Perfection and space in one satchel

Nøyaktig én uke etter jeg bestilte den, er den her hos meg! 3.1 Philip Lim Pashli Satchel ♥

Dette er altså 2-års gaven fra Lars-Kristian til meg, er den ikke verdens fineste? I kortet stod det så søtt at jeg måtte bestille den selv, ettersom han ikke var helt sikker på hvilken farge og hvilke detaljer jeg ville ha, men han hadde i hvert fall fått med seg såpass at han visste hva vesken het, og hvor de hadde den inne. Imponerende 😀

Jeg endte opp med en i mykt skinn (ikke grovt, som den også finnes i), med sølvlås og sølvdetlajer. Sammen med Mulberry Alexa trenger jeg jo nesten ikke flere vesker, denne går til alt med sølvdetaljer, mens Alexa går til alt med gulldetaljer. Materialistisk lykke, I know. Men det må være lov å være glad når en så fin gave kommer på døren ♥

Nå skal vi rydde litt her hjemme, før vi spiser middag, også blir det kveldstrening på meg, før  jeg bare skal titte på vesken min. Neida. Bare nesten.

Ønsker alle gode mennesker en fin kveld!

135 kommentarer

 1. Caroline

  Åh jeg kjenner igjen følelsen 😉 Fantastisk 😀

 2. Så fin veske, gratulerer 🙂 Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt. Jeg har lyst å ta extensions i håret, helst Hendrix, men bor dessverre ikke i Oslo. Jeg bor i Stavanger, og lurte på om du vet hvilke andre salonger som tar slik extensions som du har?

  Håper du kan hjelpe meg 🙂 klem

  1. Fotballfrue

   Hendrix Hair er kun hos Hendrix Har (selvsagt :p) Men hairtalk er noe av det samme, kanskje de har det i Stavanger?

   Klem 🙂

 3. Oooohhhh, lucky u 😀 Kanskje vi skal ta oss en tur på byen, så kan jeg være frivillig veske bærer, HELE kvelden :))))

  1. Fotballfrue

   Haha, absolutt 😀

   – C

 4. Den er så sinnsykt fin 😀

 5. Jeg må bare fortelle deg hvor nydelig jeg syns headeren din er. Den er helt fantastisk! Du er virkelig et fantastisk menneske, virker alltid så glad og god. Blir så glad av å lese bloggen din 🙂

 6. Det der er faktisk den fineste vesken jeg har sett.
  Så utrolig enkel og klassisk!
  Og du ser forresten bedre ut enn noen gang. Du har alltid sett smashing ut, men det er bare noe med deg for tiden. Du ser så utrolig fresh ut! Helt nydelig:-)

 7. ååå, så fin, heldig du var! 🙂

 8. Lyckliga Ingrid

  Now that’s perfection! Det må jeg si, kudos til mannen din.:)

 9. Oh, så nydelig! Både du og vesken da, thihi. Har planer om å invistere i en slik selv. Den er jo både praktisk, feminin, elegant og classy. For en knallfin gave 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Gled deg til den blir din 🙂

   Klem 🙂

 10. Kjempe flott veske. Mannen din er supersnill 😉

 11. Michelle

  så heldig du er! den vesken der er bare så lekker og helt perfekt! den kler deg 🙂

 12. Hei!
  Sitter å knasker myslien din til forkost og tenkte jeg skulle fortelle deg at jeg har prøvd ut pizzaen din (litt annen variant) 🙂
  Deilig, det ligger på bloggen min 🙂

  1. Fotballfrue

   Då deilig, skal sjekke ut din variant 🙂

   – C

 13. Kvalmt å bruke så mye penger på ei veske, vet du, 7000 rekker nesten til 2,5 år som planfadder……..!! Setter ting litt i perspektiv gjør det ikke???

  1. Fotballfrue

   Det blir så dumt komme med slike kommentarer. Vi har allerede 2 fadderbarn hos verdens barn i tillegg til å støtte mygoodact hver måned 🙂 Vi hjelper der vi kan hjelpe, samtidig son vi har mulighet til å kjøpe ting ved siden av. Verden er ikke sort / hvit 🙂 Det er ikke slik at du må enten gjøre det eller det.
   Godt å kunne gjøre begge deler, eller hva??

   – C

   1. Men det MÅ da gå an å få ordna med en «liker»- knapp på denne bloggen?? GODT svart, Caroline!! Og til deg, hanne; FYSJ! Mennesker som deg….

   2. Jeg vil og ha LIKER knapp på bloggen, event IKKE LIKER også.. Hvordan er mulighetene for det??

   3. Er det virkelig «fysj» med mennesker som bryr seg om at folk skal støtte planfadder..?

   4. Fotballfrue

    Var jo ikke det Ida siktet til, inga. Hun siktet jo til den usaklige kritikken trådstarter kom med.

    – C

   5. blondie

    Det kan nok minne litt om kongehuset som også skal bidra med å sette fokus på de svake i samfunnet, fattigdom og støtte opp om ulike prosjekter. Allikevel vasser de selv i luksus. Dere har mye penger og bruker sannsynligvis ikke mange lappene på fattigdom – ikke at noen kan kreve det. Men du lager innlegg om fattigdom og du klarer ikke å samle inn så mye penger til slike formål. Det er ikke alle som har råd til å støtte slikt, spesielt ikke de unge. Det er ellers flott å kunne gjøre begge deler. Jeg har en dyr veske selv, men det føltes bare feil å bruke mange tusen på en veske for min del. Jeg føler at man tror man er noe når man bruker slike vesker. Mange jenter kjøper slike vesker som statussymboler som skal si noe om hvem de er. Jeg har lest historier om de som spiser nudler hele måneden for å spare seg opp til en luksusveske. Da synes jeg det er noe galt. Når det er sagt – du kler for øvrig vesken din, den er like lekker som deg =)

   6. Fotballfrue

    Vi bruker penger på oss selv med god samvittighet, i tillegg til at vi gir til gode formål 🙂

    – C

  2. Da skal jeg sette ting litt i perspektiv for deg, Hanne! Både mannen min og jeg er sykepleiere, og jobber med å hjelpe andre mennesker i 100% stilling – jeg tar i tillegg videreutdanning som jeg BETALER selv – noe som kommer pasientene mine til gode. Vi har 4 barn som vi følger opp, huslån, billån, studielån etc. Vi har fadderbarn gjennom PLAN, støtter Unicefs vaksinasjonsprogram og Amnesty International. I TILLEGG har jeg en Mulberry Alexa til 10000,- , en Mulberry Phoebe, en Mulberry Mabel, en Modalu Pippa Grab – OG du kan banne på at jeg skal ha denne veska fra Philip Lim etter hvert! VÅG og påstå at jeg ikke burde bruke så mye penger på meg selv!! Hva jeg eller noen andre bruker opptjente og oppsparte midler på, har du ingen ting med! Gadd vite hvilken innsats DU gjør for en bedre verden?

   1. Fotballfrue

    Haha, du er herlig Bente 😀

    – C

  3. Mor til to

   Du vet det Hanne, at noen kjøper vesker til noen hundrelapper litt nå og da, mens andre kjøper/får noen få rådyre vesker som de har i år etter år. Hva som er mest økonomisk på sikt kan man bare gjette på, hva som er mest miljøvennlig er det vel svært liten tvil om. Og de sultne barna sulter ikke noe mindre fordi om noen av oss velger varig og tidløs kvalitet framfor billig bruk- og kast.

   Ser heller ikke sammenhengen mellom en bryllupsgave og Planfadderordningen.

 14. Vesken er veldig vakker!
  Kos deg med vesken:D

  http://norwaynatural.blogspot.com/

 15. Vesken er virkelig lekker, Caroline -men for meg er veske en veske 😉 For meg ville det vært helt uaktuelt å bruke såå mye penger på noe som dette når rimeligere (og likevel fine/stilige) alternativer gjør samme nytten. Hadde interessen for vesker vært der så hadde nok også jeg siklet etter denne -men heldigvis er jeg mer en fornøyd med min «billige» veske 😉

  1. Jeanett

   Hei, Jeg er lit enig med deg Lissi, sammtidig som jeg har forelsket meg i en Louis Vuitton veske pga fargen den har. 8000,- koster den i utlandet. Kunne man fått noe som lingnet billigere- flott, men det går ikke. Ikke vil jeg kjøpe uekte heller- det blir helt feil for meg. Så jeg sparer.litt nå og litt da, når jeg har lyst på noe nytt tenker jeg på veska;) og så går pengene på sparekonto. Desuten var jo dette en gave. Og menn (ihvertfall min) gir dyre gaver for han synes jeg fortjener det 😉 Verdens snilleste er han 😉

 16. Cathrine

  Nydelig veske! Vel fortjent Caroline:)

 17. LEKKER LEKKER LEKKER!!!;D det må jeg virkelig si… den var utrolig fin!! Han er snill han ålesundern din!;D

  Jeg har ENDELIG fått meg Nik+ klokke med Kim!! herre så genial den klokken er.. jeg skjønner GODT at du liker din, for jeg elsker min allerede. Den er virkelig en motivator også. Kjempestas å se hvor man jogger, hvor lenge osv….

  Ønsker deg en nydelig onsdag.
  klem rebekka
  http://fyllings.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Gratulerer med fantastisk klokke! Den er gull treningsmotivasjon 🙂

   Klem!

 18. Vilken snygg väska!! Passar verkligen dig!
  Jag vill också köpa en väska idag fast i rosa färg 🙂 Åker till Madrid senare idag, hoppas att dom har den kvar.
  Ha en trevlig dag, kram 🙂

  1. Fotballfrue

   Goood tur 🙂

   Klem!

 19. Superlekker veske! Meget misunnelig både på den og Mulberryen din! <3 Snill mann du har altså. 🙂 Ha en super dag i solen!

 20. Åh, for en nydelig veske! Er det god plass i den? Er på utkikk etter en med god plass, vil du anbefale denne?:)

  1. Fotballfrue

   Ja, den er veldig god og romslig, rommer macen min + litt til 😀

   – C

 21. Hei Caroline,
  Har lest bloggen din lenge , men aldri kommentert før – nå følte jeg for det.
  For mange, sikkert spesielt av de yngre leserne dine er du et forbilde. Du ser ut til å ha et fantastisk forhold med mannen din, du er flott, har et vakkert hjem, alltid fine klær. Du reiser på fine turer og bor på «luksus» hotell – rett og slett fremstår du veldig velykket og perfekt.
  Ser at du får en del «frekke» kommentarer.Det sitter unge jenter som bare kan drømme om å oppnå det som du har oppnådd i en alder av 25. Du får være med på en del kjekke ting pga din «kjendis status». Du kan kjøpe deg flere vesker til mange tusen. Du kjøper det kleshengere til mangfoldige tusen (slik jeg har forstått det) osv..Du har nok jobbet for dette og det er deg nok velfortjent. Det er «perfekte Caroline» som hele tiden kommer frem- skjeldent noe dypere, noe som mange reagerer på. Noen av leserne dine blir nok veldig misunelig på alt dette «perfekte», så at du får kommentarer som du gjør, kan jeg faktisk ikke skjønne at du reagerer sånn på.
  Jeg respektere deg og bloggen din – jeg er jo selv en leser.
  Hehe, nå vet jeg ikke helt hva jeg ville frem til. Men jeg håper bare at har litt forståelse for alle dine «misunelige» lesere.. Du husker vel selv hvordan det var å være 17, bo hjemme på jenterommet, skole, jobb, gutter, blakk osv. I alle fall husker jeg dette veldig godt..

 22. Haha. Gled deg over vesken din du Caroline. Den var rålekker!
  Det er lov og glede seg over sånne ting også. Iallefall når du i tillegg har stor omsorg for menesker og dyr rundt deg.
  God sommer

 23. Åh, den var nydelig 🙂 Du har virkelig en snill og god mann Caroline:)
  Håper du får en strålende dag:) Det fortjener du!

 24. Camilla

  En flott og klassisk veske ! Gratulerer 🙂
  Skjønner godt at den må stå litt på bordet slik at du får tittet på den og nytt den 🙂

  Ser det er flere som reagerer på prisen, jeg personlig er heller for kvalitet enn kvantitet !

  Pengene flyr alltid uansett, så om man setter av f.eks 3000 til en ordentlig ting som man kan ha for alltid enn en haug med jugel og ting man kaster etter få bruk, så er det mye bedere i mine øyne å invistere.

  Hvis man snakker om hva som er sløseri er vel det heller å kjøpe mye ditt og datt rundt omkring som man så kvitter seg med !

  Kos deg med vesken din ! – Det fortjener du !

 25. Den var kjempe fin! Du har en helt fantastisk mann, Caroline, men det vet du nok fra før av, hehe 😛

  1. Fotballfrue

   Jaaa 😀

   – C

 26. Kristin

  Gratulerer med verdens fineste veske! Jeg tenkte å prøve å finne den når jeg skal til Paris på ferie i sommer, har inntrykk av at den er vanskelig å få tak i på nettet (i hvert fall den med gulldetaljer). Har du tilfeldigvis vært i Paris på veskeshopping, og vet hvor man bør gå for å få kjøpt denne? Ha en flott kveld:)

 27. Gratulerer med ny veske 🙂 Den var nydelig!

 28. Så fint du var med sletta hår =) Det er ikke ofte vi ser deg med men du kler det som alt annet =)

 29. Nydelig veske!! Gratulerer 😀

 30. Dwightinha

  Gratulerer! Så flott at du endelig fikk fatt i den. Har tenkt på deg hver gang jeg har sett den.
  Kjøpte min i mørk marine og har glemt at det egenlig var en Celine jeg siklet på. Denne er mye mer praktisk med lommer og glidelåsene.
  For deg som stadig er på farten i jobbsammenheng må den jo være en optimal kombinasjon.

  1. Fotballfrue

   Den er bare. . perfekt. Liker den nesten bedre enn Alexa 😉

   – C

 31. Kasandra

  Hei, jeg lurte veldig på om vesken din er matt eller blank ?

  1. Fotballfrue

   Blank 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *