I work out late

Tunika Object / Sandaler Friis&Co / Veske Treasures.no / Ring Treasures.no / Shorts Bubbleroom / Øredobber H&M

Tror jeg kan se langt etter målene mine for denne uken, det er altfor mye som skjer på dagtid, også baller det på seg og nå er klokken snart syv. Så jeg står her parat for litt løping og styrke, det skal bli godt med litt energi, for jeg kjenner at det er mangelvare i skrotten på dette tidspunktet. Ellers tror jeg middagen kan bli interessant i kveld, Lars-Kristian kom drassende med et gresskar her tidligere, og har planer om å lage blant annet gresskarpurré til middag. Haha, jeg gleder meg 😀

Håper dere har det fint ♥ Her regner det, så nå tror jeg det blir inneløping likevel. .

111 kommentarer

 1. Syns du alltid er fin jeg altså men i det siste har du hatt så bra stil. Me LIKE!!! Elsker topper fra Object de er så fine!! ÅÅ jeg hadde trengt en dag med shopping med deg! Haha! Du er så flink.. Du burde vurdere å bli personal shopper;)
  Ha en smashing dag!!

 2. Hei
  Jeg klarer ikke å finne den fine veska di på treasures noe sted… 🙁 Ønsker meg akkurat en sånn!

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke tatt den inn ennå 😉

   – C

 3. Du burde gå oftere med hestehale,det kledde du virkelig!Så flott:)

 4. Kristine S

  Elsker antrekkene dine om dagen!! <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 5. Kristin

  Er vel ikke så viktig om du når målet med å trene om morgenen… det viktigste er jo faktisk at du får trent det du har satt som mål 🙂
  … det kan jo være en utfordring for meg ihvertfall 😉

  1. Fotballfrue

   DET er sant, og jeg har allerede løpt 30 km, så tror målet på 50 skal gå heeelt fint 😉

   – C

 6. Hei hei 🙂 Lurte på hvordan str er på bubbleroom? Bruker str 34. Bør jeg ta velge str 32/34 eller 36/38? Ha en fin dag 🙂 Klem

 7. ELSKET denne genseren, og ikke minst håret, nyydelig:):)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte!

   Klem!

 8. Camilla

  Hei hei Caroline! Vet du får mange kommentarer til dagen, så krysser fingrene for at du ser min, hehe! Ville bare si at du er så innmari inspirerende, ja, når det kommer til det meste! Spesielt trening & mote! Leser bloggen din hele tiden, og elsker stilen din! Håret ditt, ÅH, nydelig! Håpet på om du kunne laget et innlegg med tekst eller video (du bestemmer) på hvordan du steller håret ditt, litt tips og triks liksom! Hvordan du krøller, retter osv? 🙂

  Kos og klem fra meg <3

 9. Hvor kjøpte du solbrillen og hvilken størrelse er de?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *