Hot Candy

Først og fremst: Tusen takk for overveldende mange positive tilbakemeldinger på videoen i forrige post. Jeg forhåndsblogget denne før jeg la meg klokken halv tre i natt, så jeg var veldig spent på kommentarene da jeg våknet i dag. Klikket meg inn og ble både engstelig og glad da det var kommet så mange som 121 kommentarer. Men dette var så og si kun godord. Dere er så herlige. Det er ingen sak å takle minimalt med kritikk, når så mange andre er positive. Tusen takk ♥ 

Her er et av resultatene fra shooten foreløpig, dette er min absolutte favorittbikini fra Porto Br. Utrolig fine farger! Underdelen er akkurat passe dekkende over rumpa for min del (hakket større enn den hvite i videoen – høhø) og jeg elsker fasongen. Hot Candy heter den, og finnes her for de som vil ta en nærmere titt.

Viser dere resten av bildene når de kommer min vei 😀

Hadde bestemt meg for å sove til jeg våknet av meg selv i dag, noe som resulterte i at klokken ble så mye som 12 før jeg var på beina. Nå sitter jeg her i morgenkåpen fortsatt, sånn sett er det veldig kjekt med jobb hjemmefra. Må snart komme meg på trening, og i kveld skal jeg eksperimentere litt på kjøkkenet, skal prøve å lage en lchf-versjon av en av mine favorittretter. Det blir spennende! Dere får den selvfølgelig om den blir en suksess! 

Ha en helt strålende fredagskveld. Kos dere, og kryp opp i sofaen med god samvittighet. Det finnes ikke noe bedre enn god mat etterfulgt av mørk sjokolade og deilig drikke til en romantisk film (håper jeg får overtalt Lars-Kristian), når regnet bøtter ned ♥

210 kommentarer

 1. Alt jeg har å si er at du har en vakker kropp, Caroline! Du har all grunn til å være fornøyd! Og en ting til: Jeg skjønner ikke hvorfor du får kritikk, det må jo være fordi folk er misunnelige. Jeg kan tenke meg en sånn kropp! Og jeg er helt sikker på at jeg ikke er alene om det. Ikke bry deg om andre, Caroline! Du vet du er vakker, og ikke nok med det du er også perfekt! <3

 2. Michelle

  du ER en VS modell du frøken! Heeeelt nydelig 🙂 Er ikke bedre å si om det! Perfekt rett og slett!!

 3. så fin bild & fin bikini du passade så bra i de färgerna

 4. FOR en kropp! Gi meg oppskriften

 5. Leste nettopp om dette på Dagbladet (som visstnok ligger litt etter andre nettaviser), og de manglet et kommentarfelt. Kunne ikke tenke meg noe annet sted å irritere meg i forhold til denne artikkelen, så jeg får spre litt eder og galle her.

  Dagbladet kaller deg en «bloggerske». En blogg – en blogger. Noen som blogger er en blogger. Men du er herved omdøpt til «bloggerske», siden du er kvinne, og man må tross alt skille mellom kjønnene. Selv på internett.

  Mulig jeg er veldig vanskelig i dag, men akkurat det der provoserte meg uendelig mye mer enn noen av dine bikinibilder noen gang kunne…

 6. Hei!

  Du ser så vanvittig mye sunnere og freshere ut nå enn hva du gjorde forr ett år siden! Husker du var i et bryllup og ikke fikk trent på to dager og det virket som om du fikk helt panikk, mens du nå nettopp pga sykdom og ferie gikk i to uker uten og tok det med fatning. Det kaller jeg forbilde! I hvertfall for meg!
  Ha en finfin søndag vidre 🙂

  1. Fotballfrue

   Får fortsatt litt panikk, men det er jo ikke noe jeg får gjort med det 🙂

   – C

 7. Incredibly sexy Caroline, lovin’ summer, good start to July

 8. Flott bilde av deg! 🙂

 9. Flotte bilder av en kjempe flott kvinne

 10. Jeg synes faktisk at L-K er en mye flinkere fotograf teknisk sett. Kunne også vært litt mer spennende bakgrunn osv. Modig gjort forresten. Blir gøy å se flere bilder av deg framover. Du er jo en flink modell! 🙂 Hilsen fast leser

 11. Nå har jeg ikke lest igjennom alle kommentarene på dette innlegget, men vet at du generelt får mye kritikk for kroppen din og at du gir unge jenter et usunt kroppsideal som kan føre til spiseforstyrrelser. Vil bare sette ned foten og si at NEI, det gjør du ikke! Du viser en sunn, slank og fin kropp, som er et resultat av godt kosthold og trening! Jeg har selv hatt Anoreksia i over 8 år og for meg har du vært en STOR inspirasjon til å bli frisk og sunn. Jeg er nå på god vei til å få en sunn kropp, så vil takke deg for å ha vært en så stor inspirasjonskilde. DU er en stor faktor for at jeg nærmer meg frisk. Igjen, Tusen takk!

 12. jeg blir så lei alle folk som sier » ikke bry deg om de Caroline 🙂 » du er pen som du er og masse sånn…. hun er bare en vanlig person med en pase kropp. ikke noe mer og snakke om

 13. Vakker er du, Caroline! Ikke la noen fortelle deg noe annet 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *