Sitt ikke inne når alt håp er ute

Hepp!

Det var nesten storm da jeg reiste fra Siljan rundt ni i dag tidlig, men jeg rakk likevel å ta noen snapshots på dagens antrekk: 

Skjørt TopShop / Topp H&M Trend / Ring & smykke kommer snart på treasures.no / Jakke Nelly Trend (annonselink) / Pumps Aldo

I hovedstaden har været vært litt bedre, og i skrivende stund er jeg faktisk helt ferdig med alt som heter forretningsmøter. Det ble en time litt før ventet, så derfor stakk jeg like gjerne innom Carina hos Hendrix Hair for å freshe opp hårmanken. Hadde så lyst til å bli litt ekstra sommerblond i disse sene junidager. Så må jeg en tur innom redaktøren min, Jan, før jeg kan tenke på hjemreisen, vi har litt å prate om for hva som skal skje fremover. Gøy! 

Tidligere i dag fikk jeg en telefon fra DHL, noe som betyr at gaven jeg fikk av Lars-Kristian til 2-års bryllupsdagen vår har kommet! Fysj, som jeg gleder meg til å se den live! Viser dere når jeg er vel hjemme. Håper dere nyter solskinnet ♥ 

79 kommentarer

 1. Gleder meg til å se gaven! 😀
  Er dessverre ikke solskinn her på Sunnmøre,.. 😛

 2. Hei Caroline! Jeg så på kontaktsiden din at du ønsker spm i kommentarfelt isteden for mail, så derfor skriver jeg her!
  Nå har jeg gått til innkjøp av ny pulsklokke, etter inspirasjon fra deg 🙂 (Nike gps) Tidligere polarbruker, men spennende med noe nytt..Det eneste problemet er at jeg skjønner ikke bæret av hvordan jeg stiller klokka til riktig tid og dato.. og evnt vekt/høyde osv.. Hehe.. Fulgte ikke med noen instrukser ang. dette i bruksanvisningen, så nå er du forhåpentligvis redninga mi! (?) Hilsen fra Kine 🙂

  1. I bruksanvisningen finner du instrukser for dette: https://www.tomtom.com/lib/doc/Nike-SportWatch-QuickStartGuide-EN.pdf
   side 10 og side 11

 3. Nydelige deg 🙂 Gleda meg til å sjå gaven!

 4. Gorgeous legs!

 5. Marita Ø

  Gorgeous! Det er deg det! Og den jakken, den var bare nyyydelig! 🙂 Gleder meg skikkelig til å se gaven din nå 😀

 6. Jeg gleder meg til å se gaven!!
  Skulle akkurat til å sende deg en mail. Hadde den gamle adressen, men måtte bare dobbeltsjekke at den først var i drift – og da så jeg at du helst foretrakk at man skrev i kommentarfeltet. Så, da gjør jeg det da 🙂 Det gjelder N3 på Norefjell, et løp som er i september. I terreng, kjempefint. Husker vi snakket litt om å delta i fjor, men prøver meg i år igjen 😉 Det kunne blitt en gull jentetur med løping, champagne og spaaa etterpå <3
  Du har jo mailen min om det passer..

  Ha en fiin kveld!!!

 7. Hei hei 🙂
  Hvordan får du egen hjemmeside med bare .no go ikke blogg.no?? 🙂

  1. Fotballfrue

   For å få et .no domene må du opprette ditt eget foretak, med organisasjonsnummer. .com domene kan du derimot få uten å ha eget foretak 🙂 Sjekk for eksempel ut http://www.one.com 🙂

   – C

 8. Jeg har lagt merke til at du utsettes for endel mobbing i kommentarfeltet ditt.
  Jeg skriver veldig kort om mobbing i dag, på min blogg. Mobbing er en uting.

  Har du ikke vurdert å ta opp mobbinga i ett innlegg på bloggen din?

  Ps: Du var veldig fin i den stilen! 🙂

  1. Fotballfrue

   Så flott at du tar det opp på bloggen din, det er et viktig tema som bør belyses 🙂

   Jeg får stort sett hyggelig kommentarer, men av og til tar det litt av med de negative, sånn som de to siste dagene. Mobbing er absolutt noe jeg kunne skrevet om, men kanskje litt mer på generell basis 🙂 Jeg synes det er mye verre at barn er redd for å gå på skolen pga mobbing, enn at jeg får noe onde kommentarer i ny og ne.

   – C

   1. Det ville virkelig vært noe om du hadde tatt opp mobbing, med alle de lesere som du har i alle aldersgrupper.
    Uansett om det er redde barn som blir mobbet, eller ondsinnede kommentarer på blogger.
    Jeg håper du tar opp temaet, for det kommer ut til flere om du skriver om det.

   2. Jeg er ikke religiøs eller kristen, men må alikevel citerer fra «Boken» i forhold til mobning;
    Matt 7.6: «Gi ikke hundene det hellige, og kast ikke perler til svin. De vil bare trampe dem ned, vende seg mot dere og rive dere i stykker.»
    Med andre ord, ikke gid å svare svinske og onde kommentarer, Caroline!
    Alle gode tanker til deg! ♥

   3. Fotballfrue

    <3

   4. Beste kommentaren jeg har lest, Evas. Jeg forstår ikke at enkelte syns det er greit å rakke ned på Caroline, med holdningen om at «dette må hun tåle som toppblogger». Det er smålig og lite medmenneskelig.

 9. Fantastisk smukt og sødt outfit! 🙂

  http://www.fielind.blogspot.com

 10. Kjempe fint smykke!

 11. Kristine♥

  Hei! Jeg lurer på hvordan du legger hverdags-og festsminke? Hadde blitt utrolig glad om du hadde laget et innlegg om det.
  Klem fast leser♥

 12. Hei! Den jakken fra nelly, jeg finner den ikke, er det lenge siden du kjøpte den? : ) Kommer ikke noe opp på anonselinken!

  1. Fotballfrue

   Så rart :/ Så det var kun M igjen da jeg linket den, i tillegg var den på salg til 200 :/

   – C

 13. Nå er jeg spent på hva det er du får av din kjære 🙂

 14. Pernille

  Hi C
  Really cute outfit today! You def look fantastic!! How tall are you? (: xoxo P

  1. Fotballfrue

   Thank you so much <3 I am 170 cm. 🙂

   Hugs!

 15. Her i skien er det veldig fint vær nå! Kjempe fint antrekk, kos deg kjempe mye videre i dag!:)

 16. så fint anntrekk! syns du kler den stilen der mye bedre, litt mer avslappet og ikke så stivt!:-)

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂

   – C

 17. Hvordan får du tak i ting fra Topshop? De sender jo ikke til Norge.. 🙁

  1. Fotballfrue

   Kjøpte dette i London 🙂

   – C

 18. Ville bare si at jeg elsker bloggen din! Du er et utrolig forbilde for meg. Du har alltid et smil på lur, du trener og er kjempesunn og har et utseende til å dø for! Det er så mange gode sider ved deg. Håper du kommer til å blogge i lang tid framover 😀
  Hilsen Synne (15 år gammel)

  1. Fotballfrue

   Så nydelig du er, Synne! Tusen takk 🙂

   Klem!

 19. Gorgeous photos! You look great!

  1. Fotballfrue

   I almost didn’t publish this post, because I thought I looked so tired, so thank you <3

   Hugs!

 20. Kristin

  https://tjomlid.com/?p=6650

  Hva syns du om denne saken vedr Xocai-sjokoladen? Må man som blogger virkelig være så påpasselig med hva man skriver?

  1. Fotballfrue

   Virkelig sjokkerende. Jeg blir helt målløs :/

  2. har lest hele saken nå, og det er helt sinsykt! hvordan kan distributører oppføre seg slik?!

 21. hvordan lager du de krøllene? du passer godt til en så avslappet, men samtidig veldig pen frisyre !

  1. Fotballfrue

   Dette er bare resultatet av å sove med flette 🙂

   – C

   1. Du sa for litt siden at du krøller håret hver dag, og aldri sover med flette?

   2. Fotballfrue

    I natt sov jeg med flette fordi jeg visste jeg kom til å få dårlig tid om morgenen. Om jeg sa at jeg aldri sover med flette, var det direkte feil skrevet av meg, for det gjør jeg alltid de dagene jeg vet jeg får dårlig tid om morgenen, har til og med skrevet det i boken min som et tips 🙂 Når det er sagt er dette en nødløsning, da jeg trives best med å krølle det med krøllstav (så og si) hver dag 🙂

    – C

 22. Josefine

  Åh, gleder meg til å se gaven 😀 wiii! God tur hjemover 😀

 23. Gleder meg til å se gaven. Også håper jeg at du kommer med en ny bok etterhvert 😉 Du er jo så utrolig kreativ og inspirerende.

 24. Nydelige deg 🙂 Gleder meg til å se gaven! 🙂

  https://norwaynatural.blogspot.com/

 25. Hei! Ville bare stikke innom for å si at du er en inspirerende og positiv sjel! Tusen takk 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen hjertelig takk, Tonje <3

 26. Karoline

  Hei!
  Nydelig antrekk, elsker cardiganen fra Nelly! I dag fikk jeg vite at jeg har fått kyssesyke, noe som gjør at jeg må ligge konstant i ro i flere uker fremover(får heller bla ikke ridd vm, som jeg hadde sett veldig frem til!). Derfor er jeg ofte inne på bloggen din og leser, og det er alltid like fine poster.. Du stråler hver eneste dag! Hvis du har tips til noe nyttig/morsomt man kan gjøre mens man ligger i sofaen(utenom å se på tv) så er det bare å gi tips!

  Keep on the good work 🙂

  1. Fotballfrue

   Masse god bedring, kjære deg <3 Håper du blir fort frisk, selv om jeg vet dette kan henge lenge i :/

   Klemmer 🙂

 27. Her var du kjempefin! 🙂

 28. Lyckliga Ingrid

  Fiiiiine Caroline! Kjør forsiktig.:)

 29. Så nydelig du var med litt mer casual stil! 🙂 Dette har jeg tenkt på flere ganger, hvor fin du er med litt «bustete» stil på håret, slik som den siste (?) gangen du var på photoshoot. Tilfeldige lokker kler deg, Caroline <3

  Klem fra Ungarn!

 30. Åh, jeg elsker den jakken! 🙂 Husker du brukte den til det jeg mener er ditt peneste outfit noen gang =D

 31. Veronika

  Hei, Caroline! 🙂 Kjøpte alle pensumbøkene mine på nett i dag, og måtte selvfølgelig slenge på boka di 🙂 Gleder meg til den kommer i postkassa!

  1. Fotballfrue

   Hurra, håper du liker den 😀

   Klemmer!

 32. Så spennanseee :D:D

 33. DU HAR SÅ FIN HEADER CAROLINE =D oj, Caps lock. Jaja, lat som jeg roper det eller noe ;D

  1. Fotballfrue

   Haha, takk :p

 34. Hei! hvilken størrelse har du i jakken fra Nelly? den er bare SÅ fin! har nettopp bestilt en selv! ha en fin dag :)!

  1. Fotballfrue

   XS 🙂

   – C

 35. Hei. Et kjapt spørsmål om krølltangen Valera. Hvilken str bruker du til de store krøllene? 38mm mener jeg å ha lest før, stemmer det? Jeg finner kun 25mm inne på nettet. Vet du noe om hvor jeg kan få tak i den du bruker?

  Med vennlig hilsen 🙂

  1. Fotballfrue

   Ser at 38 ikke finnes lenger :/ Men jeg har mottat 25 og synes den er like fin 🙂

   – C

 36. Jeg har kjøpt en kreta tur kjæresten min som nettopp fylte 18, som jeg har holdt sammen med i 2 år, og vi reiser i august. Jeg må jo ha meg en ny badebikini, og jeg vil ikke ha en fra h&m, som er så standard. Er så lei av de.. Så jeg tok turen innom Victorias Secret, og der var det salg!!! haha, yey, men uansett, jeg lurer på om det er mye i frakt, om de er små i str, og hvordan funker de str’ene. Jeg er 173 høy, trener masse og har en treningskropp om du skjønner, men jeg har ikke de største puppene, så jeg får alltid «henge» pupper, så MÅ ha en som ikke ødelegger. Denne bikinien skal være perfekt for turen, så håper du gir meg svar!

  1. Fotballfrue

   Hvilken overdel tenker du på da? De har jo en hel hayg med modeller 🙂 Men miracle bra gjør mye for puppene, denne er litt stor i strl. 🙂 Gå gjerne ned et hakk. Trusene er etter min erfaring både store og små, det kommer an på modellen :/

   – C

   1. Jeg tenkte denne modellen: https://www.victoriassecret.com/search/sale/swim/5-way-push-up-bandeau-top-biofit?ProductID=50562&CatalogueType=OLS
    eller denne https://www.victoriassecret.com/search/sale/swim/push-up-bandeau-top-forever-sexy?ProductID=46456&CatalogueType=OLS

    Jeg fikk beskjed om at jeg måtte huske å bestille fra uk og ikke fra us, men uk har jo ikke egen siden, så får ikke akkuratt kjøpt der ifra. Så håper jo ikke størrelsene er helt teite.
    På størrelses guiden, kan man se de internasjonale str, uk og us, skal jeg sammenligne internasjonale som feks 75B, med us sine: som blir 36A/B eller noe?

    Tusen takk for svar!
    Klem

   2. Fotballfrue

    Fra uk? Har jeg aldri hørt om :p Jeg bestiller alltid fra us 🙂

    Slik jeg har erfart tidligere, er 32 = 70 og 34 = 75 også videre 🙂 Cupene er de samme 🙂

    https://www.victoriassecret.com/search/sale/swim/push-up-bandeau-top-forever-sexy?ProductID=46456&CatalogueType=OLS denne har jeg i rosa, bestilte ut fra strl. jeg beskriver over her 🙂 Altså, du kan bestille 34 c 🙂

    Klem 🙂

 37. Vet du, jeg må innrømme noe. I starten da jeg begynte å lese bloggen din, var jeg litt nedlatende om deg fordi jeg var så veeldig sjalu. Du lever drømmelivet mitt! Ingen hverdag er lik, du har masse masse masse å gjøre, perfekt mann og et nydelig hus. Nå er jeg fast leser og ja, utrolig positiv og glad i bloggen din! Jeg sitter foran pc-skjermen og smiler i det jeg sitter å leser bloggen din! klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Så utrolig hyggelig å høre, Fride! Nå ble jeg veldig glad. Det handler om å finne det du selv trives med, og søke sin egen lykke. Ikke tenke negativt om andre som har det bra, men heller prøve å jobbe mot å få det bra selv også 🙂

   Klemmer 🙂

 38. Hei 🙂
  Hvor har dere kjøpt stuebordet deres?

 39. I love the blazer it’s so beautiful and versitale

  http://www.kameliaandpearls.blogspot.com

 40. Må bare si at det bildet du har på headeren din nå er så fantastisk fint av deg! 🙂
  Veldig ekte, også har du et nydelig smil da! Det trekker jo alltid opp!:))

  Du er virkelig en inspirasjonskilde :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så utrolig hyggelig 😀

   Klemmer!

 41. Katrine

  Sååå fint smykke!:D

 42. Hei, jeg heter Caroline og ser freshere ut på en vanlig hverdag enn det andre gjør på fest. Sukk. Fin var du!

  1. Fotballfrue

   Søta 🙂

 43. Michelle

  utrolig fint outfit Caroline 🙂 Du er så fin du!! 😀

 44. Så fin blogg du har:-) Har nettopp begynt å lese den.
  Top Shop had jo SÅ bye fine klær, var for første gang i London nå i vår, og det ble med noen plagg hjem derfra ja:-)
  Den hvite toppen på bildet, den var kjempefin! Men har de HM trend på alle HM-butikkene, eller bare på noen? Kan ikke komme på at jeg har sett det noen gang…

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, og velkommen 🙂

   Toppen er lys turkis, kjøpte den på Oslo City i mai 🙂

   Klem!

 45. Hei, hvor er vesken fra ? Digger bloggen din 🙂

 46. Åhh, så fin du er! Nyt sommerdagene ute når varmen er her, jaaa… For min del blir det bare lesing og forbereding av neste års pensum disse flotte dagene. Skal prøve å få sittet litt ute også da, men da blir jeg dessverre så ufokusert. 🙁 Stter du ofte og jobber ute når det er fint vær? Sitter du med macen da? Litt redd for å få den overopphetet, så hver gang jeg har sittet ute med den har jeg dekket den med skygge.

  Klem!

 47. For et nydelig antrekk! Jeg er litt forvirra. Jeg har prøvd å bestille fra TopShop, men det står at det ikke går ann til Norge? Isåfall, åssen? Jeg har prøvd, men jeg får det bare ikke til. Du har så fiiint hår 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, det går ikke lenger :/ Jeg har kjøpt mitt i London 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *