The last workout

Hei fineste!

Nå har jeg akkurat gjennomført litt hotelltrening. . i Lars-Kristian sin t-skjorte. Pakket ut av kofferten i går, og oppdaget at jeg hadde glemt treningstoppen min hjemme: Den følelsen. Men hva har vi ikke kjærester til? Faktisk var den ganske behagelig å svette i, luktet mann gjorde den også. Ingen dårlig kombinasjon!

Rommet før treningsrommet. Husker jeg badet mye her da jeg var liten, vi sov nesten alltid på Royal Christiania ♥

Ble bare 30 minutter på mølla i dag, og styrke på armer, mage og rygg. En kjapp 45-minutters økt, ukens femte og siste. Har blitt rolig trening denne uken på grunn av smertene på innsiden av lårene, jeg løper kjeeeempesakte for at jeg skal unngå å merke noe, og det er så vanvittig kjipt. Jeg vil jo tilbake til løpeformen slik den var før sykdom og ferien. Asap! Får bare håpe det gir seg, er uansett glad for rutiner igjen 😀

Nå skal jeg snart gå i dusjen, og gjøre meg klar for kveldens festligheter. Gleder oss! Viser dere kostymene våre senere 😀

26 kommentarer

 1. Lene :)

  Var jo ikke noe dårlig erstatning set der 🙂
  Håper du kommer tilbake til den formen som jeg beundrer no fælt! hver gang jeg blir sliten av noe, tenker jeg på deg og de «slappe» 10km dine 😛
  Kos dere vidre på hotelet 😀

  Klem Lene 🙂

  1. Fotballfrue

   Uææ, takk! Jeg trenger det 🙂

   Klemmer 🙂

 2. Marthe Sveen-blogger.

  Har Du på et p-plaster?

  1. Fotballfrue

   Hæ? Hvor? Har jeg nesten ikke hørt om engang :p

   – C

   1. marianne

    var det ironisk eller ikke? hehe 😉

 3. Formen kommer med trening, bare vær tålmodig ! 🙂 Vet hvordan det er, har nettopp blitt bedre etter en skadeperiode, og skulle ønske formen var som den var før !!

 4. Flinke deg! Synes du var stilig i t-skjorten jeg! Tenkte meg ut på en joggetur i dag, men det regner… Selvfølgelig blir det joggetur – regn eller ikke regn 🙂 Skal jo bli like god form som deg!!!

  Klem fra Mariann

  Hvis du/dere er interessert: jeg har en Giveaway på bloggen min…. Et av mine favorittskjerf er premien ;D

 5. Den nye headeren din er nydelig! 🙂
  Det så kjempefint ut på hotellet! Må dere betale for å trene der, eller kan dere trene så mye dere vil når dere bor på hotellet? 🙂

 6. Spreka! 🙂 Gleder meg til å se kostymene deres, tipper det er gjennomført fra topp til tå 🙂 Ønsker dere en super kveld i hovedstaden med gode venner 🙂

 7. Marthe Sveen-blogger.

  bare så slik ut ved, ved bukse kanten :p Beklager ha en finfin dag!

 8. Gleder meg til å se kostymene deres!:D Kos dere i kveld!:)

 9. Du så da velidg søt ut i mannens t-skjorte! På late dager hjemme liker jeg å daffe i mannens (alt for store) t-skjorter, noe koselig ved det:-) Ikke dumt hotell…

 10. Hei, har du noen gang bestilt den chokolate dipp, fra iherb? Er veldig nygjerrig på hvordan det smaker? 🙂

 11. Flinka! Og ja – det er herlig å stjele mannens t-skjorter! Når han er bortreist, pleier jeg å tasse rundt med dem hjemme – er så herlig å kjenne lukten! Hihi!

  Håper beina blir i orden snart – er så kjipt å være skadet og ikke få trent skikkelig! :S

  Nyt resten av helga vakre! <3

 12. Det runde basenget <3 Det beste med å være med pappa på jobb var dette, så gøy 😀
  Kos deg masse i kveld, Caroline 🙂

 13. Amalie Helene

  Jeg skulle ønske jeg var like tynn og sprek som deg 😉 Jeg har et spørsmål som jeg har lurt på ganske lenge faktisk: trente du mye når du var liten og i så fall hva? xx

 14. Amalie Helene

  Jeg skulle ønske jeg var like tynn og sprek som deg 😉 Jeg lurte å en ting: trente du mye når du var liten, i så fall hva? xxx

 15. Trude A

  Dere ser smashing ut!!! Kos dere masse.
  Tenkte jeg kunne tipse litt til smertene, Sikkert overbelastet senene på innsiden av lårene (adduktorene) etter at du ikke kunne trene en uke og så var i full gang igjen. Hvis du har tilgang på slynge/Redcord på treningssenteret ditt kan du prøve en eksentrisk øvelse for innsiden av lårene som kan funke. Du stiller tauene litt ovenfor gulvet, og så skal du stå med en fot i hver slynge (altså ha tauene så høyt at du ikke er borti gulvet men fortsatt kan tuppe tærne eller hælen i). Så skal du ta beina sakte ut til sidene (da må musklene på innsiden bremse bevegelsen ut), jo saktere du fører beina ut, jo tyngre. Du tar bare beina ut så langt at du har kontroll, så du trenger ikke gå helt i spagaten 😉 Ble litt lang forklaring men håper du skjønner :p
  Og så får du bare huske å ise ned etter hver løpeøkt, det kan dempe stivhetsfølelsen i ettertid.
  Og tøye litt innside lår.
  Håper det kan være til litt hjelp. Hvis det ikke gir seg får du bare kontakte en fysio så du slipper å bli plaget lenge. Lykke til 😀

  Klemmer fra meg

 16. Har du vippeextensions nå?
  Jeg tok det selv for 8 dager siden, men jeg bader, dusjer og trener hver dag og nå bare faller de ut én etter én. Gjør du noe spesielt for at de sitter lengre?
  Skal ta refill neste uke tenkte jeg… føler meg litt ribba med bare halvparten igjen. Ser fortsatt fint ut men likevel… *blunke blunke dollyvipper*

 17. spreke, fine, vakkre, Caroline 🙂 Du er nydelig når du trener også, er det muulig!! HA-HA.. 😉

 18. Michelle

  Spreking!! ser herlig ut der!! 😀

 19. Du er såå fin! Det hotellet bor alltid jeg på når jeg er i Oslo å i suiten, siden jeg bor i sarpsborg! Må bare si det at jeg elsker bloggen din, og er her vær dag selvommjeg ikke alltid legger igjen en kommentar.. Hehe. Du virker som en såå god, og er ikke minst en veldig inspirerende person for meg! Fant ENDELIG boka de på Gardermoen på fredag, og den har jeg kommet meg langt inn i nå! Ble såå glad. Må lage masse av maten der i tiden! Du er helt perfekt du, fineste

 20. Ååå! Du er så vakker, Caroline! Jeg syns du ser så utrolig søt og frisk ut med litt mindre sminke. Er du helt sminkeløs her? Du er selvsagt kjempepen med sminken du bruker til hverdags også, og det er jo bare et stort pluss å kunne se så fin ut uten så mye 🙂

 21. åh, blir så motivert av å lese bloggen din! Men jeg bare lurer på en ting, du bruker jo å trene veldig tidlig på morgene, så hva bruker du og spise før disse treningsøktene? Selv er jeg ikke så glad i å spise mat tidlig på morgenen (spesielt ikke før trening), så skulle gjerne hatt noen tips på den fronten 🙂

 22. Skulle ønske jeg så like fresh ut på trening 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *