Klassisk søndag

Dette har vært en søndag som jeg husker den fra barndommen. Sen frokost, tv-titting, sminkefri, litt lesing i ukeblader og papiraviser, og ikke minst, den obligatoriske søndagturen. Dette kan jeg bli vant til! Men helst ikke før om noen år, jeg vil jo mye heller se Lars-Kristian frisk på fotballbanen igjen.

Det regnet da vi gikk hjemmefra, men det ble faktisk opphold etter hvert, også tittet solen frem også. Lykke for både mennesker og hunder ♥

Å, se så lykkelig!

Litt misfornøyde når turen er ved slutten. .

Nå skal sunnmøringene sette seg til å sofaen oppe for å se sykling. Å. . Ja. . Skal si jeg merker at Tour de France har startet! Men det er egentlig helt greit, for da blir det en løpetur på meg. Senere blir det EM-finale, den må til og med jeg få med meg! Heia Italia!

52 kommentarer

 1. Så fine Bilder, du er utrolig pen!!:D

 2. Hvorfor har dere hundene løse når der er båndtvang??

  1. Fotballfrue

   Fordi det ikke er noe særlig mennesker her, og de vi møter er stort sett kjentfolk 🙂

   – C

   1. Gjør det samme med hunden min jeg også, går vi der det ikke er mennesker, på åkre etc. Så er det helt naturlig for meg å slippe ham løs og la ham løpe fritt 🙂

   2. Det er jo ikke pga mennesker det er båndtvang?? Det er pga de fleste dyrene i skogen får avkom på våren og sommereren. Og siden dere går i skogen, så burde dere hvertfall ha dem i bånd!!

   3. Fotballfrue

    Vi gikk ikke i skogen, men langs skogen. Turen var heller ikke så lang 🙂 Flott at du passer på dyrene, men vi ville aldri gjort noe som var skadelig for dyrelivet.

    – C

   4. Er ikke dette konstruktiv kritikk for en gangs skyld? =) Ikke vondt ment.

   5. Fotballfrue

    For en gangs skyld? Her flommer da kritikken titt og ofte.

    – C

   6. Det handler om å ha kontroll på bikkja, også! Jeg går som regel med bikkja løs i skogen. Jeg ser FORT om hun finner noe interessant av lukter, og tror jeg at det er andre dyr i nærheten roper jeg på henne. Da kommer hun løpende 🙂 Noen regler er mer… guidelines, som de sier i Pirates of the Caribbean. Å ha hunder i bånd HELE tiden syns jeg faktisk er «mishandling». jeg har ikke noe jakthund heller, så sånn sett bryr hun seg lite om andre dyr. Kjenner du bikkja di og har kontroll kan du godt ha h*n løs.

    Derimot! En annen hund jeg ofte går tur med er jakthund. Han får IKKE gå fritt uansett hvor han er, fordi jaktinstinktet ofte slår løst. Da har jeg syv-åtte meter bånd så jeg kan røske han tilbake i normal tilstand. Funker fjell, han har enda ikke tatt noen dyr/reder.

    Alt med måte 🙂

   7. Båndtvangen har i liten grad med mennesker å gjøre. Det er yngletid og båndtvangen er udiskutabel. Fugler og smådyr vet ikke at deres hunder er «så snille» (som bruker å være hundeeiernes unnskyldning).

   8. Marlene

    Fugler og smådyr ser da virkelig heller ikke forskjell på om en hund er i bånd eller ikke, og vil bli redd uansett om d kommer en hund gående…

   9. Hva med folk som er redde for hunder, og plutselig kommer det to løpende uten bånd… Bånd er viktig!

   10. Jeg synes mer synd på hunder som må gå med bånd hele tiden enn de som er redd for hunder. spesielt med de små hundene her!

   11. Betsen

    Om folk er redd for hunder eller ikke har ingenting med båndtvangen å gjøre. Det dreier seg om vern av dyrelivet i den perioden av året det er nødvendig. Men man skal uansett alltid ha kontroll på hundene sine. Men dette med båndtvang er rimelig misforstått, folk som er redde for hunder tror at det dreier seg om dem. Det er heldigvis ikke tatt hensyn til alles fobier i Norges lovverk:).

 3. SPANIA! <3

 4. Deilig søndag 🙂 Kan jeg spørre om hvilken selvbruning du bruker? Du har sett så fresh og brun ut på de siste innleggene dine 🙂

 5. Michelle

  Så fine bilder! 😀 Nei, nei frøken.. Heia SPANIA <3 😀 😀 hihii
  blir spennende!!

 6. Så pen du er uten sminke, Caroline! Herlige hunder dere har 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, føler meg egentlig mindre fresh 😉 Men det er jo søndag 😀

   – C

 7. Jeg heier også på italia i kveld:) Hadde vært gøy om de vant. Nå må du snart vise oss gaven til LK, hehe! Ha en fin søndag<3

 8. Så herlig med en slik søndag:)

  Hvor er jakken din fra?

 9. Du mente vel Heia Spania?!? Hehe 😉 Ha en fin søndag <3

  1. Fotballfrue

   Neeeeiii, Italia 😀 😀 Hihi 😀

 10. Heia Italia? Nei og nei, hva er det du sier? Heia Spania! 🙂
  Fortsatt god søndag, jeg kjenner jeg gleder meg til å reiser til Norge om en uke og kjenne den friske luften og deilige naturen!

  Melissa

 11. Hva er det egentlig som feiler Lasse? Vet dere når han kommer tilbake på banen? 🙂
  Lykke til med å bli frisk Lasse!

  1. Fotballfrue

   Han sliter med lysken :/ Vet dessverre ikke når han er hundre prosent ennå 🙁

   – C

 12. hvor er jakken din fra?? den var sååå fin

  1. Fotballfrue

   Den er egentlig Lars-Kristian sin, kjøpte den på Bubbleroom-ouletet til han 🙂

   – C

 13. elska bloggen din! du e stor inspirasjon og legge ut utrulig fine bilde og skrive veldi bra!
  tenkte forresten kansje du ville lese ditte: https://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10051245

 14. Helt enig, heia Italia!! 😀 😀

 15. Så fint dere har det! Deilig med litt slappe helger en gang i blant! Selv har jeg jobbet med nettbutikken i hele dag, men det er egentlig bare hyggelig 🙂
  Ut på en liten løpetur nå snart! Har akkurat kjøpt meg ny Garmin treningsklokke *Lykke* Det er deres «skyld» at jeg plutselig har blitt så sporty – og det er bare sååå fantastisk deilig!

  Ha en fortsatt deilig søndag!

  Klem fra Mariann i VillaVanilla

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Deilig med skog rett utenfor 🙂 Sporty du er! Blir løpetur på meg om få strakser, må bare få brødet i ovnen først 😉

   Klem!

 16. Heia 🙂 Finfin blogg! Deilig med sånne søndager.. Vedder på at det er helt sikkert noen som har sendt deg denne: https://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10051245 allerede. Men lurte veldig på hva du tenker og mener i forhold til dette? Føler det er mye som peker mot lavkarbo enn for lavkarbo fortida.. Men man får jo ikke med seg alt. Hva tenker du/dere? Lar dere dere skremme av forskningen?

  1. Fotballfrue

   Hei 🙂 Ja, om det er 😛

   Du kan lese den her; https://lenabeatrice.net/mat-og-helse/sykdommer-og-tilstander/hjerte-og-karsykdommer/svada/

   En studie med store svakheter, kosthold ble blant annet kun registrert ved oppstart av studien. Ingen oppfølgning i løpet av 15 år. Forskningen er tvetydig, i det ene øyeblikket er det for, og i det andre er det mot :/

   – C

 17. Hei Caroline, søteste
  Jeg er dobbelt så gammel som deg. Likevel finner jeg masse inspirasjon og glede i å lese bloggen din. Like stilen og energien din. Hils din mamma og pappa og si at de har verden flotteste jenter. Keep on girl, ser jeg deg i Drammen for halvmaraton til høsten?

  1. Fotballfrue

   Nei, så stas 😀 Tusen takk <3 Når er halvmaratonet? Kanskje jeg skal tørre 😀

   Klem!

   1. Kjære Caroline

    Beklager at jeg sende deg feil link. I tillegg var det en tøyse annonse som var ment til en kollega. Det var slett ikke meningen.
    Her er riktig link:

    https://www.drammensmaraton.no/

 18. Hei

  Jeg digger bloggen din. Men jeg finner ikke hva du ga lars kristian i bursdagsgave, jeg har prøvd å sett i alle innleggene du har lagt ut etter bursdagsinnleget og kommentarene men finner det ikke. Har du lagt det ut eller er det bare jeg som ikke finner?

  1. Fotballfrue

   Glemmer det søren meg hver gang :/ Blogger det så snart anledningen byr seg 😀

   – C

 19. Så herlige bilder! Dere to kler hverandre så godt!
  Kos dere masse i kveld! <3

 20. Hei igjen

  Takk for svar. Halvmaraton i Drammen er 9. September.
  https://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27108963

  😉

 21. Hheheh, herlig bilde av hunden i graset 😀

 22. Mor til to

  Fin du er uten sminke! Husker du har hatt et annet sminkeløst bilde for mange år siden, fra kjøkkenet i Oslo tror jeg. Og selv om du er flott og fin med sminke, så er du også veldig søt og pen på en helt annen måte uten. Du trenger absolutt ikke sminke deg for å se bra ut! 🙂

 23. Du va så brun 🙂 kordan selvbruning bruke du?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker sunspa sine produkter 🙂 Har brukt de ganske regelmessig siden vi kom hjem fra Hellas 🙂

   – C

 24. Lillian Sofie

  Hei Caroline!

  Jeg er en jente på 19 år som nettopp har gått ut av videregående. Nå skal jeg videre på journalist høgskolen i Stavanger mens kjæresten min drar til Oslo for studier. Jeg er redd jeg ikke klarer å kombinere kjæreste, skole, venner og familie de få gangene jeg er hjemme på besøk. Men jeg har fullt med på bloggen din i ett år nå. Og jeg må si det er deilig å få lese bloggen din hver dag, jeg drømmer meg litt bort i din verden og du inspirerer meg til å fullføre den personen jeg vil være. Du viser hva en kvinne klarer å få til, holde kroppen i form med trening og sunt kosthold, skrive en bok og reise rundt på forskjellige oppdrag, være en god kone samtidig som du klarer å ta en feire. Ingen damer kan nå si at det ikke er mulig for det er mulig og det har du bevist! Jeg kan tenke meg at alt ikke er en dans på roser, og det er et slit en gang i blant. Men du klarer det og da vil jeg klare det også! Takk for at det er mitt forbilde !

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for så fine ord, søteste <3 Lykke til med journalistikken, jeg er sikker på du kommer til å elske det! Og dette med venner, familie og kjæreste i kombinasjon med at du skal studere, kommer til å gå så bra! Det er en vanesak i starten, men du kommer fort inn i rutinene 🙂

   Klemmer 🙂

 25. Håper du snart kan skrive om hundene 🙂 Igjen.. he he!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *