Mandag og solskinn

Ah, dere! Ikke nok med at det er mandag, men det er solskinn i tillegg! Kan det bli bedre? Jeg tror ikke det. Forrige uke var en fantastisk uke for min del, jeg har opplevd masse nytt og stiftet mange, nye bekjentskaper, så nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen. I tillegg til alt dette, klarte jeg flere av målene som jeg hadde satt opp for uken, og ingenting kjennes deiligere enn det. DET er mandagen sin, og følelsen av å lykkes kan du faktisk oppnå hver uke, bare du har rett innstilling. Denne uken har jeg nye mål, men de kan jeg fortelle om senere. Skriver videre på treningsdagboken min i dette øyeblikk, det gjør så mye for motivasjonen!

Ellers har jeg rukket min obligatoriske treningsøkt en mandag morgen, i tillegg til å sette en brøddeig i ovnen i, tante Vivi ble en dag ekstra, og da er det kjekt å ha noe nytt å tilby. Vi hadde lite ingredienser etter helgen, blant annet null egg, så jeg prøvde meg på en pose jeg fikk tilsendt av Proteinfabrikken  for noen uker siden. Denne var faktisk en fin erstatning til mitt hjemmebakte brød. Passe salt og passe mettende. De selger den her, for flere som vil ha nødalternativer til lavkarbokosten.

Note to self: Mindre brødform neste gang?

Her er forresten bursdagsgaven jeg kjøpte til Lars-Kristian, en stor og romslig toalettmappe fra Louis Vuitton. Synes denne fargen er den mest maskuline, mønsteret er damier graphite.

Han ble jo så glad, så nå har han planer om å investere i både iPad-deksel og reisebag med samme mønster i nær fremtid. .

Ønsker dere en fantastisk mandag, tenk at det allerede er juli! NYT!

61 kommentarer

 1. Styrkeøkt idag, slo rekorden min med 12 km i går 🙂 Beina er litt slitne etter det, tillegg var det på asfalt. hah.

 2. Haha, så søt han er. Viktig å matche 🙂

 3. Tenk at det er juli og vi har hatt 3 – 4 skikkelige finværsdager (dvs. sol) siden starten av mai, jeg fatter det ikke. EN dag med over 20 grader. Uten å overdrive.., skulle av og til tro at vi ikke bodde i samme land, hehe :p

 4. Det brødet så godt ut – nam! Ha en god dag, Caroline 🙂

 5. Hei.
  Hva heter fargen dere har på huset deres? merke?
  Veldig takknemlig for svar:-) Super blogg du har!

 6. Hei 🙂

  Lurte om du som er så flink med fargesammensetninger kan hjelpe meg litt:) Har en pudderfarget rosa topp, og lurer på om det går å kombinere den med en mintgrønn kort dressjakke? Og blir det evt. for mye med et svart skjørt til?

  1. Fotballfrue

   Jeg synes pudder og mint er en nyelig kombinasjon, har de selv sammen med sort her: https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2012/06/DSC06297.jpg

   Klem 🙂

 7. Så det er du som har tatt sola ja!;)
  Her veksler det mellom kalde vindgufs og litt sol:/
  Ha en fin dag!

 8. Vet du hva Johannesbrødurtkjernemel heter på engelsk?
  Tenker på å bestille det fra iherb, og finner ikke at carob blir helt riktig søkeord… :o/

  Psst: Det virker som alle de ferdigmikseposene som jeg har prøvd gir akkurat like flate brød som det du har fått til, så jeg tror man må gå ned til halvparten så stor brødform hvis en i det hele tatt skal få plass til pålegg på brødskiva. :o)

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Men kanskje noen andre vet?

   – C

   1. Kanskje Locust bean gum?
    Hvert fall det Wikipedia oversetter Johannesbrødkjernemel til (https://no.wikipedia.org/wiki/Johannesbrødkjernemel) 😛

   2. Xanthan Gum, er det samme som Johannesbrødkjnemel. Jeg kjøper på iHerb. https://www.iherb.com/Now-Foods-Healthy-Foods-Xanthan-Gum-100-Pure-6-oz-170-g/879 🙂

   3. Johannesbrødkjernemel: Locust bean gum

  2. Mener å ha lest om noen som brukte «Xanthan Gum» istede, kjøpt på iherb. Tror man måtte redusere mengden litt.

   1. Elaine

    Jeg trodde Xanthan Gum var fiberhusk? :p

    Håper du får en super uke, Caroline! <3
    Du inspirerer og sprer glede, elsker å lese bloggen din! Blir alltid i godt humør! 😀

  3. Takk for tips fra alle sammen :o)

 9. Håper du får en kjempe fin dag!:))

 10. Hei! Hvor er stuebordet ditt kjøpt? 🙂

  1. Fotballfrue

   Spisestuebordet eller stuebordet nede? Eller bordet oppe? :p

   – C

 11. Ikke rart han ble glad, hehe 😀 LV er helt fantastisk kvalitet! Foressten, om han vil ha en reisebag/laptop bag anbefaler jeg modellen Icare ! Har den selv i monogram canvas, og den er perfekt for min del ^^

  Håper dere får en fin uke!

  1. Fotballfrue

   Takk for tips, skal sjekke det ut 🙂

   Klem!

 12. Så kul den var! Jeg så at ny forskning viser at lavkarbo er farlig for hjertet – hva tenker du om det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi har diskutert denne artikkelen i innleggene under, orker ikke enda et kommentarfelt som dreier seg om dette, men du kan lese her: https://fotballfrue.no/?p=17527#comments og her https://fotballfrue.no/?p=17550#comments 🙂

   – C

 13. Hei Caroline 🙂
  Jeg så litt gjennom arkivet ditt og så du var på farris bad i Larvik i juli i fjor. Så dere bodde på kaupangsuiten, hvor mange sengeplasser var det på den suiten? Hadde satt pris på svar synes ikke det står så mye om det på nettsiden deres. Ønsker deg en strålende dag i vakre Siljan! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det var bare et soverom 🙂

   Klem!

 14. Hei Caroline! <3
  Stilig gave 😉
  Veldig glad i bloggen din, men jeg savner ukens leserspørsmål. Når sluttet du med det? 😉
  Klem!

  1. Fotballfrue

   Oh, det er lenge siden :p Siden jeg startet å svare på alt her i kommentarfeltet? 😉

   Klem!

 15. Utrolig lur gave til menn (som har alt)! Den var fin! =)

  pernillemhansen.blogspot.com

 16. Så utrolig fin gave. Kjekt å vite at man ikke er alene om å ønske seg LV tilbehør til iPad hihi:)

 17. Vil gi deg litt cred for innlegget om THG. Hadde det vært snakk om bare noen ukers forsinkelse så hadde jeg synes at det er drøyt å skrive om dem som du har gjort. Men når det er snakk om mange måneder og såpass dårlig behandling så synes jeg det er helt på sin plass. Jeg synes nordmenn er altfor dårlige til å klage på sånt. Nordmenn er mestere i å betale, få dårlig vare og holde kjeft! 🙂
  Jeg er oppvokst i Frankrike og der er det for eksempel akseptert å sende tilbake en rett som ikke smaker som den skal når man er på restaurant. Når jeg gjør det så er alle mine norske venner flaue og vil nesten gjemme seg… Jantelov +++ Nylig sendte jeg tilbake blåskjell som var rett og slett dårlige/uspiselige og fikk en ny rett (av en meget brydd servitør), mens mine norske venner spiste sine. De bekreftet at blåskjellen smakte rart, men alle hadde spist opp og holdt kjeft! Hva er så gernt med å klage om dårlig vare eller service når man tross alt betaler dyre penger??…

  1. Jeg synes det er helt og holdent på sin plass å reagere på noe når man får dårlig service. Å vente så lenge på et sofatrekk er ikke akseptabelt, og om man ikke har det på lager, så må man informere om det. Jeg personlig synes opptil 1 mnd ventetid er greit, om ikke skal spesiallages eller bestilles. Kundebehandlingen fra THG var også dårlig.

   Når det skal være sagt, så var denne kommentaren grunnen til at jeg kommenterte her. Jeg synes det er helt riktig å sende tilbake en rett som ikke smaker som den skal. jeg jobber selv om servitør, og kan si at vi får mye dritt fra folk, og derfor kan vi virke brydde. Derfor kjære mennesker, send gjerne retten tilbake, -men- ikke kjeft servitøren huden full, for det er ikke vår feil at maten ikke gjør som den skal. Min mening er at en gjest aldri skal føle at de kaster bort penger eller er snytt.

   Så til Caroline. Hvor mye betalte du for toalettmappen? Kunne tenke meg å gi en sånn til samboeren min, men føler at det er så flaut å sende mail til LV om pris. Dersom du ikke vil bli terrorisert av frekke kommentarer på grunn av prisen, så kan du godt svare på mail.

   1. Fotballfrue

    Den kostet ca. 4 400,- på LV i Oslo 🙂 Trodde faktisk ikke den skulle være så dyr, men den er jo ganske stor, så. . får håpe den holder livet ut 😉

    Klem 🙂

   2. Helt enig Elise. Jeg er aldri sint mot servitørene, men opplever alikevel at å få dårlig tilbakemelding om en rett takles litt dårlig av dem, særlig de unge… Litt som om de føler seg kritisert?… Enda jeg sier «jeg vet at det er ikke du som har laget den..»
    Jeg var på jobbmiddag for noen uker siden og sendte tilbake en lakserett hvor laksen var helt tørr som papir (altfor mye stekt) og kjente at servitøren ikke likte det, de hadde jo 30 personer å servere samtidig og så kommer jeg og sier at laksen er for tørr… Men hva skal jeg gjøre?… Den hadde helt klart blitt glemt på stekepanna så slenger de den på tallerkenen min og håper at det går bra, sorry det går ikke 😀

   3. Ella… dette er som musikk i mine ører. Jeg er som deg. Jeg blir gal av å bli servert elendig mat på restaurant. En gang ble jeg servert blåskjell med MANGE store steiner på tallerkenen, som om resten av gryta bare var helt oppi. Personen jeg var (norsk forøvrig) med ville IKKE at jeg skulle si ifra!!!
    (Men det gjorde jeg naturligvis, på en hyggelig ultra-ydmyk måte, dette var forresten på en kjip plass i Paris.)

 18. Hei! Trenger hjelp! Eg har iphone, og lasta ned blogg appen. Men så lurer eg på korleis man klarer å publisere innlegget? Fordi eg lager innlegget på dataen og så skal eg publisere det fra iphonen, men det går ikkje. Det kommer bare opp at man ikkje kan publisere innlegget her, siden det ikkje er laga der. Noken som vil hjelpe meg?

  Skal på ferie snart og er nødt til å kunne poste innlegg!! Så hadde såtte pris på svar om det er noken som veit 🙂

 19. Dwightinha

  Samme valg av LV mønster som jeg har gitt til min mann. Må innrømme at jeg av og til låner når jeg føler det kan være bra accessoir.
  Renere farge til det jeg bruker av klær enn den klassiske Damier. Har selv en stor samling fra LV gjennom mange års reisevirksomhet, men må innrømme at etter de fikk butikke i Oslo bruker jeg merket mindre og mindre.

 20. Flott gave! Og bra valg av design, nå er han hektet;) Har selv «alt mitt» i damier ebene – liker dette designet best 😀

 21. Hei Caroline! Du er en stor inspirasjonkilde for meg og jeg syntes du virker som ei skikkelig søt jente.
  Så jeg har et lite spørsmål: Jeg trener en god del og har gjort det lenge. Men nå i det siste har jeg rett og slett ikke hatt energi til å trene eller funke ordentlig som jeg vanligvis gjør.. Når jeg kommer hjem fra skolen er jeg helt utmattet. Jeg er vanligvis ei jente som er masse med venner og famile og er alltid med på det som skjer men nå har jeg har virkelig ingen energi til overs. Så jeg lurer kanskje på om jeg spiser feil.Jeg spiser ikke sånn mega sunt men jeg passer på å ikke presse i meg all mulig junkfood.. Håper på svar, regner med at du er ekspert i dette! Klem til deg!
  Og ps: du gjør en super jobb med å være et forbilde!

  1. Fotballfrue

   Takk for fine ord, skjønne deg! Spiser du regelmessig gjennom dagen, eller spiser du litt nå og litt da? Spiser du variert, eller stort sett det samme? Spiser du raske eller langsomme karbohydrater, lite eller mye fett i kosten? Det er vanskelig for meg å si noe om dette når jeg ikke vet så mye om kostholdsvanene dine :/

   Klem 🙂

   1. Takk for svar 🙂 Jeg spiser nå og da, sjeldent mye frokost. Er virkelig ikke et frokost menneske så blir nesten litt kvalm av for mye mat om morgenen. Da ender det ofte med at jeg er veldig sulten og froster i meg når middagen kommer. Jeg spiser stort sett det samme, syntes det er så vanskelig å variere matpakkene til lunsj og jeg sliter litt med middagene også. Jeg er stort sett flink til å spise langsomme karbohydrater. Fett blir det litt mye av!
    Og takk igjen for at du svarer. Syntes det er utrolig flott at du svarer alle leserne dine. Jeg ser på deg som en utrolig stor inspirsjonskilde og en som kan mye om helse. Så det er egentlig ingen andre jeg heller ville ha spurt!
    Klem

 22. Marita Ø

  Fint lesestoff til lunsjpausen min! Hihi 🙂 Ønsker deg en flott mandag, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Søta 😀 Tusen takk, det samme til deg <3

   Klem 🙂

 23. Caroline!
  Har lenge ønsket å kjøpe meg en såkalt «blondeshorts» slik om denne: https://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/ccollection-p1.html#product_149308 men ANER rett og slett ikke hvordan jeg skal style den… Og hvis jeg ikke har noe som passer til den blir det bare ett bom-kjøp noe jeg helst vil unngå! Jeg hadde blitt SÅ utrolig takknemlig om du kunne laget en guide om hvordan man styler en slik shorts, tror nok flere også hadde satt pris på det. Takk på forhånd!

  Og Caroline, jeg elsker bloggen din! Er bare 14, og har en viss anelse om at det kanskje ikke er målgruppen din, men du gir meg masse inspirajon! Setter pris på det du legger i bloggen din 🙂

  Klem!

  1. Veit du hva, jeg er helt enig. Har en helt skjønn blondeshorts liggende i skapet, og der har den ligget lenge nå, rett og slett fordi jeg aner ikke hvordan jeg skal style den. Tror jeg har spurt deg før om det og faktisk, but anyways, tips? Pliiiis :)?

 24. Tusen takk for sjapp levering av varer!! Den Ugla var jeg igrunn litt skeptisk til, men du verden så søt den var. Angrer ikke på det kjøpet! Har bestilt den kremen du hadde prøvd litt, sliter med tør/eksemaktig hud i ansikt. Alt legen gir inneholder jo kortison. Gleder meg til den kommer. Du og bloggen din gjør dagen min så fin. Tusen takk

  1. Fotballfrue

   Kortison er håpløst! Altfor sterkt å ha i ansiktet :/

   Glad du er fornøyd 😀

   Klem!

 25. Har du mye ekstra frø i deigen eller var alt allerede oppi posen ?

  1. Fotballfrue

   Alt var i posen 🙂

   – C

 26. Hva kostet den?:)

  1. Fotballfrue

   4 400,- 🙂

   – C

 27. Flott gave til mannen 🙂 Og det brødet så ut til å være en god erstatning for hjemmebakt brød. Må nok prøves!
  Målet mitt er 35 km løpetur i løpet av uken. Har akkurat gjennomført 6 km nå, så ligger godt an ;D

  Klem fra Mariann

  1. Fotballfrue

   Herlig, det klarer du fint 🙂

   Klemmer!

 28. Stilig deksel!

 29. Det brødet ser bare vanvittig godt ut.
  Kjempe stilig toalett mappen. Heldig han som får den 🙂

 30. charlotte

  Hei 🙂
  lurte på om du kunne fortelle litt om treningsdagboken din? Tenkte å starte med det samme, men vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive og slikt..

  takk <3

 31. Flott gave til mannen;)) Kjøpte selv Louis Vuitton speedy monogram veske da feriepengene kom, elsker Louis Vuitton! Tidløst design som aldri går av «moten». Synes foresten du har gjort en flott medie profil den siste tiden, med tanke på bikini utgaven av deg selv, stå på og ikke la jante loven trykke deg ned! Du er tøff, Caroline;) Likte også veldig godt da du linket til Nelly salget og noen av dine favoritter der, kom gjerne med flere sånne tips. Du er som jeg tidligere har sagt en stor inspirasjon både i personlighet og klesmessig. Elsker bloggen din<3 Stor klem fra en trofast leser.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for veldig fin kommentar, Tiny! Setter så stor pris på slike tilbakemeldinger 🙂

   Håper du henger med fremover 🙂

   Klem og goood sommer 🙂

 32. Så fin den var! Tipper han ble glad, ja =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

 33. Jøss, den var kjempefin! Det er også ganske sexy med menn som klarar å matche ting, som du seier å matche toalettveske, deksel og bag. Hmm, må prøve å overtale kjæresten min:)

 34. Det jeg absolutt liker best med deg er at du er så positiv og motiverende 😀 Lavkarbobrødet så forresten veldig godt ut 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *