Photoshoot med Porto Br

Noe av det jeg absolutt elsker ved Porto Br, er filosofien deres: Dare it, wear it. Ja, hvorfor skal vi ikke? Jeg er sikker på det er flere enn meg som har en bikini liggende hjemme, som stort sett kun brukes på ferie utenlands. Jeg har nemlig to av dette slaget, som jeg føler er for små for strendene i Norge, men ikke spør meg hvorfor det er sånn. Det er egentlig ganske tåpelig. Vi skal selvfølgelig kunne bruke de bikiniene vi vil, hvor vi vil. Photoshooten i går var en kjempefin opplevelse, selv om jeg skal innrømme at det var veldig uvant for meg å ha på meg så lite klær, og samtidig bli filmet og fotografert. Jeg var faktisk hjemmefra i 19 timer tilsammen, helt sprøtt hvor fort det gikk. Ganske dårlig samvittighet for at det var bursdagen til Lars-Kristian i tillegg, men han løste jo det fint med å blåse ut testosteron til EM-kampen sammen med noe lagkompiser. Sikker på at det nesten var bedre enn å ha meg her 😀

Gårsdagen var uansett helt topp, og jeg gleder meg til å se resultatene av shooten. Skal også prøve å få tak i litt bilder fra Miss World Norge-finalen som var på kvelden. Nydelige jenter som var med, og vakker jente som vant.

Her er en liten filmsnutt fra i går, som jeg faktisk har litt nerver for å vise frem. Det er litt utenfor komfortsonen min dette, men klippet ble jo fint. Og sangen er helt nydelig!

Låta har faktisk ikke release før neste uke, og det er Cornelia som står bak. Takk for lånet ♥

281 kommentarer

 1. vad snygg du är!!! Fantastiskt!

 2. Caroline

  Du er så vakker!

 3. Pen du er!

 4. Pernille

  Veldig fin video! det ser super godt ud og din krop ser så FLOT og veltrænet ud. elsker at følge din blog, der er altid dejlig motivation til at træne og gøre andre sunde ting for sig selv. Eks når du laver en liste for hver uge, med ting du gerne vil nå – mega god ide!

  Men du ser nu ret nervøs ud på den vespa haha 😀 .. men det ville jeg også gøre!

  – Pernille fra Danmark 🙂 – fast læser af bloggen!

 5. Kjempeflott video! Du burde være kjempestolt over deg selv 🙂 Kjenne jeg blir stolt over at du gjorde dette 😀 Bare det å se deg i denne videoen gjør at jeg får lyst å ta på en bikini 🙂 Stå på, du er bare helt fantastisk 😀

 6. FINA!

 7. For å si det sånn: hadde jeg sett ut som deg hadde jeg til og med gått med bikini på vinter’n 😉

  Veldig mange kommenterer at du er alt for tynn, et dårlig forbilde osv., men vettu meg hva. DETTE er sunnhet! En sunn og sterk kropp! Jeg kan ikke fatte og begripe at folk mener det er sunnere og at man er et bedre forbilde om man har mye fett på kroppen. Jeg kan ikke si at ser opp til smådvaske sofaslitere lissom… Du ser HELT fantastisk ut!

  Ønsker deg ei riktig god helg! 🙂

 8. ÅH, verdens fineste vespa!! Savner å cruise rundt på den nydelige røde vespaen min som desverre ble ødelagt og erstattet med en honda da jeg falt av 🙁 Du er helt nydelig, Caroline! Utrolig tøft av deg å poste denne videoen – du er et stort forbilde! Ha en strålende kveld.

 9. SueMarthe

  Du hadde ikke behøvd og være nærvøs for å vise frem den filmen, du var like flott i den som alltid!
  Elsker bloggen din, tror jeg er innom 50 ganger i løpet av en dag for å se etter nye innlegg, fantastisk! 🙂

 10. Wow. Du har seriøst flott kropp. Blir motivert til å trene av å se på den filmen der altså. Sånn mage får man ikkje gratis;) Elske bloggen din. Fast lesar i to år no. Starta på jobben min for to år siden, men starta fra starten og leste heilt ut. <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, gode deg!

 11. Gleda meg til å sjå alle bilda 😀 Miss world finalen? Var det igår?:O Kan du legge ut link dersom du finn nokre klipp eller noke?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, det var i går 🙂 Miss World Norway 😀 Jobber med å få tak i bilder 🙂

   – C

 12. Kjempeflott video! Er dette noe som skal gå som reklame på TV eller no?

  1. Fotballfrue

   Foreløpig er den bare laget for web 🙂

   – C

 13. Hilde Karoline

  Oi oi 😉 så fin filmog det vises at du trener5-6 ganger i uken 😉 er en kjempe fast leser men kommenterer aldri 😉 men denne gangen måtte jeg. Nå må jeg stikke trening etter å ha sett denne filmen haha 😉
  ps: du er et fantastisk forbilde foresten 😉

 14. du ser fantastisk ut! stor trenings inspirasjon! 🙂
  er det negative kommentarer er det inget annet en sjalusi!

 15. Karoline

  Du ser helt fantastisk ut! <3

 16. Mariell

  Hei Caroline. Først og fremst ser du helt fantastisk ut, og du har all grunn til å være stolt av kroppen din og vise den frem. Du har tross alt jobbet alt for den 🙂

  Når det er sagt har jeg en viss forståelse for folk som kritiserer deg for å være et dårlig forbilde/oppfordre til spiseforstyrrelser etc. Ikke for at DU nødvendigvis er usunn eller har spiseforstyrrelser (det tror jeg absolutt ikke du har), MEN fordi av genetiske årsaker kan rett og slett ikke alle få en kropp som deg.

  Jeg syns absolutt ikke du burde gjemme kroppen din, eller slutte å være stolt av den, MEN jeg håper du kanskje kan få frem til leserne at du er naturlig/genetisk tynn og smal, og at det for veldig mange vil være UMULIG å bli så smal som deg, og hvor utrolig viktig det er å spise MYE når man trener. Jeg er bare så redd for at det sitter unge jenter som kanskje sulter seg for å få en kropp som deg, uten å vite at det kanskje ikke er mulig. Ja jeg vet du har flest voksne lesere, men med så høye lesetall som du har kommer du ikke unna at det er flere tusen UNGE jenter som leser om din trening, ditt kosthold, og ser bilder av din fantastiske kropp.. Jeg vet selv at jeg mest sannsynlig er nødt til å utvikle en form for spiseforstyrrelser for å få en så smal kropp som deg. Jeg er rett og slett ikke skapt for å være SÅ smal 🙂

  Jeg tenker bare at du kanskje kan reflektere litt rundt dette, i stedet for å automatisk gå i forsvarsposisjon og tenke på deg selv og din rett til å vise kroppen din. For det er jeg helt enig i, men som et så mektig forbilde som du er tror jeg du vil høste mye av å bevisstgjøre deg selv og leserne på risikoen for spiseforstyrrelser og hvor usunt det er å hige etter noe som for mange er totalt uoppnåelig…

  Hilsen en fast leser som støtter deg.

  1. Fotballfrue

   Vet du hva Mariell, dette er jeg helt enig i 🙂 Jeg forstår at denne problemstillingen kan være vanskelig for noen, og enklere for andre. Problemet er at dette bare kan løses på tre måter; 1. At alle kler på seg og ikke viser frem kroppen sin. 2. At kun de utvalgte med helt normal (hva er det?) kroppsfasong kan vise frem kroppen. 3. At vi fjerner alle fordommer mot de ulike fasongene, og er stolte av oss selv og hvordan vi ser ut.

   Sistnevnte er hva jeg håper og tror er den beste måten å løse det på, og det er også det jeg ønsker å formidle via bloggen 🙂 Jeg har alltid vært tydelig, men kanskje mer nå i det siste enn før, på at vi er alle ulike, men kan like vel være stolte over den kroppen vi har. Spiller ingen rolle om du er tykk, tynn, gjennomsnittlig osv.

   – C

  2. Jeg er utrolig enig med deg Mariell. Du er jo sunn og trener mye Caroline, men du har nok også gener som gjør at du er så slang som du er. Mange unge jenter er sikkert ikke klart over det, og vil som Mariell sier, hige etter en kropp som de ikke kan oppnå, fordi genene deres ikke tillater dette.. Jeg tror det er viktig å få fram også. Selv ble jeg veldig «sjokkert» da jeg leste bloggen din første gang og så hvor tynn du var. SÅ oppdaget jeg hvilket kosthold du hadde og fant ut av genene nok spiller inn. Du er en flott blogger, som har all rett til å vise kroppen din, men i og med at du er så slank som du er, så vil nok folk alltid spekulere i hvorfor. Denne kommentaren er ingen kritikk til deg som person, men jeg synst kanskje at du bør ha sterkere fokus på at alle kropper er forskjellige og at alt ikke er et resultat av trening:) Står på, men ha kommentaren til Mariell i bakhodet; ikke alle unge jenter er like oppvakt som henne..:)

 17. Fantastisk. Nydelig kropp. Pent ansikt:) ingenting å klage på:)

 18. Billig fordi hun står i bikini? Åh, ja alle på stranda er billige :O ! Not. Hadde dette vært en plussize jente hadde hun bare fått positive kommentarer om hvor tøff hun er!
  Synes filmen var RÅ jeg, og er vel svært få som ser bedre ut i bikini enn deg, Caroline! STÅ PÅ!

 19. Hanne Elisabeth

  Jeg har lurt på hvorfor du gidder å trene så mye som du gjør, og blir nesten litt sliten av å lese om hvor mye du trener. Men fy søren, når jeg ser videoen ser jeg virkelig at du får belønning for all treningen og riktig kosthold! Dette var virkelig en motiveringsfaktor for meg! Jeg skal tenke på denne videoen hver gang jeg trener, så skal det nok gå litt lettere! Er også naturlig slank, men har lagt på meg noen kilo i det siste og disse må av! Takk for den beste motivasjonen jeg kunne fått! Stå på videre!

 20. Du er så pen! Herremin, altså!!!!

 21. Klart vi har forskjellige kropps-typer. Men vi kan alle få en kropp som er formet av muskler som Caroline har. Jeg er ikke naturlig så smal men jeg har trent i mange år og har hatt en kropp som var sterk og fast og akkurat slik som JEG kler. (Nå er det litt babykiloer som sitter enda da men jeg stresser ikke). Hun spiser sunt og trener. Det er jo dét unge jenter bør se. Bloggen inneholder jo mer om mat, kos og trening enn om blottlagt kropp, og om unge jenter blir påvirket håper jeg de skjønner at for å få en så sterk og flott kropp så må de spise sunt, spise mye, spise jevnt og de må trene. Og ingenting hadde vært bedre enn det! 🙂 Og man _må_ ikke spise diett-mat for å oppnå det flotteste resultatet for den kroppen en har heller. Jeg spiste helt vanlig norsk kost jeg og gikk ned med en gang jeg spiste jevnere gjennom dagen og begynte å trene. Men jeg liker ikke ordet slanking, for meg er det ikke så viktig hva for størrelse man har, bare man er fast og frisk. Jeg liker å se sterke kropper og Caroline har en sterk kropp 🙂 Så bli påvirket på en sunn måte! Bli sterke og friske ;))

 22. Gilmakeup

  Nydelig bra kropp, og fantastisk jente. Men, må bare innrømme og si, at make-upen din ikke var så veldig bra her. ALT annet er perfekt, men likte ikke helt at vippen din står ut på det ene øyet. Se på sekundet 00:27 .. Skulla vært en flinkere make-up artist.
  Keep up the good work:)

 23. Stakkars alle de som rakker ned på deg:-( Ikke vanskelig å forstå at de ikke har det godt med seg selv. Tøff du. Kroppen er intet mindre enn et naturlig prakteksemplar. Hadde du være for tynn, hadde det gått på musklene dine løs. (les- sprettrompa, som i aller høyeste grad er til stede:)

  1. Fotballfrue

   Så snill du er 😀 Tusen takk!

 24. May Lene

  Åh, du har da ingen grunn til å være nervøs! Du er helt nydelig, Caroline! 🙂

 25. YOU LOOK AMAZING!

 26. Var det din favoritt som vant miss world? 🙂

 27. fantastisk kropp! du er så motiverende. jeg digger deg!

 28. Så kul video!! Du er kjempefin Caroline!! 🙂 kledde bikinien veldig godt også! Har fulgt med på bloggen din en stund nå, og må si det er så inspirerende…trener som aldrig før og prøver ut produkter du anbefaler 😉 elsker anti-shake tightsen fra Rønisch!! klem

 29. Så kul video!! Du er kjempefin Caroline! kledde bikinien veldig godt! har fulgt med på bloggen din en stund nå og må si det er så inspirerende. Trener som aldrig før, og prøver ut produkter som du anbefaler 😉 anti-shake tightsen fra Rønisch var supergod!! Om noen kommer med stygge kommentarer så er det bare fordi de er misunnelige på deg. Skjønner ikke hvorfor de gidder å lese bloggen din om de bare har negativt å skrive (??). klem 🙂

 30. Helt fantastisk!! Jeg kan bare ikke skjønne hvordan noen kan si at du er et usunt forbilde!?! Du har jo 110% rette holdninger når det kommer til trening, mat og kropp. Og kroppen din ser jo slettes ikke syk ut! I videoen ser man en sterk og sunn kvinne som oser av selvtillit 🙂 SEXY!

  Stå på Caroline! 🙂

 31. Nå må folk helt seriøst ta seg litt sammen her.. Greit at Caroline er tynn og alltid har vært det, men alle som har velfungerende øyne ser vel at denne kroppen er trent og sunn? Hun er ikke FOR tynn, hun er veltrent og vakker, og har en kropp som tydeligvis noen er ufattelig sjalue på, og derfor har et behov for å slenge med leppa! Stå på Caroline! Du er superflott 🙂

 32. Camilla

  Åh! Hekta på den sangen!!!:D

  1. Fotballfrue

   Liker den veldig godt selv, jeg 😀 Gleder meg til å høre resten 🙂

   – C

 33. Du er utrolig vakker, fra topp til tå! Du burde være så stolt over deg selv! Likte videoen også!:) God helg til deg <3

 34. Elisabeth

  Dette har du absolutt ikke noen grunn til å være nervøs for å vise. Du ser fantastisk ut! Kroppen din ser så utrolig sunn og trent ut, virkelig stort forbilde og inspirasjon der. Utrolig tøff film, digget redigeringen, filmingen, og sangen var kanonkul. Stå på Caroline, du er nydelig!

 35. Alexandra

  Du har all grunn til å være stolt av resultatet på denne videoen og det andre bildet! Du ser stunning ut, både på grunn av en veltrent kropp – men også på grunn av den herlige utstrålingen din! Stå på, du har ingenting å skamme deg for eller gjemme deg bak – vis frem det du ønsker og vær stolt av det! 🙂

 36. Wow! For ein kropp! Mykje treningsmotivasjon i denna filmen!
  Ver stolt av den du er!

 37. du er nydelig caroline! 🙂 og kjempefin bikini!

 38. Tine Jahnsen

  Gud for en sinnsyk fin kropp du har!

 39. Wow. Du ser virkelig nydelig ut !!! 🙂 u go girl

 40. Du ser utrolig bra ut Caroline 🙂

 41. hei caroline 🙂 jeg vil ha meg en ny årskalender, så kom jeg på den fine du la ut for en stund siden hvor du kan velge bilde på fremsiden osv.. har du nettsiden deres så jeg kan lage min egen personlige kalender? 🙂

  ps. leser bloggen din hver dag 🙂 kjempe inspirerende!!

  mvh maria 🙂

 42. Mari H.H

  Hei hei Carro!

  Titter innom siden din nå og da – og jeg synes bare du er så skjønn jeg. Disiplinert til 1000 og du har virkelig skapt ditt eget liv. Noe du kan være stolt av. Det håper jeg du er. Og jeg unner deg bare alt godt – fordi jeg vet at du er en slik person som også bare ønsker alle godt. Videoen over: Hva annet kan man si enn at den er outstanding! DU har en så smashing kropp – og jeg vet. At det ligger mange treningstimer bak, og nettopp derfor har du all grunn til å være stolt over den! Du har selv jobbet for det og da er det en selvfølgelighet at INGEN får lov til å rakke ned på deg. Alle kan bli nøyaktig hva man vil – bare man vill det nok! Det er du et forbilledlig eksempel på søte deg.

  Ha en alle tiders lørdagskveld Caroline – og hils Lars-Kristian fra meg og si at han har Norges flotteste kone. Inside – out! Heldige ham. Heldige deg.

  God klem

  Mari

 43. Hei 😀
  Så fin du er! Og den bikinien fikk jeg SÅ lyst på. Sikkert fordi du kler den så godt. Må innrømme at jeg ikke hadde følt meg helt komfortabel med den trusa med tanke på at jeg har litt cellulitter på rumpa. Du har jo ikke én… Eller er det «fikset på» i filmklippet?
  Er man flink som deg og trener jevnlig er kanskje dette noe som forsvinner? Hater de iallefall :p

  Synes hvertfall du er et flott forbilde for mange 🙂 Blir litt oppgitt over bloggere som alltid svarer lesere som lurer på hvordan de har så fin kropp, hud osv, at de ikke gjør noe som helst for dette og at de bare er heldige som ikke legger på seg osv. Sikkert mange som er heldige å ha rask forbrenning osv, du har jo åpenbart det du også, men synes det er fint at du viser at du faktisk legger en del tid og krefter i å ta vare på kroppen og helsa! Det er motiverende og en mer riktig holdning å ha, synes jeg :))

  Dette blir et langt innlegg, lurte egentlig på hvordan størrelsen i bikiniene er? Er så kjedelig å bestille noe som ikke passer :/

  1. Fotballfrue

   Fikset på? Neinei, det går jo ikke an å fikse på video :p I hvert fall ikke når de kun laget den på et par timer 🙂 Ja, jeg vil tro det kommer av regelmessig trening og sunn kost 🙂

   Tusen takk for fine ord <3

   Bikiniene er ganske små i strl. Jeg hadde S i overdel og S i truse, men akkurat i modellen hot candy hadde jeg M i overdel og XS i truse. Tror det varierer ut fra modellene, men size guiden skal gi en pekepinn 🙂

   - C

 44. Madelen

  WOOOW! Looking good! Du burde være kjempe fornøøyd 🙂 Ser helt utrolig ut !

 45. Ååå, du ser så nydelig og trent ut Caroline! 🙂
  Du er min insperasjon!

 46. FANTASTISK 😀 Du stråler Caroline, som alltid (:

 47. Flott du så ut her! Må si jeg ble sjokkert da jeg kjente igjen stemmen på musikken, Cornelia er en god venn av meg! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 Liker sangen kjempegodt 🙂

   – C

 48. Hei Caroline!
  Jeg pleier alltid å lese bloggen din. Utifra bloggen syntes jeg du er en flott jente både innvendig og utseendemessing. Det er en ting jeg lurer på. Hvordan føles å ¨kaste klærne¨. For meg virker det veldig rart kanskje fordi jeg ikke viser så mye naken hud offentlig.
  Føler ikke du at det er litt flaut å være nesten naken foran alle? Dagbladet har jo vist bildene dine i en artikkel. Blir nesten flau på dine vegne at alt er blottet og for mannen din sin del så har alle sett kona hans nesten helt naken. Mener ikke såre deg på noen måte, men er bare nysgjerrig. Hvordan føles det?

  Hilsen
  Linda

  1. Fotballfrue

   Det var i en helt naturlig setting, ettersom dette er et modelloppdrag for et bikinimerke (porto br). Det blir akkurat som å gå på stranden i bikini, noe jeg gjør hver sommer, og sikkert du også? Så det føltes ikke noe unaturlig på den måten, det var bare uvant. Det føles nok mer unaturlig å pose toppløs i et magasin 🙂

   – C

 49. Samma om videoene var klein å se på, eller hva enn folk måtte klage på – SE den kroppen! Du er motivasjon til tusen, Caroline! En utrolig flott kropp du har, du burde være så stolt! 🙂 Imponert 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *