Perfection and space in one satchel

Nøyaktig én uke etter jeg bestilte den, er den her hos meg! 3.1 Philip Lim Pashli Satchel ♥

Dette er altså 2-års gaven fra Lars-Kristian til meg, er den ikke verdens fineste? I kortet stod det så søtt at jeg måtte bestille den selv, ettersom han ikke var helt sikker på hvilken farge og hvilke detaljer jeg ville ha, men han hadde i hvert fall fått med seg såpass at han visste hva vesken het, og hvor de hadde den inne. Imponerende 😀

Jeg endte opp med en i mykt skinn (ikke grovt, som den også finnes i), med sølvlås og sølvdetlajer. Sammen med Mulberry Alexa trenger jeg jo nesten ikke flere vesker, denne går til alt med sølvdetaljer, mens Alexa går til alt med gulldetaljer. Materialistisk lykke, I know. Men det må være lov å være glad når en så fin gave kommer på døren ♥

Nå skal vi rydde litt her hjemme, før vi spiser middag, også blir det kveldstrening på meg, før  jeg bare skal titte på vesken min. Neida. Bare nesten.

Ønsker alle gode mennesker en fin kveld!

135 kommentarer

 1. Kjempe fiiin veske C;))
  Sikler etter en slik en jeg også,men må nok spare litt til:/
  Men kunne du sendt linken der du bestilte den?
  Ha en fin kveld videre med vesken og kveldstrening:D

  1. Fotballfrue

   Ja, her bestilte jeg den: https://www.barneys.com/3.1-Phillip-Lim-Pashli-Satchel/00505016070134,default,pd.html?cgid=women&index=12 Vær obs på at det kommer litt tillegg når den skal helt til Norge :/

   – C

 2. Jeanette

  dødsfin! men jeg hadde aldri turt å bruke en sånn dyr veske! hadde vært redd for den 😛

  1. Fotballfrue

   Vet du, jeg tenkte det samme da jeg fikk mine første par Louboutins, men så blir det bare til at du ikke tenker på det lenger, ikke på en sånn «redd for å ødelegge»-måte i hvert fall. Det samme gjelder Mulberryvesken. Jeg er selvfølgelig kjempeforsiktig, men man må jo bruke det 🙂

   Klem!

   1. Haha ja, jeg også! Louboutinsene mine ble sikkert ikke brukt mer enn to ganger det første halve året. Sto barebtil pynt i stua :p så fant jeg ut at det ble for dumt, og nå brukes de flittig 😉

   2. Mor til to

    Jeg har to deilige Mulberryvesker, og de velges ofte bort når jeg skal på ferie fordi jeg er så redd for de. Jeg er jo ikke redd for at noen skal naske ting fra veska mi – jeg er redd de skal stjele selve vesken 😉 Men det er jo egentlig synd, de fortjener å få luftet seg. Får heller passe ekstra godt på 🙂

    Fine vesker <3

  2. blondie

   Det var en billig gave mtp at han tjener 2 millioner i året på fotballen. Dere tjener nok noe på Treasures også. Selv kunne du ikke bruke penger på mannen din til bryllupsdagen. Det er litt spesielt mtp hva dere faktisk har av inntekter.

   1. Lars-Kristian

    Tjener jeg 2 millioner i året? Ja, hadde det bare vært så vel :p

   2. Jorunn

    Og om de hadde tjent 2 millioner i året, betyr det at de MÅ kjøpe det dyreste? Om man har mye penger må man ikke nødvendigvis bare bruke dem på seg selv, og «blondie» har faktisk ikke noe med hva slags gaver folk kjøper til hverandre.. Blir helt matt over hvor mye folk blander seg inn her. La folk få leve livene sine, liker dere det ikke trenger dere ikke klikke dere inn her 😉

   3. Mor til to

    Fy søren for en trist kommentar! Jeg håper du er veldig ung, hvis ikke har du et veldig trist syn på ting.
    Dette er en råflott gave i en høy prisklasse, uansett inntekt. Og om Caroline valgte å ikke kjøpe noe til mannen sin, så hipp hurra! Tror du kjærlighet og dyre gaver nødvendig henger sammen? Man trenger ikke alltid kjøpe selv om man har råd, skjønner du.

    Den gaven jeg har blitt mest glad for fra min mann, kostet forøvrig 60 kroner. Han tjener 600.000 per år, hva sier det om oss mon tro?

   4. Mariell

    Helt enig med «mor til to». Det er virkelig tanken som teller – ikke prisen. Uansett hva man tjener 🙂

   5. Stakkars Caroline Og LK. Først så setter folk spørsmålstegn fordi de bruker «mye» penger, og så for lite. La de få styre sine egne penger uten å få alle mulige innspill…

   6. at det går an….

 3. Så heldig du er! Kos deg med vesken i kveld 😀

  https://pernillemhansen.blogspot.no/

 4. Tonje Cathrine

  I know the feeling. Jeg fikk en Marc jacobs veske av min kjære til jul. Det er helt sant at du blir litt lykkligere med en flott veske! Den var helt nydelig. Gratulerer 🙂

 5. HERREGUUD den var nydelig!!! Helt perfekt, så skjønner godt du er fornøyd 😀 (Nesten litt dårlig gjort å vise den frem til oss med dårlig studentøkonomi.. ;p Misunneliiig!)

 6. Åh, det er så inderlig lov å være glad!

 7. Hei den derent veska der er så perfekt!!!<333 hvor mye kostet den og hvor kjøpte du den?:)

  1. Fotballfrue

   Kostet 5500,- men med taxes etc. endte den på rundt 7000,- 🙂

   – C

 8. Ååååååå, den var knall fin!!!! Skjønner godt at du har gledet deg til å få den trygt på plass hos Caroline, ja;))
  Snill, snillere, snillaste mannen:))
  Ha enn fin fin kveld:))

 9. er det mulig å ønske seg flere video-blogger? også er treningsfilmer utrolig inspirerende!

 10. NYDELIG veske! =D Har et innleggønske 😉 hehe Trenger motivasjon og tips til enkelt detaljpreg på ellers «kjedelige» plagg, har du noen ideer eller tidligere innlegg jeg kan se på? =)
  Takk på forrhånd 🙂

 11. Marita Ø

  Ææææ! 😀 Fin fin fin! Heldiggris! Hihi 😀 Her har jeg akkurat gjennomført kveldens trening selv, ute i duskregn og perfekt temperatur! Regnet er jo godt for noe? Eh.. 🙂

  1. Fotballfrue

   Absolutt! Du er så flink 🙂 Ble uteløping på meg også, men her var det heldigvis opphold 🙂 Likevel er det noe med meg og løping 5 minutter etter middag, døde nesten etter 30 minutter, bah :/

   – C

 12. Kamilla

  Æææ!!!! HEEELDIG!! Du kan godt låne bort mannen din litt 😛

  1. Fotballfrue

   Hahaha, aldri 😉

 13. så fin den var<3

 14. Marthe Sveen-blogger.

  Mannen Din må være den beste! Kos Dere <3

 15. Jeg lastet ned og så den filmen du tipset om igår, og jeg må bare si: WOW! Det er absolutt en av de fineste filmene jeg har sett! Grein som bare det på slutten, haha.

  Dødsfin veske forresten, gratulerer 😉

  1. Fotballfrue

   Den er så nydelig, vakreste filmen på lenge <3

 16. Okei, jeg dør litt inni meg av den vesken. Heldige du! Fikk vite i dag at jeg (endelig) har fått meg jobb etter å ha avsluttet utdanningen min for fire uker siden… og nå vet jeg hva som blir belønningen til meg selv når de første lønningene har tikket inn! 😀

  1. Fotballfrue

   Denne, denne, denne!! Den er så fin og tidløs 😀 Og sort går jo til alt! Gled deg 🙂

   Og gratulerer med avsluttet utdanning 😀

   Klem!

 17. Den var jo bare rå-lekker!!! Gratulerer så mye med veske, fantastisk ektemann og 2 års dag som var for en stund siden 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste <3

 18. Så fiiiiin!! Utrolig flink han er til å velge gave 🙂 Gratulerer så mye, vel fortjent!

 19. Maria H

  Fantastisk! Den er aldeles perfekt! Hvor har du bestilt den fra?

 20. Snasen 🙂 Gratulerer med ny handbag. Den synes jeg du skal sove med i sengen i natt, slik min sønn alltid gjorde når han var liten og fikk gaver han satte stor pris på 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, skal ikke se bort fra det 😉

   – C

 21. congrats to your new bag!! it’s so beautiful!!!

  https://profdrskinnybitch.blogspot.de/

  1. Fotballfrue

   Thank you 😀

 22. Litt materialistisk lykke er lov når veska er så fantastisk flott!!! Denne kan du jo ha i flere tiår også, så da kan man argumentere for at den er verdt pengene;-) Synes mannen var flink som kunne navnet på veska, mange menn som hadde feilet der…

  1. Fotballfrue

   Haha, ikke sant? Jeg er imponert 😉

   – C

   1. Kanskje han husket navnet fordi det ligner på navnet til den tyske fotballspilleren Phillipp Lham, he he?

 23. Camilla

  Så fin! Husker du skrev om den en gang, kjøpte du den så du har to,eller er det jeg som surrer?:p

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg bare skrev at jeg siklet etter den :p

   – C

 24. Birgitte

  Ohhh, bare så nydelig! You lucky, lucky girl 😀
  Klem

 25. Elisabeth

  Wooow, utrolig heldig du er:D og for en fantastisk mann du har!

 26. Silje Kristin

  Herregud som tiden flyr, var sikker på at det var i fjor dere giftet dere. Måtte inn på «Bryllup» for å sjekke når dere giftet dere, haha!
  Utrolig fin veske, forresten 🙂 Når fåt vi se gaven i fra deg til Lars-Kristian ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ehehe, skrev om dette i forrige uke :p Les gjerne her om bryllupsdagen: https://fotballfrue.no/?p=17138 og her om min «gave» : https://fotballfrue.no/?p=17162

   Til mitt forsvar har han bursdag på torsdag 😉

   – C

 27. Haha, det gliset ditt der lar meg nesten føle gleden din. Utrolig flott veske!
  Koster sikkert mer enn husleia mi, men gud så flott! En vakker dag når jeg ikke er fattig student lenger altså..!
  Du var forresten utrolig flott på håret i dag!

 28. Kristin

  Heldiggrisen!!! Den er så fin…(!) Forstår at du er glad altså =)

 29. Nydelig veske 😀
  Jeg lurer på en helt annen ting; hvor har dere kjøpt det stuebordet dere har nede i stuen? 😉

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Bohus 🙂

   – C

 30. åh, jeg døøøør av missunelighet!!!

 31. Utrolig lekre linjer – Grattis med ny «følgesvenn» 😉
  kan jeg spør hvor du kjøpte den?

 32. Loooove it!!!! 😀 😀

 33. Caroline

  Hvor heldig er ikke du? 😀 Dere er så gode mot hverandre <3 Et lite spørsmål: Jeg skal bestille runwaydreamz-shorts, men er veldig usikker på hvilken str. jeg skal ha. Til vanlig bruker jeg XS, men har hørt at disse er små i str. Hvilken str. har du? Håper på svar, så jeg kan klikke shortsen hjem 🙂

  1. Fotballfrue

   Bestill xs, den passer meg fint 🙂 synes i hvert fall ikke den modellen jeg fikk var noe liten i strl. 🙂

   – C

   1. Jeg bruker også xs, bestilte xxs og den passer perfekt (:

    – L

 34. nydelig!!! litt av ei gave:D

 35. Så vakker du er ;o)

  1. Fotballfrue

   Æ, takk, skjønne deg!

 36. Kjempe fin 🙂
  Hvor mye kosta den ?

  1. Fotballfrue

   I utgangspunktet ca. 5 500,-, men i og med at vi bestilte fra New York kom det litt tillegg, så da endte den på ca. 7 366,- ganske nøyaktig 🙂

   – C

 37. Kristiane

  Fin veske til en fin kvinne! Den kledde du veldig godt! 😀
  Ps: For en snill mann du har!

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Jaaa, den snilleste 🙂

   – C

 38. Kjempefin veske! 🙂

 39. Kristin

  Perfekt!! Rett og slett.

 40. Den var utrolig fin!:) Håper du har hatt en fin dag:))

 41. Den var superfiin ! Heldige 🙂

 42. Beautiful bag!

 43. Kjempe flott veske! veldig flott blogg og er ofte innom her flere ganger til dagen, liker at du oppdaterer så ofte og får så motivasjon av treningen din! 😀

  såg traileren på den filmen du anbefalte å lurer på om du vet hvor jeg kan få tak i filmen med norsk tekst? hadde blitt kjempeglad for svar:D
  Ha en fin kveld videre!

  1. Fotballfrue

   Vi så den med amerikansk tekst, jeg vet ikke dessverre :/ men den er helt nydelig, håper du får sett den!

   Klem!

 44. For en fantastisk veske, du er heldig!! 😀 Takk for at du skriver en så kjekk og inspirerende blogg, gleder meg til hver gang jeg har tid til å titte innom 😀

 45. Så gøy! Jeg kjøpte min nå i Mai bare den med gull og mere «slitt» skinn og jeg elsker den til tusen! Virkelig en av de fineste design veskene der ute om du spør meg 🙂

 46. ÅH, herremin. Jeg gispet litt når jeg så den. (Litt i misunnelse! :p) SÅ nydelig, og SÅ fin gave å få av kjæresten sin. 🙂 Gratulerer så mye med bryllupsdagen (litt i etterkant).
  Det fine med vesker er at de gjerne kan holde livet ut om man behandler dem riktig, og at de kan piffe opp et hvert antrekk. Perfekt! 🙂 Klem fra meg.

 47. det var uvant å se deg med rett hår, men det var utrolig fint!: )

 48. Jeg må bare få lov til å skryte av shoppingvanene dine! Mange har gitt deg unødvendig mye pes på grunn av at du har mange par med sko, men du shopper jo vanligvis ganske rimelig, noe jeg synes er supert! Er det så ille å ha så mange par sko da? Også når du først kjøper noe dyrt, så virker det som du er ekstremt fornøyd med det! Jeg synes det er så flott. Synes det er mange av motebloggerne nå som kjøper vesker i titusenkronersklassen «ukentlig» og er det virkelig noe vits? Klarer man å verdsette en flott veske, når man plutselig har femten dyre vesker? Da er det bedre å gi den veska man har unnet seg ekstra mye oppmerksomhet og ikke glemme den i løpet av to uker! Kjempeflott av deg.

  Kan du ikke lage et Louboutin innlegg med alle Louboutinskoene dine? Hadde vært morro!

 49. sara maria

  Wooohoooo!! Den va bare LEKKER då!!! Veit ka eg skal drømme om i natt 😉 og JA vi jenter BLIR lykkeligare av sånne deilige jenteting som for oss ikkje er «ting» men bare livsnødvendig ;)!!!! vis eg var deg ville eg satt veska på en stol ved sida av senga sånn at den er det første du ser når du våkner i morgen tidlig 😀 *knis*… kos deg med verdens fineste veske og fantastisk snill mann ;)!!!!

 50. Caroline

  Åh jeg kjenner igjen følelsen 😉 Fantastisk 😀

 51. Så fin veske, gratulerer 🙂 Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Jeg har lyst å ta extensions i håret, helst Hendrix, men bor dessverre ikke i Oslo. Jeg bor i Stavanger, og lurte på om du vet hvilke andre salonger som tar slik extensions som du har?

  Håper du kan hjelpe meg 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Hendrix Hair er kun hos Hendrix Har (selvsagt :p) Men hairtalk er noe av det samme, kanskje de har det i Stavanger?

   Klem 🙂

 52. Oooohhhh, lucky u 😀 Kanskje vi skal ta oss en tur på byen, så kan jeg være frivillig veske bærer, HELE kvelden :))))

  1. Fotballfrue

   Haha, absolutt 😀

   – C

 53. Den er så sinnsykt fin 😀

 54. Jeg må bare fortelle deg hvor nydelig jeg syns headeren din er. Den er helt fantastisk! Du er virkelig et fantastisk menneske, virker alltid så glad og god. Blir så glad av å lese bloggen din 🙂

 55. Det der er faktisk den fineste vesken jeg har sett.
  Så utrolig enkel og klassisk!
  Og du ser forresten bedre ut enn noen gang. Du har alltid sett smashing ut, men det er bare noe med deg for tiden. Du ser så utrolig fresh ut! Helt nydelig:-)

 56. ååå, så fin, heldig du var! 🙂

 57. Lyckliga Ingrid

  Now that’s perfection! Det må jeg si, kudos til mannen din.:)

 58. Oh, så nydelig! Både du og vesken da, thihi. Har planer om å invistere i en slik selv. Den er jo både praktisk, feminin, elegant og classy. For en knallfin gave 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Gled deg til den blir din 🙂

   Klem 🙂

 59. Kjempe flott veske. Mannen din er supersnill 😉

 60. Michelle

  så heldig du er! den vesken der er bare så lekker og helt perfekt! den kler deg 🙂

 61. Hei!
  Sitter å knasker myslien din til forkost og tenkte jeg skulle fortelle deg at jeg har prøvd ut pizzaen din (litt annen variant) 🙂
  Deilig, det ligger på bloggen min 🙂

  1. Fotballfrue

   Då deilig, skal sjekke ut din variant 🙂

   – C

 62. Kvalmt å bruke så mye penger på ei veske, vet du, 7000 rekker nesten til 2,5 år som planfadder……..!! Setter ting litt i perspektiv gjør det ikke???

  1. Fotballfrue

   Det blir så dumt komme med slike kommentarer. Vi har allerede 2 fadderbarn hos verdens barn i tillegg til å støtte mygoodact hver måned 🙂 Vi hjelper der vi kan hjelpe, samtidig son vi har mulighet til å kjøpe ting ved siden av. Verden er ikke sort / hvit 🙂 Det er ikke slik at du må enten gjøre det eller det.
   Godt å kunne gjøre begge deler, eller hva??

   – C

   1. Men det MÅ da gå an å få ordna med en «liker»- knapp på denne bloggen?? GODT svart, Caroline!! Og til deg, hanne; FYSJ! Mennesker som deg….

   2. Jeg vil og ha LIKER knapp på bloggen, event IKKE LIKER også.. Hvordan er mulighetene for det??

   3. Er det virkelig «fysj» med mennesker som bryr seg om at folk skal støtte planfadder..?

   4. Fotballfrue

    Var jo ikke det Ida siktet til, inga. Hun siktet jo til den usaklige kritikken trådstarter kom med.

    – C

   5. blondie

    Det kan nok minne litt om kongehuset som også skal bidra med å sette fokus på de svake i samfunnet, fattigdom og støtte opp om ulike prosjekter. Allikevel vasser de selv i luksus. Dere har mye penger og bruker sannsynligvis ikke mange lappene på fattigdom – ikke at noen kan kreve det. Men du lager innlegg om fattigdom og du klarer ikke å samle inn så mye penger til slike formål. Det er ikke alle som har råd til å støtte slikt, spesielt ikke de unge. Det er ellers flott å kunne gjøre begge deler. Jeg har en dyr veske selv, men det føltes bare feil å bruke mange tusen på en veske for min del. Jeg føler at man tror man er noe når man bruker slike vesker. Mange jenter kjøper slike vesker som statussymboler som skal si noe om hvem de er. Jeg har lest historier om de som spiser nudler hele måneden for å spare seg opp til en luksusveske. Da synes jeg det er noe galt. Når det er sagt – du kler for øvrig vesken din, den er like lekker som deg =)

   6. Fotballfrue

    Vi bruker penger på oss selv med god samvittighet, i tillegg til at vi gir til gode formål 🙂

    – C

  2. Da skal jeg sette ting litt i perspektiv for deg, Hanne! Både mannen min og jeg er sykepleiere, og jobber med å hjelpe andre mennesker i 100% stilling – jeg tar i tillegg videreutdanning som jeg BETALER selv – noe som kommer pasientene mine til gode. Vi har 4 barn som vi følger opp, huslån, billån, studielån etc. Vi har fadderbarn gjennom PLAN, støtter Unicefs vaksinasjonsprogram og Amnesty International. I TILLEGG har jeg en Mulberry Alexa til 10000,- , en Mulberry Phoebe, en Mulberry Mabel, en Modalu Pippa Grab – OG du kan banne på at jeg skal ha denne veska fra Philip Lim etter hvert! VÅG og påstå at jeg ikke burde bruke så mye penger på meg selv!! Hva jeg eller noen andre bruker opptjente og oppsparte midler på, har du ingen ting med! Gadd vite hvilken innsats DU gjør for en bedre verden?

   1. Fotballfrue

    Haha, du er herlig Bente 😀

    – C

  3. Mor til to

   Du vet det Hanne, at noen kjøper vesker til noen hundrelapper litt nå og da, mens andre kjøper/får noen få rådyre vesker som de har i år etter år. Hva som er mest økonomisk på sikt kan man bare gjette på, hva som er mest miljøvennlig er det vel svært liten tvil om. Og de sultne barna sulter ikke noe mindre fordi om noen av oss velger varig og tidløs kvalitet framfor billig bruk- og kast.

   Ser heller ikke sammenhengen mellom en bryllupsgave og Planfadderordningen.

 63. Vesken er veldig vakker!
  Kos deg med vesken:D

  https://norwaynatural.blogspot.com/

 64. Vesken er virkelig lekker, Caroline -men for meg er veske en veske 😉 For meg ville det vært helt uaktuelt å bruke såå mye penger på noe som dette når rimeligere (og likevel fine/stilige) alternativer gjør samme nytten. Hadde interessen for vesker vært der så hadde nok også jeg siklet etter denne -men heldigvis er jeg mer en fornøyd med min «billige» veske 😉

  1. Jeanett

   Hei, Jeg er lit enig med deg Lissi, sammtidig som jeg har forelsket meg i en Louis Vuitton veske pga fargen den har. 8000,- koster den i utlandet. Kunne man fått noe som lingnet billigere- flott, men det går ikke. Ikke vil jeg kjøpe uekte heller- det blir helt feil for meg. Så jeg sparer.litt nå og litt da, når jeg har lyst på noe nytt tenker jeg på veska;) og så går pengene på sparekonto. Desuten var jo dette en gave. Og menn (ihvertfall min) gir dyre gaver for han synes jeg fortjener det 😉 Verdens snilleste er han 😉

 65. Cathrine

  Nydelig veske! Vel fortjent Caroline:)

 66. LEKKER LEKKER LEKKER!!!;D det må jeg virkelig si… den var utrolig fin!! Han er snill han ålesundern din!;D

  Jeg har ENDELIG fått meg Nik+ klokke med Kim!! herre så genial den klokken er.. jeg skjønner GODT at du liker din, for jeg elsker min allerede. Den er virkelig en motivator også. Kjempestas å se hvor man jogger, hvor lenge osv….

  Ønsker deg en nydelig onsdag.
  klem rebekka
  https://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Gratulerer med fantastisk klokke! Den er gull treningsmotivasjon 🙂

   Klem!

 67. Vilken snygg väska!! Passar verkligen dig!
  Jag vill också köpa en väska idag fast i rosa färg 🙂 Åker till Madrid senare idag, hoppas att dom har den kvar.
  Ha en trevlig dag, kram 🙂

  1. Fotballfrue

   Goood tur 🙂

   Klem!

 68. Superlekker veske! Meget misunnelig både på den og Mulberryen din! <3 Snill mann du har altså. 🙂 Ha en super dag i solen!

 69. Åh, for en nydelig veske! Er det god plass i den? Er på utkikk etter en med god plass, vil du anbefale denne?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, den er veldig god og romslig, rommer macen min + litt til 😀

   – C

 70. Hei Caroline,
  Har lest bloggen din lenge , men aldri kommentert før – nå følte jeg for det.
  For mange, sikkert spesielt av de yngre leserne dine er du et forbilde. Du ser ut til å ha et fantastisk forhold med mannen din, du er flott, har et vakkert hjem, alltid fine klær. Du reiser på fine turer og bor på «luksus» hotell – rett og slett fremstår du veldig velykket og perfekt.
  Ser at du får en del «frekke» kommentarer.Det sitter unge jenter som bare kan drømme om å oppnå det som du har oppnådd i en alder av 25. Du får være med på en del kjekke ting pga din «kjendis status». Du kan kjøpe deg flere vesker til mange tusen. Du kjøper det kleshengere til mangfoldige tusen (slik jeg har forstått det) osv..Du har nok jobbet for dette og det er deg nok velfortjent. Det er «perfekte Caroline» som hele tiden kommer frem- skjeldent noe dypere, noe som mange reagerer på. Noen av leserne dine blir nok veldig misunelig på alt dette «perfekte», så at du får kommentarer som du gjør, kan jeg faktisk ikke skjønne at du reagerer sånn på.
  Jeg respektere deg og bloggen din – jeg er jo selv en leser.
  Hehe, nå vet jeg ikke helt hva jeg ville frem til. Men jeg håper bare at har litt forståelse for alle dine «misunelige» lesere.. Du husker vel selv hvordan det var å være 17, bo hjemme på jenterommet, skole, jobb, gutter, blakk osv. I alle fall husker jeg dette veldig godt..

 71. Haha. Gled deg over vesken din du Caroline. Den var rålekker!
  Det er lov og glede seg over sånne ting også. Iallefall når du i tillegg har stor omsorg for menesker og dyr rundt deg.
  God sommer

 72. Åh, den var nydelig 🙂 Du har virkelig en snill og god mann Caroline:)
  Håper du får en strålende dag:) Det fortjener du!

 73. Camilla

  En flott og klassisk veske ! Gratulerer 🙂
  Skjønner godt at den må stå litt på bordet slik at du får tittet på den og nytt den 🙂

  Ser det er flere som reagerer på prisen, jeg personlig er heller for kvalitet enn kvantitet !

  Pengene flyr alltid uansett, så om man setter av f.eks 3000 til en ordentlig ting som man kan ha for alltid enn en haug med jugel og ting man kaster etter få bruk, så er det mye bedere i mine øyne å invistere.

  Hvis man snakker om hva som er sløseri er vel det heller å kjøpe mye ditt og datt rundt omkring som man så kvitter seg med !

  Kos deg med vesken din ! – Det fortjener du !

 74. Den var kjempe fin! Du har en helt fantastisk mann, Caroline, men det vet du nok fra før av, hehe 😛

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀

   – C

 75. Kristin

  Gratulerer med verdens fineste veske! Jeg tenkte å prøve å finne den når jeg skal til Paris på ferie i sommer, har inntrykk av at den er vanskelig å få tak i på nettet (i hvert fall den med gulldetaljer). Har du tilfeldigvis vært i Paris på veskeshopping, og vet hvor man bør gå for å få kjøpt denne? Ha en flott kveld:)

 76. Gratulerer med ny veske 🙂 Den var nydelig!

 77. Så fint du var med sletta hår =) Det er ikke ofte vi ser deg med men du kler det som alt annet =)

 78. Nydelig veske!! Gratulerer 😀

 79. Dwightinha

  Gratulerer! Så flott at du endelig fikk fatt i den. Har tenkt på deg hver gang jeg har sett den.
  Kjøpte min i mørk marine og har glemt at det egenlig var en Celine jeg siklet på. Denne er mye mer praktisk med lommer og glidelåsene.
  For deg som stadig er på farten i jobbsammenheng må den jo være en optimal kombinasjon.

  1. Fotballfrue

   Den er bare. . perfekt. Liker den nesten bedre enn Alexa 😉

   – C

 80. Kasandra

  Hei, jeg lurte veldig på om vesken din er matt eller blank ?

  1. Fotballfrue

   Blank 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *