2 ekstra tips til ferien

Mens vi først er inne på ferie, må jeg komme med 2 ekstra tips til dere som faktisk handler om noe så forskjellig som film og hår. På flyet som tok oss til Karpathos så Lars-Kristian og jeg en av de fineste filmene jeg har sett på lange stunder. Begge to satt faktisk og gråt mot slutten, denne må dere bare se: The Intouchables. Filmen er på fransk, så jeg skal innrømme at jeg var litt skeptisk, men det gjorde den nesten bare enda finere. Jeg var solgt allerede da vi så traileren. Her er det fantastiske skuespillere og handlingen er helt nydelig. I tillegg er den basert på en sann historie.

Kort fortalt handler filmen om Philippe, en rik, litt eldre mann, som må leve resten av livet i rullestol etter en paraglidingulykke. Som eier av et  herskapshus, krever dette at han må ha tilgang til hjelp og pleier døgnet rundt, så han utlyser en stilling. Mange menn med erfaring kommer for å la seg intervjue, men da den unge, litt kriminelle mannen, Driss, dukker opp kun for å få en signatur på noen papirer, viser det seg at Philippe liker det han ser, og Driss blir ansatt. Dette er starten på et veldig sterkt og nært vennskap mellom de to. Dere MÅ se traileren!

Mitt andre tips handler om noe helt annet, men det passer så fint i disse ferietider. Jeg er nemlig så utrolig lei av å måtte dra med meg store shampo-, balsam- og hårkurflasker på flyturer, ikke bare veier dette mye, men det har også en tendens til å sprekke underveis i luften, eller så popper korken av og innholdet flyter fint ut av flasken, slik at jeg likevel ikke har noe til håret når vi kommer frem. Ja, poenget mitt er i hvert fall at jeg hadde med meg en veldig fin løsning på dette problemet denne  gangen, nemlig reisekittet til Moroccan Oil.

Dette kjøpte jeg hos frisøren min, Hendrix Hair, før jeg reiste. Kostet 299,- og inneholder shampo, balsam, hårkur og olje. Dette var nok til ca. 4 vask på mitt lange hår, oljen har jeg fortsatt, den er kjempedrøy. De andre to produktene er solbeskyttelse til håret (som jeg var så heldig å få med meg gratis – hurra!!). Disse lukter helt fantastisk godt av kokos og syden og sol og alt på en gang, og de beskytter mot sol, saltvann og klorvann. Min absolutte favoritt er Biolage Protective Hair Non-Oil, fordi dette er en spray som er kjempegrei å ha med seg i vesken på stranden. Jeg brukte også Biolage UV Sparkling Lotion, som lukter like godt, men som jeg brukte i nyvasket hår som en slags leave in-behandling.

Håper dere liker tipsene 😀 Nå blir det middag (altfor sent) og litt tv-titting før det er natta.

Skrives i morgen, skjønneste ♥

109 kommentarer

 1. absolutt en av de beste filmene jeg har sett. den er fantastisk 🙂

 2. lena kristin

  jepp, har den alt..elsker disse =)

 3. Vet du om en side der jeg kan se filmen gratis? Så ut som en kjempekoselig film! 😀

 4. Melissa

  Hei C, bare lurte kjapt på en liten ting… Hva slags Camera bruker du til å ta alle de fine bildene fra Karpathos etc.. ? 🙂

 5. Hei 🙂
  Hvor kan man se filmen/laste den ned?
  Kjæresten min og jeg sitter desperat og leter, men finner ingenting.. 🙁

  Henriette

  1. Fotballfrue

   Den kan bestilles online, for eksempel på amazon 🙂

   – C

   1. Elizabeth

    den kan lastes ned via http://www.kat.ph
    🙂

   2. Men sender de til norge? Er det et sted man kan se online?:)

    Ser flere kommenter angående den strømningen du fikk i kommentarfeltet ditt i går. Jeg må bare le. Du er veldig flink, og ingen kan overse det. Du gjør alt riktig! 🙂
    Stå på, dette var bare underholdene!

    Henriette.

   3. Fotballfrue

    Amazon er en amerikansk nettbutikk, de sender til Norge 🙂

    – C

 6. Kvifor i utgangspunktet skeptisk til fransk film?

  1. Fotballfrue

   Sikkert bare fordi jeg er vant til å se norske, danske, svenske og amerikanske 🙂

   – C

 7. Tuusen takk for filmtipset! Franske filmer er helt fantastiske, synd at flere ikke gir de en ordentlig sjanse. Denne skal ses så fort jeg får mulighet og tilgang =D

 8. Hei Caroline!
  Jeg skal til Nice i slutten av august og lurte på om du kunne tenkt deg og lage en post om hva du tenker på når du pakker før feks storbyferie.
  En pakkeliste med bilder feks 🙂

  1. Åhhh… Du er så absolutt ikke den eneste som ønsker det!!!

 9. Den filmen må jeg se, takker for tips! 🙂

 10. åååååee! Den filmen såg fantastisk ut! tusentakk for tipset:)

 11. ingvild

  Jeg har sett den, en likte den ikke noe særlig. Kan jo ha noe med det at fransklæreren fikk oss til å se den uten teksting..

  Men nå som det har vært en stor diskusjon om din arbeidsdag lurte jeg på om du kunne skrive et innlegg om en typisk dag for deg? Så kan vi få en slutt på denne diskusjonen en gang for alle.:)

 12. Benedicte

  Helt enig Caroline! kjempe bra film, må innrømme at jeg også var på gråten! Ble virkelig i godt humør også av han Driss!

 13. Hei! Nå når det er sommer og alt vurderer jeg å kjøpe PFB Vanish! Men jeg lurte på, hva er forskjellen mellom PFB VANISH + Chromabright og den vanlige? Og funker dette produktet? 300 kroner er egentlig mye penger for meg, og vil ikke kaste de bort på noe som ikke funker 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg ville kjøpt den vanlige om du ikke sliter med hyperpigmentering 🙂

   Dersom du sliter med nupper / ingrodde hår etter barbering, skal den fungere mot det 🙂

   – C

 14. Når skal du lære deg å merke innlegget som annonse? Skatteetaten på Siljan har ikke så jævlig mye å gjøre at de ikke følger med på hva du gjør.

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver jo at jeg har fått de to siste produktene? Resten er da ingen annonse. Det kan ikke bli tydeligere enn det. Skatteetaten har forresten ingenting med dette å gjøre 🙂

   – C

   1. Fra skatteetaten;

    Er bloggingen virksomhet vil alle inntekter fra bloggen være næringsinntekt. Inntekten kan være penger, varer eller tjenester mv. Dette innebærer at mottak av produkter er skattepliktig inntekt dersom produktet har en økonomisk verdi. Inntekten settes til omsetningsverdien, det vil si den prisen som må betales for produktet i butikken.

    Jadda, fruen!

   2. Fotballfrue

    Haha, jeg tror du må lære deg hvordan dette fungerer 😀 For nå er du virkelig på villspor :p

    Merking av innlegg er Forbrukerombudets ansvar, ikke skatteetaten 😉 Og i og med at det står at jeg har fått produktene, så er innlegget godt nok merket. Faktisk kan det ikke bli bedre merket enn det jeg har gjort her.

    Skatteetaten kontrollerer bare at du registrerer riktig inntekt, noe som ikke har noe med merking av innlegg å gjøre.

    Sånn, da lærte du noe i dag også 😉

    – C

   3. Jo, Caroline, det er skatteetatens ansvar også. Du lyver som dagen er lang, hvorfor kan du ikke merke alle innlegg som annonse MED EN GANG du publiserer dem? Det er jo en tjeneste du skal skatte av, og det er lettere etterkontrollerbart både for leserne dine og skatteetaten selv.

    Med ditt antall lesere er du i kategorien «synlig», så det er ekstra viktig å følge reglene. Når du i tillegg fremstår som om du er Mor Teresa som aldri lyver eller gjør noe gærnt, ja da får du folk kjapt på nakken.. Spesielt når de merker at dette er langt fra sannheten.

   4. Fotballfrue

    Boopy, du er helt ute å kjøre.

    Skatteetatens ansvar er å kontrollere inntekt. Forbrukerombudets ansvar er å sørge for at markedsføringsloven blir fulgt til punkt og prikke 🙂 I og med at jeg skriver at jeg har fått produktet, så er innlegget godt nok merket.

    Jeg følger reglene, og har løpende kontakt med FORBRUKEROMBUDET (ikke skatteetaten, det er det regnskapsavdelingen vår som har).

    – C

   5. Jeg spør igjen; hvorfor merker du ikke innleggene dine som annonse med en gang?

   6. Fotballfrue

    Hvilke innlegg er det jeg ikke har merket?

    – C

   7. Dette innlegget?

   8. Fotballfrue

    Dette innlegget er merket, det står jo at jeg har fått produktet 😛 Leser du ikke teksten?

    De andre to produktene er solbeskyttelse til håret (som jeg var så heldig å få med meg gratis – hurra!!)

    – C

   9. Her har Caroline helt rett! Skatteetaten har ingenting å gjøre med merking av innlegg, det er forbrukerombudets ansvar.

   10. Lyckliga Ingrid

    Boopy; hvorfor gidder du å legge deg opp i disse tingene?

   11. Pirk, pirk, pirk! Hengt mye på kvinneguiden eller? Hvis du kan lese så står det tydelig i innlegget at hun fikk noen av produktene gratis.

   12. Annie87

    OMG Boopy!! Tror du ikke Caroline kan disse tingene selv??? Uff, burde ikke la meg bli oppgitt av sånne folk som deg, men jeg klarer ikke å la være. Litt oppgitt over folk med så store fritidsproblemer…!

   13. Hvorfor merke hele innlegget når hun bare fikk et par av produktene gratis? Noen ganger så gir jo folk noe gratis når man kjøper ting. Feks frisører kan gi et par produkter gratis, dersom en fast kunde både kjøper shampoo og balsam, kur osv. Det er egentlig ganske vanlig mener jeg dersom det er faste kunder, og frisøren selv har råd til det (i forhold til inntekten i salongen). Caroline sier jo her at hun fikk to av produktene gratis, og da sikkert siden hun kjøpte de andre eller pga et sammarbeid, men som hun sier så blir det jo ikke mer tydelig enn dette? Og hun er jo i tillegg en av de beste til å merke innlegg, og iallefall rette det hvis hun glemmer det osv… Iallefall etter min erfaring.

   14. Fotballfrue

    Er så enig med deg 🙂

 15. Er sååå enig med deg når det kommer til filmen 😉 Veldig bra! Så den i helgen 🙂

 16. Magnhild

  Hei!
  Jeg har lurt lenge på den oljen frå moroccon oil
  Kan du skrive litt om den?
  Hvordan du bruker den osv? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har den i både vått og tørt hår, den kan brukes stort sett hele tiden uten at håret mitt blir fett i hvert fall 🙂 Det blir bare veldig glansfullt 🙂

   – C

   1. Jeg kan virkelig anbefale Morrocan Oil til alle! Jeg har brukt det i et par år nå, og det er et helt fantastisk produkt. Håret mitt har blitt mye friskere, og er aldri mere tørt. Jeg bruker både selve oljen og stylingkremen etter hver gang jeg har dusjet. Håret blir ikke fett i det hele tatt, men som Caroline sier, utrolig glansfullt.

   2. Jeg testet den oljen etter at den blir skrytt opp i skyene fra alle hold. Men det eneste som skjedde var at jeg måtte kjøpe meg tørrshampo. For etter mindre enn et døgn er håret regelrett fett. Dette til tross for at jeg er superforsiktig med mengden olje. Benytter mengde som tilsvarer størrelsen av en selskapsert…
    Men det er bare min opplevelse. Så ja, glansfullt, men også fort fett.

    M 🙂

   3. Lisa-Mari

    Morrocan Oil brukes i tuppene:)

   4. Lisa-Mari

    Moroccan*

   5. Fotballfrue

    Jeg stryker et tynt lag over tørt hår også, på toppen 🙂

    – C

 17. Fine produkter

 18. Synes det er så dumt at absolutt hele bloggen din nå dreier seg om annonser og benefits for din del. Nesten hvert eneste innlegg er annonsebasert, synes det er så kjedelig å lese om :/

  1. Fotballfrue

   Jeg har like mange annonser nå, som jeg hadde for to år siden 🙂 Leser du andre bloggere også? De har nok like mye reklame, om ikke mer enn det jeg har. Problemet er bare at de ikke merker innleggene med annonse, fordi ingen passer på de.

   – C

   1. Unnskyld at jeg spør, men hvordan vet du dette?

   2. Fotballfrue

    Fordi det i mange tilfeller dreier seg om affiliatelenker, og de ser du ved å holde musepekeren over 😉 Når det er sagt, så synes jeg det er håpløst å merke affiliates, da dette er noe bloggeren selv har brukt penger på å kjøpe.

    – C

 19. Altså; alt du mottar som du skriver om på bloggen SKAL skattes av. Det er ikke så vannvittig vanskelig å forstå reglene, er det vel?

  1. Fotballfrue

   Hva får deg til å tro at jeg ikke skatter av det jeg mottar?

   – C

   1. Man trenger ikke være Einstein for å skjønne at langt fra ALT blir registrert.

   2. Fotballfrue

    Åh? Hva vet du om dette? Jeg fører liste over alle produkter jeg mottar, og når regnskapsåret er over, leverer jeg det inn til Skatteetaten.

    – C

   3. Enkelt regnestykke det; prislisten din, antall annonser i snitt hver mnd de siste årene og likningen.

    Men kjør på du, Fruen har ALLTID rett.

   4. Fotballfrue

    Likningen min? Det er jo bare lønnen jeg tar ut fra Treasures :p Jeg tar ut lønn opp mot 500 000,- alt over det rammes av toppskatt, og derfor lønner det seg ikke å ta ut mer i lønn. Resten av overskuddet tar jeg og Lars-Kristian ut som aksjeutbytte. Du har jo ingen innsikt i hva Treasures omsetter for :p

    Handler jo ikke om at jeg alltid har rett :p Handler egentlig om at du tar fullstendig feil 😀

    – C

   5. Jeg kan regelverket, takk. Men hyggelig å se at du innrømmer dette, det er jo litt blanding med kortene dette, Caroline.

    Treasures er en ting, bloggen er noe annet. Du skal likefullt skatte av alle gaver og tjenester du mottar 🙂

    Men fint om du heretter merker alt som ER annonse som annonser, jeg er drittlei av dette spillet.

   6. Fotballfrue

    Nei, Boopy, dette viser egentlig bare hvor lite du vet :p

    Treasures er selskapet jeg og Lars-Kristian eier, det er registrert i England, med et datterselskap her i Norge. Under dette selskapet kommer både bloggen og Treasures.no. Altså, all inntekt føres inn i Treasures.

    Vi har en regnskapsfører, og hver mnd rapporterer vi inn alle inntekter og utgifter, inkludert gaver og tjenester.

    Videre merker jeg alt som er av annonse, som annonse. Jeg har løpende kontakt med Forbrukerombudet, og får gode tilbakemeldinger fra dem. Hvis jeg ikke hadde merket innleggene som annonse, hadde jeg endt opp med å få bøter. Disse bøtene ville du da lest om i avisen, fordi alle dokumenter fra Forbrukeromudet er offentlige. Til og med du kan ringe til Forbrukerombudet, og be om å få se brevene de sender meg.

    Sånn, nå foreslår jeg at vi tar kvelden, før du ydmyker deg selv litt for mye.

    – C

   7. Haha. Dette var dagens. Da er det jo veldig rart at så mange av (de tidligere) leserne dine reagerer veldig sterkt på dette, og ikke hos andre bloggere? Jeg skal ta oppfordringen din og kontakte dem.

    Vi får håpe at Treasures går som det griner da, for bloggen er på vei nedenom og hjem. Med mindre dere planlegger lavkarbounger og bikinishoots annenhver uke naturligvis… Men så kynisk er vel selv ikke du! Åh, jeg glemte det, du skulle jo ha bikinishoot denne uken!

   8. Fotballfrue

    Jo, dette innlegget er merket: De andre to produktene er solbeskyttelse til håret (som jeg var så heldig å få med meg gratis – hurra!!)

    Er bloggen min på vei nedenom og hjem? Da bør du kanskje lese dette innlegget: http://fotballfrue.no/?p=17087

    Jeg har flere lesere enn noen gang, steget med 50% bare i løpet av 6 måneder 🙂

    Har jeg vært slem mot deg i et tidligere liv, siden du ønsker meg så mye vondt?

    Du kan hilse vennene dine med følgende ordtak: Mindre intelligente personer, diskuterer andre mennesker. Gjennomsnittlig intelligente personer, diskuterer hendelser. Intelligente personer diskuterer ideer. – Eleanor Roosevelt

    Regner med du skjønner hvilken kategori dere havner i 😉

    Et lite tips fra meg: Sett dere mål, gå etter drømmene deres. Dere kan fortsatt skape deres egen lykke, i stedet for å rakke ned på andre 🙂

    – C

   9. Kjære vene Boopy, sto du opp på feil ben i dag, eller er du bare generelt en uhyggelig person? Har du virkelig ikke noe bedre å gjøre, enn å sitte her inne å være kranglete mot Caroline? Foreldrene dine burde skjemmes over at de har oppdratt deg til å bli et slikt menneske, som gjemmer seg bak dataskjermen for å være stygg mot andre.

    Thank you, and good night! 🙂

   10. Fotballfrue

    Ja det er helt utrolig, LH:)

    Det hele var så useriøst at jeg nesten måtte kommentere tilbake :p

    – C

   11. Hahhaha, snakk om sirkelargumentasjon, boopy! du har sagt omtrent det samme hele veien! Du er latterlig. .

   12. Fotballfrue

    Boopy stod for mandagsunderholdningen :p

    – C

   13. DETTE var virkelig dagens, Boopy!! Snakk om å dumme seg ut, ikke bare EN gang – men om og om igjen!! Himmel, du er latterlig!

   14. Veldig bra svar Caroline! Håper ikke du lar disse stygge kommentarene gå inn på deg! Helt utrolig hva noen folk kan få seg til å skrive! Syntes innlegget var kjempe bra (som alle andre innlegg du har!) 🙂 Ha en flott dag videre fine! 🙂

   15. Unnskyld meg, men liker du å drite deg ut? Foreslår at du heller bruker tiden din på å få det bedre med deg selv, i stedenfor å snakke om ting du ikke aner noenting om. Herregud. Blir flau på dine vegne.

    Caroline er en såpass synlig person at jeg kan nesten garantere deg at hvis hun ikke hadde fulgt reglene hadde det stått om det. Tommy Brakstad (?)for eksempel var jo en periode veldig glad i å ta Caroline på alt for en stund tilbake. At Caroline følger reglene er jeg veldig sikker på.

   16. Cecilie

    Så synd for deg og dine medsøstre da Boopy, dersom bloggen går nedenom og hjem. Hva i allverden skal dere bruke dagene deres på da???? Men slapp av, bloggen kommer nok til å vare i forhåpentligvis mange år frem over:)

   17. Marianne

    Det å beskylde andre mennesker for skatteundragelse er en rimelig drøy påstand som Caroline med all rett bør forsvare seg mot. Det at man mener at det er for mye reklame eller at reklamen bør merkes på en annen måte er fair nok, men beskyldninger om et såpass alvorlig lovbrudd bør man holde seg for god til.

 20. Hat du tips til hvilke nettside kan man få kjøpt de produktene?

  1. Fotballfrue

   Tipper de fleste frisørsalonger har de 🙂 Jeg kjøpte Moroccan Oil hos Hendrix Hair, og fikk de to andre derfra også 🙂

   – C

   1. Blush.no selger moroccan oil, har handla der flere ganger:) pleier å være litt billigere enn hos frisør:) Man kan også prøve lookfantastic.com også, der er super bra og rimelige:)

 21. Haha, hver så snill å si at du er dritt lei alle som skal peke på noe negativt med deg og bloggen din HELE tiden? For det er jeg!
  Over til noe annet, den filmen virket som en utrolig søt film. Gleder meg til å sette meg til rette i sofaen og se den når jeg endelig kan nyte en etterlengtet fridag. Tusen takk for tips:)

  1. Fotballfrue

   OM jeg er :p

   Filmen er kjempeherlig! Gled deg 🙂

   – C

 22. Isabelle

  Å, så den filmen i fransktimen på skolen, en favoritt! 🙂

 23. Har ikke sett akkurat denne filmen, men har nylig tipset mine lesere om «le scaphandre et le papillon», også en fransk film som handler om en mannlig sjefradaktør i Elle som får en kraftig slag og skriver en hel bok med bare venstre øye som kommunikasjonsmiddel. Også sant historie, utrolig sterk og vakker film. Men takk for tipset! Elsker slike filmer. De er bare så gode.

  Kan dessverre ikke ta tur innom bloggen din i morgen, for da blir det øyeoperasjon på meg. Men du må ha en strålende dag i morgen, og fortsatt en superfin kveld videre 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for tips, gode Alexa <3 Ønsker deg lykke til i morgen, det går så bra 🙂

   Klemmer 🙂

   1. Tusen hjertelig takk, vakre deg! <3
    Klem 🙂

 24. Hei! Ettersom du er glad i å ta vare på huden din, så lurte jeg på om du bruker en form for body scrub? Jeg er ganske ny på dette, og lurte derfor på om du kunne gitt meg en enkel trinn for trinn oppskrift for å gjøre dette best mulig? Takk på forhånd!

 25. Hei Caroline 🙂
  Du har en stor blogg, med flere tusen lesere og det er mange som misunner deg for dette. Og det skjønner jeg godt!!
  Slik du fremstilles på bloggen din, om at alt er bra har jeg stor tro på. Du virker alltid så blid og lykkelig!

  Men det jeg lurer på, er om du har mulighet til å få folk til å stemme på bildet mitt? Det hadde jeg satt utrolig stor pris på.
  Det kan også hjelpe meg og bloggen min frem 🙂
  Linken til bildet mitt finner du her: http://canon.blogg.no/vote_for_me/participant/45/fb

 26. ingeborg

  hei!
  jeg er en stor fan av bloggen din og du inspirerer med veldig! tipsene dine har jeg god bruk for og de kommer godt med;)
  fortsett med det!
  jeg digger deg!!

 27. Stine Marthinsen

  Lyst på! Men desverre litt dyrt, når jeg i tillegg skal bruke pengene på ferie.. Får bli i mitt neste liv, hihi 🙂

 28. Jeg pleier å kose meg glugg ihjel i kommentarfeltet ditt hver eneste dag, er nesten alltid en eller annen som har klart å kommentere noe helt merkelig og utrolig morsomt, eller så er svarene dine helt fantastiske, men det jeg har sett i dag har ikke vært noe morsomt å lese i det hele tatt.. Du starter dagen med et flott innlegg om positivitet og det eneste du får slengt tilbake er masse kritikk på hvordan du lever ditt eget liv, så skriver du et kjempelangt innlegg som det synes at du har brukt mye tid på og også her kommer det dritt, og til slutte så vil du bare tipse leserne dine om noe også klarer folk igjen å være ekkle og bedrevitende. Det er når jeg ser det her at jeg lurer på hvordan du orker dette hver dag. Helt utrolig å tenke på at vi lever i et land hvor det finnes mange mennesker som ser på seg selv som folk som kan både dømme og rakke ned på andre og at dette er helt greit, fordi denne personen er en person som har valgt å være offentlig. Har vi virkelig ikke lært noenting om å vise kjærlighet til andre, om å gi ros og komplimenter. Det må være hull i barneoppdragelsen i fryktelig mange hjem.

  Bloggen din er helt fantastisk, og jeg koser meg alltid med hvert eneste innlegg, så jeg håper at folk kan ta å skjerpe seg litt sånn at du ikke velger å slutte pga. alt drittet du må forholde deg til hver eneste dag. Stå på Caroline, du er herlig! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg vet, Maria, det er helt ufattelig. Heldigvis er det ikke sånn så ofte, men det kan virke som enkelte faktisk blir provosert av at andre har det bra. Ikke et godt tegn :/

   Glad jeg har lesere som deg <3

   - C

 29. Så forferdelig og urovekkende mange mennesker som kommenterer så mye slemt! Det er vondt å se. Noen sier at du går rett i angreps/forsvarsposisjon når noen kritiserer deg. Mye i den setningen er rett – utenom ordet «kritikk». Ofte går det over til å bli direkte mobbing. Hvem ville vel holdt piggene inne? Selvfølgelig vil man beskytte seg for å bli mobbet! Å si at du ikke tåler kritikk og reagerer feil, de gangene du faktisk blir mobbet – det er å ignorere eller fremme mobbing, vil jeg si.

  Det andre jeg blir trist av å se er hvordan folk kritiserer at du «bare» skriver om det fine i livet. Det fine og lykkelige livet ditt! Da må jeg spørre: Er ikke denne bloggen som «alle andres»? Et sted hvor man kan være stolt av seg selv. Når jeg har laget en god matrett – da deler jeg søren meg den oppskriften for at folk skal se det! Har jeg vært ute på løpetur? Ja, da vil jeg faktisk skryte av meg selv. Faktum at jeg har blitt mobbet på skolen kommer selvfølgelig ikke fram på bloggen. Hvorfor? Jo, fordi bloggen er et sted man rømmer til. Et sted hvor man kanskje kan vise stolte sider av seg selv. Ikke et sted hvor man skal bli rakket ned på og bli mobbet.. Trist at man verken kan være stolt av seg selv eller forsvare seg selv! Alle har rett til begge deler.

  Du er RÅ, Caroline. Et forbilde på alle punkter! Ei knakanes bra jente!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Heidi 🙂 Glad jeg har lesere som deg <3

   - C

 30. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men tusen hjertlig takk for at du linket til denne filmen. Jeg så den nettopp, tiltross for at jeg kan være nokså skeptisk til andre filmen enn norske og amerikanske, men jeg gleder meg allerede til å se den igjen. Utrulig flott film!! Håper du kan forsette med å linke noen slagere i ny og ne 😉

  1. Fotballfrue

   Bare hyggelig 🙂

   – C

 31. Lyckliga Ingrid

  Ååå, franske filmer er så fine! Har du sett den om den unge frøken Chanel? Jeg husker ikke hva den heter, men det er en finfin søndagsfilm som handler om Coco før hun ble en annerkjent designer.:)

 32. Hei Caroline! Jeg er fast leser av bloggen din og stor fan:-) Men jeg skriver nesten aldri kommentarer, bortsett fra idag. Jeg blir helt oppgitt over å lese kommentarer som Boopy sine, for en tulling! Jeg skjønner ikke at du gidder å poste dem… Å lese en blogg da for svarte ingen som tvinges til, og liker du den ikke så ikke les den da! Jeg kjenner jeg må slutte å lese kommentarene på bloggen din, det ødelegger «feel-good» stemningen med å lese den. Jeg jobber på sykehuset i Skien (!) og synes det er deilig å koble av med litt bloglesing av den glamorøse varianten etter en lang dag på jobb…. Det er mitt valg å lese den og jeg digger det!

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg burde vel egentlig bare slettet de med en gang, for mer usaklige kommentarer skal du lete lenge etter.

   – C

 33. kommentarene til folk slutter ikke å overraske:) Føler folk bare blir mer og mer frekke. De hadde jo aldri turt å ta opp dette med deg på noen annen måte enn gjennom en kommentar på bloggen. Huff… Lurte på om jeg kunne «utnytte» leserene dine litt og høre om noen vet om man kan få tak i klær fra Topshop hit til norge? Har jo forelsket meg helt i ett skjørt der.

  1. Hvordan går det med boopy? har han/hun tatt kontakt ennå?

  2. Venninne av meg bor i Manchester. Men hun er vel hjemme på sommerferie nå da! haha. Men det er som regel beste måten, skriv på face om noen er i england eller annet land som Topshop shipper til. Det er alltid noen du ikke tenker på. 🙂

 34. MÅ SE FILMEN! kan man leie den også tror du?

 35. Du er så skjønn Caroline! Jeg har blitt så glad i deg bare gjennom å lese bloggen din!

 36. Kan du lage et innlegg om hvordan du ordner håret ditt som i headeren? Så fint!

 37. Jeanett

  GOOOOD MORGEN!!! Håper du får en flott dag!! Gleder mer til å lese bloggen din HVER dag!! I dag er det endelig SOL;) Jeg blir så gla når jeg leser dine innlegg. I dag skal jehg shoppe, har oljen den er utrolig, så nå skal shampoen prøves!!

 38. Ikke slett Boopy sine kommentarer, fordi da jeg leste de nå i dag tidlig fikk jeg en fantastisk start på dagen!!!! Tenk at det finnes så mange bedrevitende mennesker, og alle skal spy fra seg i ditt kommentarfelt! Hihihihihihihi. (jeg liker ikke at du ble offeret, men er så morsomt å lese!)

  Vi er alle mennesker, og det har seg slik at alle ikke kan like alle. Det er jo helt fair. Forskjellen fra normale mennesker og sånne som Boopy, er at istedenfor å spre eder og galle i kommentarfelt, så holder vi kjeft om det vi ikke liker så godt, og sier heller i fra når det er noe vi liker! Hvorfor i alle dager tar Boopy seg friheten til å kaste opp i kommentarfeltet ditt om noe du kan mye om, siden det er en del av jobben din, og tror at h*n vet aaaaalt mye bedre? Har ikke sett Boopy med en blogg som må skattes av….

  Merkelige verden.

  Caroline; tusen takk for at du la ut traileren til denne filmen, for det er akkurat sånne filmer som jeg ELSKER!!! Fransk eller ei. 🙂 Nå håper jeg nesten på en regnværsdag på sørlandet så jeg får satt meg inn i sofaen med film og pledd UTEN dårlig samvittighet. Men først: lese bok i solstrålene. Ha en finfin dag 🙂

 39. Spiller ingen rolle om andre bloggere har mye reklame (ser du bruker det som argument). Nå vet ikke jeg hvor mye reklame andre blogger har, da jeg kun leser denne, men jeg synes du har veldig mye (egentlig for mye) reklame.
  Ellers liker jeg bloggen din veldig godt og er innom hver dag.

 40. Hei 🙂 kjempe flott blogg og er fast leser!
  Jeg bare lurte på om den filmen har norsk tekst visst du kjøper den på amazonas? 🙂

  Ha ein strålendes dag videre 😀

 41. Åh, den filmen virker nydelig! Den skal jeg se 🙂

 42. Jeg pleier sjeldent å hverken grine eller le høyt av filmer, men av denne traileren fikk jeg virkelig tårer i øynene. Herregud så nydelig. Tusen takk for tips. Jeg hadde blitt kjempeglad om du hadde kommet med flere filmtips i samme type kategori!

 43. Takk for filmtips! Har sett den i kveld og den var utrolig bra!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3 Den er helt skjønne!

 44. Filmen virket kjempebra!! Den må jeg nesten sjekke ut! 🙂

 45. Jeg så filmen for første gang for ca to måneder siden, og jeg har sett den utrolig mange ganger siden det! Det er helt klart en av mine favorittfilmer! 🙂

 46. Elisabeth

  Ååå den filmen må jeg se!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *