Oslo igjen

Goood morgen!

Nå har jeg vært våken altfor lenge allerede, men har likevel bare rukket å gjøre unna litt her hjemme, spise frokost, dusje og ordne meg. Bryter visst målene mine jeg har satt meg for uken allerede på dag 2, ser ut til at det blir kveldstrening i dag. Gjør egentlig ingenting, det er jo så nydelig vær at en løpetur ute blir fint i kveldssolen 😀

Turen går til Oslo for tre møter i dag, så jeg har en lang dag foran meg. Skal ikke snakke om hvor lei jeg er av å kjøre denne veien til hovedstaden nå, men fy søren. Bare en gang til den uken her, så er det i hvert fall noen dager til neste tur 😀

Skrives senere, ville egentlig bare ønske dere en fin dag ♥

54 kommentarer

 1. Ønsker om en strålende dag, like flott som deg Caroline 🙂

 2. Etter å ha lest bloggen din en stund og sett hvor mye du anbefaler Ole Henriksen, har jeg nå akkurat trykket hjem en startpakke for å se om det kan hjelpe på min 30 år gamle hud som fortsatt tror den er 14 og i puberteten:( Ha en fin dag og kjør forsiktig 🙂

  1. Du burde prøve Carita Ideal, perfekt 🙂

   1. Takk for tipset, blir ført opp i » den store klokeboken» og skal prøves om jeg ikke får den store «wow» følelsen med Ole Henriksen 🙂

 3. Skal si du er effektiv på morgenen, jeg har så vist klart å åpne øynene;-) Hjemmekontoret deres ser forresten helt nydelig ut!

 4. Du er så strukturert! Og ikke mist, du ser uforskammet fresh og opplagt ut til å være så tidlig på morgenen 😉 Skjønner at du er lei av strekningen, men ha en fin tirsdag på tross av reiseveien, frøken 🙂

 5. Du har det så lyst og fint hos deg 🙂 Ha en god dag!

 6. Cookie girl

  Hvorfor ikke skype eller nettmøte med folk i hovedstaden???

 7. Åh,så glad jeg ble når det allerede var et nytt innlegg som jeg kunne kose meg med til frokosten <3 God tur, kjør forsiktig 🙂

  1. Marthe Cecilie

   Samme her 🙂 På kontoret vel og merke 🙂 Herlig 🙂

 8. Håper dagen blir fin:) !

 9. Så fin du er, ha en fin dag du og! 🙂

 10. Hei Caroline! Jeg bare lurer på: hvor fort løper du 5 km? Hehe, jeg bare lurer på så jeg har noen jeg kan sammenlikne med og «konkurrere» mot 🙂

 11. Hvor lang tid bruker du på strekningen: Siljan – Oslo?

  Ha en fin dag videre♥

 12. Marita Ø

  Ha en fin dag du og, flinke Caroline! 🙂 Her sitter jeg å tvinger i meg en liten skål med havregryn til frokost, har fått en skikkelig mageknipe i natt som ikke vil gi seg! Bah.. Kjedelig å legge planer på hylla! Ikke tid til å bli syk nå i alle fall 🙂 Klem til deg

 13. Camilla

  Utrolig fint bilde av deg!:)
  Her skinner også sola, så det blir nok en morgenløpetur på meg, men er vel ikke akkurat morgen for deg nå i klokka elleve?:P
  Håper vi får en bedre titt på antrekket siden:D

 14. kor lang pleier joggeturen din å vere?

 15. Kor ang pleier joggeturen din å vere?

  Stor klem!

 16. Nydelig du er! God tur innover!
  Og så må jeg bare si at headeren din er helt fantastisk fin!
  God dag!

 17. Så fint bilde! kos deg masse i oslo!:D

 18. ragnhild

  God tur. Kjedelig å kjøre når man misliker veien …. Men men, sånn er det å bo på «landet» 🙂

 19. Charlotte Nathalie

  Hei C

  Åååå jeg liker så inmri godt den jakken din, jeg har sett deg med den tidligere, hvor er den fra og er den fremdeles i salg?

   1. Charotte Nathalie

    ÅÅÅÅ neeeei!!!! For seint! Virker ikke som om den er der lenger!!! Typisk!

    ….men takk for svar…

 20. Ha en fin dag, du også! Litt god musikk og kanskje noe godt i koppen / å spise gjør enhver biltur litt lettere, hvert fall 🙂

 21. Kan ikke få sakt det for mange ganga kor utrolig nydelig du e Caroline, du e så fantastisk og e elska alt med d! Du e forbildet mitt og betyr så ufattelig mye i livet mitt, du eller da bloggen din har hjulpe me gjennom tøffe peroide i live mitt og at folk kritisera d e utrolig, kan ikke forstå at folk skal henge se oppi sånne ting! Du e så herlig og så utrolig pen! går ikke ann å ikke like persona som de!
  Håpe du for en fantastisk dag!
  you make my day Caroline <3

 22. Ha en fin dag du også 🙂

 23. that sounds exciting!! wish you a successful day!!!

  https://profdrskinnybitch.blogspot.de/

 24. ragnhild

  Nydelige deg <3

  kan du ikke ha spørsmålsrunde snart?

  Ha en nyydelig dag, vakre!

 25. Du er så vakker Caroline! Både på innsiden og utsiden!:) har blitt så glad i bloggen din, finner så mye inspirasjon!:) Jeg lurte på om det var lov å komme med et ønske innlegg? Hadde vært kjempe gøy om du kunne ha laget et innlegg med tips til hverdagsstil, hvordan kombinere ulike plagg, style ned og opp, i forhold til jobb, skole etc:) Lure kjøp, ting man burde ha i garderoben. Litt sånn som kan passe lommeboka for en average nordmann? 🙂 Hadde vært så stas altså! Ønsker deg en fortsatt fin dag! 🙂 Og tips til kjedelig bilkjøring: Ny musikk i spilleren eller en spennende lydbok (vet jeg høres ut som en 70 år gammel dame, men det funker!)

  1. Kristin

   Er veldig med på det ønsket =D

 26. Hesann:)
  Hvorfor tar du ikke toget til Oslo?
  Da kan du jo jobbe på veien 🙂

  1. Det går nesten ikke tog mellom Skien og Larvik pga gammelt og dårlig sporsystem, og det er ny motorvei så og si hele veien innover så det er nesten best å kjøre (og mye raskere…)

 27. Ønsker deg en fin dag 🙂 Jeg har netopp laget müslien din, den ble kjempegod, med cottage cheese og kanel til 🙂

 28. Ha en fantastisk dag, Caroline! 😀

 29. Veit!
  Skal kanskje dit sjølv om nokon dagar, Shoppingtur:D

  God tur da
  Klem!

 30. Bittlyboo

  Huff, nå gir du meg helt dårlig samvittighet :S Jeg har ikke fått arbeidet en meter idag, og arbeidsstasjonen min er det komplette kaos. Også sitter du der med det kjemperyddige skrivebordet og er allerede i full gang. Nei, skjerpings!

 31. Ha en flott dag Caroline, og alle andre positive lesere der ute. Jeg oppfordrer til bare positive kommentarer i dag, og ikke mer av det idiotiske tullet som har vært de siste dagene. Vi som går inn her for å kose oss, og få good feeling fra Caroline, ber jeg om å skrive noe godt! Tipper vi sammen klarer å lage en opptur i dag!!!!!! Hilsen fra Anne.

 32. Michelle

  Håper møtene går fint, lykke til i dag ;D Du er flink!! klem

 33. Jakka eller cardiganen du har på deg, hvor er den fra? 🙂 nydelig farge og den ser så behagelig ut 🙂
  Ha en fortsatt fin dag 🙂

 34. Camilla

  Pleier du å redigere bildene dine= 🙂 f.eks slike som i dette innlegget? De er så fine, alltid!

 35. Høres spennende ut;-)

 36. Riktig god dag til deg også- håper du får kost deg litt i solskinnet mellom øktene!:)

 37. åssen jobb er det du egentlig har? hva gjør du? liker du det? hadde vært interessant med et innlegg om dette. hvis du allerede har gjort det kunne du lagt ut en link? på forhånd takk!

  1. Fotballfrue

   Jeg blogger, og driver med nettbutikken vår, Treasures.no 🙂

   – C

 38. Hei!:)

  Du har det så utrolig fint i hjemmet ditt! 🙂 hvor er bordet fra? Elsker stilen din!

  Ha en fin dag!:)

 39. Fint bilete:)

 40. hei Caroline! Siden du er så positivt og herlig et menneske så synes jeg du skal få høre det! Er fast leser av bloggen din og i dag satt jeg og undra meg om en ting.. Jeg synes det er utrolig fasinerende at så mange personer inkluderer seg i livet til noen man praktisk talt ikke kjenner.. Tenker på alle som leser bloggen din, og det sier så mye om deg som person! du er så inspirerende og gir oss en positiv og bra start på dagen! du vet det kansje ikke, men DU gjør dagen bedre for andre mennesker, derav meg! Etter en hektisk uke tenner jeg i peisen, lys,setter på musikk og ser igjennom bloggen din! Du har skrevet før at mandager er en positiv dag som er med på å gjøre uken bra! Såååå noen av dine ord om mandag har jeg satt på kjøleskapet og jeg digger mandager! Du har sikkert motgang og ting du synes er vanskelig i livet du også som mange andre, men det jeg liker ved deg er at du alltid er positiv! dersom du ikke har fått trent så synes du det er litt kjett men har fortsatt en positiv holdning om at det får du tid til senere! Du har evnen til å snu om negative ting til noe positivt, og da kommer man langt i livet! 🙂 Ønsker deg en fortsatt fin dag, og var ikke meningen å skrive en dagbok om det her, men jeg beundrer deg og fortsett som du gjør! Du gjør dagen min bedre og har startet å trene kun grunnet deg! alltid vært slank, men mer overskudd og selvtillitt har jeg ikke hatt på mange år! Stor klem til deg! 🙂

 41. Pent bilde!

 42. Angrer du på at dere flyttet?

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂 Elsker både huset og omgivelsene, Oslo er jo ikke mer enn en og en halv time unna, men å kjøre annen hver dag blir litt ork 😉 Når det er sagt, hadde vi ikke noe valg når det gjaldt flyttingen.

   – C

 43. Hei! Vi pusser opp og skal innrede «kontoret/biblioteket» – det bordet er helt fantastisk! Hvor stort er det og hvor har du kjøpt det???

  sommer klem

 44. At ikke du får deg et kontor enten hjemme eller halvparten av veien så slipper du å kjøre så langt hver gang? 🙂 Har selv pendlet mellom jobb og leilighet i Oslo og kjæreste her nede, så vet at det er slitsomt og ikke minst hvor lei man blir av den samme veien.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *