Jordbærpiken

God ettermidag, beste lesere!

Jeg er godt i gang med arbeidsdagen, og må snart gi meg til fordel for pakking av minikofferten. Har fått trent litt i dag også, men etter den laaange pausen jeg hadde på grunn av sykdom og ferie, har jeg startet å få så vondt på innsiden av lårene, helt øverst etter kort tid. Dette varer i flere dager etter løpeøkten, akkurat som jeg blir forferdelig stiv. Men det er jo litt vondt også. Noen som har opplevd det samme? Klarer maks 45 minutter. Hmmm. .

Var akkurat på en liten lunsjtur med de to firbeinte guttene mine, og ble SÅ glad da jeg fikk øye på masse markjordbær langs hele oppkjørselen til huset! Kan det bli mer nostalgisk?

Så mellommåltidet er i hvert fall i boks: Tyrkisk yoghurt med markjordbær og valnøtter. Nam 😀

74 kommentarer

  1. NYDELIG header du har fått 😀 Og åh, markjordbær. <3

  2. markjordbær er jo bare sååå sommerfølelse 🙂 og er bare sånn det er i Siljan! 🙂 jeg er oppvokst i Siljan skjønner du, og syns det er så artig å lese og se bilder når du legger ut noe fra Siljan 🙂 som f.eks sykkelturen deres rundt påsketurer ned forbi kirken (hvor vi løp 2,5 km på u.skolen) og blomsterturen med Edgar (en fantastisk herlig og god mann jeg har jobbet sammen med) nyt deilige sommerdager i Siljan! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *