Neon Pink

Hei dere!

Her er dagens antrekk:

Genser H&M / Shorts Gina Tricot / Belte Nelly / Ring Halsa – Treasures.no / Smykke Hasla – Treasures.no / Veske 3.1 Philip Lim

Nå er fotoshooten på Huk over, og jeg har hatt noen helt fantastiske timer sammen med utrolig fine mennesker. Herlige bikinier, og en fantastisk fin Vespa, men fy søren som været har snudd. Jeg var blåfrossen mellom klokken ni  og elleve (vi snakker sår hals allerede), men så løsnet det plutselig, og nå er det jo helt nydelig sommervær! Glad vi fikk noen bilder i solskinnet også.

Akkurat nå er jeg innlosjert på Royal Chirstiania, for jeg tenkte å ta igjen altfor mye tapt søvn før Miss World Norge-kåringen i kveld. Kom meg selvfølgelig ikke i seng før halv tolv i natt, og var oppe klokken fire fordi jeg måtte ordne en del ting før jeg dro hjemmefra klokken syv. Dessuten trengte jo bursdagsgutten en verdig start på dagen! Bare det i seg selv er verdt litt mindre søvn akkurat for en natt. Trenger sårt en powernap, men jeg kjenner meg selv såpass godt at jeg vet det aldri blir noe av. Likevel skal det bli fint med en dusj, jeg er jo full av lotion og sand. Etter kåringen skal jeg, utrolig nok, hjemover til Siljan igjen. Jeg trenger å være hjemme i morgen, så det er bare å fylle opp Statoil-koppen!

Kos dere masse i solen, vet det er mange av dere som har sommerferie nå, heldiggriser! Nyt det ♥

114 kommentarer

 1. ÅH! Beste bloggen, beste bloggeren…. You make my day! Blir så inspirert til ALT når jeg leser innleggene dine. Blir rett og slett bare GLAD! 😀 Og jeg blir tilsvarende forbannet når jeg leser kritikerene dine, det være seg kroppen eller maten eller håret eller WTF de finner på å klage på. Du er et fantastisk forbilde, intet mindre! Synes du skal være stolt av deg selv. Og jeg vet du gir en lang f i hva de sier, fortsett med det!

  Forresten synes jeg blogget har fått et løft med enda bedre og flere bilder enn før – de skikkelig fine! Tipper det er Lars Kristian som skal ha cred som fotograf på en del av de? 😉 Skader ikke at han har en innmari vakker kvinne å ta bilder av heller da…;)

  Stå på videre Caroline, du er virkelig en profesjonell og dyktig yrkesutøver.

  Klem, Silje

  1. Er så enig – har hatt så vondt når jeg har lest noen av de kommentarene. Hvorfor er folk så slemme mot hverandre? Sukk! Det fortjener du så sannelig ikke!!!!! Klem

 2. lykkeliten

  Kjempefint antrekk=) Lurte på om du snart kan ha noe bryllups stoff igjen? Gifter meg neste år og planleggingen er i gang!

 3. Vakre, fine Caroline! Elsker antrekket! Kjempefin på håret i dag også 😀

 4. Hei, har fulgt bloggen din noen måneder, første kommentar fra meg nå. Masse flotte tips, elsker glominerals sine produkter som du har lært meg masse om. TAKK! Men må spørre om en ting: Skoene dine er jo rålekker, men klarer du å kjøre bil med de????? Uansett automatgir eller ikke, har prøvd selv, må sparke de «høye» av meg… Tips??? Føler meg som en trafikkfare med slike sko!

 5. For en flott veske!! Hadde ikke min mann vært student enda et år, hadde den stått på ønskeliste til bursdagen min, eventuelt vår 9 års dag – hihi! men virkelig, den er nydelig den vesken:D

 6. Veldig fin genser og utrolig flott veske 🙂
  1 spørsmål : Har du noen oppskrift på god(e) suppe(r) 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 7. Kristin

  Caroline, du er så heit! 🙂

 8. Solveig

  Så nydelig antrekk! Likte spesielt godt genseren – og vesken selvfølgelig! 😉 Og skulle gjerne hatt dine ben…og kropp!!! 🙂 Her er det en del som må strammes opp etter fødsel (haha), og har ikke trent så mye som jeg kanskje burde… 😉 Men nå er jeg godt i gang igjen, for DU er en så stor inspirasjon! Er sikker på at du inspirerer mange! 🙂

  Så forresten plutselig bursdagsgutten din på ta.no ista: http://www.ta.no/fotball/telemark/odd/article6126523.ece

  Ha en fin kveld videre! Klem <3

 9. Vakker som alltid! Den genseren var supersøt, tror jeg skal kjøpe den med engang, hvis de fortsatt har den i butikken! 🙂

 10. Hei! Jeg må først si at jeg elsker bloggen din! Den gir meg så mye motivasjon til å trene og spise sunt!
  Jeg har startet på lchf og jeg har begynt å trene igjen. Jeg lurer på om du drikker noen form av protein-shake når du trener? isåfall har du noen tips på noen bra shaker? Jeg trener mest kondisjon og vil ikke bygge store muskler. Er det i det hele tatt vits å drikke det om man ikke ønsker store muskler? 🙂

  Klem!

 11. Hei, jeg er fast leser og elsker å få med meg hvert innlegg. Det som gjør bloggen din så interessant er bildene dine. Kroppen din og treningsrutinene inspirerer meg så mye! Lurte på om du går på noen diett? hvordan holder du deg så slank og veltrent? Hvor mange måltider om dagen osv.. Er svært nyskjerrig, for jeg har så lyst å oppnå de samme resultatene som du! Du er virkelig et forbilde! Håper du ikke tar det «nær» av spørsmålene mine. Du er nydelig slank <3

 12. Den veska var skikkelig fin 😀 Det var veldig gøy å jobbe med deg forresten! 🙂

 13. Åå, for en fin genser! Er det lenge siden du kjøpte den?:)

  1. Jeanett

   Hei du 😉 Genseren til Caroline er avbildet i det nye bladet til DET NYE, der står det at du får kjøpt den hos H&M og koster 299,-

 14. Sopelimen

  Hei.. Et spørsmål heelt utenfor tema i dag.. Tenkte å begynne på Atkins etter sommerferien, er det den samme livsstilen som du holder på med?? Tenkte om man kunne bruke dine oppskrifter på denne livsstilen?? Håper på svar 🙂
  Ha en fortsatt fin dag vakre deg!

  1. Fotballfrue

   Jeg kan ikke så mye om Atkins, vi har kun et kosthold hvor vi begrenser inntaket av karbohydrater, og erstatter det med fett 🙂

   – C

   1. Sopelimen

    Noen andre som veit?? 🙂 Atkins er jo lavkarbo, så det skulle en jo tru da, at man kan bruke dine oppskrifter.. Bare kanskje ikke i den første fasen..
    Du er en stor inspirasjonskilde Caroline, håper jeg kan kjøpe boken din, hvis den går ut på det samme som Atkins 🙂 Klem..

   2. Fotballfrue

    Atkins anbefaler vel veldig lite karbohydrater i starten, en del av mine oppskrifter vil derfor garantert ikke passe inn der :/

    – C

 15. Så utrolig stilig antrekk! Elsker vesken! Får du inspirasjon til å sette sammen outfit’ene dine, eller gjør du det selv?

  Klem!

  elisesworld.wordpress.com

 16. Ingvild

  Hei!

  Den Baby – foot behandlingen du hadde tenkt å prøve ut.. Jeg lurer på hvor man får kjøpt det (helst i vanlig butikk) og hvor mye det koster?
  Veldig fin påkledning idag!

  Klem!

  1. Den får du kjøpt på vita til 199,- men er på tilbud på coverbrands.no:)

 17. Nydelige farger på en nydelig jente! du er et alldeles herlig innslag i en hverdag fylt med barneskrik, husarbeid og hundemas for en småbarnsmor som trenger hyggelig lesestoff når kvelden kommer 😉 har forresten begynt med lavkarbo og er blitt litt småforvirra av dette her… er det slik at en ikke bør overskride 20 g karb. og tilsammen 1700 kcal i løpet av en dag? Er moderat med trening, ca 3 ganger i uken. Og da består det helst av tur i skog/mark og ellers trilleturer på vei. Trener noe styrke hjemme ved hjelp av egen vekt kun.
  Bestilte boka di i går kveld, så gleder meg til den kommer 🙂 Ha en fortsatt fin kveld!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Nå vet jeg ikke hvem som har fortalt deg dette, eller hvilke eller om du har noen særskilte behov, men dette hørtes rart ut :p Lavkarbo kan være helt opp til ca 150 gram karbohydrater. Og du kan fint trene på høyeste intensitet. Lars-Kristian spiller tippeligakamper på lavkarbo, og utenom det finnes det verdensmestere i ulike idretter, som har et lavkarbokosthold. Hva gjelder kalorinivå bestemmer du fint selv, jeg vet ikke om du skal ned i vekt, eller om du kun gjør det for helsens skyld?

   – C

 18. NYDELIG:) Veska er helt perfekt!!

 19. Hei! Jeg ville høre hva du bruker av hudpleieprodukter? Jeg tenker helt vanlig rens, dagkrem, nattkrem osv. Jeg er selv på leting etter en ny serie, og vil gjerne ha noe som er veldig mildt mot huden min. Jeg føler likevel at det er et mylder av produkter der ute, og jeg vet ikke riktig hva jeg skal velge. Håper på svar! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg sverger til Ole Henriksen, fantastiske produkter! Dog noe dyre, men til gjengjeld veldig gode og ikke minst, drøye 🙂 Jeg bruker hele african res tea-serien for øyeblikket, i tillegg til litt fukmasker (blueberry enzyme mask og firm action mask) og skrubber (walnut scrub) utenom 🙂

   Klem!

   1. Okei, tusen takk! : D

    Klem!

 20. en hengiven kjærste

  hei fotballfrue! jeg har begynt å lese bloggen din gjennom min kjærste, som er en dagelig leser av deg! hun er en stor fan og ser veldig opp til deg. hun har hatt det litt tøft i det siste, på grunn av at hun må muligens gjennom sin andre knee operasjon som kan resultere i at hun ikke kan trene på samme måte lengre, noe hun er veldig glad i å gjøre. jeg lurte på om du muligens kunne ha nevnt henne i et innlegg eller noe i den duren for å gjøre henne glad? 🙂 svar vis det er mulig for det ! hilsen håkon

  1. Fotballfrue

   Hei 🙂 Så god du er! Send en mail til fotballfrue@treasures.no, så ordner vi noe 🙂

   – C

 21. hej Caroline!

  Jag har precis börjat läsa din blogg och jag älskar den !! allat från den bästa träningsinspirationen till glädje i vardagen 🙂 min hund har vart lite dålig ett tag och i måndags så gick hon bort, jag har varit helt otröstlig och fråtit konstant varje dag…. saknar henne så jag tror jag dör. din blogg har dock hjälp enormt mycket då du alltid har ett leende på läpparna och faktiskt är en riktigt djuvän du med 😉
  tänkte fråga vad du jobbar med ? har inte riktigt fått kläm på det än 😉 journalist på en tidining ?
  och sen om du har tips på en bra träningsklocka som visar, puls, och kaloriräkning ? skulle verkligen vilja komma igång med löpning och de känns som ett motiverande sätt 🙂

  iallafall tusen tack för glädjen du sprider och kramar från en svensk tjej 😉

 22. Dette har jeg lest på den berømte lena beatricebloggen…. Hovedsaklig gjør jeg dette for å gå ned i vekt med noen kilo for mye etter vårt kjære lille barn kom til verden 😉 Treningen min vil nok bestå med det samme, ettersom sambo jobber på sjøen og er borte i perioder og jeg får ikke barnevakt for å komme meg på treningssenter regelmessig. Men da ser det ut for at jeg er på rett spor og kan fortsette slik jeg har gjort det. Fikk veeeeldig mye bedre samvittighet nå etter svaret ditt 😉 Gleder meg til nye innlegg hver dag jeg åpner macen, du er virkelig et inspirerende menneske! Beundrer din stå-på vilje og engasjement 😉 du er gull!

  1. Fotballfrue

   Ja, da kan 1700 kalorier og 20 gram karbo være veien å gå. Ikke sikkert du trenger å gå så lavt, men det har jo vist seg som det mest effektive 🙂 Misforstod litt isted, trodde du hadde fått beskjed om at du maks kunne gå turer på lavkarbo :p Men nå er jeg med 😀

   Lykke til!

   – C

 23. Herreguuud så fin du var her! Glødende solbrun, nydelig rosafarge til deg og perfekt sammensatt antrekk 🙂

 24. NyDeLiG, og for en fantastisk kombinasjon! Genseren, shortsen, skoene, ringen og ikke minst.. vesken.. ELSK!!!
  Dessuten gjør det jo absolutt ikke noe at du er fantastisk flott!
  Jeg hadde dødd for de beina din ;-D
  Nyt helgen!
  Klem

 25. Lika snygg som alltid!!!

 26. Så fin du er!! Dette antrekket likte jeg skikkelig godt, og du kleeer rosa 😀

 27. Hei Caroline! Utrolig fine klær og bilder, du ser som alltid strålende vakker ut! Det er imponerende hvor godt du klarer å kombinere ulike plagg og smykker slik at det ser ut som det er ment for hverandre. Jeg bøyer med i støvet 🙂 Men jeg har et spørsmål. Hvordan får du håret ditt så pent? Har du tatt permanent bølging av håret eller er det så nydelig fra naturens side? Vil gjerne ha sånne «softe» bølger som deg 🙂

 28. Hei! Nydelig antrekk! Du er så flink til å sette sammen og matche! jeg lurt på en ting, kunne du ha skrevet et innlegg om basis-plagg som er kjekt å ha i garderoben, og tips til festival-antrekk? Hvis du har gjort det før kunne du ha sendt linken til meg? 🙂 Flott blogg!

 29. Fy flate så fint alt sitter på deg. Kroppen din den er rett og slett perfekt den. Sterk og formfull på akkurat de rette plassene. Jaja, må bare begynne å trene, få bort «babyphat» da, så kanskje noe sitter pent på min kropp også snart 😉 God helg.

 30. Du er så nydelig og jeg digger stilen din! 🙂

 31. åhh, du er den nydeligste jeg vet om! 🙂 <3
  Jeg bare lurte på om du husker når du kjøpte genseren, er det lenge siden?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Kjøpte den forrige uke 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *