Mint

Hei beste lesere!

Da har mye av dagen gått allerede, og helgen er absolutt her 😀 Nå er vi på plass i Oslo, og jeg har en fotballgal mann ventende nede i hotellbaren, sammen med tilhørende fotballgal kompis. Heldigvis har Rolf med seg Helena som har samme interesse for sporten som meg, så i kveld blir det noen glass med venner, før vi inntar de myke sengene på Hotel Royal Christiania. Gleder meg allerede til å trene her i morgen tidlig, for deretter å kose meg med verdens beste hotellfrokost! Dagen i morgen er ganske blank, men på kvelden skal vi jo på college. Hihi, det blir gøy!

Har på meg den nye kjolen min fra Love i dag, elsker fargen!

Kjole In Love With Fashion / Pumps NLY by Caroline Berg / Belte Gina Tricot / Smykke Hasla – Treasures.no / Ring Hasla – Treasures.no 

Håper dere får en deilig fredag, skrives snart igjen!

64 kommentarer

 1. Martine

  Nydelig kjole <3
  Du er like fin som alltid.
  🙂

 2. Monicha

  Lekkert, as always 🙂 Du er veldig flink til å kombinere klær! Liker! 🙂 Søtt og tøfft samtidig! 🙂
  Ha en deilig fredag! 🙂

 3. så utrolig fin kjole 😀

  Du vet vel at Justin Bieber sov på samme hotell som deg da han var i Norge?? ææææ<333333333333 du er heldig

 4. You look amazing!
  Kos deg masse, helgen din blir nok super 😀
  Ville bare si at jeg er innom bloggen din x antall ganger daglig, rett og slett fordi den er så innmari inspirerende. Dessuten elsker deg din persona; fashionista, husmor, jentejente, treningsnarkoman og perfeksjonist i en og samme person. Superwoman!

  Klem

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønneste 😀 😀 Du gjør meg glad!

   Klemmer 🙂

 5. Oi! Er ikke dette i Holmestrand/Hillestad!?
  Hva gjorde du der? 😀

 6. Beautiful women 🙂

 7. Elsker den nye forsiden din! 🙂 Eg lurte på om du kanskje kunne lage ein liten matvekeplan ein gang?? 🙂 Det er alltid tungt å begynne på noko langt og krevande matprosjekt etter ein arbeidsdag… Ein mister på ein måte kreativiteten og ender alltid opp med eit kjedelig resultat! 🙂 Så sida du er så flink til å lage mat, kunne du kanskje komme med nokre enkle gode oppskrifter?? 🙂

 8. Stilig kjole! Liker ogsaa veldig godt det nye bilde du har paa toppen av siden din!

  Klem 🙂

  http://elisesworld.wordpress.com/

 9. Så utrolig fint! 🙂

 10. Nydeleg farge til deg. Må sei du har inspirert ei ung dame på 32, etter 13 år som spiseforstyrra, til å elske å shoppe og kle seg. Du har ein vanvittig god smak og eg har faktisk gjort innkjøp av ei rekke sko og kjolar etter at du har figurert dei her.

  Eg må også innrømme at det er rart å skrive her til deg, når eg for 2,5 år sidan målte min eigen kropp med din. ( ubevisst ) Eg bestemte meg iallfall for å ikkje klikke meg inn her,og klarte det ein periode. Idag er er ikke 100% frisk frå spiseforst, men eg samanliknar meg ikkje lenger med andre og kjenner at eg er glad i den eg er og glad i den jenta som eingong for » 100″ år sidan hata alt og ville gøyme seg under dyna og drite i redaktørstillinga i et av norges største sportsmagasin.
  Takk for mange flotte shoppingstips og for at eg faktisk orkar og klarar å bevege meg inni prøverommet:)

  Klem frå Springerinne med 3 NM gull på 800 meter!

  1. Fotballfrue

   Kjære Kristin! Jeg har tittet innom bloggen din tidligere, blant annet da du ønsket å holde foredrag, og jeg er så imponert over hvor langt du har kommet! Du er så utrolig sterk, og en veldig vakker kvinne <3 Fortsett med den fine innstillingen din, håper du er stolt av deg selv 🙂

   Mange klemmer 🙂

   1. Tusen takk for orda dine. Eg er veldig takknemleg for at livet har snudd den rette vegen ja:) Seinast idag på kafetur på Jeløya med mi gode løpevenninne Susanne Wigene ( som du sikkert veit kven er) kunne eg bestille akkurat det eg ville ha på menyen, nyte rømme, pesto og focachia med den beste samvittigheit og fortelle Susanne kor mykje det faktisk betyr. Ho pusha meg godt kvar gong vi møttes på Mosseporten og Jordbærpikene for eit par år sidan. Ynskte eg skulle bli frisk. Den dag idag er ho ei av mine beste venninner og det er ikkje utan grunn.

    Ynskjer deg ein fin laurdagskveld. Her er det kvitvin og multitasking mellom Ipad, TV og kosing med verdas beste hund:):)
    Klem

 11. Fina! God helg og kos dere masse! 🙂

 12. Du er vakker du, Caroline! Stå på, kos deg på hotell!

 13. Ååh, så fin kjole! Nydelig farge 🙂

 14. Heihei! Er alt for dårlig til å legge igjen kommentarer på bloggen din utifra hvor mange ganger daglig jeg er innom.
  Så deg på Moss – Horten ferjen her på søndag, men lot dere slippe maset. Men angrer mye på at jeg ikke sa «Takk».

  Jeg vil si takk for mye hjelp til matematikkeksamen. Avsluttet nettopp 10 år på grunnskolen, og kom opp i matematikk i muntlig eksamen for to uker siden. Ble kjempelei meg i starten utifra at jeg tok ferie fra matematikken for 1 år siden, men jeg smilte bredt da jeg fikk oppgaven om trening. Fantasien var liten i starten. Jeg prøvde å finne en rød tråd, og kom på deg. Jeg gikk inn på bloggen din og videre inn på kategorien ”trening”. Jeg leste igjennom vanvittig mange av innleggene, og klarte gjennom dette å regne ut så mye ved hjelp av den informasjonen du la ut om treningsplanene, joggeturene, treningsklærne, styrketreningene med PT osv. Den røde tråden ble derfor deg og ditt treningsopplegg, med selvfølgelig litt fantasi fra min side. Jeg var heldig med sensor, som var en kvinne med 8 års utdannelse ved idrettshøyskolen. Hun elsket fremføringen, hvordan jeg hadde lagt den opp, og den røde tråden. Hun ble imponert da jeg fortalte at alt refererte til mitt største idol, en stor mote –og treningsblogger – nemlig deg.
  Derfor vil jeg takke deg. Ikke bare for hjelpen jeg fikk på muntlig eksamen, men også for å muntre meg opp daglig. Gi litt håp i hverdagen. Ikke en dag alle disse årene jeg har fulgt bloggen din har jeg latt være en tur innom bloggen din. Du har vært et forbilde uten like!

  Klem fra meg

  1. Fotballfrue

   Så glad jeg ble for denne kommentaren, Heidi! Tusen takk for fine ord 🙂 Lesere som det er gull verdt <3

   Klem!

 15. Så fin kjole, du ser så immari vakker ut i alle kjolene du har!

 16. Nydelig du er, Caroline. Utrolig vakkert det headerbildet ditt, også;*

 17. Elsker denne fargen jeg også. Sitter faktisk og ser på fotball (frivillig) jeg også. Og jeg som ikke liker fotball engang.

  Ha en fin fredagskveld <3

 18. Elisabeth

  Så utrolig herlig farge! Du har fantastisk stil, og kler det meste:-) Jeg kjører en helt annen stil(eller stil og stil, casual/rock/comfort/sporty-ish) men blir alltid fasinert over hva du kler deg i uansett, litt som kunst, egentlig. Poster du på lookbook.nu noen ganger? You should! Elsker det nettstedet, så mye fine bilder og masse inspirasjon:-) God helg og kos dere på fest!

  Bilde på headeren din er forresten helt utrolig flott, det er den peneste kjolen og stilen jeg har sett deg med ila de årene jeg har fulgt bloggen din.

  1. Fotballfrue

   Takk, fine du! Nei, jeg har aldri brukt lookbook, kanskje jeg skal 😀

   Klem!

 19. Nydelig kjole Caroline, du så skikkelig pen ut i den!<33

 20. Va fin du är!
  Ha en skön helg.
  Kram

  1. Fotballfrue

   Takk, søte 🙂

   Klemmer 🙂

 21. Nazneen

  Så fiiin kjole! Elsker den. Jeg var inne på nettsiden deres men er litt usikker på str. Jeg bruker 38 altså en M. Skal man da bestille S/M eller M/L? Ellers er jeg avhengig av bloggen din. Bestillte sommerfuglkjolen fra traffic people og elsker den!

 22. Kjære deg! jeg vet så godt hvordan det er når løping gjør vondt. dette har jeg lest mye om i perioder selv. forskerne sier man mister litt av den formen man har opparbeidet seg om man ikke løper på over 2 uker. derfor kan man ikke løpe like mye som i tiden før du ble syk/var på ferie uten en viss risiko for at det blir lit for mye trening for bena. en annen ting å tenke på er at om du var syk, så har kroppen brukt endel energi for å bli frisk igjen. Jeg har selv måttet følge 48 timers regelen i perioder med skader/ vondt i forbindelse med løping. 48 timers regelen er helt enkelt at venter 48 timer mellom hver løpertur. selv teller jeg ikke timene men tenker annenhver dag. tiden i mellom løpeturene jør at vevet kan leges og at du kjenne godt etter om dette er en skade du må ta alvorlig eller om det bare er too much to soon. jeg vil råde deg til å løpe ca 50 prosent i tid eller distanse per uke, sammenliknet med det du gjorde før du ble syk. dvs løp du 40 km per uke, løp 20 nå. deretter øker du med 10 prosent hver uke til du er der du ønsker å være! dette er et råd jeg vil anbefale deg, og selv om du synes det er vanskelig nå, så gjør du deg selv en tjeneste så du kan løpen mange år fremover. Lykke til!

  1. Fotballfrue

   Å, nei! 50 prrosent? 🙁 Skal ut på en liten løpetur nå, får se hvordan det kjennes i dag 🙂

   Takk <3

 23. Camilla

  Heels i hverdagen<3

  1. Fotballfrue

   <3

 24. Oi, har du midtskill? det såg vertfall fint ut:) Nydelig kjole, ja! Og belte sjølvsagt, det samme som Carrie har i SATC. looove it

 25. http://www.treasures.no/nyheter/faith-hope-love-3.html

  vet du når disse ringene er inne igjen?

 26. Hei! Jeg er en jente på 16 år som sliter utrolig mye med rødming. Jeg rødmer i alle mulige situasjoner; når jeg blir flau, når jeg får komplimenter, når jeg må snakke i store forsamlinger eller når jeg får uventet oppmerksomhet. Dette er en stor belastning for meg, og det fører til at jeg gruer meg til sosiale sammenkomster fordi rødmingen plager meg sånn. Har du noen tips til hvordan jeg kan få en slutt på rødmingen eller hvordan jeg kan klare å ignorere rødmingen og lære meg å leve med den? Takk for svar. Klem Lene.

  1. Jezebel

   Sobril! Altså helt ærlig, hvis du sliter med sosialangst er det vel kanskje letter å snakke med lege/psykolog enn å oppsøke en blogg? Uansett, dette er sikkert noe du kommer til å vokse av deg. Mange i tenårene har det vanskelig. kanskje det beste er å se for deg alle nakne og fokusere på noe morsomt enn å tenkte på at du kommer til å rødme. Lykke til!

   1. Jezebel: Jeg blir trist når noen svarer andre mennesker slik du gjør. Det er respektløst.

    Lene: Det kan ta litt tid, men prøv å huske når du rødmer, at det ikke er din feil. Jeg husker jeg hadde en skamfølelse da jeg var yngre, fordi jeg rødmet så mye. Etterhvert fant jeg ut at jeg hadde ingen grunn til å være redd for hva andre mente eller tenkte om meg dersom jeg åpnet munnen for å si noe. det beste du kan gjøre for deg selv, er å lytte til deg selv, og stole på at du vet best for deg selv. Å oppsøke lege og evt psykolog er bare dersom det er konstant rødme eller en konstant følelse av å ikke beherske situasjoner som oppstår.

    Du klarer deg fint 😉

  2. Snakk med fastlegen din! Det finnes faktisk operasjon som kan få vekk dette, på offentlig sykehus. Dog med litt risiko.
   Hvis ingenting annet hjelper <3

  3. Kristina

   Jeg hadde samme problemet som deg da jeg var på din alder. Jeg rødmet for alt, og da jeg merket at rødmingen begynte ble jeg så stresset at det gjorde situasjonen enda verre. For meg hjalp det å bare le av det når jeg var med folk jeg kjente – sa bare «Oi, nå ble jeg visst litt flau her» eller «Hva skjer med at jeg rødmer nå?», og lo, og da slappet jeg av igjen. Vet det kan være vanskelig, men prøv å bare le det bort når det skjer, kanskje du fåt bukt med det. Lykke til!

 27. Elsker mintfargen på klær !

 28. Jeg skjønner ikke hvorfor du reklamerer for schwarzkopf, når du liksom er imot dyretesting. Synes det egentlig er veldig rart.. akkurat som å oppfordre folk til å bruke dyretesta produkter.

  1. Fotballfrue

   Jeg oppfordrer aldri til det. Jeg er sterk motstander av dyretesting, så jeg er ikke «liksom» imot dyretesting, jeg ER imot dyretesting. Det er ikke jeg som styrer annonsene på bloggen min.

   – C

 29. Lyckliga Ingrid

  For en deilig sommerkjole! Jeg elsker virkelig fargen, og den går så bra til solbrun hud.:)

 30. Like nydelig som alltid! Kos deg i Oslo 🙂

  Klem fra Mariann

 31. Birgitte

  Bare elsker den kjolen! 🙂

 32. Nydelig! Og den nye headeren din var utrolig fin 😀

 33. Marita Ø

  Nydelige deg 🙂 Høres ut som dere har ei fin helg i vente! Gleder meg masse til å se antrekket ditt i kveld 😀 Nå skal jeg snart avgårde på (muligens) ukens siste treningsøkt, ettersom det er duket for nok en bursdagsfest med gode venner i kveld! Hihi 🙂

  1. Fotballfrue

   Å, kos deg masse 😀 Blir ukens femte og siste på meg om få minutter 🙂

   Klemmer 🙂

 34. Fin kjole og fin header!Du er nydelig 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne!

   – C

 35. Hei! Nydelig kjole. Jeg var inne på nettsiden deres men er litt usikker på str. jeg bruker 38 altså en M men hvilke str velge jeg, en S/M eller M/L? ellers er jeg avhengig av bloggen din og jeg bestilte sommerfuglkjolen fra traffic people og den er herlig! Takk Caroline, jeg syns du er skjønn.

  1. Fotballfrue

   Å, vanskelig :/ Jeg har s/m, men akkurat denne er litt stor. Det spørs om du vil ha den litt stor, eller akkurat litt trang? :p

   Klem 🙂

 36. Elsker mint fargen! Og beltet var toppen av kransekaka 😉

 37. Nydelig kjole! Den fargen kledde deg utrolig godt 🙂 Du stråler!
  Den nye headeren din er forresten helt vanvittig fin! Du er så naturlig og vakker på det bildet 😀

  Ønsker deg og din kjære en riktig god St.Hans aften!

 38. Hei! Elsker bloggen din, den er så full av liv og inspirasjon! 🙂
  Jeg har et litt merkelig spørsmål… Når du bruker så korte kjoler, hva slags undertøy bruker du? Jeg foretrekker string, da det er mest behagelig, men syns det er så skummelt å bruke det når kjolen er så kort! Hva om den blåser opp? Er fullt klar over hvor spesielt dette spørsmålet er… men jeg stiller det likevel! 😉

  1. Fotballfrue

   Hipster eller g-streng 🙂 Jeg har aldri opplevd at kjolen blåser opp 🙂

   – C

 39. renathe

  så nydelig kjole! tenkte å bestille meg en slik..den siden man bestiller fra,må man betale toll? er den sikker å kjøpe fra? ser man må betale på forhånd.. håper du har tid til å svare:) ha en fin dag:)

 40. Michelle

  Nydelige deg <3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Michelle 🙂

   – C

 41. Det er jo i Holmestrand !! 😀 Kjørte du forbi, eller skulle du noe der ? :))

  1. Fotballfrue

   Kjørte forbi 🙂 Kjører forbi på vei til Oslo 🙂

   – C

 42. Kristine

  Er ikke dette i Holmestrand, Hillestad?
  Hva gjorde du der? 🙂

 43. er dette holmestrand / hillestad??:)

 44. you look great! I love mint

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *