Caroline tester: Beauté Pacifique

Over den siste uken har jeg testet 2 produkter fra Makestyle og merket Beauté Pacifique: Bodylotion og fuktmaske. Dette merket er helt nytt for meg, så det var ekstra spennende, ettersom Belinda som jobber hos Makestyle er HELT i ekstase over denne bodylotionen.

Hennes ord:

Den gir kroppen så mye fuktighet at du etter hvert ikke trenger å smøre kroppen mer enn typ 1 gang i uken. Jeg har alltid hatt så tørr hud på kroppen at det nesten støver av meg når jeg tar av strømper for eksempel, men nå smører jeg meg nesten aldri lenger. Noe annet med den er at den gir huden så syyyyykt fin glød, og du ser det ekstra godt på bilder, noe som er perfekt for bloggere. Den blir ofte brukt på photoshooter og sånn i stedet for shimmer, for den er bare.. årh, vanskelig å forklare. Men den er så god, og man får så sykt fin hud! Jeg kan med 100 prosent sikkerhet si at du vil bli helt forelsket i den!

Det er klart jeg måtte teste den da!

Bodylotion fra Beauté Pacifique:

Skal brukes hver dag eller annen hver dag de første 2 ukene, jeg er altså på uke 1 fortsatt. Når disse 2 ukene har gått, vil huden føle at den er mettet og har fått nok fukt, fordi bodylotionen reparerer tørr hud, ikke bare den dagen du smører deg, men også i tiden fremover. Denne forebygger også tørr og irritert hud.

Mange med psoriasis bruker denne, faktisk har den hjulpet mange som har vært dekket med psoriasis på over 50 prosent av kroppen, til å få dette minsket med 45 prosent. Den reparerer også skadet hud, som for eksempel solbrent hud, irritert hud, eksem og diverse. Mange bruker den som en after sun, eller en alt-mulig krem, fordi den er så reparerende.

I tillegg til dette gir kremen ekstremt mye fukt til huden, i tillegg til en fin glans. Den skaper litt highlight-effekt, det ser nesten ut som du har brukt body glisten, fordi den gir en så fin glans.

Min erfaring hittil er i hvert fall at denne svarer til forventningene. Huden er både myk og skinnende. Glinser litt ekstra når jeg svetter gjør den også – hihi 😀

Fuktmaske:

Denne kan brukes som nattkrem, det er det som helst anbefales, og også det jeg har gjort. Grunnen til dette skal være at dersom den brukes som en maske i 15 minutter for eksempel midt på dagen, vil de fleste merke at den har forsvunnet inn i huden. Derfor egner den seg best over natten, slik at den får virket lenge og gitt huden optimalt med fukt. Jeg har testet den totalt 2 ganger, og våkner med veldig fuktrik hud som kjennes utrolig behagelig. Fuktmasken skal også være perfekt å bruke etter en lang dag i solen, ettersom solen er ekstrem på å tørke ut huden.

Dette er helt klart gode produkter, som også har en veldig rimelig pris. Nå har også Makestyle en rabattkode på hele Beauté Pacifique-serien for dere som leser bloggen min, på hele 25 prosent!

Koden som gir 25 prosent på alt av Beauté Pacifique, er altså BeautyVIP. 

Happy shopping!

annonse

63 kommentarer

 1. Hei!

  Kan du skrive litt mer om hvordan du liker produktet? Føler du ofte skriver at du tester produkter, men uten å gi andre detaljer enn faktainformasjon fra produsenten. Likte du dem godt? Er du frelst? Stod det til forventningene fra hun du fikk dem fra? Bytter du ut det du allerede har med disse nå?

  Tusen takk for rabattkode. Det hjelper jo litt for oss fattige studenter, som bare vil se like nydelig ut som deg på lavbudsjett.

  Love

  1. Enig med Robyn. Jeg betviler ikke at produktene er gode, men det er lite troverdig når du nesten utelukkende bygger på andres/produsentens uttalelser om produktet.
   Ser at du har føyd til et par ekstra setning nå. Vell og bra, men det burde du gjort det i orginal-innlegget, ikke etter at du begynte å få kommentarer om det.

   1. Fotballfrue

    Det eneste jeg har føyd til er dette: Min erfaring hittil er i hvert fall at denne svarer til forventningene. Huden er både myk og skinnende. Glinser litt ekstra når jeg svetter gjør den også.

    Dette fordi jeg ikke synes jeg har nok erfaring med kremen ennå, da den anbefales å bruke i 2 uker først, og fordi jeg synes min mening er opplagt ut fra hva jeg skriver om produktet. Jeg hadde aldri skrevet om det dersom det ikke funket. Det trodde jeg var åpenbart. Det burde det i hvert fall være.

    – C

   2. Kunne du ikke ha ventet til de anbefalte to ukene var over, før du omtalte produktet?

   3. Fotballfrue

    Nei, jeg ville tipse om det nå, jeg faktisk 🙂 Min erfaring tilsvarer forventningene, så da synes jeg passet perfekt, ettersom det er nå de har rabatt på det også 🙂

    – C

   4. Du sier jo litt imot deg selv, når du sier at du ikke synes at du har nok erfaring med kremene ennå, og etterpå at din erfaring tilsvarer forventningene? Det riktige her ville jo vært utprøving av kremen i to uker først, og SÅ skrevet hva du synes. Jeg må også tilføye at dette merket (men ikke nødvendigvis de samme produktene, vel å merke) tidligere er blitt tilnærmet slaktet av bloggere som skriver rene skjønnhetsblogger, bl.a. Heidi Øksendal.

   5. Fotballfrue

    Min erfaring HITTIL tilsvarer forventningene 🙂 For kremen har gjort huden på kroppen veldig myk, og fuktmasken gjør det den sier den skal gjøre. Er ikke det nok erfaring til å si at det hittil har svart til forventningene? Som en egenskrevet regel, har jeg alltid testperioden på minimum 3-4 uker, men denne gangen ble det vesentlig kortere på grunn av rabatten som foregår hos Makestyle akkurat nå. Jeg kunne selvsagt vært uærlig og skrevet at jeg faktisk har testet produktene i en periode på 1 mnd. , men hvorfor skulle jeg skrive det når det ikke er sant? Da er det bedre å være ærlig og skrive som jeg har gjort, for jeg liker produktene, og ja – de tilsvarer forventningene hittil. Dessuten kan dette innlegget gjøre flere kjent med merket, så kan de som ønsker teste dette selv. Dette er et «Caroline tester»-innlegg og jeg tvinger ingen til å verken kjøpe eller teste. Jeg forteller kun om to produkter jeg har fått tilsendt, og mine erfaringer om disse hittil.

    Hva skjønnhetsbloggere mener, er meg likegyldig, da dette er min blogg og mine egne erfaringer og meninger 🙂 Leste jo faktisk på en annen makeup-blogg i går, og hun elsket BP 🙂 Smak og behag vil det alltid være. Det er et hav å ta av.

    – C

   6. Rachel Nordtømme anbefaler disse også! Er de bra mot feks soleksem også?

   7. Fotballfrue

    Eksem vet jeg ikke, men i hvert fall mot solbrent hud 🙂

    – C

   8. Josefine

    Synes ikke noe om at du anbefaler etter en uke! Du burde teste alt en måned før du reklamerer, det gjør det bare userriøst når du ikke tester skikkelig..

   9. Claudia

    B.P produktene er helt fantastiske jeg jobber med disse produktene. Man trenger ikke og teste ut produktene mer en 2 uker for allrede da kjenner man stor forskjell på huden. Bodylotioen
    har dokumentert effkt etter en mnd bruk.
    Den skal øke huden med 65 % mere fukt! Denne serien taler for seg selv den kan ikke beskrives den er bare helt fabelaktig! hilsen Hud og kroppsterapeut!

 2. Hei Caroline! Må bare si jeg syns du ser fantastisk ut i bikinibildene! Du har en sunn og fantastisk kropp, og jeg skulle ønske jeg hadde den samme viljestyrken du har når det kommer til helse og trening. Du er virkelig et godt forbilde! Stor klem

 3. Prøver igjen her 🙂 Inneholder knekkebrødene dine gluten? Skal ha i meg så lite gluten som mulig, så vurderer å bytte ut brødet med knekkebrødene dine 🙂

 4. Høres ut som gode produkter, men vet du om de inneholder parabener? Jeg liker ikke å smøre kroppen inn i de stoffene. Jeg er på utkikk etter gode produkter uten, så jeg tar i mot gode tips om du har noen.

  1. Uten parabener.

 5. Har selv fryktelig tørre legger som på vinterstid nesten «støver», som hun sier, så dette vil nok huden min like;-) Håper du oppdaterer om resultatet når du er ferdig med de to første ukene!

 6. Jeg lurte litt på ingrediensene til body lotionen jeg, men det var jo nesten umulig å finne en ingrediensoversikt på den body lotionen da. Men jeg fant det til slutt: https://www.beaute-pacifique.asia/products/body/enriched-moisturizing-body-lotion-dry-skin.html og der står jo Propylene Glycol som ingrediens nr 5 og Lanolin som ingrediens nr 9. Og dette er jo begge ingredienser som ikke vil gi noe fukt til huden, de vil bare legge seg som et lokk utenpå og tette porene. Så denne er ikke akkurat fuktgivende..

  1. Fotballfrue

   Fikk svar fra Monica fra Beauté Pacifique Norge, som skriver bok som avliver myter om hudpleie og om kosmetiske ingredienser, kommer ut i august / september. Her er hennes svar:

   Lanolin er et utskjelt stoff. Det er en gammel myte, at lanolin er et dårlig ingrediens. I Europakomissjonens kosmetikkdatabase står lanolin oppført som blant annet mykgjørende, emulgator og stoff som bevarer huden i en god stand. Lanolin er en fantastisk pleiende ingrediens for huden , forutsatt den er farmasøytisk ren ( høyopprenset). Lanolinallergikere vil heller ikke reagere på produkter, hvor farmasøytisk ren lanolin forekommer. Dette er der foretatt studier på. Dessuten kommer alt på mengder som er brukt i produktene. Dette gjelder alle ingredienser.
   Det andre stoff, som ble nevt var Propylen Glycol. Stoffet er ifølge den kosmetiske databaen både fuktbevarende, konsistensregulerende, fungerer som oppløsningsstoff og likesom lanolin bevarer huden i en god stand. Dette stoff er med andre ord en veldig god ingrediens i kosmetiske produkter.
   BP er fremstilt under forhold, som svarer til legemiddelfremstilling. Bak utvikling av produktene står mange hudleger og forskere. BP er ment til problemhud. Det vil derfor være uhensiktsmessigt å tilsette stoffer, som kan forårsake allergi eller andre problemer. Ingrediensene er veloverveid og holder farmasøytisk standard samt kosmetikklovgivningen. Det er derfor ingen grunn til skepsis.

   Håper dette ga noen svar 🙂

   – C

   1. Det der tror jeg ikke på. Hvorfor skal de ikke forsvare seg med at det er tull og at det er bra greier? De skal jo selge produktet, og vil jo tjene penger på det. Forby at det skal være noe dårlige ingredienser i det. Men nå står nå hvertfall lanolin på ingrediensoversikten, og alt med ordet ‘lanolin’ i bør unngås. Det tetter porer, har ikke evnen til å trekke inn i hud. Kan i mange tilfeller skape allergiske reaksjoner. Lanolin er sauetalg og brukes som fyllmiddel fordi det er billig. Jeg holder meg hvertfall langt unna. Men de som har fantastisk perfekt og feilfri hud, som hverken er tørr eller fuktfattig og som aldri får urenheter kan jo fint bruke dette da. 🙂 Ikke at det er så mange av de, men.

   2. Camilla

    Maria:

    Har du forsket på dette selv?
    Hvis ikke har du som med alle andre bestemt deg for hvem side du tror på. Da kan det jo faktisk hendw at det du sier er feil også. Har du tenkt på det?

   3. En repræsentant fra Beuté Pacifique es en sælger! En sælger vil altid forsvare sit produkt! En sælger vil ALDRIG sige, at en ingrediens er farlig!

   4. Caroline

    Betyr jo ikke at hun tar feil 🙂

  2. Ninetta Bagarelli

   Her er et stoff du burde bekymre deg mer for, som faktisk er en av hovedingrediensene i den kremen:
   https://www.ewg.org/skindeep/ingredient/705545/RETINYL_PALMITATE_%28VITAMIN_A_PALMITATE%29/

   Og her er lanolinen:
   https://www.ewg.org/skindeep/ingredient/703386/LANOLIN/

 7. Må bare gratulere deg med fine bilder i VG, etter photoshooten. Jeg syns du ser sunnere ut enn noensinne, markante muskler og rett og slett flott! Fortsett med styrketreningen 🙂

 8. Hei Caroline! Lurer på om du har lest denne artikkelen? Viss ikke anbefaler jeg deg sterkt at du gjør det!

  https://touch.vg.no/article.php?artid=10051245

  Studerer selv til ernæringsfysiolog og er ferdig neste vår! Man kan ha en flott kropp selv også uten alt som heter bare fett!

  1. Lars-Kristian

   Denne studien tar ikke for seg lavkarbo/høyfett, men lavkarbo/høyprotein. Som ernæringsfysiologistudent bør du vel også ha lært å være kritisk til artikler som dette. Tar du en raskt titt bak artikkelen, og ser på studien, ser du at den er full av svakheter som gjør at den ikke kan vektlegges noe spesielt.

 9. Jeg er enig i at denne ikke vurderer lavkarbo-høyfett, slik du skriver Lars-Kristian. Men hvilke svakheter mener du denne studien har?

  1. Lars-Kristian

   Studiens styrke er det høye deltagerantallet (44 000), men det er vel også det eneste. Spørreskjemaet ble sendt ut til nesten 100 000 kvinner, kun 45 prosent svarte. Spørreskjemaet ba deltagerne kartlegge sitt kosthold de siste 6 månedene. 15 år senere sjekket forskerne diverse registre, for å se hvordan det var gått med deltagerne. Ikke en eneste gang i løpet av de 15 årene, ble deltagerne fulgt opp. Kosthold ble altså kun registret ved baseline. Videre ble det heller ikke tatt høyde for hvilke typer karbohydrater deltagerne spiste (høy- eller lavglykemisk), og heller ikke tatt høyde for animalsk eller plantebasert protein.

   Jeg er ikke tilhenger av høyprotein kosthold, så dette har ingenting å gjøre med at jeg forsvarer vår livsstil, som noen hevder.

   1. May-Britt

    Lars-Kristian
    Jeg synes du forklarer så bra, og det virker som om du har god oversikt og forståelse for hvordan mat og kropp virker. Samt at du setter deg inn i kostholds undersøkelsene, og hva som ligger bak tallene. Kan ikke du skrive gjesteinnlegg om ernæring hos Caroline, eller evt opprette din egen blogg? 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg har så lyst til å skrive et generelt innlegg om lchf, hvordan vi lever på det hver dag, på ferie, etc., det kan vi jo gjøre sammen. Tviler på at Lars-Kristian vil opprette egen blogg :p

    – C

   3. Kristin

    Det var et godt forslag!
    Jeg synes jeg er rimelig oppdatert, og interessert i kosthold, men ble litt overrasket over at LCHF ikke er et høyprotein kosthold(?), for mye av karb. ex brød byttes jo ut med egg/ost osv (vet godt at det er mye fett også)
    Men ja takk til generelt innlegg som du beskriver ovenfor =)

    Ha en god mandag =D

   4. Lars-Kristian

    Brød og kornprodukter inneholdeErnest del proteiner, mer enn egg, pg ikke langt kjøtt heller. I tillegg er det flere variabler, som at det totalt spises mindre på lavkarbo enn andre kosthold 🙂

   5. May-Britt

    Ja, kan dere ikke gjøre det? Synes sånn er så spennende, og så liker jeg debatten som kommer i ettertid.
    I dag har jeg vært inne på Tunsberg Medisinske Skole sine nettsider og snoket. Endte opp med å bestille meg 4 bøker fra pensumlistene deres. Gleder meg til de kommer, og jeg kan få lære mer 🙂

 10. Hei!
  Hvor lenge varer rabattkoden?:)

  1. Fotballfrue

   T.o.m søndag 🙂

   – C

   1. Hei. Skulle inn på makestyle og bestille, men får beskjed om at kupongen ikke kan brukes for øyeblikket… What to do?

 11. Jeg skjønner ikke helt hva lavkarbo går ut på. Er lavkarbodiett uten poteter, brød, ris osv (eller iallefall i svært moderate mengder) det samme som LCHF? Er det egentlig det samme bortsett fra at man istedet for å spise små mengder karbohydrater så spiser man ekstra fett? Jeg liker ikke brød og spiser kanskje potet en gang i året fordi jeg liker litt utypisk «norsk» mat, men jeg spiser grove knekkebrød til frokost hver dag pluss en del gulrøtter osv til middag. Er jeg på lavkarbo da uten at jeg egentlig vet det?

  1. Lars-Kristian

   Lavkarbo er bare et samlebegrep for en mengde ulike typer kosthold. LCHF(low carb, high fat), LCHP (low carb, high proteine), Atkins, Fedon etc. Felles for de alle er at de kutter ned på inntaket når det kommer til karbohydrater. Hos de mest moderate variantene, kan en potet til middag eller en grovbrødskive til frokost eller kvelds gå helt fint. Men de aller fleste kutter også dette, og baserer inntaket av karbohydrater fra grønnsaker, bær og meieriprodukter.

   Om du har et lavkarbokosthold avhenger av hvor mye karbohydrater du får i deg. En tommelfingerregel er at du bør holde deg under 150 gram karbohydrater per dag, for å kunne kalle det et lavkarbokosthold. En normal person, som får i seg ca 2000kcal per dag, får i seg ca 300 gram karbohydrater.

   1. aha. da ble jeg litt klokere. takk for svar

 12. Karianne

  Jeg er Beauty Pacifique fan da jeg har hatt store problemer med huden (milier) i 12-13 år.
  For snart et år siden var jeg på hudscanning med BP og ble anbefalt en masse produkter og jeg ble egentlig ganske skeptisk, men også nysgjerrig… -jeg med tonic`en for å sjekke om jeg fikk noen reaksjoner da huden min sier i fra med kviser.
  Huden ble mykere og føltes ikke så stram og etter å ha fått produktveiledning fra BP kjøpte jeg både rens, peeling (den som brukes i sallong, som gjør at jeg slipper å gå til hudpleier), leiremaske, fuktmaske, super3 booster, og oljefri fuktlotion med defy serumet.
  Etter et halvt års bruk var jeg på ultralydscanning med huden og den hadde forandret seg veldig- mer fukt, mindre milier/kviser og en sunnere hudstruktur uten tendenser til kosntante betennelser. Jeg har brukt Dermalogica, MD, Decleor og blablabla…. men denne serien holder hva den lover og koster en brøkdel av det du må betale for mye annet. Så , jeg anbefaler ikke dette fordi jeg får produktene gratis for å blogge om det men fordi det kanskje kan være flere der ute som sliter med hudproblemer som blir anbefalt å kjøpe masse dyre produkter, men som kanskje kunne ha mer nytte av å prøve BP.

  Jeg handler fast hos makestyle.no da de har rask levering og excellent kundeservice!

 13. Ser det er enkelte medier som fremstiller deg som «jålete» og lite naturlig i utseende, pga extensions, Restylane, spray-tan osv. Har du eller Lars-Kristian noen meninger rundt det? Føler du at fremstillingen er feil, og hvordan takler du det i såfall?

  1. Fotballfrue

   Hvor ser du at de skriver det? :p Jeg ER jålete, det er ingenting å legge skjul på, men det eneste unaturlige på meg er jo extensions, spraytan (pga. shooten, ellers har jeg fått fin farge etter Hellas) og negler. Vi lever i 2012, dette er da ikke annet enn normalt 🙂 Finnes jenter på min alder med silikonpupper, falske tenner og andre ting, så jeg kan ikke akkurat si at jeg er noe særlig unaturlig.

   – C

   1. Du bruker løsvipper, masse sminke, bleker tennene i tillegg =) Det er ikke noe galt i det.

   2. Fotballfrue

    Jeg bruker kun løsvipper når jeg skal på byen, som er når? Veldig sjelden 🙂

    – C

 14. Er det mye kjemikalier i disse hudproduktene? Eller er de mer «naturlig»?

 15. Isabelle

  Hei! Kan ikke du begynne å skrive om de tester på dyr? Jeg ser du gjør det noenganger, men hadde vært supert om du alltid hadde gjort det 😉

  1. Fotballfrue

   Ingen av produktene jeg tester eller bruker er testet på dyr. Jeg har vært klar på dette før, så jeg tenker at leserne mine vet at det er en selvfølge 🙂

   – C

 16. Hei 🙂 Jeg har prøvd lavkarbo, men jeg blir så sulten og slapp raskt. Nå har jeg bare gått på det en uke, det er kanskje noe kroppen må vende seg til?
  Bestilte en krem, gleder meg til å prøve! 🙂 Ha en fin dag videre Caroline <3

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Vanskelig å gi deg noen tips uten å vite noe om ditt kosthold, utenom at du spiser lavkarbo. Hvilke matprodukter har du kuttet ut, og hvilke mattyper har du erstattet de med?

   En vanlig feil som mange gjør, og som kan gi den effekten du beskriver, er at du ikke øker fettinntaket nok. Når du kutter ned på karbohydrater, kutter du også ned på antall kalorier du får i deg. Dette kan gi sultfølelse og gjøre at du føler deg slapp og energiløs. Det er derfor viktig å erstatte karbohydratene med sunne fettkilder. Dette kan være smør, ekte ost, rømme, creme freche, fete pålegg (makrell i tomat, majones), rødt kjøtt. En tommelfingerregel er at hvis du blir raskt sulten etter et måltid, så har du fått i deg for lite fett. Blir du kvalm, er det for mye fett.

   – C

 17. Fint og viktig at du ikke bruker produkter som er testet på dyr. Jeg legger ved en link til produkter som er testet samt ikke testet på dyr. Dette fordi jeg antar at flere av leserne dine er opptatte av sminke- og kroppspleieprodukter.

  https://www.kosmetikk.info/ja-liste/

  https://www.kosmetikk.info/nei-liste/

  1. Isabelle

   Jeg sjekket listene og Makestyle står ikke på noen, det var derfor jeg spurte Caroline over her;) Veldig mange merker sier at de ikke tester på dyr, men vil likevel ikke skrive under på PETA sin kontrakt fordi de ikke kan garantere at underleverandører eller hva det er ikke gjør det. Benefit er et eksempel på dette dessverre

   1. Fotballfrue

    De forsikret meg om at dette ikke er testet på dyr. Håper virkelig at det stemmer. Finner de heller ikke på noen lister. Dersom de ikke kan dokumentere, skal de stå på listene til PETA.

    – C

 18. Heisann!
  Jeg har brukt sminkefjerneren fra dette merket i 3 år nå, og den er helt fantastisk god! og drøy! Trenger nesten ingenting, og den fjerner alt! 🙂 Anbefaler deg å prøve den 🙂

 19. Høres jo veldig lovende ut, spesielt den bodylotionen! Men finner det veldig rart at mange finner denne såpass fuktighetsgivende? Jeg sjekker alltid ingrediensene på produkter jeg vil teste, og denne inneholder en del dårlige ingredienser.. Den verste av alle er Lanolin, som også er ganske høyt på listen. Alt med denne ingrediensen burde egentlig unngåes.. Det er noe av det samme som mineralolje – det tetter porer, har ikke evne til å trekke inn i hud og kan gi allergiske reaksjoner. Det er sauetalg og brukes fordi det er billig. Bare greit å være litt obs på det, spesielt for de som er opptatt av dette og kanskje har sensitiv hud! For jeg ville aldri tatt dette på kroppen min, selv om det høres veldig lovende ut.

  Så må jeg bare nevne Caroline at jeg overhode ikke tviler på deg eller din anbefaling 🙂 Det er mange som ikke er klar over dette, så jeg ville bare si ifra, for jeg regner med du, og andre her, er opptatt av hva dere tar på huden deres. Bare greit å være litt klar over det 🙂 Ha en fin dag!

  1. Fotballfrue

   Fikk svar fra Monica fra Beauté Pacifique Norge, som skriver bok som avliver myter om hudpleie og om kosmetiske ingredienser, kommer ut i august / september. Her er hennes svar:

   Lanolin er et utskjelt stoff. Det er en gammel myte, at lanolin er et dårlig ingrediens. I Europakomissjonens kosmetikkdatabase står lanolin oppført som blant annet mykgjørende, emulgator og stoff som bevarer huden i en god stand. Lanolin er en fantastisk pleiende ingrediens for huden , forutsatt den er farmasøytisk ren ( høyopprenset). Lanolinallergikere vil heller ikke reagere på produkter, hvor farmasøytisk ren lanolin forekommer. Dette er der foretatt studier på. Dessuten kommer alt på mengder som er brukt i produktene. Dette gjelder alle ingredienser.
   Det andre stoff, som ble nevt var Propylen Glycol. Stoffet er ifølge den kosmetiske databaen både fuktbevarende, konsistensregulerende, fungerer som oppløsningsstoff og likesom lanolin bevarer huden i en god stand. Dette stoff er med andre ord en veldig god ingrediens i kosmetiske produkter.
   BP er fremstilt under forhold, som svarer til legemiddelfremstilling. Bak utvikling av produktene står mange hudleger og forskere. BP er ment til problemhud. Det vil derfor være uhensiktsmessigt å tilsette stoffer, som kan forårsake allergi eller andre problemer. Ingrediensene er veloverveid og holder farmasøytisk standard samt kosmetikklovgivningen. Det er derfor ingen grunn til skepsis.

   Håper dette ga noen svar 🙂

   Ha en fin dag tilbake 🙂

   Klem!

   1. Hei igjen! Takk for at du sjekket opp dette og forhørte deg, Caroline 🙂 (Absolutt ikke noe alle bloggere ville gjort.) Det er veldig spennende dette med myter og meninger når det kommer til ingredienser i hudpleie og kosmetikk, så dette vil jeg sjekke ut mer av. Det er ikke alltid lett å vite hva/hvem man skal stole på, men jeg velger uansett å holde meg unna for sikkerhetsskyld da jeg allerede har gode produkter uten disse ingrediensene 🙂 Men mest av alt fordi jeg sliter med problemhud og er derfor veldig forsiktig med hva jeg bruker på huden min. Ha en fin kveld videre 🙂 Klem!

 20. Ha en flott dag!

 21. Har du byttet ut Ole Henriksen, eller bruker du dette i tillegg til alle Ole Henriksen-produktene?

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg har ikke byttet ut noe 🙂 Men jeg hadde ingen spesiell bodylotion som jeg brukte, derfor er denne genial 🙂 Kommer til å fortsette å bruke denne 🙂 Når det gjelder fuktmasken, er ikke dette noe OH har, så den er kjekk å bruke en gang i uken 🙂

   – C

   1. Sukk, jeg skulle gjerne vært like flink som deg til å ta vare på huden. Jeg har 11-12 OH-produkter, men er desverre ikke like flink å bruke alt… Men det er fantastiske produkter 🙂 Jeg har fulgt deg i flere år, og vet jo at du har skrevet flere ganger om OH-produktene dine, og at du sikkert ikke har gjort noen endringer. Men jeg ønsker meg gjerne et nytt OH innlegg.

   2. Fotballfrue

    Det skal jeg prøve å få til 😀

    – C

   3. Har du mulighet til å ordne rabatt på ole henriksen eller andre produkter som decleor, matis etc? kjente gode navn =) jeg fant rensevannet til ole henriksen veldig billig på ebay da =) men kremene koster jo 500 kr for 50ml! det blir for dyrt.

 22. What do you think about this discussion regarding luxury consumption?

  https://www.mogis.se/2012/07/diskussion-overkonsumtion-enligt-vem/#comments

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *