye hard hud og trodde kanskje det skulle være veldig bra for det, så litt kjedelig..
    Ellers så har de noe som er ganske likt på boots apotek, og den koster bare rundt 50 lappen, samme opplegget.. Får prøve den når jeg kommer fra syden:)
    Du var kjempefin på håret forresten:)

   2. carina

    jeg har testet, jeg syntes den funket genialt. skal kjøpe ny nå og ta en ny runde for å få det enda bedre 🙂

  2. Siw irene

   Hei. Jeg har testet. Etter en uke ser man ut som en fisk på bena. All gammel hud preller av bortsettfra den hardeste huden. Anbefales ikke tett opp til ferier eller når man skal bort

 35. Michelle

  så fiiin du er 🙂 Ja, er kjekt med litt forandring. har sett mange med slike fargerike striper i håret i det siste. Minner meg faktisk litt om Spice Girls tiden!! Husker jeg hadde så lyst på sånne lange musefette med rosa på tuppene, akkurat som Emma 😛 hihihi
  Var du en Spice Girls fan også kanskje?? 🙂

 36. Du er alltid så vakker, Caroline! Du ser smashing ut med lilla striper i håret, til og med! Skjønn 🙂 Tidlig i morgen drar jeg til Egypt, og kjenner at sommerfuglene sniker seg på. Og nervene. Men å fly er vel den tryggeste måten å reise på, er det ikke det folk sier? Grøss.

  Takk for at du inspirerer meg så mye 🙂 Klem

  1. Fotballfrue

   God tur, kjære deg! Det går så fint 🙂 Jo. . Å fly er det tryggeste. Det eneste som gjør meg gal, er at jeg ikke har kontroll. Men igjen, det er helt ufarlig <3 Bare ha kontroll på tankene.

   Klemmer 🙂

 37. Ååå, kor du kjøpte dei hen? kjempestilig!

 38. Må bare spørre: dame sier at hun skal begynne å trene for å få en slik kropp som du. Du er kjempe flott, bare så det er sagt: men er det benet ditt som stikker ut på bildet? (altså ben som i skjelett)
  sikkert jeg som tar feil her for har sikkert med lyssettingen å gjøre.. men hvis det stemmer så vil jeg gjerne høre det.

  Må ellers si at du har veldig fine oppskrifter – som er lettfattelig – selv for oss menn;)

  1. Fotballfrue

   Jeg har tydelige ribbein på magen, det har jeg alltid hatt. Ikke noe å gjøre med det. Det har med beinbygningen min å gjøre 🙂

   – C

   1. mente låret da, ribbeina har vel de fleste som stikker ut 🙂

   2. Fotballfrue

    Nei, det er en muskel 🙂

    – C

 39. Jeg må bare si at det er så bra å lese at du ikke tar deg nær av kritikken du har fått for bikinibildene! Jeg mener – vi leser jo hver dag om hvor hardt du jobber for å få en så bra kropp, og så skal du få kritikk for det? Hvilket samfunn er det om man skal man kritisere mennesker som jobber hardt og lykkes med det, burde man heller være glade på andres vegne? Hva er så galt i å faktisk bry seg om helsen sin? Og hvis det er helsen din (eller at du er et dårlig forbilde) de er redde for, hva med alle de overvektige menneskene man ser overalt? De som får en klapp på skulderen om de «tør» å legge ut et bikinibilde? Er de sunnere? Er de bedre forbilder? Jeg blir så provosert. I alle fall – stå på, du er nydelig. 🙂

  1. Jeg må si meg enig. Jeg studerer på universitetet, i en klasse på 150 stykker med høye ambisjoner. 80% av denne klassen ser ut som Caroline, de trener hardt fordi de vil, og ingen ser rart på de av den grunn. Min oppfatning er at veldig mange er opptatt av å trene mye og leve sunt. Så jeg skjønner ikke hvor i dette landet alle kritikerne gjemmer seg, går de utenfor døren sin så vil de se at store deler av befolkninger har tydelige muskler og at det aldri gjennom tidene har vært noe feil med det.. Når ble det egentlig «usunt» å ha en tydelig trent kropp (som Caroline ofte får kroppen sin kalt)?

 40. Hei følger med på bloggen din supre innlegg og gode tips 🙂

 41. Selv om jeg er ung så gir du inspirasjon om treningen og jeg syntes det er kjempe bra!
  Jeg har lest bloggen din ca 1. År,og jeg elsker den.
  Ha en god dag videre 🙂

 42. Det var kjempe fiiiint! Du kledde det skikkelig godt 🙂

 43. Hei!

  Hvor er shortsen din fra?

  1. Fotballfrue

   Gina 🙂

   – C

 44. Åhåi! Har ikke lest bloggen din på 10 dager og guuud så mange nye innlegg! Dessverre har jeg ikke tid til å lese alle, men når jeg kommer hjem fra Malta har jeg virkelig nok lesestoff! Du er nydelig <3

 45. her så du undervektig ut.. Så lite kroppsfett som du har, kan vel umulig være sunt.

  1. Fotballfrue

   Jeg har BMI innenfor hva som er normalt 🙂

   – C

 46. Sykt kult med lilla striper i håret. Det var mye finere enn «dip dye» 🙂
  Elsket shortsen også!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Hadde aldri våget meg på dip dye uansett tror jeg 😉 Men deilig med litt forandring 🙂

   Klem igjen 🙂

 47. Må være gøy å ha ensfarget hår, så man kan eksperimentere med ting på den måten! Jeg har så lyst på dipdye, synes det er råtøft! Men håret mitt er mørkblondt, altså ganske brunt, men med naturlige, blonde striper. Kunne godt tenkt meg å gjøre noe med det, men hver eneste frisør, og forsåvidt alle andre som har peiling med hår, sier igjen og igjen hvor naturlig vakkert og tjukt det er, og at jeg ikke må våge meg å gjøre noe med det. Jaja!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *