Karpathos på 7 dager: Guide

Her kommer noen anbefalinger fra ferien vi var på for snart 2 uker siden, fy søren som tiden flyr! Vi reiste til Karpathos og byen Pigadia. Skal du gjøre det samme, vil jeg gjerne gi deg noen anbefalinger på hva du kan gjøre mens du er på ferie. Vi hadde bare 7 dager, og selv om tiden gikk altfor fort, følte jeg at vi rakk utrolig mye på kort tid. Vi reiste på utflukt, fikk overnattet i en annen landsby, rakk å finne en favorittrestaurant og i tillegg våre egne, flotte strender helt privat og for oss selv. Håper du liker tipsene mine!

Hotell 

Vi bodde på hotell Alimounda Mare, et ganske nytt 5-stjerners hotell i Pigadia. Et fantastisk flott hotell, hvor du får følelsen av å være medlem av en eller annen eksklusiv yacht club. Vi bodde i en av executive suitene i femte etasje med nydelig utsikt, men det er fullt mulig å få vanlige dobbeltrom med samme utsikt. Mamma og pappa bodde her noen dager etter oss, og rommet de hadde var også veldig flott.

Dessverre fikk vi ikke tid til å spise på hotellet noen av dagene, fordi vi heller ønsket å søke til den greske kulturen som du finner i de mer eksotiske restaurantene nede ved havna. Frokost spiste vi på hotellet hver dag, og her var utvalget i buffeten veldig bra. Ellers er servicen på hotellet helt fantastisk! De rengjorde rommet to ganger for dagen, og var alltid tilgjengelig med å hjelpe, enten du trengte å stryke skjorter og kjoler, eller om du bare trengte hjelp til Internett og andre ting.

Resepsjonsområdet

Dersom du skal sove her, vil jeg anbefale at du setter av en liten halvtime til fotmassasje en av dagene. Det var virkelig helt fantastisk! Spa-avdeling på hotellet har flere behandlinger å by på, men dersom du er som oss og heller vil ha maks ut av solen, anbefaler jeg absolutt fotbehandlingen. Passe kort og passe lang på en tid.

Spa- og fitnessavdelingen

Baren som ligger utendørs på hotellet er også et perfekt avkoblingssted. Gode sitteplasser og nydelig utsikt. Vi var ikke så mye inne på hotellet, men også der var det en bar som ble flittig brukt av flere hotellgjester.

Restauranter

Snack Bar – Sea Side: 

Det ble korte lunsjer fra tid til annen for å få et avbrekk fra solen, og da likte vi å trekke oss tilbake og nyte kald drikke og noen oliven eller en sandwich i skyggen. Likevel ville vi ikke bort fra havet, så vi fant en kjempehyggelig snack bar rett ved siden av hotellet, som faktisk er drevet av en veldig søt, norsk dame.

Anbefaler husets hvite vin!

Pelagos

Hit må du gå dersom du søker virkelig gresk stemning! Her er det livemusikk hver dag fra klokken halv syv og ut i de sene nattetimer. Kan fort bli litt masete for de med sensitive ører, men vi storkoste oss. Her danset gjestene zorba mellom bordene, sang og lo. God mat til like rimelige priser som stort sett overalt i Hellas. Fantastisk sted!

Taverna Mesogios – Home of the greek tapas

Slå deg ned og be kelneren om hjelp til å sette sammen en gresk tapasmeny for to, du vil ikke angre! Hit gikk vi tre ganger, fordi maten var hinsides fantastisk. Jeg tuller ikke. I tillegg er atmosfæren upåklagelig, herlige grekere med et hint av amerikansk aksent. Vi storkoste oss.

For deg som er veldig glad i Norge: Havna består på en måte av to nivåer, og på det øverste nivået som kan kjennetegnes på alle paviljongene bortover, får du visstnok verdens beste biff i paviljong nummer tre. Denne fikk vi dessverre ikke testet ut, men flere har sagt at denne er et must. Ved mange av disse paviljongene (de helt første) møter du servitører som kan snakke norsk, de har også tv-kamper, menyer og diverse på norsk. Vi unngikk bevisst dette, ettersom vi synes vi får nok av Norge i hverdagen, men det er jo et fint tips til de som liker det sånn.

Ved den nest siste paviljongen som vi endte opp den aller første dagen, her får du en fantastisk drink etter maten! Gratis 😀 Her snakket de ikke norsk, forresten.

Uteliv:

Da vi var i Pigadia hadde ikke sesongen trådt til for fullt ennå, men det var likevel passe med liv i gatene. Det ble noen sene kvelder, for det meste med noen drinker til EM-kampene som da gikk to ganger om dagen (jeg slapp ikke akkurat unna). Vi synes nesten alle barene bortover havna var kjempehyggelige, men det var spesielt én skilte seg ut, en typisk, gresk plass hvor du tok med deg puter ut for å kunne sitte i de brede trappetrinnene bortover og nedover. Der var det SÅ hyggelig. Jeg fikk dessverre ikke tatt noen bilder fra dette stedet, men det ligger omtrent midt på havna, og er vanskelig å ikke legge merke til. Hvit bygningen med hint av blått, typisk gresk.

Her er alle restaurantene bortover, dersom du ser den gule parasollen ved den hvite og blå bygningen til ganske langt til høyre i bildet, er dette stedet jeg prøver å beskrive.

Anbefaler også å gå en tur i de trange bakgatene bak havnen før klokken elleve på kvelden, her er det kjempemange søte caféer og butikker.

Strender:

Stranden som ligger nedenfor hotellet er veldig grei, dessuten har hotellet egne solsenger her, hvor du hele tiden kan få servering. Vi lå her et par dager, men vi ville heller se mer av Karpathos, så vi søkte ut av Pigadia på jakt etter private strender. Vi hadde med oss en liten bok med oversikt over de avsidesliggende strendene bortover, og jaktet hovedsaklig på de to som så mest interessante ut.

Makris Giallos

Den første dagen fant vi en liten sandplass midt mellom Aperi og Kyra Panagia som het Makris Giallos. Hit kommer du deg kun til fots, men vi kjørte først til Aperi og parkerte bilden der, før vi trasket nedover og nedover og nedover og bortover og bortover. .

Kato Lakos

Dagen etter fant vi endelig Kato Lakos, som vi i utgangspunktet ønsket å finne dagen før. For å komme hit finnes det helt klart en smartere vei enn den vi endte opp med å ta, vi gikk jo samme vei som dagen i forveien, og ble møtt av en stor klippevegg som det ikke gikk an å ta seg forbi. . så vi svømte rundt med alle verdisakene våre over hodet.

Haha, her er jeg nesten i mål etter over en time med trasking. Bikini og joggesko ♥

Da vi var vel fremme oppdaget vi at det gikk en sti gjennom skoen,  fra toppen og helt ned. Vi kriget oss den veien tilbake igjen, og det var jammen ikke enkelt det heller.

Tips: Bruk kart, så finner dere frem.  Husk joggesko og masse vann, du blir virkelig sliten av å traske rundt i den varmen!

Vi hørte også mye fint om Apella, men ettersom dette ikke var en «privat strand» ble det aldri til at vi kom oss dit. Jeg tror absolutt at det er verdt å dra en tur hit også, om tiden strekker til.

Kira Panagia

Ikke langt fra Kato Lakos og Apella, ligger det et lite sted som heter Kira Panagia. Her var det veldig idyllisk, så jeg anbefaler deg å ta turen hit for lunsj dersom du er på enten Apella eller en av de andre strendene rundt. Vi var på Olive Garden to ganger, et vakkert sted på toppen av fjellet, ved siden av en kirke.

Utflukter:

Olympos

Vi var på 2 utfkluter mens vi var i Karpathos, den første gikk til Olympos som i dag er en av de mest populære utfluktene på øya. Vi reiste med båt fra havna i Pigadia klokken halv ni, og var ved byen Diafani rundt kvart over ti. Derfra gikk reisen videre med buss til Olympos. Vi valgte en guidet tur i regi av Ving, ettersom det er selskapet vi reiste med, og fikk med oss litt historie fra stedet også. Delen med guide varte cirka en times tid, så fikk vi to timer i byen på egenhånd, før vi reiste tilbake til Diafani igjen, og tuslet litt rundt der et par timer, før båten gikk tilbake.

Anbefaler absolutt å ta turen hit, her lever de fortsatt som før i tiden (250 fastboende), selv om de til tross for dette har flere moderne midler enn vi kanskje aner – blant annet var vi vitne til walkie talkie fra annen til første etasje for å motta bestillinger. Hehe 😀

Se flere bilder fra utflukten vår her.

Lefkos

Vi leide bil av byrået Avis hele uken vi var på ferie, så det var denne vi brukte da vi kjørte rundt for å gjøre oss kjent med Karpathos.

En av dagene ble det også en kjøretur til den lille, sjarmerende fiskerlandsbyen Lefkos. Mamma og pappa var der på samme tidspunkt, så vi overnattet på Sea Melody, et hotell ved siden av deres, i én natt, og brukte dagene på å få med oss hele Lefkos. Vi ble guidet rundt av mamma og pappa som er lommekjent på stedet, de på moped og vi på ATV. Dersom dere tar turen hit, anbefaler jeg at dere gjør det samme.

Spis gjerne lunsj på Dramadana, hvor du selv kan bli med bak på kjøkkenet og velge hva du vil ha på grillen.

Spise middag må du gjøre hos Nikita, hvor du får helt fersk fisk trukket opp av havet noen timer i forveien. De har selvsagt andre ting på menyen også, men dette er nydelige matopplevelser!

Les mer om Lefkos og se flere bilder her og her.

Iskrem: 

Kanskje en litt uvanlig ting å ha med i en slik guide, men jeg må bare tipse dere om denne isen!

Tipper den finnes flere steder i Hellas enn kun i Pigadia, så dersom du skal til grekernes land, har du nødt til å spise denne isen. . helst ti ganger!

. . og god tur ♥

hotellopphold og reisen med fly var sponset 

148 kommentarer

 1. Utrolig flink du er! Høres helt himmelsk ut! Elsker fostrreen også n denye headeren din, den kjolen snakker for seg selv.. 🙂
  Keep the upgood work, gleder meg alltid til å lese når du oppdaterer for få se hva slags utrolige tips du kommer med neste gang!
  Ha en strålende dag!

 2. Det høres ut som du har hatt en veldig fin tur 🙂
  ,Var på mye av det samme for et par år tilbake,så gøy å se igjen mange av de samme stedene.

  Min første komentar her inne,men har fulgt bloggen en stund, liker veldig godt oppskriftene dine,og er meget missunelig på det pene huset deres:) Ros for flott stil, og perfeksjonisme til fingerspissene.

 3. Så morsomt å se at du var på helt samme plass som jeg var på for to år siden, samme resturant og stand og alt. Så kult at dere var i Olympos og tok bilde av den damen vi snakket med da vi var der. 😀 Så ut som dere koste dere, det fortjnete dere! nydelige bilder Caroline, akkuratt som du! <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne! Damene der var jo bare helt herlige 🙂

   Klem!

 4. Skal til Lefkos i slutten juli sammen med min kjære, og vi blir borte i to uker. Etter at jeg så bildene her så gleder jeg meg så ufattelig mye! Det ser helt fantastisk ut, og vi skal helt klart leie oss bil så vi kan utforske de deilige strendene! Takk for restaurant anbefaling i Lefkos også. Gleder meg til masse fersk sjømat!

  1. Fotballfrue

   Å, dere kommer til å få det kjempfint 😀 Det er bare å glede seg!

   Klemmer 🙂

 5. For en utsikt det var på bildet av huset «over» havet! 🙂 Fikk absolutt lyst til å reise dit en gang.

 6. Så kult å se at dere var på samme plass som jeg var for 2 år siden! Og så morsomt at dere tok bilder av den damen i Olympos som jeg snakket med da jeg var der! nydelige bilder som alltid Caroline, dere to er så herlige! <3

 7. Hei:) Hvor har du kjøpt den fine blå/hvit stripete genseren du hadde på deg i går? Den var så fiiiiin:)

  1. Fotballfrue

   På bubbleroom-outleten 🙂

   Klem!

   1. Den var helt fantastisk. Elsket den. Perfekt som maritim genser:D hvor mye kostet den? Får lete etter den på nettsiden jeg da?!

 8. Kjempeflott innlegg! Nå fikk jeg lyst til å reise til Hellas, hehe 🙂

 9. Det så kjempekoselig ut, spesielt private strender. Håper dere koste dere masse der nede <3

 10. Jeg ble så sulten!! 🙂 haha

  Hvilken matrett husker du best?

  1. Fotballfrue

   Den innbakte fetaosten var helt fantastisk 😀

   – C

 11. Veldig bra innlegg, ser du har brukt mye tid på det:) ser ut som dere koste dere masse! Men en ting jeg lurer på! Var ikke denne turen sponset? Er du ikke egentlig pliktig til å skrive det på innlegget? Synes i hvertfall det er etisk riktig å gjøre:) ha en fortsatt strålende mandag Caroline!

  1. Fotballfrue

   Fikset, glemte det i farten 🙂

   – C

 12. Ragnhild

  Wow, utrolig fin guide! 🙂

 13. Hvordan er prisnivået i Hellas nå når landet sliter økonomisk? Er det mye billigere enn det har vært før? 🙂 og hvilken smak var det på den isen? Så veldig god ut!

  1. Fotballfrue

   Det er akkurat som før 🙂 Isen smaker oreo-cookies og hvit sjokolade <3

   - C

 14. Jeg har aldri vært på Karphatos, men skal til Rhodos i to uker den 1.august! 😀
  Har du vært på Rhodos før? Visst ja, likte du deg der?
  Vi skal til Lardos på Rhodos 🙂
  Jeg kjenner jeg gleder meg litt til «jeg blir stor», og kan dra sammen med en venninne/kjæreste til et «luksus-hotell» sånn som du var på!
  Vi er en familie på fem, så det blir ikke akkurat luksus-hotell når vi skal på ferie, men i år synest jeg vi har funnet et ganske fint hotell! 😀

  1. Fotballfrue

   Så bra 😀 Nei, der har jeg faktisk ikke vært 🙂

   God tur <3

   Klem!

 15. Caroline

  Skal dit 18.juli, hvordan var shopping mulighetene? 🙂

 16. besserwisser

  Flotte bilder!! Men iiiik, syns du så skummelt tynn ut på det ene bikinibildet! :/

  1. Fotballfrue

   Jeg er veldig smal i livet og tynn i armene, men har ganske normale hofter og lår 🙂 (. . hva enn som er normalt :p)

   – C

   1. På det selvbruner-innlegget i går syntest jeg armene var ekstremt tynne! Har ikke tenkt over at armene dine er SÅ tynne! 🙂
    Men du er jo bare sånn! 😀

   2. cecilie

    Å si at noen er skummelt tynne er vel ikke særlig hyggelig? Går du å kommenterer kroppene til de som er skummelt feite også? Håper du vet at slike kommentarer kan såre for alle kropps str.

   3. haha, for et herlig og upretensiøst svar!! 🙂 og du har ikke heelt normale lår, damn de er muskuløse og freshe! (skjønt, sunne kropper burde vært mer normalt, takk for at du sprer treningsglede og motivasjon!)

  2. Skulle til å si det motsatt jeg, at på det bikinibildet hvor Caroline står blant steinene i Kato Lakos så ser man godt at hun har sunne, fine pg normalt slanke former og er langt i fra for tynn slik noen syns. Hun har jo blant annet en sprettrumpe til tusen! 🙂 Flott er hun!

   1. Susanne

    Akkurat det tenkte jeg på også da jeg så det bildet! Hun ser flott og sunn ut, med kvinnelige former! Herlig inspirasjon for meg som prøver å ikke se ut som en strek, hehe.

   2. Astrid

    Var det som var så rart, at hun så så forskjellig ut på de to bildene… Og hun slettet jo tydeligvis det ene bildet hvor hun så betydlig tynnere ut..?

   3. Fotballfrue

    Jeg er veldig smal fra siden, og har veldig tydelige ribbein, mens jeg har en ganske spretten rumpe og det jeg anser som normale lår. Når jeg stod på måten jeg gjorde og solen skinte på magen min, kom både ribbein og den smale midjen veldig tydelig frem, og jeg synes ikke at det så bra ut. Orket rett og slett ikke kommentarer på det, så jeg fjernet det heller. Nå orker jeg heller ikke at du skal spekulere i noe som helst, som du åpenbart gjør, så da svarer jeg deg heller ærlig i stedet.

    – C

   4. Hanne og Susanne,

    det var snakk om et annet bikinibilde Caroline fjernet fordi som hun selv sier her i kommentarfeltet, at det var en uheldig vinkel, og at hun faktisk så veldig tynn ut. På det ved steinene ser hun jo flott ut, men som sagt var det her snakk om et annet bilde! 🙂

  3. Jeg kan virkelig ikke forstå at vekten/størrelsen til Caroline er så utrolig interessant? Jeg har fulgt denne bloggen i lang tid, og det er alltid samme greie fra leserne. Helt i orden at du tenker det, men herlighet- det er ikke så innmari ålreit å si at mennesker er SÅ tynne. Iallefall ikke når det kommer fra en rekke mennesker over lang tid.

 17. Du? Fikk du penger for å skrive om Maldivene-turene? Tipper det hele ikke var sponset, men lurer på om du i det hele tatt fikk noe for å skrive om «hotellene»(hva heter det da..?)

  1. Fotballfrue

   Nei, det fikk jeg ikke 🙂

   – C

 18. Åhh, så utrolig deilig ut 🙂 Gleder meg til jeg skal på ferie om et par uker.
  Har noen spørsmål som ikke er relatert til innlegget, men til kostholdet dit. Jeg har nemlig prøvd meg på lavkarbo før uten å lykkes. Prøver meg igjen nå, men føler meg bare så vanvittig slapp. Orker ikke gå tur eller gjøre husarbeid engang, enda jeg passer på å få i meg nok næring. Jeg er instruktør på treningssenter og er vant med å spise en god del «sunne» karbohydrater som bananer og havregrøt osv. i forbindelse med trening.Trenger mye energi for å yte max. Men med lavkarbo holder jeg på å dø etter 5 min på mølla, enda jeg spiser nok fett. Hvor lenge vil det ta før kroppen vender seg til fettforbrenning? Du løper jo i evigheter på fett. hehe. Jeg orker ikke gå i lang tid med dette energinivået, så håper på noen råd. 😉

  1. Fotballfrue

   Hvor mye karbohydrater spiser du i løpet av dagen da? For noen kan det være lurt å ta omleggingen gradvis, og ikke kutte for mye i inntaket av karbohydrater med en gang 🙂

   – C

 19. FINT innlegg! Veldig gøy å lese og se på de fine bildene 🙂 Fikk skikkelig lyst til å dra til Hellas nå…

 20. Hei Caroline 🙂

  Spiste du bare lav karbo på denne turen?

  Klem :):)

  1. Hva tror du?? Hun reklamerer for en typ oreo-is, som absolutt ikke er lavkarbo..Trur du hun gav den bort?

   Selvom man har et lavkarbo kosthold går det helt fint å gå litt «utenom» i ferier, så sant man kjenner sin kropp godt nok til at man kommer tilbake til samme rytme når man er tilbake fra ferie.

   Beklager hvis svaret virker litt skarpt, men Caroline trenger vel ikke å dokumentere sitt kosthold hele tiden?! Hun spiser lavkarbo året rundt og alle kan jo se at utav bilder at hun kan kose seg med ikke lavkarbo mat når hun er på ferie f.eks. Man trenger vel ikke få det bekreftet hele tiden 😉

 21. hva mente du i forrige innlegg at du aldri har ferie..???? bloggere har mer ferie enn resten av befolkningen,,i løpet av et år har du jo vært i nice med søster? ,i portugal med mor,i københavn fler ganger ,maldivene fler ganger(i livet)( enda dit kommer de færreste av oss en gang hvis vi ikke er rike..er vel en gang i livet for de fleste om de får det engang… )og nå hellas… så hva mente du med aldri ferie? å skrive litt hver kveld mens du er på ferie er vel mer underholdende enn tungt.. en jobb en kan gjøre på sengakanten om en vil og ikke minst frivillig??de fleste jeg kjenner får max en reise i året og noen ganger kun til sverige….

  1. Fotballfrue

   Skrive litt på kvelden? Er du klar over hvor mye tid som går med på å skrive et bra blogginnlegg? Tydeligvis ikke…

   – C

  2. Hun har jo ikke 100% ferie når hun er ute å reiser. Hun skriver jo på bloggen, og man kan se at det ligger mye arbeid bak! Og en ting jeg tenkte på da jeg leste kommentarene på det forrige innlegget; det er jo nesten en jobb i seg selv det å lese så mye dritt om seg selv hver dag, folk som pirker på alt du gjør, vekten, maten osv. Husk at Caroline godkjenner ikke alle kommentarene heller, de som er i overkant frekke (leste det i Detnye), dropper hun å publisere. Tenk så slitsomt! Hadde blitt utslitt etter en uke jeg, av å få så mye dritt slengt mot meg hver dag.

   1. Hun har selv valgt å leve et slikt liv (noe jeg sier til alle som klager).

   2. Fotballfrue

    Jeg klager ikke, jeg elsker det jeg gjør 🙂 Jeg prøver bare å få enkelte til å forstå at ikke denne jobben heller er en dans på roser hele tiden, blant annet fordi jeg aldri har ferie. Men jeg har aldri klaget 🙂

    – C

   3. A klager, ikke du. Det at du sier du aldri har ferie har du selv valgt.

   4. Fotballfrue

    Ja, absolutt! Det var det jeg mente 🙂

    – C

  3. Jeg har gått og tenkt i hele dag – etter å ha lest alle negative innlegg på bloggen her. Og jeg blir så usigelig trist og lei meg… Det kommer personbeskrivelser som omtaler Caroline som overflatisk, at hun har et lett liv, ikke jobber, alltid på ferie, luksusliv, burde ikke ha barn etc. Jeg kan ikke fri meg fra å lure på HVORDAN i alle dager folk kan skrive sånt?? Kjenner dere besserwissere der ute Caroline personlig?? Jeg håper enkelte av DERE ikke har barn, som lærer av dere og synes det er helt greit å mobbe et annet menneske, gjemt bak tastatur og skjerm. Hva er det vi lærer bort her?? At der er lov å sjikanere, kritisere og tråkke på folk – på deres antatte personlighet, utseende og egenskaper? Er dette akseptabel og ønsket oppførsel i samfunnet vårt? Kan barna våre plage andre fordi de gjør noe annerledes, pynter seg mer eller mindre, er tykke eller tynne etc? Er man en overflatisk person fordi man driver en blogg som omhandler mote, egenpleie, skjønnhet, trening, kosthold, interiør etc?

   Jeg er sykepleier – er jeg da automatisk Florence Nightingale? Er legene der jeg jobber Messias? Er kassadama på Rema dum som et brød, og vaskedama på Coopen tilbakestående? NEEIII!!!!! Hva vi jobber med, sier lite om oss som person. Jeg kjenner leger som er drittsekker, sykepleiere som er storsnutete og «fin» på det, kassadama på Rema jobber for å ha råd til studiene sine etc!!

   Og så mener dere at Caroline må ta til seg «konstruktiv» kritikk?? Hva i alle dager er konstruktivt med personsjikane? Skal hun ikke få forsvare seg mot all dritten dere kommer med? Har ikke hun samme rett til å komme med negative personkarakteristikker av dere? Hvor står det skrevet at bare DERE har rett til å kritisere? INGEN er tvunget til å lese denne bloggen.

   Jeg har fulgt bloggen i ca et år nå. Jeg er over 40, har fire barn, regulert arbeidstid og et bra liv. Jeg er imponert over at Caroline gir så mye av seg selv som hun gjør, men skjønner også at denne bloggen IKKE er representativ for HVEM Caroline er. Caroline jobber hardt – de som tror at et blogginnlegg «gjør seg selv», aner ikke hva de snakker om. Hun driver butikk, skriver bøker, reiser rundt på signeringer, er på møter ift. nye oppdrag etc. Gadd vite hvor mange her som hadde greid å sjonglere alt dette. Det tyder på enormt lite livserfaring, den kritikken mange kommer med. Jeg kommer til å være enda mer obs på at MINE barn skal huske hva som er akseptabel behandling av andre mennesker og IKKE.

   Kjære Caroline – tusen takk for at du er det positive overskuddsmennesket som du er. Jeg blir glad av deg, og akkurat DU er med på å gjøre hverdagen min bedre. Jeg er så lei meg på dine vegne, og nå føler jeg virkelig behov for å si ifra. Svakere mennesker enn deg hadde kunnet bukke under etter sånn behandling, det gjør meg godt å se hvor god du er til å svare for deg, og til ikke å la disse menneskene styre livet ditt. Stor klem fra meg!

   1. Fotballfrue

    . . . <3 Takk for mennesker som deg, Bente <3

   2. Veldig bra innlegg! Jeg har tenkt på akkurat det samme. Lurer på hva slags mennesker som får seg selv til å skrive så mye dritt til andre mennesker. «har du ikke noe fint å si, kan du la vær å si noe» er en fin ting mener nå jeg.

  4. Max en reise i året? Det handler om prioriteringer. Det siste året har jeg vært i Praha, Paris, Gran Canaria, Spania og Santorini, og det er på stipend og ekstrajobb i tillegg til studier? Man trenger ikke være rik for å reise til maldivene, men man må prioritere det 🙂

 22. Åhhh.. nå gleder jeg meg så utrolig mye!! Vi, jeg og min kjære, drar til Karpathos om 2 uker =) har hotell i Pigadia vi og, men satser på å leie en bil for å se mest mulig. Blir siste «kjæreste» turen, for til høsten kommer babyen vår og jeg er 6 mnd på vei når vi drar. Så d blir nok litt mindre soling men mer under parasollen med en god bok, herlig det og! Takk for flott guide, nå kan dagene mot avreise ikke gå fort nok altså..=)

 23. Marita Ø

  Du er virkelig god på de her »guidene» dine! Så utfyllende og bra skrevet 🙂 Ser jo fantastisk fint ut, får liksom ikke mindre lyst til å reise til varmere strøk nå! Men her er ferieturen unnagjort allerede, dessverre.. Så nå MÅ det bare bli sol og sommer her i Norge også, hihi 🙂

 24. Ninetta Bagarelli

  Flott og personlig reiseguide, og sabla fin bikinistump ! Jeg trener som en gal på de øvelsene du linket til meg for en god stund siden, med din rumpe i bakhodet, haha….;-D
  Hellas er forresten et nydelig sted å være turist….:-)

 25. Håper dette spørsmålet ikke blir oppfattet som slemt eller negativt (for det er ikke ment slik), men har du veldig høye ribbein eller noe sånt? Mange mener jo du er «for tynn» osv, men det kan jo ha noe med at ribbeina dine synes veldig godt, og når man har høye ribbein, så syns det jo ekstra.

  Håper du svarer, og selvfølgelig ikke oppfatter spørsmålet som frekt,.

  Mvh.

  Kamilla 🙂

 26. VELDIG bra innlegg!:D Beste jeg har sett på bloggen din i løpet av 2 år.

 27. Herlige bilder, Caroline! Det var nesten sann at eg fekk lyst til å sei opp sommarjobben for å ta meg en ferie, hihi:D

 28. Bride to be

  Hello Caroline! one question; Im soon getting married and We haven’t had sex, and the question is; do You think We should wait? Did You ? ( SORRY FOR AWAKARD QUESTION.) AND FOR BAD ENGLISH!.

 29. Supert at du har laget et sånn her innlegg altså! Jeg og min bedre halvdel reiser til Pigadia 18. Juli, så vi skal absolutt bruke noen av tipsene dine! Vi skal være der i to uker, så vi hat god tid til å utforske øya!
  Tusen takk for tips:) Klem!

 30. Såå härligt!! Tusen tack för bra info med småtips, älskade tipsen på glassen/isen lite extra, hihi! 😀

  Kramar

 31. Hei søte deg! 🙂

  Ser ut som dere hadde det helt fantastisk på ferie!! Fikk lyst til å reise dit! Heldige deg! 😉

  Men du, hadde to spm:
  Hvorfor fjernet du det ene bikinibildet av deg? Fordi noen mente du så for tynn ut? :-/
  Og har du fjernet mesteparten av hårene på øyenbrynene dine og tegnet de istedenfor? 😛 Så sånn ut på det bildet hvor du holder isen og har pilotbriller. Brynene dine var finere tiden rundt når de giftet deg. Bare et lite tips, for du var så nydelig den dagen (bryllypsdagen)!

  Ellers ønsker jeg deg en fin uke videre, elsket mandagsinnlegget ditt! <3 Klem

 32. Litt på siden av posten din, men du har jo vært i 30 -årslag og skal i et til om ikke så lenge , om jeg husker riktig! har du tips til fine 30 års gaver til jenter? Synes det er så utrolig vanskelig, men ønsker å finne på noe spesielt og fint…men ender alltid opp med «kjedelige» gaver…Synes du alltid er så flink til å sette sammen tips og forslag, så da tenkte jeg at jeg skulle høre om du ante råd og retning og/eller redning 😉

  Herlig ferie dere har hatt! Jeg har vært i hellas (les Kreta) maaaange ganger, og STORTRIVES! Skal nok ikke se bort i fra at vi prøver dette reisemålet neste gang -det ser jo helt fantastisk ut….og isen er notert, og skal prøves! 🙂

  Ha en super uke!

 33. Veldig gode tips. Jeg skal virkelig dit en gang, nå som jeg har lest dine tips! 🙂

 34. Veldig bra guide-innlegg! Må ha tatt laaang tid kan jeg tenke meg, men så er det jo kvalitet!:D
  Frister å sette seg på første fly!

 35. Heftig med sponset sommerferie i Hellas :p

 36. Tusen takk!! Min kjære og jeg drar til Karpathos natt til onsdag, og skal selv bo på Alimounda Mare!:-) Da kunne det ikke passet bedre at den beste skribenten og fotografen jeg vet legger ut herlige reisetips for oss. Selv kjæresten måtte klikke seg inn til deg nå, og det er nok første gang han har gjort:P Du er best, Caroline! <3

  1. Fotballfrue

   Å, så gøy å høre 😀 Tusen takk, søteste deg <3 Og god tur 😀

   Klemmer <3

  2. Haha! Samme her – måtte få han til å lese det supre innlegget:)

   Vi drar til samme hotell 11. juli 🙂 Har også kun en uke, men om vi følger dine tips kan den jo bli innholdsrik:D

   Klem! <3

 37. Hei Caroline. Tror det er første gang jeg har lest så mange negative kommentarer på en dag på bloggen din. Håper virkelig at det ikke går altfor mye inn på deg!! Ikke alle liker mandager ;). Men du engasjerer på din egen «carolinemåte» . Etter jobb i dag gikk jeg dobbelt så langt enn vanlig med hunden min. TUSEN TAKK for måten du får engasjert meg på, fortsett med det!!! Hilsen en som heller ikke har 9-16 jobb 😉

 38. Heisann!
  Vi har også vært på Karpathos, men det er over 10 år siden nå. Var også på disse private strendene og vi tok badebåten som går fra Karpathos sentrum og ut til stranda. Båten bare stoppet når vi ba om det og hentet oss på ettermiddagen.
  Et tips til deg er Thassos, det er en nydelig øy med masse fine strender. Byen Potos er den byen jeg liker best på Thassos.

 39. Er det foresten dere som har parkert «ATV» utenfor den ene resturanten?? He he he

  1. Fotballfrue

   Hahaha, nei :p Det leide vi bare Lefkos 😉

   – C

 40. Bittlyboo

  Hva gjør dere med hundene når dere er ute og reiser? Vi synes det er skikkelig vanskelig å få reist mens vi har hund. Kennel er jo nesten like dyrt som hele ferien :S

  1. Fotballfrue

   Kennel er ikke aktuelt, da ingen av våre hunder har erfaring med dette. Jeg tør rett og slett ikke. Vi får alltid noen vi kjenner godt til å passe hundene når vi er borte 🙂

   – C

 41. Ser vakkert, stille og rolig ut. Mulig det blir en tur dit når jeg fyller 70 😉 Dere må jo virkelig ha senket gjennomsnittsalderen der nede den uka dere var der om bildene er representative for hvem som oppholder seg der. Tøyser bare daaaaa. Jeg er av den eldre garde sjæl :). Men foretrekker fortsatt storbyer for ferie. Full fart til det butter er mitt motto 🙂 Og butter gjør det titt og ofte 😉

 42. Å, så herlig! Nå ble jeg skikkelig i sommerstemning! 🙂 (..også fikk jeg lyst på tykkere lommebok og en aldri så liten sydentur) Så ut som om dere koste dere, sikkert deilig med et avbrekk i den hekstiske hverdagen deres;)
  God sommer! 🙂

 43. Victoria

  Hei! Takk for et informerende reiseinnlegg. Samboeren og jeg sitter og vurderer å bestille tur i august, og må si at det er et fristende reisemål. Hotellet så veldig flott ut. Hvor mye måtte dere betale for det (hotellet)?

  1. Fotballfrue

   Det koster 14 700,- for 1 uke, inkludert frokost og middag 🙂

   – C

 44. Kjempebra innlegg! 😀

 45. Så fint å lese!! fikk virkelig lyst til å dra dit!
  Men jeg lurer på en ting, hvis det var slik at de private strendene var private, hvordan kom dere dit? måtte dere betale, eller var det bare å finne de, og dra dit uansett ? å hvorfor er det ikke da flere som bruker disse strendene ??
  Du er så flott, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, de er ikke private, derfor jeg skriver «private» 😉

   Det er så mange av de, at det er sjeldent du treffer på andre mennesker.

   – C

 46. Toppers guide! 😉 Du er så flink og har kjempefin blogg!
  Jeg leser den hver dag:)) Er nesten blitt litt avhengig… Hehe:D

  Ett spørsmål; er du egentlig mørk i håret? 😀

  Klem&klem

  1. Fotballfrue

   Ja, etter hvert som jeg ble eldre ble jeg mørk blond 🙂

   – C

 47. Hei 🙂
  Synes det var veldig morsomt å lese om turen deres til Karpathos.
  For nøyaktig 10 år siden jobbet jeg og en god venninne der i 4 mnd. Ser på bildene at mye har forandret seg, men kjenner også igjen steder 🙂
  Regner med du falt like mye for øya, stemningen og folket som vi gjorde!
  På den øya har jeg skapt minner for livet 🙂

 48. Hvorfor har du slettet du det ene bikinibildet av deg fra stranden?

  Ser nydelig ut der dere har vært 🙂 Det er noe annet enn hva sommeren her har å by på om dagen :/

  1. Fotballfrue

   Jeg fjernet det fordi jeg synes det var en uheldig vinkel 🙂

   – C

   1. Synest det var et fint bilde jeg! 🙂
    Noen har veldig synlige ribbein, og det har Caroline, hun kan jo ikke gjøre noe med det, hun er bare sånn! Synest der er fint jeg 😀

 49. utrolig bra reiseguide! pleier ikke kommentere innleggende, men måtte bare si at den var jeg virkelig imponert over! og så fine bilder du tar!! 🙂

 50. Ser ut som en herlig ferie!
  Og btw; for en fantastisk rumpe! 🙂 (sikter til det bildet av deg i bikini og joggesko). INSPIRASJON!!! 🙂 Ha en fin uke!

 51. Stine G.

  Åååå,BOSS-isen er virkelig den beste isen noensinne! Den hører med til Hellasferier:)

 52. HEI duu!! 🙂

  Bare lurer på hvordan du får skrift inn i bildene dine, er det et eget program eller??? har prøvd å lagt bilde inn i paint også kopiert tekst men får det ikke til, :((( håper du kan hjelpe 🙂

  Ellers så håper jeg du ikke bryr deg så mye med de negative kommentarene, tenk på alle oss som leser bloggen din hver dag og som blir inspirert 🙂 Hadde det vært meg så hadde jeg ikke ofra slike innlegg en kommentar en gang, for ligger jo tjukt utpå at de er sjalu…

  Hilsen fast leser, 2 barnsmor :)) PS !( de slurpet i seg hver sin bringebærsorbet til dessert i dag og spurte om å få mer–mmm den er så god -brukte litt vaniljekesam i siden jeg var fri for vanlig bel veldig godT=))

 53. Stine Elise

  Det er kanskje verdt å nevne at det ikke heter tapas, da tapas er spansk, men på gresk heter det Mezedes 🙂
  Meze er entall for én rett, mezedes er flertall for flere av rettene 🙂

  1. Fotballfrue

   Det står i hvert fall the home of the greek tapas på t-skjortene til alle som jobber der, som et slags slagord for restauranten, så de bruker sikkert dette så folk lettere skal forstå hva det er 🙂

   – C

   1. Stine Elise

    Ja, så det, syns det var litt rart, men er som du sier sikkert en turistgimmick. 😀
    Er kanskje ikke så mange som vet at det heter mezedes, nei :p

    Men uansett så var det utroooooolig flotte bilder, og jeg klarer nesten ikke å VENTE til jeg skal reise til Hellas i august… Sukk….. <3

 54. Totalt off topic! Jeg skal endelig legge negler og dine er nøyaktig hva jeg vil ha. Er det fortsatt akryl du bruker? Her i Stavanger-området finner jeg bare gelenegler av ulike typer. Og jeg har lest endel om hvor skadelig akryl er for de som jobber med det daglig. Har du erfaring med gele? Jeg er redd de skal bli veldig tykke, og når jeg søker opp bilder på nettet synes jeg ofte den hvite tuppen starter for langt nede på neglen, noe som gjør at fingrene ser kortere og tykkere ut. Er dette typisk gele? Mange ikke relevante spørsmål her. Håper du har tid til å svare 🙂
  Ellers må jeg si at Hellas-guiden din var virkelig flott, og at jeg elsker sånne «jeg elsker mandager» innlegg. Hvis jeg kunne ønske meg et tema for et innlegg fra deg måtte det vært en virkelig detaljert treningsdagbok i løpet av en uke. Type hva ble gjort i løpet av hver dag i en uke, hvilke øvelser, osv. Jeg er selv glad i (avhengig av pga sykdom) å trene og du er min hovedinspirasjon når det gjelder trening.
  Keep up the good work!!!!!!!!!!!
  Stor klem!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker akryl, selv om jeg i utganspunktet er mest fan av gele, men dessverre er det nesten ingen som legger det lenger :/ Men jeg er selvfølgelig veldig fornøyd med akryl også, det sitter kjempebra, og har en naturlig tykkelse 🙂

   Klemmer 🙂

  2. Hanne Førland

   Kan anbefale Nailed by Djesa Belle for gode akrylnegler i Stavanger. 🙂

 55. Hei. Kan du lage et innlegg om de rettene/det du spiser en uke? Interessant å se hva og hvor mye du spiser, som trener som du gjør.

  1. Fotballfrue

   Dette ser jeg egentlig ikke noe poeng i, da det kan bli feil på mange måter. For noen spiser jeg sikkert mye, for andre lite. Det viktigste er å finne det som passer for deg, og det som er mest riktig i forhold til helsen og treningsmengden 🙂

   – C

 56. Karoline

  Hei Caroline!

  Har følgt bloggen din omtrent siden du begynte å blogge og er vel første gangen jeg faktisk kommenterer på en blogg, så syntes rett å slett det var på tide! Ville bare si at jeg synest du gjør en fantastisk jobb! 🙂

  Veldig inspirerende å lese om både trening, mat, reise, hverdagsliv og osv! Likte spesielt godt dette innlegge hvor du beskriver hvor fantastisk Hellas er! Blir reiselysten av mindre!! Hellas står klart som et reisemål senere da jeg faktisk aldri har vært der(!!!). Så var veldig, veldig greit med litt tips 😉

  Håper du skygger unna alle de usakelige kommentarene som dukker opp.. Utrolig hva folk kan få seg til å skrive…

  Uansett, lykke til videre med skrivingen din! Du er super, rett og slett!! 🙂

  – Karoline

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne deg <3

 57. Jøss, sponset tur, det høres helt fantastisk ut 🙂 Kan jeg spørre om dere fikk lommepenger eller annet også? Jeg mener ikke å være frekk men din jobb er ganske enkel altså. Du har ingen lang avansert utdannelse bak deg som sivilingeniør, lege, advokat eller liknende – ikke at du ikke kunne blitt det. Men jeg er overbevist om de føler et helt annet ansvar og stress i livet sitt enn det du burde gjøre med en blogg. Du ønsker å fremme deg selv og bli kjent fordi du er deg, det er mange som synes det er kvalmende når du stiller opp til intervju for å si at dette landet er fullt av jantelov. Alle ser jo at du er pen og ordentlig og at du har det du ønsker deg i livet. Hvorfor skal du prente inn i hodet på folk at du er så «mye»? Det viktigste i livet må være å gjøre noe positivt for andre og samtidig ta vare på seg selv. Det blir litt dumt å høre at du er så travel hele tiden. Det finnes masse pent å si om deg, men mye av denne bloggen er for egen vinning. Det burde flere gjennomskuet. Når kommer web-TV med Trine Grung? =)

  1. Fotballfrue

   Jeg begynte å blogge fordi jeg ønsket å bruke kreativiteten min, at jeg endte opp med norges mest leste blogg har ingenting med at jeg ønsker å fremme meg selv.

   Hva vet du om at jeg ikke føler et ansvar? Hvorfor tror du jeg oppdaterer bloggen 3 ganger om dagen, eller når jeg er ute å reiser, eller på søndager? Jo, fordi jeg føler et ansvar overfor leserne mine. Dere er grunnen til at jeg legger så utrolig mye arbeid ned i bloggen. Hvis du leser gjennom kommentarfeltet her, så vil du se hvor mye bloggen min betyr for enkelte.

   På hvilken måte blir det for dumt å høre at jeg har det travelt hele tiden? Det er jo fakta, og du har absolutt ingen forutsetning til å være uenig. Du vet jo absolutt ingenting om hva jeg foretar meg.

   – C

   1. pernille

    Vi vet jo faktisk en hel del om hva du foretar deg da 😛

   2. Fotballfrue

    Nei, det vet dere absolutt ikke. Hvordan vet dere det? Gjennom 3 poster på en blogg hver dag? Dette forklarer akkurat det jeg mener.

    – C

   3. blondie

    Oi oi… jeg mener at du får det til å høres ut som det er veldig viktig å blogge. Vi andre kan få sparken om vi gjør feil i jobben. En lege har til sammenlikning ansvar for menneskers liv. Hvis du mister blogglesere går det etter hvert utover egen økonomi. Du har ikke mulighet til å kjenne på den følelsen det er å være ansvarlig for annet enn egen vinning for å bruke det ordet. Jeg har ikke sagt bloggen din ikke betyr noe for noen angående kosthold, trening etc. Du kan ha det så travelt du bare vil med å fremme deg selv på dumme arrangement som snorklipping – noe selv de kongelige synes er kjedelig og meningsløst. Du har også stilt opp på en del andre arrangement uten egentlig å kunne påvirke noe som helst. Jeg vet heldigvis ikke alt du foretar deg, men jeg leser her innimellom slik som resten av bloggerne dine. Du er blitt mer og mer kvass i dine kommentarsvar. Jeg mener du bør ta litt mer kritikk og ikke angripe tilbake. Jeg mener at det må ha vært utrolig flott å få en sponset tur. Så jeg stilte noen spm i forhold til det. Guiden er også veldig gjennomført og fin med masse bilder.

   4. Fotballfrue

    jeg mener at du får det til å høres ut som det er veldig viktig å blogge. Vi andre kan få sparken om vi gjør feil i jobben

    Hvis jeg ikke leverer som blogger, mister jeg lesere, og til slutt inntekten min. Fungerer på akkurat samme måte.

    En lege har til sammenlikning ansvar for menneskers liv. Hvis du mister blogglesere går det etter hvert utover egen økonomi

    De færreste er leger, derfor blir denne sammenligningen helt feil. Står du for denne sammenligningen, gjelder den alle mennesker som ikke jober med å redde liv, noe som vil si 90 prosent av befolkningen. Er du lege? Hvis du ikke er det, så kaster du sten i glasshus.

    – C

   5. blondie

    Jeg skrev til sammenlikning… =) jeg skrev om leger, advokater, sivilingeniører. jeg burde kanskje nevnt de som jobber i det private næringsliv som egen gruppe og spesielt da alle som er ledere. Men du forstår selv hva jeg mener. Hvis bussjåføren forsover seg en dag kan hele trafikken den dagen forskyves, tenk alle som kommer for sent på jobb, til møter etc. Tenk om presten blir syk og ingen kan steppe inn i en viktig seremoni. Hvis jeg ikke gjør en god jobb får jeg høre det. Du kan jobbe når du vil, andre har en arbeidstid og et sted de må være. Jeg er ikke lege =)

   6. Fotballfrue

    Hvis jeg ikke gjør jobben min, får ikke annonsører den markedsføringen de har betalt for og planlagt flere måneder i forveien. Jeg samarbeider med store selskaper som er avhengig av et jevnt trykk når det gjelder markedsføring, da kan jeg absolutt ikke ta meg fri når jeg selv føler for det. VI har to ansatte i Treasures, hvis jeg ikke gjør jobben min, vil de stå arbeidsledig inne kort tid, er ikke det ansvar?

    Jeg sier ikke at min jobb er like viktig som de eksemplene du nevner, men vi har alle vår funksjon. Sånn som du holder på nå, rakker du ned på alle journalister som ikke jobber i de tabloide mediene.

    Jeg tror ikke du helt forstår hvordan bloggmarkedet eller vårt firma fungerer, men det kan så være, jeg har ikke noe behov for å overbevise deg 🙂

    – C

   7. blondie

    og med viktig, så mener jeg at de utretter viktigere ting. Det er bare deg selv det kan gå ut over og det vil kun gå ut over din inntekt på litt lang sikt hvis du ikke får blogget dine planlagte 3 innlegg per dag. Du kan jo prøve å blogge mindre og se hva som skjer. Det er flaut at du ikke forstår eller har lyst til å innrømme for deg selv at denne bloggen da kun vil gi deg mindre inntekter. Andres arbeidsinnsats vil alltid påvirke noe annet i tillegg enn ens fremtid om en gjør en dårlig jobb. Bussjåføren var et greit eksempel.

   8. Fotballfrue

    Som jeg skrev i min tidligere kommentar, Blondie, vi har to ansatte, i tillegg til meg og Lars-Kristian. Jeg har et ansvar overfor dem, leverer jeg ikke, kan de risikere å stå arbeidsledige innen kort tid.

    Så nei, det er ikke bare meg det kan gå utover. Det går utover annonsørene mine, de trofaste leserne som forventer 3 innlegg om dagen, og ikke minst de vi har ansatt.

    Jeg vil heller si at det er flaut at du ikke respekterer våre ansattes behov for trygghet i jobben sin.

    – C

   9. blondie

    Fikk dere lommepenger? ser det står den kostet 14700 med mat inkludert =) Hvor mange timer bruker du i gjennomsnitt på blogg hver dag? du lager så fine bilder, jeg sliter med å ta bilder i sola. Hva slags kamera bruker du på bildene over her? skikkelig bra kvalitet =)

   10. Fotballfrue

    Inkludert frokost og middag på hotellet. . Dette er noe alle kan velge. Nei, selvfølgelig får man ikke lommepenger :O Kun hotell og fly.

    – C

   11. For en utrolig merkelig måte du skriver på, Blondie. Blanding av smisk og hersketeknikk som tilsynelatende skal sette Caroline på plass. Og så kritiserer du henne for å svare kritikerne sine for krasst… Skikkelig dobbeltkommunikasjon.

   12. silje t

    Word! Må si at tv osv her i hus blir byttet ut med kommentarfeltet ditt om tiden. Så mye rart det kommer frem, er jo rene underholdningskanalen jo! Det er klart kritikk er greit, og jeg skjønner mange lurer på mye rart, men det da fælt så mye rart folk henger seg opp i..

    Synes du er en kjempeflott dame, og takker deg for all innsatsen du legger den i denne bloggen! Tror nok du flyr mer enn mange andre i jobb. Greit, du har det mye gøy og, men man får til det man prioriterer. Mange har en 8-4 jobb hvor de kommer hjem, lager mat, ligger litt og slækker på sofaen, gjør litt husarbeid og legger seg. Du drar til oslo støtt og stadig, og når du først setter deg ned er det ikke slakking på sofaen, men planlegging av nye innlegg, mail osvosv. Jeg hadde blitt mer sliten i hodet av å «aldri» ha fri som deg, enn en fysisk hard jobb.

    Stå på, og fortsett! De fleste av oss setter utrolig stor pris på det 🙂

   13. Haha, helt enig med deg! Leser selvsagt hele blogginnlegget (og jeg har faktisk fulgt deg med bloglovin fra dag en, Caroline), men jeg MÅ få med meg kommentarfeltet også.. så mange idioter som skal diskutere på alt. All respekt til deg Caroline som holder ut med disse håpløse leserne dine, som f. eks «Blondie».

 58. Heilei Khan

  FOR en fantastisk blogger du er, Caroline! Elsker absolutt alt ved bloggen din, du har jo så og si med alt! Det er helt utrolig hvor flink og dyktig du er, når det gjelder slike innlegg som dette (resten også). Det tar vel en del tid og slikt, men du skal vite at du har blogglesere som er utrolig takknemelige for at du tar deg bryet med å skrive slike innlegg til oss. Tusen takk! 🙂

  Selv om jeg nesten ikke kommenterer, så vil jeg du skal vite at jeg er innom bloggen din hver dag. Minst 3 ganger. Haha. Og førsteplassen som blogger, er så fortjent! Håper du forsetter å blogge lenge, lenge 🙂

 59. Fy flate for et hotell! SYKESTE

  1. Fotballfrue

   Det var dødsbra der 🙂

   – C

 60. Jeg ser SAGANAKIIII <3 Elsk! Haha 😀

 61. Nå fikk jeg lyst til å reise 😀

 62. Jeg vurderer veldig å få med kjæresten hit til høsten, så dette kommer veldig godt med 😀 Er så glad for at du tar deg tid til slike innlegg 🙂

 63. Takk for et fint og interessant innlegg om Karpathos!
  Vi reiser til samme hotell om to uker, så her var det mange bra tips å ta med seg:-)

 64. Karpathos er paradis! Drar dit igjen i august for 5.gang!!! Godt skrivet – kjenner at reiselysten øker på her nå,morsomt med den norsktalende kelneren,han spanderer alltid varm kakao med krem på meg 🙂 MIDT PÅ SOMMEREN,hahahha!!!

 65. Dette var det mest perfekte innlegget, jeg og samboern har bestilt tur til samme øy, samme hotell i slutten av juli! Hadde tenkt til å spørre om du kunne skrive et lignede innlegg om steder verdt å se osv., men det hadde du allerede gjort! Thank you 😉

  Vi er i slutten av 20-årene, er det mye eldre folk der eller er det yngre også? Så ut som det var litt lite folk der….?

  Må gutta ha på seg langbukse i restauranten på hotellet, vet du det? Hadde håpet det var litt casual stemning selvom hotellet et 5stjerners.

  Keep up the good work, and don’t mind the haters 😉

  1. Fotballfrue

   De fleste som er der er nok 40+, men du finner absolutt en del folk i 20-30 årene 🙂 Vi var der litt tidlig i sesongen, men det var absolutt en del folk, men så er jo vi vant til to år på Maldivene :p

   Det står at du må ha langbukse, om de praktiserer det vet jeg ikke :/

   – C

 66. Etter å ha lest gjennom så mange urettferdige (men også mange fine) kommentarer, følte jeg for å skrive noe selv. Jeg er en jente på 16 år, og du er en utrolig stor inspirasjon for meg, Caroline! Selv om vi kanskje ikke har så mye til felles, liker jeg også å trene, og dine motivasjonsinnlegg hjelper virkelig! Sliter litt med å formulere meg merker jeg, men ville egentlig bare si at du er fantastisk, dine velskrevne og helt gjennomførte innlegg er høydepunkter i blogg-Norge i dag. Du er så flink, stå på!
  Hilsen fast bloggleser gjennom 2-3 år nå <3

 67. Fine innlegg du har!

  ta en titt innom trening, kosthold og hverdags bloggen min da vel 🙂
  https://eauke.wordpress.com/

 68. Michelle

  Fantastisk innlegg! For noen vakre bilder! ser ut som dere hadde en drømmeferie, virkelig 😀

 69. Åh, slutt å friste! :p

 70. Anne Marte

  Den baren du snakker om med de trappetrinnene heter Anoi. Har selv vært der, og elsket det. Baren der de ikke snakker norsk heter La Corte.
  Veldig bra innlegg, ser ut som dere hadde en flott ferie 🙂

 71. Hallo 🙂

  Jeg bare lurte litt på hvordan det var å komme seg fra flyplassen til selve hotellet? 🙂 Meg og min kjære tenker å reise hit i august – ser jo magisk ut 😀

  1. Fotballfrue

   Reiser dere charter, setter reisebyrået opp buss 🙂 Ellers kan dere ta taxi, tipper det ikke er alt for dyrt. Tar ca 20minutt 🙂

   – C

 72. Tuuuuusen takk for flott guide:):) jeg og samboer har ikke helt visst hvor vi skulle og vi har vært noe fortvilet om hvor vi skal:s i morgen bestiller vi tur til samme sted som dere! Gleder oss skikkelig:)

 73. du er så vakker! Kjempe bra innlegg, gleder meg til å reise til syden i år jeg også, men jeg skal til bulgaria 🙂 Må reise til hellas en gang og tror jeg… :))

 74. Så ut som et utrolig fint reisemål! 🙂

 75. Jeg var også i Karpathos på samme tidspunkt som dere! Øya er bare helt nydelig, oser av idyll! 😀 Får lyst til å reise tilbake når jeg ser bildene dine 🙂

 76. Hei Caroline! Søkte opp Karpathos på google, og kom til bloggen din! vet jo at du har vært i syden, men leste ikke dette innlegget da, selv om jeg titter innom bloggen hver dag!!
  Jeg bestilte tur til Karpathos i går, litt sør for hovedstaden. Hvilken strand er på det første bildet?
  Fikk du kjøpt strandguide der nede? Gleder meg stort til turen! 😀
  Klem

  1. Fotballfrue

   Så gøy 😀 Tenker du på den aller første? Den er utenfor hotellet, bare 🙂 Vi fikk strandboken av en av guidene 🙂

   Klem og god tur 😀

 77. Hei. Jeg skal til Karpathos i sommer, og lurte på hvilken bok du snakker om i innlegget? Hørtes veldig lurt ut å ha med en slik bok 🙂

  flott blogg forresten!

 78. tanja hansen

  Heisann, ble tipset om å lese dette innlegget siden vi har bestemt oss for å besøke Karpathos om en ukes tid. Masse nyttig informasjon og fine bilder. Takk skal du ha 🙂
  Tror sannelig vi bestiller rom på det samme hotellet som dere bodde på også, det så veldig fint ut. (var litt dyrt da…MEN ferie er ferie.)

 79. Gudrun-Johanne

  Ååå, så morsomt! Jeg har søkt litt rundt på nettet om Karpathos og fant et hotell som jeg synes så fint ut. Søkte på Karpathos på google og jammen fant jeg denne guiden! Og dere bodde på samme hotell som jeg tilfeldigvis falt skikkelig for! Nå frister det bare enda mer! 😀 Tenker det blir en tur på meg og samboeren i maai! 🙂

  1. Så koselig 🙂

   Om du søker på Karpathos i søkefeltet her på bloggen, så får du opp innleggene fra perioden hvor vi var der. Det var i juni 2012, så er en del innlegg derfra 🙂

 80. Odd Sverre Trana

  Artig å se. Var det i 1999

 81. Hei:) vi var på Karpathos i sommer (2013). Bare vi var i 14 dager. Det må være den peneste plassen jeg har vært på! Vi bodde også på Alimounda Mare. Vi var på strendene Ahata, Apella, Amopi, Kyra Panagia, Kastélia og to strender i Lefkos.

  Hvis dere skal tilbake anbefaler jeg å dra til Apella (stranden), og stoppe på en utsiktsplass og ta bilder;) vi drar kanskje en tur til neste år igjen.
  Vi dykket en av dagene. Veldig gøy!
  Boss-isen var kjempe god!

  Vi var også på en båt-tur (Sofia My love). Kjempekoselig! Der man drar til ca. 4 forskjellige strender og på en av dem får man servert mat. Vi fikk kylling-souvlaki (mat er inkludert i prisen).

  Anbefaler alle sammen å dra til Karpathos. De som bodde der sa at vi måtte komme tilbake i september fordi da var det nesten ikke vind (var veldig mye vind der i juli 2013 ihvertfall..)

  Tina, 14 år.

 82. Hei
  Har sett på hotellet og vurderer å dra dit, men lurer på om det var kjøleskap på rommene?

  -Sandra

  1. Hei! Så du spurte om det var kjøleskap;) ja, det er kjøleskap på rommene:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *