Neon Pink

Hei dere!

Her er dagens antrekk:

Genser H&M / Shorts Gina Tricot / Belte Nelly / Ring Halsa – Treasures.no / Smykke Hasla – Treasures.no / Veske 3.1 Philip Lim

Nå er fotoshooten på Huk over, og jeg har hatt noen helt fantastiske timer sammen med utrolig fine mennesker. Herlige bikinier, og en fantastisk fin Vespa, men fy søren som været har snudd. Jeg var blåfrossen mellom klokken ni  og elleve (vi snakker sår hals allerede), men så løsnet det plutselig, og nå er det jo helt nydelig sommervær! Glad vi fikk noen bilder i solskinnet også.

Akkurat nå er jeg innlosjert på Royal Chirstiania, for jeg tenkte å ta igjen altfor mye tapt søvn før Miss World Norge-kåringen i kveld. Kom meg selvfølgelig ikke i seng før halv tolv i natt, og var oppe klokken fire fordi jeg måtte ordne en del ting før jeg dro hjemmefra klokken syv. Dessuten trengte jo bursdagsgutten en verdig start på dagen! Bare det i seg selv er verdt litt mindre søvn akkurat for en natt. Trenger sårt en powernap, men jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet det aldri blir noe av. Likevel skal det bli fint med en dusj, jeg er jo full av lotion og sand. Etter kåringen skal jeg, utrolig nok, hjemover til Siljan igjen. Jeg trenger å være hjemme i morgen, så det er bare å fylle opp Statoil-koppen!

Kos dere masse i solen, vet det er mange av dere som har sommerferie nå, heldiggriser! Nyt det ♥

114 kommentarer

 1. Du er så vakker, Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så snill du er! Gjør meg glad 🙂

   – C

 2. Åh gud hvor er du smuk i den strik!! 🙂 Og tasken er da alt for flot!!

  Håber at du får en god aften til Miss World Norge kåringen 🙂 Så spændende at høre om efter jeg selv deltog her i DK.. Må hellere holde godt øje med din blog om du får skrevet om det også 🙂 Ellers kigger jeg hvertfald rundt omkring på nettet for at se vinderen 😀 Hehe… Hav en god aften <3 Og håber at du får en helt masse energi også efter du har været oppe så tidligt!!

  https://kassandragold.blogspot.com

 3. For en NYDELIG veske!! Sjalu til tusen…

  1. Fotballfrue

   Æææ, takk 😀 Jeg er nesten redd for å sette den fra meg :p

   – C

   1. Kristin

    Jeg fikk ett bra tips til min veske, det var å impregnere den med samme spray som til sko under bunnen, så blir den ikke stygg når man setter den fra seg (kan jo selvfølgelig impregnere hele også) Jeg synes det var smart, hadde ikke tenkt på det jeg 😉

 4. herreminhatt så fin du er!!!

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne!

   – C

 5. Hei! Følger bloggen din daglig og du er alltid like fin =) Elsker stilen din. Bare lurer men hva jobber du med? , du er så opptatt alltid, føler hverdagen din er veldig hektisk men drømmelive liksom.
  Ps: hvordan kan forhåndsinnstille det sånn at den blir publisert til den tiden du vil? Kunne du lage et innlegg om det og kunne du ikke videoblogge ? =D
  Hilsen en stor beundrer

 6. Marita Ø

  Så utrolig vakker du er! Du kler rosa så godt, og ikke minst – den vesken! 😀 Håper du får noen minutter på øyet da, hørtes absolutt ikke feil ut for din del nå, hehe 🙂 Kos deg i kveld, høres spennende ut! 🙂

 7. Herlighet så fin du er !!! 🙂

  Caroline, du er virkelig et forbilde for meg !!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig hyggelig <3

 8. NYDELIG antrekk!

 9. Utrolig fine krøller! du er nydelig!

 10. Utrolig vakker! Likte godt genseren! Vil ha:)

 11. Kamilla

  Ett ord; SMASHING! 🙂

  Ha en super dag!

 12. Hei! Du er bare helt nydelig Caronline 🙂
  Vil bare informere om at høyre banner (heppo) dekker noe av teksten og bildene. Veldig irriterende med reklame som er i veien…

 13. Helt utrolig fint!! Så fresh rosafarge, og du kler den kjempe bra 😀

 14. Jeanett

  KNALL antrekk, dette likte jeg!!! Og du…. siden du er redd for vesken din, så kan jeg godt passe på den 😉 hehehe

 15. Ahh, du stråler! Ny bil? om jeg ikke husker feil så hadde dere sølv før? <3

  klem <3

 16. You are sooooooo beautiful! I am from Estonia, from its summer capital Pärnu. Here is the weather damn bad too.. seems like autumn instead of summer. But I read your blog everyday and getting everyday inspiration! and also- your dogs are soooo cuteee 🙂 I am biiiiig fan of dogs :)!

  Have a nice day and keep on going, because you are amazzzzzing Woman!

 17. Beautiful sweater!

 18. Jannicke

  Du ser utrolig flott ut!
  Takk for at du viser flotte og inspirerende antrekk!

  Ha en fin dag!

 19. for en pen kvinne 😀 spesielt med et så fint smil om munnen!!! Ha en fin dag 😀

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Sola gjør meg så glad!

   Klem!

 20. går miss world norge kåringen på tv?? 🙂 utrolig fin blogg!

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke nå lenger :/ Frøken Norge hadde jo to vinnere før, en til Miss World og en til Miss Universe, men nå er det hver sin konk. i stedet. Tror ingen er tv-sendt :/

   – C

 21. Du er så fiiin, Caroline! Skulle ønske jeg kjente deg i virkeligheten, du virker som en utrolig snill og god person. Og må si jeg er imponert over hvor mye du rekker å få tid til i løpet av en dag… men er man flink til å prioritere og være effektiv så går vel det meste 🙂

 22. Camilla

  Kjempefint antrekk! De glidelåsene på siden, de er så man kan utvide veska på en måte, eller er det bare pynt?:)

  1. Fotballfrue

   Den utvider med noen cm. 😀

   – C

 23. Nydelig! 🙂 Helt komplett fra topp til tå;) Men hvor har du kjøpt skoene?? De var utrolig fine!

  1. Fotballfrue

   Takk, fina! De er fra Zara, er vel ett år nå :/

   Klem!

 24. Jeanette

  så utrolig flott antrekk! Kos deg du også!

 25. Kristin

  Du er så vakker og nydelig, Caroline 😀
  Jeg lurer på om du kan lage et innlegg/ta noen bilder av bilene deres? Haha, har alttid hatt lyst til å se hvordan de ser ut, men det er kanskje ikke stoff for en slik blogg? Kanskje du kan fortelle meg merket og modellene?

  Liker deg og bloggen din kjempegodt uansett, du har så bra stil 😀

  1. Fotballfrue

   Takk, søte! Hehe, jeg vet ikke hvor interessant det er, men :p Det er en Toyota Hybrid og en Ford Kuga 🙂 Gode biler begge to 😀

   Klem!

 26. lilleMaiken

  Bare innom for å si at du inspirerer og gjør meg glad, er fast leser selv om jeg muligens er noe eldre enn «målgruppen».
  Ser du får en del krasse, ufine kommentarer, av noe jeg gjenkjenner som usikre, sjalu mennesker som ikke tåler å se andres suksess og føler seg mindreverdige med mindre de rakker ned på andre. Dette synes jeg ikke du skal la tynge deg ned eller hemme deg på noe vis, du er et flott forbilde for tusenvis av unge (og ikke fullt så unge, hehe) jenter. Du er reflektert, sunn, vakker og helt tydelig en driftig dame som vet hva du vil og hva som trengs for å komme dit. Det står respekt av det du har fått til! Så fortsett å spre glede og inspirasjon, du! Du skal iallefall ha takk herifra, for at mine dager er bittelitt lysere pga deg og bloggen din! 🙂

  1. Fotballfrue

   Om du bare visste hvor glad jeg ble nå! Tusen takk for fine ord, disse skal jeg ta vare på <3

   Mange klemmer herfra 🙂

  2. Må si meg enig med lileMaiken, jeg er også i den noe «eldre» målgruppen – og jeg blir til tider helt målløs av å lese hva folk klarer å få seg til å si… Er det noen der ute som virkelig er så ondskapsfulle? Kan man ikke klare å glede seg på andres vegne? Selv reiser jeg på fine ferier og kjøper stort sett det jeg har lyst på, dog innenfor rimelighetens grenser. Men jeg unner virkelig alle jeg kjenner og ikke kjenner å oppleve eksotiske flotte steder, gleden over en gave eller nye ting. Jeg unner andre rundt meg å ha det bra og vœre lykkelige. Jeg fatter virkelig ikke at det sitter mennesker der ute som henger seg opp i «skille på nakken din» på et bilde, eller om det er på kneet -om leppene er store eller små etc etc eller hva du/dere gir hverandre i gaver eller kjøper….er det virkelig noen som mener dette? La nå vœr å gå inn på bloggen da, dette er vel frivillig lesning så vidt jeg vet.

   Jeg må bare få ut litt frustrasjon jeg, det er sjelden jeg kommenterer men nå måtte jeg bare.

   Kos deg med gaver, reiser, fine ting – det er deg/dere vel undt! Ingenting kommer gratis her i livet.

   Jeg skammer meg på vegne av ufine og direkte stygge kommentarer!!

   Ha en fin kveld og gratulerer til mannen til!

 27. Hvordan bil/biler har dere?:)

  1. Fotballfrue

   En Ford Kuga, og en TOyota Prius 🙂

   – C

 28. Amazing bag and great style 🙂

 29. Fine Caroline!
  Elsket den genseren, er den ny? Trodde det skulle være noe dyre greier, men at den var fra HM er jo kjempekult. Vil ha lik ;p Du ser forresten helt fantastisk ut i dag. Håper du får en fin dag og tar deg tid til å puste litt innimellom. Den negative kritikken som har versert her de siste dagene er så tullete, og jeg håper du vet at flesteparten av oss heier på deg. Jeg syns du er et veldig godt forbilde, du tør å følge drømmene dine, noe svært få andre gjør.
  Stor klem

 30. Fint antrekk – jeg er svært sjalu på at du kan gå kledd sånn. Her oppe er det fremdeles litt kjølig, så det lar seg vanskelig gjøre å gå så tynnkledd. DESVERRE!! 🙂 Får komme sørover da..

 31. Kjære deg, å stå opp klokken fire er da helt umenneskelig! :O Og hvertfall når du er SÅ strålende og vakker dagen etter!!
  Må bare si at jeg er helt heel-over-head in love with vesken din.

  Og Caroline, vet du hva? Det smilet ditt gjør at hver gang jeg går inn på bloggen din, så blir jeg også sittende og smile.
  Ha en kjempebra kveld med kåring og statoilkopp 😉
  Klem

 32. ÅÅ du er så fin i rosa 🙂 Supersøt!!
  Du som er frøken Norge ! 😀

  Ha en fin dag !! 🙂

 33. Er det lov å si sin mening om de skoene der?

  1. Elisabeth

   Har man ikke noe fint å si, så holder man munn! Ingen grunn å være slem mot andre!
   Du så forresten helt fantastisk ut 🙂

   1. ikke engang det? det er ikke så veldig slemt…

   2. ble jeg sensurert?

   3. Fotballfrue

    Har bare ikke fått godkjent resten på dette innlegget 🙂 Selvfølgelig kan du dele din mening om skoene.

    – C

   4. Så bra! Hadde forresten vært gøy å se deg i den mørkeblå (svarte?) jumpsuiten fra velour igjen! Den var griselekker!

  2. Stine Marthinsen

   Det er ytringsfrihet i Norge, som gjør at man alltid har lov til å si det man mener 🙂 Det betyr selvsagt ikke at det er greit å slenge dritt, da.

 34. Så fint antrekk og kjempe fine krøller! Du er så utrolig pen:D Håper du har hatt en fin dag hitil!

 35. Jeg ELSKER genseren din!! Nyydelig, den kledde du 🙂

 36. Så utrolig vakker du er! Hva bruker du for å lage slike fine bølger i håret? :))

 37. Kjempe fin

 38. Aaaw så pen du er! 😀
  Du er rett og slett råflott! I tillegg virker du som en søt og herlig jente! 😀

 39. Josefine

  Utrolig fint antrekk 😀 men jeg synes virkelig ikke noe om at du er i disse missekonkurransene, det gjør jo at du legger press på alle jenter, at de må være tynne osv. Ellers har jeg stor tiltro til deg, men dette synes jeg ikke noe om 😉

 40. Vakre Caroline, du gir meg stadig ny inspirasjon! Og fantastiske tips om ditt og datt. Om jeg har en dårlig dag og er usikker så er det jo bare å gå inn på bloggen din, så får jeg selvtilitten og troen tilbake. Takk!

 41. Veldig fin antrekk! Vakre bilder!
  Du er så vakker, Caroline 🙂

  https://norwaynatural.blogspot.com/

 42. ELSKER den nye vesken din!! Nydelig!! Må si Las Kristian traff blink med gaven(selv om du valgte detaljene selv) 🙂
  Ser ut som du kan ha truffet like bra med gaven hans også! 😉
  Lykke til på Miss World Norge, hørtes veldig spennende ut!! 🙂
  <3

 43. Vespa!!! åh, gledar meg til å sjå resultatet 😀

 44. du er nydelig du caroline,stråler som alltid…klem

 45. Kjempefint antrekk! 🙂 Hadde vi hatt en kåring som het «Årets superkvinne», hadde du garantert stukket av med tittelen uten at andre en gang fikk en sjanse til å delta! 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

 46. Gud, hvor nydelig og vakker du er, Caroline! Du er så flott og inspirerende 🙂
  Jeg lurte også på en ting… du er alltid så fin og pent sminket. Jeg skal på fest i morgen, men får dessverre ikke lov til å sminke øyenvipper, hverken maskara eller falske øyenvipper er tillatt pga øyeoperasjonen jeg har tatt på tirsdag. Har du noen andre tips? Har liksom ikke lyst å se helt ufresht ut 🙂 bare lurer på, siden du testet ut en del produkter og har peiling, thihi.
  Ha en strålende kveld videre! Klem <3

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste deg! Du kan jo prøve litt gjennomsiktig mascara, evnt vaselin? Eller er ikke det lov heller?

   Klem 🙂 . . og god bedring 🙂

 47. Du er utrolig vakker ! Jeg syntes stilen din er utrolig nydelig, sinnsykt pen ! Hundene dine er jo så nusselige! 🙂
  – Mvh Mille Tofthagen <3

 48. Så gjennomført og stilfull du er! Det er du jo alltid 🙂 Den rosafargen var lekker til deg 😀

  Klem fra meg

 49. Du er lekker :):)

 50. ÅH! Beste bloggen, beste bloggeren…. You make my day! Blir så inspirert til ALT når jeg leser innleggene dine. Blir rett og slett bare GLAD! 😀 Og jeg blir tilsvarende forbannet når jeg leser kritikerene dine, det være seg kroppen eller maten eller håret eller WTF de finner på å klage på. Du er et fantastisk forbilde, intet mindre! Synes du skal være stolt av deg selv. Og jeg vet du gir en lang f i hva de sier, fortsett med det!

  Forresten synes jeg blogget har fått et løft med enda bedre og flere bilder enn før – de skikkelig fine! Tipper det er Lars Kristian som skal ha cred som fotograf på en del av de? 😉 Skader ikke at han har en innmari vakker kvinne å ta bilder av heller da…;)

  Stå på videre Caroline, du er virkelig en profesjonell og dyktig yrkesutøver.

  Klem, Silje

  1. Er så enig – har hatt så vondt når jeg har lest noen av de kommentarene. Hvorfor er folk så slemme mot hverandre? Sukk! Det fortjener du så sannelig ikke!!!!! Klem

 51. lykkeliten

  Kjempefint antrekk=) Lurte på om du snart kan ha noe bryllups stoff igjen? Gifter meg neste år og planleggingen er i gang!

 52. Vakre, fine Caroline! Elsker antrekket! Kjempefin på håret i dag også 😀

 53. Hei, har fulgt bloggen din noen måneder, første kommentar fra meg nå. Masse flotte tips, elsker glominerals sine produkter som du har lært meg masse om. TAKK! Men må spørre om en ting: Skoene dine er jo rålekker, men klarer du å kjøre bil med de????? Uansett automatgir eller ikke, har prøvd selv, må sparke de «høye» av meg… Tips??? Føler meg som en trafikkfare med slike sko!

 54. For en flott veske!! Hadde ikke min mann vært student enda et år, hadde den stått på ønskeliste til bursdagen min, eventuelt vår 9 års dag – hihi! men virkelig, den er nydelig den vesken:D

 55. Veldig fin genser og utrolig flott veske 🙂
  1 spørsmål : Har du noen oppskrift på god(e) suppe(r) 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 56. Kristin

  Caroline, du er så heit! 🙂

 57. Solveig

  Så nydelig antrekk! Likte spesielt godt genseren – og vesken selvfølgelig! 😉 Og skulle gjerne hatt dine ben…og kropp!!! 🙂 Her er det en del som må strammes opp etter fødsel (haha), og har ikke trent så mye som jeg kanskje burde… 😉 Men nå er jeg godt i gang igjen, for DU er en så stor inspirasjon! Er sikker på at du inspirerer mange! 🙂

  Så forresten plutselig bursdagsgutten din på ta.no ista: https://www.ta.no/fotball/telemark/odd/article6126523.ece

  Ha en fin kveld videre! Klem <3

 58. Vakker som alltid! Den genseren var supersøt, tror jeg skal kjøpe den med engang, hvis de fortsatt har den i butikken! 🙂

 59. Hei! Jeg må først si at jeg elsker bloggen din! Den gir meg så mye motivasjon til å trene og spise sunt!
  Jeg har startet på lchf og jeg har begynt å trene igjen. Jeg lurer på om du drikker noen form av protein-shake når du trener? isåfall har du noen tips på noen bra shaker? Jeg trener mest kondisjon og vil ikke bygge store muskler. Er det i det hele tatt vits å drikke det om man ikke ønsker store muskler? 🙂

  Klem!

 60. Hei, jeg er fast leser og elsker å få med meg hvert innlegg. Det som gjør bloggen din så interessant er bildene dine. Kroppen din og treningsrutinene inspirerer meg så mye! Lurte på om du går på noen diett? hvordan holder du deg så slank og veltrent? Hvor mange måltider om dagen osv.. Er svært nyskjerrig, for jeg har så lyst å oppnå de samme resultatene som du! Du er virkelig et forbilde! Håper du ikke tar det «nær» av spørsmålene mine. Du er nydelig slank <3

 61. Den veska var skikkelig fin 😀 Det var veldig gøy å jobbe med deg forresten! 🙂

 62. Åå, for en fin genser! Er det lenge siden du kjøpte den?:)

  1. Jeanett

   Hei du 😉 Genseren til Caroline er avbildet i det nye bladet til DET NYE, der står det at du får kjøpt den hos H&M og koster 299,-

 63. Sopelimen

  Hei.. Et spørsmål heelt utenfor tema i dag.. Tenkte å begynne på Atkins etter sommerferien, er det den samme livsstilen som du holder på med?? Tenkte om man kunne bruke dine oppskrifter på denne livsstilen?? Håper på svar 🙂
  Ha en fortsatt fin dag vakre deg!

  1. Fotballfrue

   Jeg kan ikke så mye om Atkins, vi har kun et kosthold hvor vi begrenser inntaket av karbohydrater, og erstatter det med fett 🙂

   – C

   1. Sopelimen

    Noen andre som veit?? 🙂 Atkins er jo lavkarbo, så det skulle en jo tru da, at man kan bruke dine oppskrifter.. Bare kanskje ikke i den første fasen..
    Du er en stor inspirasjonskilde Caroline, håper jeg kan kjøpe boken din, hvis den går ut på det samme som Atkins 🙂 Klem..

   2. Fotballfrue

    Atkins anbefaler vel veldig lite karbohydrater i starten, en del av mine oppskrifter vil derfor garantert ikke passe inn der :/

    – C

 64. Så utrolig stilig antrekk! Elsker vesken! Får du inspirasjon til å sette sammen outfit’ene dine, eller gjør du det selv?

  Klem!

  elisesworld.wordpress.com

 65. Ingvild

  Hei!

  Den Baby – foot behandlingen du hadde tenkt å prøve ut.. Jeg lurer på hvor man får kjøpt det (helst i vanlig butikk) og hvor mye det koster?
  Veldig fin påkledning idag!

  Klem!

  1. Den får du kjøpt på vita til 199,- men er på tilbud på coverbrands.no:)

 66. Nydelige farger på en nydelig jente! du er et alldeles herlig innslag i en hverdag fylt med barneskrik, husarbeid og hundemas for en småbarnsmor som trenger hyggelig lesestoff når kvelden kommer 😉 har forresten begynt med lavkarbo og er blitt litt småforvirra av dette her… er det slik at en ikke bør overskride 20 g karb. og tilsammen 1700 kcal i løpet av en dag? Er moderat med trening, ca 3 ganger i uken. Og da består det helst av tur i skog/mark og ellers trilleturer på vei. Trener noe styrke hjemme ved hjelp av egen vekt kun.
  Bestilte boka di i går kveld, så gleder meg til den kommer 🙂 Ha en fortsatt fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Nå vet jeg ikke hvem som har fortalt deg dette, eller hvilke eller om du har noen særskilte behov, men dette hørtes rart ut :p Lavkarbo kan være helt opp til ca 150 gram karbohydrater. Og du kan fint trene på høyeste intensitet. Lars-Kristian spiller tippeligakamper på lavkarbo, og utenom det finnes det verdensmestere i ulike idretter, som har et lavkarbokosthold. Hva gjelder kalorinivå bestemmer du fint selv, jeg vet ikke om du skal ned i vekt, eller om du kun gjør det for helsens skyld?

   – C

 67. NYDELIG:) Veska er helt perfekt!!

 68. Hei! Jeg ville høre hva du bruker av hudpleieprodukter? Jeg tenker helt vanlig rens, dagkrem, nattkrem osv. Jeg er selv på leting etter en ny serie, og vil gjerne ha noe som er veldig mildt mot huden min. Jeg føler likevel at det er et mylder av produkter der ute, og jeg vet ikke riktig hva jeg skal velge. Håper på svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg sverger til Ole Henriksen, fantastiske produkter! Dog noe dyre, men til gjengjeld veldig gode og ikke minst, drøye 🙂 Jeg bruker hele african res tea-serien for øyeblikket, i tillegg til litt fukmasker (blueberry enzyme mask og firm action mask) og skrubber (walnut scrub) utenom 🙂

   Klem!

   1. Okei, tusen takk! : D

    Klem!

 69. en hengiven kjærste

  hei fotballfrue! jeg har begynt å lese bloggen din gjennom min kjærste, som er en dagelig leser av deg! hun er en stor fan og ser veldig opp til deg. hun har hatt det litt tøft i det siste, på grunn av at hun må muligens gjennom sin andre knee operasjon som kan resultere i at hun ikke kan trene på samme måte lengre, noe hun er veldig glad i å gjøre. jeg lurte på om du muligens kunne ha nevnt henne i et innlegg eller noe i den duren for å gjøre henne glad? 🙂 svar vis det er mulig for det ! hilsen håkon

  1. Fotballfrue

   Hei 🙂 Så god du er! Send en mail til fotballfrue@treasures.no, så ordner vi noe 🙂

   – C

 70. hej Caroline!

  Jag har precis börjat läsa din blogg och jag älskar den !! allat från den bästa träningsinspirationen till glädje i vardagen 🙂 min hund har vart lite dålig ett tag och i måndags så gick hon bort, jag har varit helt otröstlig och fråtit konstant varje dag…. saknar henne så jag tror jag dör. din blogg har dock hjälp enormt mycket då du alltid har ett leende på läpparna och faktiskt är en riktigt djuvän du med 😉
  tänkte fråga vad du jobbar med ? har inte riktigt fått kläm på det än 😉 journalist på en tidining ?
  och sen om du har tips på en bra träningsklocka som visar, puls, och kaloriräkning ? skulle verkligen vilja komma igång med löpning och de känns som ett motiverande sätt 🙂

  iallafall tusen tack för glädjen du sprider och kramar från en svensk tjej 😉

 71. Dette har jeg lest på den berømte lena beatricebloggen…. Hovedsaklig gjør jeg dette for å gå ned i vekt med noen kilo for mye etter vårt kjære lille barn kom til verden 😉 Treningen min vil nok bestå med det samme, ettersom sambo jobber på sjøen og er borte i perioder og jeg får ikke barnevakt for å komme meg på treningssenter regelmessig. Men da ser det ut for at jeg er på rett spor og kan fortsette slik jeg har gjort det. Fikk veeeeldig mye bedre samvittighet nå etter svaret ditt 😉 Gleder meg til nye innlegg hver dag jeg åpner macen, du er virkelig et inspirerende menneske! Beundrer din stå-på vilje og engasjement 😉 du er gull!

  1. Fotballfrue

   Ja, da kan 1700 kalorier og 20 gram karbo være veien å gå. Ikke sikkert du trenger å gå så lavt, men det har jo vist seg som det mest effektive 🙂 Misforstod litt isted, trodde du hadde fått beskjed om at du maks kunne gå turer på lavkarbo :p Men nå er jeg med 😀

   Lykke til!

   – C

 72. Herreguuud så fin du var her! Glødende solbrun, nydelig rosafarge til deg og perfekt sammensatt antrekk 🙂

 73. NyDeLiG, og for en fantastisk kombinasjon! Genseren, shortsen, skoene, ringen og ikke minst.. vesken.. ELSK!!!
  Dessuten gjør det jo absolutt ikke noe at du er fantastisk flott!
  Jeg hadde dødd for de beina din ;-D
  Nyt helgen!
  Klem

 74. Lika snygg som alltid!!!

 75. Så fin du er!! Dette antrekket likte jeg skikkelig godt, og du kleeer rosa 😀

 76. Hei Caroline! Utrolig fine klær og bilder, du ser som alltid strålende vakker ut! Det er imponerende hvor godt du klarer å kombinere ulike plagg og smykker slik at det ser ut som det er ment for hverandre. Jeg bøyer med i støvet 🙂 Men jeg har et spørsmål. Hvordan får du håret ditt så pent? Har du tatt permanent bølging av håret eller er det så nydelig fra naturens side? Vil gjerne ha sånne «softe» bølger som deg 🙂

 77. Hei! Nydelig antrekk! Du er så flink til å sette sammen og matche! jeg lurt på en ting, kunne du ha skrevet et innlegg om basis-plagg som er kjekt å ha i garderoben, og tips til festival-antrekk? Hvis du har gjort det før kunne du ha sendt linken til meg? 🙂 Flott blogg!

 78. Fy flate så fint alt sitter på deg. Kroppen din den er rett og slett perfekt den. Sterk og formfull på akkurat de rette plassene. Jaja, må bare begynne å trene, få bort «babyphat» da, så kanskje noe sitter pent på min kropp også snart 😉 God helg.

 79. Du er så nydelig og jeg digger stilen din! 🙂

 80. åhh, du er den nydeligste jeg vet om! 🙂 <3
  Jeg bare lurte på om du husker når du kjøpte genseren, er det lenge siden?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Kjøpte den forrige uke 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *