Nytt produkt fra SunSpa: 3 day lotion

Jeg er så heldig at jeg har fått testet ut SunSpa sin nyeste selvbruner, 3 day lotion. Denne har jeg den siste tiden brukt for å opprettholde fargen jeg fikk da vi var i Hellas, så slipper jeg å ta solarium.

Etter at vi giftet oss i 2010, bestemte jeg meg for å kutte ned på solariumsbruk, ettersom vi begge tok en del solarium i forkant av bryllupet. På den tiden hadde vi ingen erfaring med selvbrunere, så vi turte rett og slett ikke ta sjansen. Nå har det jo kommet så mange, gode på markedet, og SunSpa har de absloutt beste etter min mening. Sunspa har jo også blitt kåret til best i test innen selvbrunere flere ganger nå. På fredag skal jeg faktisk være bikinimodell for de fantastiske bikiniene til Porto Br, så litt ekstra fin farge innen den tid er gull verdt.

3 day lotion er en krem og ikke en spray, slik som de andre produktene fra SunSpa. Selv er jeg enormt fan av sprayen deres, både chocolate og fitness er de to som har blitt gjengangere her i huset, men jeg er også veldig positiv til 3 day lotion etter å ha testet denne.

Forskjellene på 3 day lotion og de to andre jeg har testet tidligere, er ikke så veldig mange, annet enn at jeg synes en lotion krever litt mer tid, men til gjengjeld får du et fantastisk resultat. Denne lukter også enda mindre (noe jeg ikke trodde var mulig) enn chocolate- og fitness-sprayen.

Her er armen min dagen før smøring og dagen etter, hvor jeg har smurt meg én gang:

Litt informasjon om 3 day lotion:

♥ den har en såkalt «guidecolor» som gjør at du kan se hvor du har smurt deg

♥ gir et jevnt resultat og gjør huden silkeglatt, faktisk helt utrolig!

♥ lotionen er beriket med fuktighetsgivende Aloe Vera og E-vitamin, som gir fuktighet og dermed en mer varig, gyllenbrun farge

♥ gir deg en naturlig oppbyggende farge som er lett å påføre og bruke i hverdagen

♥ fargen varer i rundt 3 dager (derav navnet) og vil ikke forsvinne flekkevis, men gradvis

♥ lukten av DHA er begrenset med 75 % som gør at lukten etter bruk er enda mer naturlig enn tidligere

Dette er absolutt produktet for deg som ikke tør å teste ut sprayen, for 3 day lotion er virkelig god! Anbefaler likevel 3 day lotion på kroppen, og spray (chohcolate) i ansiktet. Dette er anbefaling fra leverandør, så jeg har ikke testet 3 day lotion i ansiktet.

Generelle tips fra meg:

♥ bruk en god skrubb på kroppen før du smører deg inn

♥ smør albuer, knær, samt armhulen med bodylotion før påføring, la dette tørke i ca. 1 time før du da bruker 3 day lotion

♥ smør deg først inn én gang, vent deretter i 10 minutter og smør deg en gang til. Dette gjorde at jeg fikk et optimalt resultat etter én gang med smøring. Ønsker du enda dypere farge, anbefaler jeg at du også smører deg dagen etterpå

♥ bruk denne tanningvotten fra SunSpa. Den er helt amazing, og gjør påsmøringen lett. Votten kan brukes om og om igjen. Det er akkurat som fargen absorberes inn i votten. Det er denne siden som skal brukes:

♥ husk å smøre overgangen fra der hvor votten sitter til hendene og fingrene, før du anser deg som ferdig. Hendene må ikke glemmes. Smør disse på vanlig måte som du ville smurt deg med håndkrem (ikke i håndflatene)

♥ la kremen virke i 6-8 timer, dusj og såp deg grundig inn dagen etterpå (dersom du gjør dette over natten, noe jeg anbefaler)

♥ bruk sengetøy som det ikke er så farlig med, ettersom det vil komme litt farge på det

Denne kremen er veldig drøy, 1-2 trykk holder til en arm. Sprayen er ikke like drøy dersom du skal bruke den over hele kroppen, men 1 flaske chocholate eller fitness holder til 2 ganger på hele kroppen. Bruker du den kun i ansiktet / på overkropp (som jeg gjør) holder denne også mye lenger.

Dersom du har lyst til å teste 3 day lotion, eller noen av mine andre favoritter fra SunSpa får du nå 15 prosent på absolutt hele nettbutikken fra i dag, til og med 01. juli. Bruk koden SOMMER ved utsjekk for å få rabatt. De 20 første som gjør et kjøp, får også med leppeprodukter på kjøpet, lip plump og lip venyl i freshe sommerfarger.

Klikk her for å lese / se bilder fra testen jeg gjorde med SunSpa Fitness.

annonse 

77 kommentarer

 1. Elizabeth

  And what about sheets? Do they get dirty?
  And how do you shower when you have these kind of tans? Do you use some sponge? Does the tan stays on after that?

  Thanks for answers in advance 🙂 xx

  1. Fotballfrue

   I have updated the post now 🙂

   Hugs!

 2. Skal ikke dere ha baby snart?

  1. Fotballfrue

   Er det en regel? :p

   – C

  2. Kathrine

   Du bør være litt forsiktig med å komme med slike spørsmål. Det er ikke bare å bestille…

 3. Oi, den skal jeg jammen meg prøve! Fargen du fikk er jo knallfin! 😀

  My Fashion Inspiration

 4. Så utrolig koslig ut!
  Kan du lage ett innlegg om Karpathos, og anbefalinger der? (skal dit i sommer)

  1. Fotballfrue

   Absolutt, det kommer ila. uken 🙂

   Klem!

   1. Takk, gleder meg til å lese det!

 5. Hei. Så moro at du skal være modell!! Håper vi å får se bildene?? Ser ut til at dere har kost dere i helgen! Og til de som stadig spør om barn: DET er en privatsak!! Vi kommer heltsikker til å få vite det når det skjer. Jeg var selv gift i 7 år før vi fikk barn. Nå er han 7 og nå får vi spørsmål om når neste kommer!!! VELDIG iriterende når «alle» spør om man ikke skal ha barn. SLUTT å spørr!!

  1. Helt enig! Eller bebreidende kommentarer som; dere skal vel ikke ha et enebarn…

 6. Lyver ikke bilde litt?
  Etter bilde er mørkere, flisene har mere lys på seg på før bilde.
  Men den vorten virker genial, for henden pleier ikke å se fine ut.
  En annen ting, mange selvbruninger blir litt for gule. Men test armen din virker naturlig brun.

  1. Fotballfrue

   Nei, det skal ikke lyve. Vi tok det i samme lys på hotellrommet 🙂

   Høhø, regner med du mener votten 😉 Ja, den er kjempegenial 🙂

   – C

 7. Fargen ble kjempefin =)
  Jeg bare lurer på hvordan du får den til å bli jevn?
  Jeg har prøvd selvbruning en gang og det ble rimelig skjoldete noen steder selvom jeg både hadde skrubbet meg godt, prøvd å få det så jevnt som mulig. Har du noen tips? =)

  1. Fotballfrue

   Den blir ikke skjoldete når du smører jevnt over med votten, det er faktisk umulig å bli skjoldete med denne :p Du ser hvor du har smurt når du bruker 3 day lotion, men skulle det se skjoldete ut etter at du har smurt deg, vil det likevel ikke være skjoldete når du har vasket det av deg i dusjen dagen etter, ettersom den er fargeregulerende 🙂

   – C

 8. Hei Caroline! Jeg spiller fotball og har prøvd mange selvbrunere, men alle blir borte når jeg svetter under leggbeskytterene så da får jeg et ganske stygt skille på leggen. Tror du at Sun Spa Fitness kommer til å bli borte også, eller er den verd å prøve? 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Den er verdt å prøve, synes jeg 🙂 Jeg får i hvert fall ingen skiller etter sportsbh etc., men leggskinner gnager kanskje mer? :/

   – C

   1. Ingrid

    Da skal jeg prøve den! 😀

 9. Den bruker jeg! Helt fantastisk. Selv jeg som er superlys i huden får et pent og naturlig resultat, noe jeg faktisk ikke trodde var mulig. Fikk forsåvidt det med sprayen også, men lotion passer mer for meg og min hud. SunSpa sine produkter er de eneste jeg kan bruke, med tanke på at jeg har veldig sensitiv og eksem-aktig hud. Endelig har jeg funner noe som funker for meg også! 😀

 10. Takk for tips, har akkurat sendt avgårde bestilling. Litt farge må jo være lov å jukse seg til sånn før man skal på ferie? 😉

  1. Fotballfrue

   Absolutt 🙂 Håper du blir fornøyd, jeg er i hvert fall det 😀

   – C

   1. Hvor mange flasker av sprayen til SunSpa trenger man til 1 gangs påføring på hele kroppen? Holder det med en? Prøvde å lete på nettsiden, men der fant jeg ingenting.

    🙂

   2. Fotballfrue

    Har oppdatert teksten nå 🙂

    – C

   3. Etter ditt resultat å dømme ser det jo unektelig lovende ut. Og den votten, bestilte den også, noe som kanskje forhindrer meg fra å gjøre en tabbe jeg har gjort en gang eller to – det er ikke pent med mørk brun farge mellom fingre og i håndflaten 😉

 11. Er det ikke litt kult å bo på same hotell som Justin Bieber gjorde for ikke så lenge siden?! 🙂

 12. Kan du lage et yey or ney/hot or not- innlegg ila uken? 😀
  Kos dere med pizza! Nam! <3

 13. Er kremen brun allerede i flasken, eller er den lys? Synes det er så mye lettere å smøre seg jevnt om kremen har farge. 🙂

  1. Fotballfrue

   Den har farge, det er det som menes med guidecolor 🙂

   – C

 14. Hei, dette har absolutt ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg prøver å spørre her likevel. Vi er på jakt etter ei hytte, og jeg synes den hytta til foreldrene dine har en beliggenhet som er helt fantastisk! Hvor er det den ligger? Og er det salt- eller ferskvann den ligger ved?Hadde vært supert med svar. 🙂

 15. Hei! Selges dette også i butikk? 🙂

  1. Hej Linn

   Denne kan jeg svare dig på 🙂

   Det selges hos forskellige klinikker og andre webbutikker. Send en mail til Info@sunspanorge.no så får du opplyst nærmest forhandler:-)

   Eller tjek på websiden http://www.sunspa.no

   Maria:-)

 16. Kathrine

  Jeg må få lov til å spørre. Hvor mange timer i uka går det med til «forbedring» av utseendet? Tenker på alt fra selvbruning, hårfjerning og annet dill dall. Mitt døgn har bare ikke nok timer til å komme over alt. Og jeg er ingen sofasliter, altså!

 17. Hei! Jeg lurer bare på om 3 Day Lotion er uten parabener? 🙂

  1. Fotballfrue

   Alle produktene til sunspa er uten parabener, de er heller ikke testet på dyr 🙂

   – C

 18. Stilig 🙂

 19. Du er jammen flink å lage anbefalingar! Kjekt med fine bilder som illustrerar forskjellen! 🙂

 20. Nå er bestilling sendt! Har generelt bedre erfaringer med krem enn spray, så dette virker som et perfekt produkt..hvertfall mtp at man får myk hud i tillegg 😀 Er så lys i huden at jeg aldri blir brun uansett hvor lenge jeg ligger i solen..bare rød som en hummer! Da er det deilig å kunne jukse litt og kunne føle seg litt fresh i bikini likevel 🙂

 21. For et fint resultat! Tror jeg må kjøpe den votten, for akkurat nå bruker jeg bare engangshansker. Det er litt tungvint syns jeg, votten virker jo veldig enkel og genial 🙂

 22. Hei!
  jeg har et mint grønt/turkis høytlivs som jeg har tenkt å bruke på en grillfest,med en hvit singlett,men jeg lurer på om jeg kan bruke en lyserosa cardigan over? eller blir det farge bom?
  elsker bloggen din!

 23. Jeg husker du hadde en gul kjole i et bryllup for noen år siden. Husker du hvilken størrelsen du kjøpte den i? Står nemlig ovenfor å kjøpe den i en annen farge nå, men er så usikker på størrelsen :/

  1. Fotballfrue

   De er litt store i strl. Jeg kjøpt strl 0 , og sydde den inn bla over bussen.

   – C

   1. Hvor kjøpte du den? Vet du hvor jeg kan få tak i den eller noe lignende? 🙂

   2. Fotballfrue

    Hehe, det skal stå bysten :p Jeg kjøpte den online, tror det var onlineformals 🙂

    – C

 24. Den virker kjempegod, da! =) Bruker en spray fra Norvell Tanning, jeg =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 25. Marianne r

  Ønsker lavkarbo-guide til neste ukas blogginnlegg!!!! Tror MANGE hadde satt pris på det. Veldig nyttig og interessant. På forhånd takk! :))
  Hilsen M.

 26. Ida Sofie

  Jeg er også synnsykt fornøyd med SunSpa sine selvbruninger 😀

 27. Jeg har et spørsmål!: Hvordan uttaler man ordet: accessories (ring,smykke osv..)?? Googlet det, men var jo mange forskjellige måter!
  Kan du lage en liten videosnutt der du uttaler det riktig? Hehe.. 😛

 28. Syns bildene ser litt forskjellig ut i farge. En fargeforskjell i flisene faktisk!

  1. Fotballfrue

   De er tatt på hotellbadet med samme lys, det eneste er forskjellige tidspunkt på dagen, så dette må være hårfine forskjeller.

   – C

 29. Ragnhild

  Hei!

  Dette er litt utenfor innlegget, men du har så utrolig flotte armer! Slanke, men fortsatt mye muskler. Hvilke øvelser gjør du? Kunne du laget et innlegg om dette kanskje?:)

 30. Lite tips, sjekk Rodial Brazilian Tan, fantastisk farge 🙂

 31. Takk for tipset- den er nå bestilt:)

 32. Du sier at du barberer beina hver dag, og samtidig at du holder deg brun med selvbruning. Vil ikke du skrape vekk fargen med barberhøvlene da, siden fargen kun er overfladisk? Veldig nysgjerrig å høre hvordan du løser dette. Selv vokser jeg alltid beina før jeg bruker selvbruningskrem. Ikke at det alltid fungerer så bra heller, mitt første møte med «gjør-det-hjemme-selvbruningsspray» ente jeg opp med å se ut som en sjiraff første dagen på ferie i Italia, flaut! 😛

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker sjelden selvbruner på beina, har faktisk ganske fin farge der som holder seg 🙂

   – C

 33. Så fin bloggen din er 🙂
  Du MÅ teste ut denne fra Body Shop:
  https://lifestyleblogs.no/beautybyerle/2012/06/17/frisk-og-gyllen-hudfarge-uten-sol/

  Gir en fantastisk glød! <3

 34. Tidligere har jeg erfart at selvbruningslotions gir gule flekker på klærne, fordi man jo mister hudceller hver dag, og når man blir svett så smittet det over osv. Hva med denne? Skal man unngå hvite bluser og denslags?

 35. OK, hva med oss som er tilnærmede albinoer? Vil det funke? Og da mener jeg at til og med de body lotion’ene som man kjøper på supern blir skjoldete 🙁

  1. Fotballfrue

   Å, jeg tør ikke si noe om akkurat det :/

   – C

  2. Det er fulgt mulig og blande SunSpa 3day lotion med vanlig bodylotion hvis en ønsker den lidt lysere:-) SunSap 3 day lotion kan virke mørk akkurat efter man har smurt sig – men den bliver lysere efter en gang i dusjen:-)

   Maria

 36. hei:) tenke eg no skal kjøpe sunspa 3 days lotion og spray til ansikt men er det stor farge forskjel på krem og spray? hvilken av orginal og chocolate passa best til 3 days lotion? takk for svar:)

  1. Fotballfrue

   Blir du fort brun, eller er du relativ lys i huden? Er du lys ville jeg gått for sunspa original til ansiktet, mens dersom du har lett for å få farge / er litt mørkere, ville jeg gått for chocolate (sistnevnte er den jeg foretrekker sammen med fitness-sprayen 🙂 ) 3 day lotion er fargeregulerende 🙂

   – C

   1. i ansikte får eg lett farge og har lit farge no men på kroppen er eg lys, blir heller ikkje so fort brun på kroppen. So trur eg går for chocolaten til ansikt og lotion til kropp:)

 37. Hadde ikke du en slags lotion før? Som gidde litt bronzing og gyllenhet samtidig… Husker ikke hva den heter, husker du? 🙂 Du reklamerte en gang for den på bloggen, også har jeg så lyst til å prøve den ut. (tror det er litt lenge siden)

 38. Dette er kanskje et dumt spm, men smører du deg med selvbruneren i armhulene også?

  1. Fotballfrue

   Nei 😉

   – C

 39. Takk for en super blogg, med alltid like koslige innlegg!
  Alt fra det litt personlige, til det hverdagslige!!!!
  Kjekt med litt lesestoff i en hektisk hverdag!!!

  Du inspirerer, motiverer, og virker bare snill og god! Ha en fin uke!!

  Hadde vært koslig om du ville stemme på verdens søteste lille
  sunnmøring på lano!:) hihi
  https://lano.no/lanounge/gaute

 40. Føler jeg har prøvd så mang selvbruningskremer, men har ikke blitt fornøyd med noen. Du smører vel ikke ryggen selv? Har bare smurt beina og siden jeg ikke har blitt fornøyd har jeg ikke turt og smøre overkroppen.

  1. Fotballfrue

   Nei, Lasse hjelper meg med ryggen 🙂

   – C

 41. Så det vil se fint ut om man smører knær, albuer osv. med vanlig bodylotion, før dette smøres med SunTan? Hva med føtter og håndledd som det står på bruksanvisningen? Føler meg helt grønn på det området her…

  1. Fotballfrue

   Jeg anbefaler å smøte tørre områder før påføring 🙂

   – C

 42. Og hvorfor skal man ikke smøre armhulen med SunTan? Hvordan blir det pent da / fin overgang? :/

  1. Fotballfrue

   Ikke selve armhulen, men du smører selvfgølelig kanten 🙂

   – C

 43. […] sprayer jeg hele kroppen. Du kan lese anmeldelse om de andre produktene i tidligere innlegg: 3 day lotion / Body […]

 44. Da er tan-in-a-can på vei i posten til meg 🙂 Takk for tips. Har kun prøvd selvbruningskremer før… Jeg skal først og frems bruke den til ansikt og hals. Bør jeg smøre meg inn med en ansiktskrem før jeg sprayer…? Skal huden renses 6 timer etterpå….eller det nok å skylle det av overflødige med litt varmt vann?

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker alltid krem, den jeg vanligvis bruker 🙂 renser ansiktet på vanlig vis dagen etter 🙂

   – C

 45. Hei:)
  Eg lurer på om du har noko erfaring innenfor st.tropez spraytan på spa? Vurderer å ta det, men er usikker på korleis fargen blir, om den bli jevn eller skjoldete, unaturlig eller naturlig gyllenbrun. Skal til syden få dager etterpå, så er ikkje så ideelt å «pakke» seg inn dersom det skulle bli mislykkes.

  MVH
  ivrig leser

  1. Fotballfrue

   Nei, har ingen erfaring med denne, dessverre :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *