Bursdagsbarn

Hurra for verdens herligste mann som blir 29 år i dag ♥ Han ble vekket med frokost, kaffe og gaver på sengen klokken halv syv. Litt i tidligste laget, men jeg kjørte avgårde allerede en halvtime senere, fordi jeg skal være i Oslo til ni.

Endelig er det min tur til å skjemme bort Lars-Kristian!

Dette innlegget er altså forhåndsinnstilt, så nå sitter jeg garantert midt i rushtrafikken. Hovedstaden på sitt beste. Dagen i dag går med til photoshoot for Porto Br, før jeg senere i dag skal sitte i dommerpanelet til Miss World Norge. Dette blir en fin dag! Oppdaterer dere underveis 😀 Ha en fin torsdag så lenge!

86 kommentarer

 1. Gratulerer so masse til han, ønska han ein super dag:)
  Lykke til i hovudstaden

 2. Gratulerer so masse med dagen til han, ønska han all lykke:)
  Kos deg i Oslo

 3. Gratulerer med dagen til Lars Kristian! 🙂

 4. Gledar meg til å sjå kva han fekk 😀 Gratulere med dagen til Lasse’n din:)

 5. gratulerer til han! 😀 .. og haha søte lille Hugo på siste bildet!

 6. Hei,Gratulerer så myee til han! har også bursdag i dag,ble 11 år! kos dere det har værtfall jeg gjort i dag<33

 7. karoline

  Gratulerer med dagen til han da 🙂

 8. gratulerer med gubben!
  og kos deg på jobb som dommer. spennende.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *