I work out late

Tunika Object / Sandaler Friis&Co / Veske Treasures.no / Ring Treasures.no / Shorts Bubbleroom / Øredobber H&M

Tror jeg kan se langt etter målene mine for denne uken, det er altfor mye som skjer på dagtid, også baller det på seg og nå er klokken snart syv. Så jeg står her parat for litt løping og styrke, det skal bli godt med litt energi, for jeg kjenner at det er mangelvare i skrotten på dette tidspunktet. Ellers tror jeg middagen kan bli interessant i kveld, Lars-Kristian kom drassende med et gresskar her tidligere, og har planer om å lage blant annet gresskarpurré til middag. Haha, jeg gleder meg 😀

Håper dere har det fint ♥ Her regner det, så nå tror jeg det blir inneløping likevel. .

111 kommentarer

 1. Jeanette

  Så flott du er;) hadde du vært singel og jeg en mann så skulle jeg kapret deg;)hehe

 2. Kari-Anne

  Hehehehe….
  Fikk noen morsomme bilder i hodet her, ser for meg L-K dra med seg en svært gresskar inn døra 😉
  Håpe han får til det han ønsker da, og at smaken blir bra!

  1. Fotballfrue

   Haha :p Omtrent sånn 😉

   – C

 3. Falt pladask for den genseren med en gang jeg så første bilde på innlegget! Og du er så flink til å mikse og matche, Caroline! Vel gjennomført, som alltid 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   Klem!

   1. Marita Bondø

    Oi,…For et nydelig antrekk!! Hvor har du kjøpt den genseren?;)

 4. Flotte Caroline, så fin du ble på håret! -Og så nydelig du var i dag (og). Elsker outfitten!
  Du er et smil i hverdagen 🙂 Klem <3

 5. Marita Ø

  Hvor i all verden får du all den skjønnheten din i fra?! :O Du er så vakker! Elsker antrekket ditt i dag 🙂 Nyt treningen, min er unnagjort og det føles like deilig hver gang 😀 Hørtes ut som dere har en spennende middag på planen forresten!

  1. Hun har det fra mammaen sin…som er vakker, vakker dame 🙂

 6. Hei! Siljanjente jeg skjønner du 🙂 født og oppvokst der, men bor i Askim for tiden…sånn går det når man treffer kjærligheten 😉
  Syns det er så moro å se bilder rundt omkring fra Siljan, når dere har vært på turer av ulike slag (sykkeltur og med Edgar på blomsterplukking…har jobba med han i kirka skjønner du) 🙂
  Alltid kos å lese innleggene dine. Og liker godt de om trening.
  Ha en fin løpetur inne! 🙂 jeg skal løpe ute i sola 🙂

 7. Du er like skjønn som alltid du, Caroline! 🙂

  Men hvordan klarer du å sette fast håret rundt, i hestehalen ? (haha, litt rart spørsmål, men lurer sånn på hvordan du gjør det)

 8. Malin Tollefsen

  https://www.nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/1.8223472

  Dette er noe å tenke over:)

  1. Lars-Kristian

   Hurra, 3 personen som linker til denne tulleartikkelen 😀

   Jeg tror du heller børe tenke over at media lever av skremselspropaganda 😉

   Forskningen denne artikkelen er basert på, er så svak at det ikke går an å trekke noen konklusjoner ut av den. Deltakerene leverte inn en spørreundersøkelse, hvor deres matvaner ble klartlagt. 15 år senere ble det sjekket hvordan det hadde gått med deltagerne. Undersøkelsen sier altså ingenting om dere livsstil i løpet av disse 15 årene, og heller ikke noe om mengde karbohydrater, fett eller proteiner.

   1. Selv om media lever av skremselspropaganda så er denne artikkelen publisert i BMJ som er et svært annerkjent tidsskrift. Mediene gjengir bare denne informasjonen. En oppfølgingsstudie slik de har gjort er også den beste studiemetoden innen epidemiologisk forskning. Kvaliteten på spørreskjemet, justering for confounding osv. kan forøvrig diskuteres, og studien må gjentas for å trekke konklusjoner. Og det er vel heller ingen hemmelighet at de med høyt karboinntak også har økt risiko for hjerte- og karsykdom.

   2. Lars-Kristian

    Det har du helt rett i Hilde 🙂

   3. Dette står i et annerkjent medisinsk tidskrift, så det er nok ikke en tulleartikkel som du hevder. Du har ikke helt forstått dette med publisering av slike vitenskapelige artikler. Blir overrasket hvordan du hver gang blåser av kritiske innlegg om lav karbo livsstilen. Får håpe du snart kommer tilbake skadefri på banen. Du som går på lavkarbo må jo ha de største forutsetninger til at kroppen restitueres snart, siden du er tilhenger av denne fantastiske livstilen. Synes også Caroline har vært mye dårlig det siste året, så det er tydligere dere gjør det rette i forhold til kosthold…setter ting litt på spissen nå, men blir litt oppgitt over din ensidige og lite nyanserte tilnærming til lavkarbo dietten/livsstilen.

   4. Lars-Kristian

    De samme anerkjente medisinske tidsskriftene publiserer også forskningsrapporter med totalt motsatt utfall enn hva denne rapporten hevder. Så egentlig må du nesten bare velge hva du tror på. Du kan jo tenke deg selv, en spørreundersøkelse blir levert ut, og 15 år etter ser de hvordan det har gått med deltagerne. Er det en bra undersøkelse? Det blir heller ikke påvist at noen av deltagerne faktisk fulgte et lavkarkosthold.

    Til og med statens råd for ernæring har i sin offentlige rapport, gått ut og sagt at det ikke finnes noen grunn til å fraråde folk å følge et lavkarbokosthold, og at det ikke finnes god nok dokumentasjon på at det øker faren for hjerte- og karsykdommer.

    Når det gjelder meg og min skade, har det ingenting med kosthold å gjøre. Jeg har en svakhet i hoftepartiet mitt, som gjør at jeg har hatt en del skader der i løpet av karrieren. Dette er ikke noe som har skjedd siden jeg la over til lavkarbo 😉 Jeg kan også meddele at jeg har hatt null sykedager etter at jeg la om.

    At Caroline har vært mye dårlig i det siste, medfører heller ikke riktighet. Caroline hadde feber i januar for 18 måneder siden. Etter det har hun ikke vært syk før hun fikk en infeksjon nå for 1 måned siden. Bilsyke teller ikke i denne sammenheng.

    99 prosent av alle artikler jeg leser som er negative til lavkarbo, inneholder så store feilopplysninger om selve kostholdet, at du må være relativt ukjent med selve kostholdet for å ikke kunne le litt av de. Den største feiloppfatningen, som også blir hevdet i denne artikkelen, er at et lavkarbokosthold er rikere på protein enn hva andre kosthold er. Noe som er helt feil. Videre blir det også hevdet at på et lavkarbokosthold blir det spist minimale mengder karbohydrater, noe som heller ikke stemmer. Noen gjør det, av medisinske årsaker, eller fordi de føler seg best på den måten. Men de aller fleste får i seg mye mer karbohydrater enn disse artiklene hevder.

   5. Her vil jeg gjerne uttale meg! Jeg er sykepleier, med spesialfelt og spesialutdanning innen kardiologi. Selv om en artikkel blir publisert i anerkjente medisinske tidsskrifter, betyr det IKKE at dette er en artikkel du kan trekke ensidige konklusjoner fra. Hvis du tar en utdannelse på høyskole/universitetsnivå, vil du oppdage at noe de underviser i er : «Hvordan lese forskningartikler kritisk.» Det vil bl.a. si at du må lese artikkelens abstract for å se hvilke premisser som er lagt til grunn for artikkelen, og hvilke begrensninger den har.

    Det finnes per dags dato ingen forskning som kan presisere langtidsvirkningene av et kosthold med lite karbo og høyt fettinntak – hverken positive eller negative. Når en artikkel beskriver sine «funn» på denne måten, har den ikke tatt høyde for hvilken livsstil disse pasientene har i tillegg til kostholdet, hvilke sykdommer de ellers har og andre miljømessige faktorer. Det er derfor en forskningsartikkel skal leses KRITISK, og ofte vil du se at tidsskriftet kommenterer slike svakheter angående artikler de publiserer.

    Den beste måten å avdekke virkningene av et slikt kosthold, er å gjøre som Lars Kristian – følge med kolesterolverdier og andre blodverdier over lengre tid. Siden han har så høyt aktivitetsnivå, vil jeg ut fra min kunnskap vurdere det dit hen at han har behov for mye fett – det samme med Caroline. En person som ikke trener, vil heller ikke ha samme behov for samme fettinntaket.

    Det er vel dokumentert at kostholdet fungerer mtp. vektnedgang, og med en slik bevisstgjøring og tankegang som Caroline og LK har rundt sitt kosthold (der de også unner seg «vanlig» mat innimellom) – ser jeg ikke helt hvilke betenkeligheter man burde ha her.

   6. Jeg har levd på et lavkarboredusert kosthold i godt over et år nå. Og jeg kommer ikke til å slutte med det… Nytt liv – rett og lett 🙂 I tillegg til den gode helsen jeg har nå er Caroline og Lars Kristian en fantastisk inspirasjon til å fortsette videre med dette kostholdet. Kan legge til at jeg er veldig opptatt av dyrevelferd og vil spise minst mulig kjøtt, og det lar seg faktisk gjennomføre!
    Man får prøve seg frem selv og se hva som passer en selv – jeg har funnet hva om passer meg ;D

   7. Lars-Kristian

    Flott å høre, Matiann 🙂 Glad for at vi kan være til inspirasjon.

   8. Den average nordmann vil tjene på å kutte i karbohydratene med tanke på egen helse. Mange spiser altfor mye pasta, ris, brød etc. Og de fleste er ikke flinke til å velge de grove variantene. Dessuten trenger man ikke å måtte ha masse ris, pasta osv til hvert måltid, kroppen har godt av variasjon, og å hente riktige karbohydrater fra andre kilder slik som frukt og grønnsaker. En tommelfinger regel hvis man bare MÅ ha ris, pasta osv til måltidet er å velge fullkornsvariantene, og legge opp tallerkenen med dette som kun tilbehør, altså 1-2 skjeer ris. Jeg er ganske sikker på at fedme epidemien her til lands hadde blitt kraftig redusert hvis man kunne få opp skylappene på folk og lære dem at det er mulig å spise andre ting enn bare brød til lunsj osv. Sier ikke at alle må være helt lavkarbo, men er sikker på at litt mer redusert karbohydrat inntak med stivelse innholdet som er i brøs, pasta, ris osv er positivt for hver en nordmann 🙂

   9. Lars-Kristian

    Kunne ikke sagt det bedre, Maren 🙂 Alle trenger ikke være helt lavkarbo, men mange tror alt er enten eller :/

   10. Mor til to

    Jeg har ingen utdannelse innen kosthold, men jeg har fått utdelt sunt vett. Jeg tror det handler aller mest om å velge bort de dårlige karbohydratene. At folk i de rike landene i vest blir fetere og mer usunne tror jeg ikke handler om grovbrød og poteter, men om fastfood, sukker og chips. Jeg tror alle vil få bedre helse og vektreduksjon ved å kutte ned på slike ting, uansett om de går på LCHF, lavkarbo eller om de gjør som meg og spiser mest mulig sunt, selv om det ikke betyr å droppe karbohydratene. Jeg tror også at for noen er det enklere å leve sunt og droppe sukker, fint hvetemel og chips hvis de går på en diett som «forbyr» karbohydrater. Men jeg tror man kommer langt med å skille mellom sunne og usunne matvarer, og det gjelder ikke bare karbohydrater, men også fett og proteiner. 🙂

   11. Lars-Kristian

    Gode poeng, mor til to! For de aller fleste er det ikke verre enn som så, men for noen kan ting være litt mer komplisert. Når jeg diskuterer kosthold, tenker jeg egentlig mest på de som trenger radikale endringer pga helse, mulig det ikke kommer tydelig nok frem :/

   12. Jeg har levd med lavkarbo siden mai 2010. Har kronisk astma og pleide å gå på 4-5 antibiotikakurer i året på grunn av bronkitt eller lungebetennelse. Etter å ha lagt om kostholdet har jeg ikke trengt en eneste antibiotikakur og har kunnet redusere medisinbruken betraktelig. Jeg har litt å gå på i forhold til trening og det å komme skikkelig i form, men jobber med saken. Jeg kommer aldri til å begynne å spise karbohydratrik kost igjen, det er for deilig å kjenne at kroppen endelig fungerer til at jeg fristes til å spise slik jeg gjorde før. Det finnes forskning som sier bakterier trives og formerer seg i kroppen ved inntak av sukker/ karbohydrater, og motsatt at bakterier «sultes ut» ved lavt inntak av sukker/ karbohydrater, men dette er et komplekst forskningsfelt der det fortsatt gjenstår å finne ut av mange sammenhenger, blant annet i forhold til årsakssammenhenger rundt de mange sykdommer som kommer innunder det som betegnes som autoimmune sykdommer.

   13. Lars-Kristian

    Amen 🙂 Er så godt å høre sånne historier.

   14. blondie

    Jeg føler meg mye bedre uten sukker. Når jeg spiser smågodt, sjokolade, iskrem etc. merker jeg straks at hjertet begynner å slå raskere,jeg føler meg også dårligere etter å ha spist slikt, man får lavt blodsukker. Hva heter det naturlige sukkeret som er så himla dyrt? Jeg vil prøve å lage bakst med det og dette sunne melet med mer fiber i. Kunne ønske det fantes et sunt hvetemel som smakte som hvetemel i bakst. =)

   15. Fotballfrue

    Sukrin 🙂

    – C

   16. blondie

    Nei, det var ikke sukrin. Det var noe annet enda dyrere.

   17. Fotballfrue

    Hmmm. Tagatose? Sukrin er det som er mest utbrdt og mest naturlig i Norge i hvert fall. Melet du sikter til er kanskje lyst mandelmel? Det er supert i bakst 🙂

    – C

 9. marianne

  Gresskarpure er GODT!! prøv å lag suppe av det også, nyyydelig. haha ligger med omgangsyka og tanken på mat gjør meg dårlig. Men akkurat det fikk jeg faktisk lyst på,. Så heldig du er- som kan løpe inne og komme ned til ferdig middag! Nyt!

 10. Alexandra

  Så utrolig enkelt, men pent og nydelig antrekk!

 11. For noen flotte bein du har:-D bruker du å trene noe styrke med vekter på beina, eller bruker du kun øvelser med din egen kroppsvekt som motstand?

 12. blondie

  Hvorfor tar du bilder av deg selv ute i veibanen og sitter på et gjerde der det ikke er noe fortau engang? Du tar også et bilde der du står ute i veien hvor man kan se 2 biler i bakgrunnen… bildene dine er noen ganger så hjernedøde at det er helt skremmendes. Du er pen i dag også og genseren var veldig fin, men det ser altså så merkelig ut noen ganger disse outfitbildene.

  1. Fotballfrue

   Takk for en god latter, Blondie 😉

   Du har forresten ikke svart på svaret mitt i går. Hva med ansvaret mitt overfor de som er ansatt hos oss? Ser helst at du svarer i den orginale tråden.

   – C

   1. Haha dagens lattis!!
    Enn å ha så lite å bry seg med??? Og å kalle ett bilde hjernedødt er vel kanskje litt hjerneløst blondie??

    Syns bildene var fine jeg Caroline og antrekket også :))

   2. Mor til to

    Blondie: Hvordan ser et ikke-hjernedødt motebilde ut? Tenker du liksom at Caroline skal forene antrekk/motebilder med for eksempel folkeopplysning, kunst eller kulturformidling? Hva krever du egentlig av et antreksbilde? Jeg tror det er litt naivt å forvente at du skal få mentalt utviklende bilder integrert i antrekksbilder. Kanskje heller oppsøke vitenskapsrelaterte nettsider hvis du er ute etter å utvikle deg kognitivt? Tror i allefall ikke du bør laste Carolines antrekksbilder for din manglende mentale utvikling. Og – to biler i veien? Hva så?

   3. Håper dere er veldig veldig forsiktige da 🙂
    Jeg vet hvor fort mange kjører på landsbygda, dessverre.

   4. blondie

    Det ser ut som du ønsker å bli påkjørt på det bilder med bilene i bakgrunnen. Det er det jeg mener. Du må gjerne le av at du tar bilder på steder du ikke har lov til å oppholde deg. En bil kan komme veldig fort på steder der trafikk vanligvis ikke ferdes. Du får prøve ute i skinnegangen neste gang =)

  2. camilla

   åj, du må virkelig ha det vondt med deg selv, Blondie? Være så sjalu på Caroline… i tillegg må du ha studert bildene henne, bare for å finne èn simpel feil. Jeg la ikke engang merke til de to bilene bak, før du sa det og tror neppe noen flere her gjorde det.
   * Stå på Caroline, og ikke bry deg om tåplige kommentarer! du er super 😀

  3. Kristine

   Enkelte mennesker må altså bare rakke ned på noe uansett. Skjerp deg a, Blondie!!

   Flott jente og flotte bilder Caroline.

 13. Skikkelig fint antrekk, genseren var jo nydelig!

 14. Hei Caroline!

  Jeg har et spørsmål til deg angående levering fra ASOS. Jeg har bestilt den nydelige Rose Chiffon fra Love og er kjempespent på hvordan den blir på meg! 🙂 Den ble sendt 14.juni, men er enda ikke kommet *snufs*. I følge mailen jeg fikk fra ASOS skulle leveringen ta ca 6 dager, men kanskje den har blitt liggende i tollen? Hvilken erfaring har du med leveringstiden?

  Håper på svar 🙂

 15. Love your sweater!

 16. Nyyydelig Caroline 🙂 Håpe middagen blir vellykka!

 17. Tenkte bare å tipse om at work out skal skrives i to ord, hvis ikke blir det et substantiv 😉

 18. Ingvild

  Fin som alltid 🙂

 19. Elsker den stilen!
  Hver gang det kommer antrekksbilder hvor du kjører en cirka sånn stil, sier jeg hurra! Du er vakker! 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 20. Gresskarpuré og/eller suppe er knallgodt!
  Godt tips er å ha gresskarkjerneolje over og smelte hvit geitost eller chevre over! Skikkelig god!!!!
  Leste også artikkelen, fantastisk morsom og underholdene!
  Full høyfett her i gården, hele familien 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk for tips 🙂

   – C

 21. Jeanett

  Synes du fikk så fin svong på hestehalen på siste bilde;) Det er så inspirerende å se på bildene dine om hvordan du setter sammen ting!! Plutselig så hadde jeg enda flere antrekk. Tusen takk

 22. Du var skikkelig fin på håret idag!:)

 23. Heheh, pass deg for bilen på bilde nr. 5, frøken!
  Så fin du var i dag, Caroline :* Happy dinner!

 24. Tycker det är lite mycket reklam på din sida nu. Man ser knappast texten längre!

  https://pernillabredolt.com

  1. Fotballfrue

   Like mye reklame nå, som det har vært tidligere. Selve bloggen har også blitt bredere, sånn at bannerene har blitt litt mindre.

   – C

 25. Hvordan klarer du å få mer energi av å trene? :O Jeg er helt utslitt og klarer så vidt å røre en finger etter at jeg har trent 😛

  1. Fotballfrue

   Da gjør du noe katastrofalt feil i så fall :p En av de gode fordelene med trening er mer overskudd og energi 🙂

   – C

   1. Elisabeth

    Haha, jeg er helt lik som Vibeke. Tror ikke man trenger å gjøre så mye galt akkurat, men at det heller er veldig individuelt fra person til person. Jeg blir generelt fort sliten i hverdagen og trenger en «powernaps» for å fungere optimalt.

   2. Benedicte

    Kommer vel an på hvor lenge man har trent og hvor ofte? Selv var jeg også avhengig av powernaps hver eneste dag etter jobb før, men etter å ha trent gjevnlig 5-6 dager i uken over en lengre periode så har jeg så utrolig mye mer overskudd enn hva jeg hadde når jeg ikke trente så mye. Selvfølgelig er det normalt å være sliten rett etter trening, men jo bedre trent man er jo raskere restituerer også kroppen seg 🙂

   3. dommeste jeg har hørt, fotballfrue :p trener man ORDENTLIG og HARDT blir man, og skal bli, sliten. Energien du prater om kommer som regel senere, det er merkelig sagt av deg å si at hun gjør noe katastrofalt feil, dersom hun løper i en time for eksempel gjør du noe VELDIG galt dersom du ikke blir utslitt!

   4. Fotballfrue

    Nå tror jeg du misforstår, a. Selvfølgelig skal du bli sliten av å trene, var ikke det jeg mente. Jeg siktet til den generelle følelsen i etterkant av en trening.

    At hun gjør noe katastrofalt feil, var ment humoristisk, derav smileyen.

    – C

   5. Man skal få mer energi av trening, men dette er nok noe som kommer etter hvert. Når man trener utløses endorfiner, noe som gir mer overskudd. Kroppen blir sliten, men hjernen blir energirik.

   6. Kristine

    Er utdannet idrettspedagog samt personlig trener og man SKAL, over tid, få mer energi/overskudd av å trene. Enten du kaller det mosjon, trening, fysisk aktivitet eller trim. Dette skyldes en kombinasjon av at du sover bedre, men også får en bedre kontrollert appetitt. Enkelt sagt så får du faktisk lyst på mer av det sunne. Følelsen av glede, lyst, humør og overskudd utløses av kjemiske stoffer i hjernen, og fysisk aktivitet kombinert med et sunt kosthold bygger opp under denne følelsen. Det er ren fysiologi – glad fysiologi.

    Det samme gjelder motsatt. Mange mennesker som lever av junkfood kjenner en lyst og en trang til å spise denne typen mat. I tillegg til at de føler seg uopplagte (lite næring i maten, men masse kcal) og over lang tid deprimerte.

 26. You look gorgeous! Love your outfit!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 27. Herlig outfit! 😀 nydelig farge på shortsen!

 28. Nyyyyydelige Caroline:))) Falt pladask for heile antrekket ditt med det samme eg kom innpå bloggen;)
  Hærlig kveld her og, kidsa på vift og eg og min kjære har nytt litt sprudlevann og jordbær i solnedgangen, hærlig <3
  Klem……

 29. Du är så otroligt snygg!!!! En riktigt förebild gällande träning för mig!!

 30. Åh, du er så vakker Caroline! Helt sikker på at du er den peneste jeg vet om! I tillegg til DEN kroppen! Nydelig antrekk også, vi kan godt bytte garderobe! 😀

  1. Fotballfrue

   Så god du er 🙂 Tusen takk!

   – C

 31. Kan det være mulig at jeg så deg i bakgrunnen på Oppgradering med Sigurd Solli på TV2 i dag?

  1. Fotballfrue

   Ikke som jeg vet :p

   – C

   1. maggie

    Jo! Den episoden har jeg og sett 🙂 Du går i treningsantrekk på Oslo City eller noe sånt 😉 Er fra når dere bodde i Oslo 🙂

   2. Fotballfrue

    Haha, så gøy :p

    – C

  2. Hihi 😉 Det lurte jeg og på 😉

 32. Lekkert antekekk, liker den toppen veldig godt.
  Skulle ønske du kunne vist deg i lave sko, tips. Det må da finnes lave og flate sko som er fine der ute.

  Liker ikke helt at du står midt i veien, man kan se biler som kommer i mot.
  Det skremmer meg, det var en stygg trafikk ulykke i nærheten i går. Ei jente ble påkjørt, hvordan det går med henne er uvist.
  Du som har så mange lesere og variert alder, slike bilder(de er fine) kan oppmuntre til å gå ut i veien å ta bilde.

  Vær så snill å tenk lit hvor du tar bilder, unge jenter de hermer mye og vill gjøre som meg.

  Det som skjedde med jenta som ble påkjørt har ikke noe med din bildeserie, men den kom litt i feil tid.

  Ha en fin kveld.

 33. Underbar tröja, och outfit! 🙂

 34. Ååh, så utrolig flott og vakker du er! 🙂 Bloggen din er også utrolig flott, du fortjener creds for den innsatsen du legger i den. Med så mange lesere og med opp til tre oppdateringer om dagen kan jeg såvidt forstå hvor mye tid dette tar. Du ER kjempe flink, og en UTROLIG inspirasjonskilde!! 🙂 Ha en super kveld Caroline!! 🙂 Hilsen en trofast leser

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

   – C

 35. Haha gresskar ! Jeg syns jeg ser det 🙂
  Er ikke noe særlig fan av gresskar, men mange elsker det! Lykke til med matlagingen!

 36. Hei.
  ville bare tipse deg om en side https://4veteraner.no/ . synes dette er noe som absolutt kommer til å interessere deg, det er både sporty, men også 4 menn som kjemper for hva de tror på. og kjemper mot en sykdom ikke mange ser; PTSD.
  er 4 veteraner som sykler fra Horten til Parga i Hellas. de syklet på mandagen, og er på god vei.
  Hensikten med turen er å motivere andre, ikke bare de som sliter med det samme. Men folk som trenger litt motivasjon til hva det en måtte være..

  håper du ser på dette, og kanskje tipser andre om det!

  🙂

 37. Ååå, detta var heilt nydelig!! 😀

 38. Hei hei du vakre!

  Jeg blir så lei meg på din vegne av all den kritikken du har mottatt i det siste. Enten så beskyldes du for å ikke ha en «ordentlig» jobb, eller at enkelte av bildene dine er «hjernedøde». Du beskyldes for skattesnusk, og tror du jammen meg ikke at engelsken din tas under lupa også.

  Blogging (i allefall på ditt nivå) kan jamføres med både journalistikk og forfatterskap. Så, når hylekoret setter i gang sin klagesang at blogging ikke er et arbeid, blir det følgelig det samme som å si at forfattere og journalister heller ikke utfører et arbeid. Jeg, som forbruker, velger selv om jeg vil lese bøker, aviser, eller i dette tilfellet bloggen din.
  At du i tillegg driver nettbutikk, skriver artikler for flere magasiner og internettsider, samt er en utgitt forfatter – later til å å bli glemt hos denne ilske gjengen bedrevitere.

  Hvorvidt enkelte av bildene dine er hjernedøde er jeg ikke i stand til å si – jeg er verken fotograf eller neurolog, og har følgelig ingen forutsetning for å uttale meg. Personlig synes jeg de fleste bildene du poster er fine og illustrerer godt temaet for bloggposten. Dog, dette er min mening som legmann hhv. legkvinne.

  Jeg betviler sterkt at du bedriver skattesnyteri. Sammenlignet med mange andre blogger er du faktisk så ærlig og merker hva som er sponset og hva som er annonse. Uansett er dette noe som kun angår deg og Forbrukerombudet hhv. Skatteetaten, og ikke er et anliggende for surmagede personer som ikke har bedre å gjøre enn å forsure hverdagen til andre i form av anonyme kommentarer på en blogg.

  Og ja, den lille faux pas’en din på tittelen i denne bloggposten så jeg også. Men det er fordi jeg arbeider som oversetter og korrekturleser. Alikevel bare orker jeg ikke å kommentere det. Hadde det vært en graverende feil, så hadde jeg valgt å sende deg en e-post for å gjøre deg oppmerksom, i stedet for å bruke kommentarfeltet. Å hovere med sine engelskkunnskaper i et kommentarfelt blir for meg personlig rett og slett smålig.

  Jeg håper du har hatt en fin kveld og at bursdagskaka til sussebassen din blir en suksess i morgen.

  Klem fra Berlin

  1. Fotballfrue

   Jeg vil bare takke deg for fantastiske ord. Tusen takk <3

 39. Uff, du har fått så utrolig mange kritiske og usaklige kommentarer de siste dagene, får litt vondt av deg. :/

  Over til noe helt annet! Du vet du bor på landet når du kan stå ute i veibanen, uten fare for å bli påkjørt! 🙂 Nydelige sko forresten.

  1. Fotballfrue

   <3

 40. Hei, jeg elsker bloggen din og leser den fast. men jeg lurer på hvordan du lager den hestehalen din, har prøvd mange ganger selv og får det aldri til!? 😀

  1. jaa lurer vi også på! jeg får til med sånn strikk med hår på, men ikke mitt egetn. :/

   1. Dere må lage en vanlig hestehale (gjerne med et gjennomsiktig hårstrikk – Blax fra Coverbrands er geniale) også ta en liten del av hestehalen som dere surrer rundt hårstrikket og fester med fliseklemmer (:

    – L

 41. Hei, vil bare si at jeg elsker bloggen din og leser den fast. Men jeg lurte på om du kunne vise eller forklare hvordan du lager hestehalen din, har selv prøvd men får det ikke til, mens du får det jo helt supert til! 😀

 42. Merethe

  Du er så utrolig vakker, Caroline! Tro det eller ei, men du er faktsik forbildet mitt! Du har alltid så fine klær, og er en stor motivasjon for meg når det gjelder trening. Dessuten skriver du så bra, noe som gjør at du skiller deg ut blandt alle de andre bloggerne! 🙂 Digger bloggen din, lov meg at du aldri slutter!

 43. Elsket rett og slett tunikaen, den så ordentlig god og sommerlig ut. Du er så flink til å variere antrekksbildene dine med nye, vakre omgivelser – liker 😀

 44. Alisha sahai

  Du burde vært modell! Du er kjempe kul, har følget deg i 2 år nå via blogg seff! Men du inspirerer meg utrolig mye,…. En ting jeg må si er at du og Lars-Kristan er » made for each other» . Dere er kjempe søte sammen! Lykke til videre

 45. Likte antrekket og «naturbildene». Elsker å gå/stå midt i veien selv, gir en merkelig «frihetsfølelse» 🙂

 46. du er så deilig!!!!

 47. Mariell/ mamma

  Du er helt fantastisk!! En kjempeinspirasjon for oss alle ;)) Er mamme til to voksne jenter på 21 og snart 26 år, som er veldig flinke å trene og elsker hunder! Min yngste har faktisk 3, 2 Alaskan Husky, og 1 liten skjønn pomeranian , som jeg her fått låne ett år <3. Ville bare si STÅ PÅ, du er fantastisk!!!!

 48. Aw, så fint antrekk! 🙂

 49. Nyyyydelig antrekk, og ikke minst flotte bilder! =) Du er så pen, Caroline! 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ♥

 50. Michelle

  ja, er ikke alltid treningen kan å etter planen dessverre… kjenner igjen problemet! Snakker om trening , de beina dine ser utrolig trent, brun og perfekte ut 😀 Stå på Caroline, du er kjempeflink! veldig motiverende 😉

 51. Syns du alltid er fin jeg altså men i det siste har du hatt så bra stil. Me LIKE!!! Elsker topper fra Object de er så fine!! ÅÅ jeg hadde trengt en dag med shopping med deg! Haha! Du er så flink.. Du burde vurdere å bli personal shopper;)
  Ha en smashing dag!!

 52. Hei
  Jeg klarer ikke å finne den fine veska di på treasures noe sted… 🙁 Ønsker meg akkurat en sånn!

  1. Fotballfrue

   Vi har ikke tatt den inn ennå 😉

   – C

 53. Du burde gå oftere med hestehale,det kledde du virkelig!Så flott:)

 54. Kristine S

  Elsker antrekkene dine om dagen!! <3

  1. Fotballfrue

   Takk 😀

 55. Kristin

  Er vel ikke så viktig om du når målet med å trene om morgenen… det viktigste er jo faktisk at du får trent det du har satt som mål 🙂
  … det kan jo være en utfordring for meg ihvertfall 😉

  1. Fotballfrue

   DET er sant, og jeg har allerede løpt 30 km, så tror målet på 50 skal gå heeelt fint 😉

   – C

 56. Hei hei 🙂 Lurte på hvordan str er på bubbleroom? Bruker str 34. Bør jeg ta velge str 32/34 eller 36/38? Ha en fin dag 🙂 Klem

 57. ELSKET denne genseren, og ikke minst håret, nyydelig:):)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, søte!

   Klem!

 58. Camilla

  Hei hei Caroline! Vet du får mange kommentarer til dagen, så krysser fingrene for at du ser min, hehe! Ville bare si at du er så innmari inspirerende, ja, når det kommer til det meste! Spesielt trening & mote! Leser bloggen din hele tiden, og elsker stilen din! Håret ditt, ÅH, nydelig! Håpet på om du kunne laget et innlegg med tekst eller video (du bestemmer) på hvordan du steller håret ditt, litt tips og triks liksom! Hvordan du krøller, retter osv? 🙂

  Kos og klem fra meg <3

 59. Hvor kjøpte du solbrillen og hvilken størrelse er de?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *