Tips: Sommersalg hos Coverbrands

Sommersalgene rundt omkring vil visst ingen ende ta, for nå har også Coverbrands kastet seg på salgsfronten. Nå får du mellom 20 og 70 prosent på mange av varene i nettbutikken, og det fine er jo at mange av mine favoritter også er med i salget, blant annet disse:

Solkrem fra Le Tan: Helt siden jeg var liten jente, har mamma og pappa smurt oss inn med Piz Buin, så jeg har aldri hatt særlig erfaring med andre solkremer, ettersom jeg synes denne er knallgod. Nylig fant jeg ut at de tester på dyr, derfor er det uaktuelt for meg å fortsette med denne, og jeg ble veldig glad da jeg fant en erstatter i coconut lotion fra LeTan. Navnet snakker for seg selv, denne dufter helt fantastisk! I tillegg klisser den ikke, er fri for parabener og tester selvfølgelig ikke på dyr.

Hollywood Fashion Tape: Det ultimate tilbehøret til kjoler som sklir! Også en vinner blant Hollywood-kjendisene på den røde løperen.

Hot mama blush: Denne er sammen med papaya blush fra GloMinerals, en absolutt favoritt hos meg. Hot Mama kan faktisk brukes som øyenskygge også, men jeg foretrekker å bruke den som rouge. Lager en fantastisk shimmereffekt!

Eos shave cream: Som jeg faktisk nevnte i innlegget om M-razor. Denne er etterlater huden myk og deilig, og lukter friskt av pomegranate. Kan fint brukes uten vann.

Concealere: Camouflage- og under eye-concealer fra GloMinerals, ingen over, ingen ved siden. Disse har jeg sverget til siden tiden før bryllupet vårt i 2010.  Jeg bruker fargen natural på begge.

Travalo: Oppdaget denne først før vi skulle til Hellas, og synes den er genial! Rommer nok parfyme til at du kan ha den med deg i reisevesken, skal rekke til 50 dusjer og veier kun 13 gram. Dessuten ser den jo lekker ut!

Hele sortimentet av varer som er satt ned, finner duher. 

annonse 

23 kommentarer

 1. I og med at det virker som om du kan så mye om produktene til Ole Henriksen tenker jeg å spørre deg om en ting. Jeg har vel en blandet hudtype som har lett for å få kviser. Hvilke produkter er det jeg bør kjøpe da? 🙂

  Og en ting til. Har veldig lyst til å kjøpe boken din, men i og med at jeg ikke har et LCHF-kosthold lurer jeg på om det likevel er sunt for meg å bruke oppskriftene dine? Legger jeg på meg i og med at det er mye fett, eller? 🙂

 2. Kristin

  La akkurat inn en bestilling på travalo :-)) så den her om dagen og tenkte at den ville være helt genial på tur! Så bra den fungerte fint 🙂 Gleder meg til å prøve ut. :-))

 3. Den til å ha parfyme i er virkelig genial! Ikke bare er den god på reise, men perfekt å ha i vesken så du kan freshe deg opp med en spray i løpet av dagen også 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet det 🙂 kjempefin 🙂

   – C

   1. blondie

    Kan du lage et innlegg om parfyme og sol, hva slags typer parfyme, eau de parfum, eau de cologne etc som egner seg å bruke i sola, eventuelt hvilke parfymer som egner seg og smarte reiseparfymer du trygt kan bruke i solen. Har hørt man kan få utslett av å bruke parfyme i sola, så jeg tør så vidt bruke deodorant! =)

 4. Oi, så flott!

 5. fashiontape er genialt

 6. Takk for tipset! Hadde faktisk for noen dager siden tenkt på å kjøpe ny dobbelsidig teip! Elsker den. Var virkelig en livredder for et par dager siden da jeg gikk i en kjole et par størrelser for stor. 🙂

  Hvordan er det du får håret ditt slik i en hestehale? Altså med ditt eget hår rundt? Jeg har ganske tynt og halvlangt hår, sånn ca rett under skuldrene, så jeg er litt redd for at det ikke er noe hår igjen, haha. Mener du har laget en slik hårguide før?

 7. Jeg kjøper ganske ofte ting på coverbrands, og salg ELSKER jeg! 😀
  https://www.nettavisen.no/sport/article3425850.ece Hehe, Lasse er morsom! 😀

 8. Kristine

  Hei,har lest bloggen din helt siden du begynte! Å du er bare helt fantastisk!!
  Jeg har et spørsmål så jeg håper du enten kan svare på innlegg eller i kommentarfeltet.
  Jeg er 13 år og har trent håndball siden 1 klasse, for tre måneder siden trente jeg fire ganger i uka, det var veldig harde treninger. Og nå skal vi bytte trener og da trener vi bare 2 ganger i uka . Jeg har veldig lyst på god kondis og mere muskler. Men jeg sliter med at jeg ikke er så flink til å ta innsjativet til å trene hjemme. Så jeg lurte på om du har noen treningstips som passer til meg og ikke er alltfor harde. Så jeg kan fullføre hjemme ? Tusen takk på forhånd:)

 9. Hei 😀
  Kunne du vist hvordan du lager den frisyren (dotten) du har på headeren din? utrolig fin! 🙂

 10. Liker at du ikke bruker produkter som tester på dyr 😀

 11. Travalo er veldig kjekk å ha, men til opplysning får man den for 5 dollar på eBay.

 12. parfymesaken er genial ja..perfekt på reiser!! Hvor er vesken på det siste bilde fra? Passer kanskje som bryllupsveske med småtteri i ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er for liten :/ Det er en toalettveske fra Lisbeth Dahl 🙂

   – C

 13. Cecilie

  Damn it!!!!!!!!!!!! Gikk på en tusenkroners smell…… jaja, takk for tipset uansett. Venter i spenning på fin pakke i posten 😉

  1. Fotballfrue

   De er jo så kjappe på levering også! Gled deg 🙂

   Klem!

 14. Det du skriver om Eos shave cream, er det en grunn til at du skriver hva den lukter på engelsk? 🙂 ..pomegranate er jo granateple. Kan selvfølgelig hende at du ikke visste dette da du skrev, og det er jo en helt ærlig sak, jeg bare lurer da jeg synes det er rart med et engelsk ord i den sammenhengen.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Tenkte egentlig ikke over det, det er det som står på flasken 🙂

   – C

   1. Skjønner! 🙂 ..og fantastisk at du svarer lesere, litt av dette som gjør at jeg faktisk er fast innom bloggen din 🙂

 15. Nå liker jeg deg ENDA bedre enn før nå som jeg vet at du er i mot dyretesting og styrer unna slike produkter. Du er et kjempebra forbilde! <3

 16. Så bra du unngår produkter som er testet på dyr! Det finnes jo så mange gode alternativer! Du har kanskje sett det før, men her er en oversikt over merker som ikke tester produktene sine på dyr: https://www.dyrevern.no/kampanjer/dyretesting/ikke_testet_pa_dyr/
  Veldig grei å ha i lommeboken! Ha en fin kveld 🙂

 17. […] Glemte å skrive at sommersalget til Coverbrands varer ut […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *