Photoshoot med Porto Br

Noe av det jeg absolutt elsker ved Porto Br, er filosofien deres: Dare it, wear it. Ja, hvorfor skal vi ikke? Jeg er sikker på det er flere enn meg som har en bikini liggende hjemme, som stort sett kun brukes på ferie utenlands. Jeg har nemlig to av dette slaget, som jeg føler er for små for strendene i Norge, men ikke spør meg hvorfor det er sånn. Det er egentlig ganske tåpelig. Vi skal selvfølgelig kunne bruke de bikiniene vi vil, hvor vi vil. Photoshooten i går var en kjempefin opplevelse, selv om jeg skal innrømme at det var veldig uvant for meg å ha på meg så lite klær, og samtidig bli filmet og fotografert. Jeg var faktisk hjemmefra i 19 timer tilsammen, helt sprøtt hvor fort det gikk. Ganske dårlig samvittighet for at det var bursdagen til Lars-Kristian i tillegg, men han løste jo det fint med å blåse ut testosteron til EM-kampen sammen med noe lagkompiser. Sikker på at det nesten var bedre enn å ha meg her 😀

Gårsdagen var uansett helt topp, og jeg gleder meg til å se resultatene av shooten. Skal også prøve å få tak i litt bilder fra Miss World Norge-finalen som var på kvelden. Nydelige jenter som var med, og vakker jente som vant.

Her er en liten filmsnutt fra i går, som jeg faktisk har litt nerver for å vise frem. Det er litt utenfor komfortsonen min dette, men klippet ble jo fint. Og sangen er helt nydelig!

Låta har faktisk ikke release før neste uke, og det er Cornelia som står bak. Takk for lånet ♥

281 kommentarer

 1. Marte Jakobsen

  HERREGUUD, SJUKASTE KROPPEN!!!

  1. Fin og veltrent kropp, ser at jenta har muskler. Men når ribbeina stikker ut bør en alarmklokka ringe… Du er ei flott jente Caroline; trener, spiser sunt, lager mat og har laget din egen arbeidsplass – topp! Men desverre vil mang en ungjente (og en og annen mindre ung) se på deg og tenke; «å, bare jeg slutter å spise vil jeg også se ribbeina mine». For det er ikke alle forunt å se slik ut selv med trening og lav-karbo. Du har nok fått god hjelp fra naturen og en solid dose selvdisiplin som mange kan misunne deg. Dette er ikke ment som kritikk. Jeg håper bare at alle jenter der ute forstår hva som ligger bak en kropp som din, og ikke tyr til dumme ting for å få en like tynnkropp og utstikkende ribbein som du har skaffet deg/er født med. hadde gjerne sett deg med littegranne mer kjøtt på beina:) Kanskje det komer da du blir mer voksen eller gravid?
   Det kan kanskje fremstå som en ikke-jobb å være blogger, men jeg er sikker på at du som selvstendig næringsdrivende har fullt opp. Du har en morsom jobb, og jeg tviler ikke på at du bruker mer tid på din jobb enn alle som jobber 8-16, 5 dager i uken. Å se bra ut er en del av din jobb!

   1. Fotballfrue

    Jeg kan «dessverre» ikke noe for disse ribbeina, det er sånn jeg er skapt. Jeg var tynn som en flis da jeg var liten jente, men har fått former med årene 🙂 Det er ingenting jeg kan gjøre med at jeg har fremtredende ribbein i magepartiet og brystpartiet. Det handler om å akseptere kroppen sin som den er 🙂 Dette har jeg formidlet mange ganger, men jeg kan ikke skrive «nb. jeg er født naturlig slank, ikke prøv å bli som meg» under alle bilder.

    Takk for fine ord, ellers 🙂

    – C

   2. Jeg er enig med deg Caroline. Trenger ikke beklage oss for at vi er født naturlig slanke. Jeg har også «utstikkende» ribbein som jeg har fått klager på,men det er bare sånn jeg er født. Vi gjør det jo ikke med vilje?!

 2. […] Sjekk ut reklamevideoen her, om du gikk glipp av den på fredag 😀 […]

 3. Dette er ikke kritikk, men jeg ville bare si i fra om at man ser kameracrewet i speilet til mopeden!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *