Coachella style

Herlighet, dere! For et fantastisk vær det har vært i dag! Huset blir så uutholdelig varmt når sola står på (som er absolutt hele dagen), så jeg klarte ikke sitte inne og jobbe mer enn et par timer etter at journalistene hadde dratt. Lars-Kristian ringte i to-tiden og spurte om vi skulle ta en tur til Brekkeparken, og det kunne jeg selvfølgelig ikke si nei til! Det er så utrolig hyggelig der. Det ble bare en gåtur og hver vår is i dag, men neste gang blir pinkikkurven med!

Shorts Runwaydreamz / Genser Bubbleroom Outlet / Smykke Hasla – Treasures.no / Blomsterbånd Asos / Armbånd Olympos 

Fotografen miin!

Nå er jeg hjemme igjen, og må få unna litt ting. Så blir det kveldstrening før jeg skal gjøre klar helgens college-kostyme. Det kan bli spennende 😀 Sitter her og spiser Keso Cottage Cheese med fyra sorters lök i dette øyeblikk, og lurer på hvorfor svensk cottage cheese er så himla mye bedre enn norsk?!?

Ha en deilig kveld ♥

134 kommentarer

 1. Å, så herlige bilder- sol og sommer og blomster i håret!:) Alt kler den smukke, men dette var jammen et ekstra friskt pust av et antrekk:):)

 2. Marianne

  Så utrolig pen du er! har bare et lite spørsmål! hvor kjøper du green gate til en rimelig pris på nett?:)

  1. Fotballfrue

   Har kjøpt hos møllergården tidligere, men har startet å bare kjøpe i butikk 🙂

   – C

 3. Michelle

  døds kult Caroline. Du kler virkelig ALT!!! 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønne <3

 4. Så nydelig du er, Caroline! Dette antrekket var kjærlighet ved første blikk! OG lårene dine….. de er til å dø for! Fin som ALLTID 🙂

  Klem

 5. Utrolig kult antrekk:)

  Hvilket merke er genseren i? Vet du om det er mulig å få tak i den andre steder enn bubbleroom outlet?

 6. Herlige outfitbilder, caroline! fortsett slik:)

 7. Han er en veldig flink fotograf 🙂

 8. ingvild

  Å nei, dette funket ikke på noen måter. Alle plaggene er fine hver for seg, men sammen ser dette ikke bra ut. Det er i alle fall min mening. Du kan gjøre så mye bedre enn dette her, som de fleste antrekkene fra Hellas. Som var kjempe fine hvis du ikke skjønte at jeg mente det.

 9. Så nydelige bilder av deg idag, det kledde du sååå godt! Jeg vil også ha! Skikkelig flower power! Kjekk kar har du også 😉

  Når blir det oppskrift på kake med bringebær og lime?

 10. Karoline

  Du er bare helt utrolig nydelig Caroline! Jeg følger bloggen din hver eneste dag for å lese om noe nytt, forfriskende og inspirerende. Det er virkelig gøy å følge bloggen din, og livet ditt. Du er så sporty, og jeg ser virkelig opp til deg. Du har alltid hendene dine fulle av så mye ting å gjøre, og i tillegg rekker du å trene så mye som du gjør, og se så bra ut hele tiden. Selv om stilen din noen ganger kan bli litt for crazy for min del, funker det alltid på deg. Du ser utrolig bra ut, og er absolutt et forbilde for alle jenter/kvinner der ute!

  Mvh Karoline 🙂

 11. Natalie

  Har dere ikke med dere hundene i parken? 🙁 Eller er de kanskje bare ikke med på bildene? 🙂 Tenker at hvis det er veldig varmt i huset så burde jo de også få komme seg ut litt 🙂

 12. Wow, sykt sykt sykt, du ser jo ut som den modellen jo. Og ikke minst, klærne er bare SÅ kule, alt matcher, hver lille detalj! JEG ELSKER DET! Lett kunne jeg gått slik!

 13. Kristin

  Dette er etter min mening ditt kuleste antrekk noensinne. Du får så utrolig fine ben i litt lave hæler. Utrolig kult, litt hippie-inspirert, og tøft med cowgirl-boots. Vakker er du! Håper dere hadde en strålende dag i finværet:) klem.

 14. Jeg elsker dette antrekket! Liker at det er litt hippie-stil over det 😀 Og bildene er bare nydelige.

 15. Har ikke hatt nett på en stund på grunn av flytting, og derfor ingen tid å titte innom:/ Men nå er jeg på nett igjen, tjoho:) Ville bare si at jeg syntes du har fantastiske fine klær, du er så flink å matche og få alt til å se så bra ut.. Ser jeg noe som er litt kult, så har jeg begynt å tenke»hadde Caroline gått med dette? Og ja du går med det beste og ser alltid smashing ut, så ja du har mye fint, men det er DU som er gjør de fin.. Har fulgt med en stund nå og du er utrolig flott jente, alt er gjennomført og du stråler alltid:) Du er alltid positiv og glad ser det ut som. Du gjør en fantastisk flott figur:) Så med ett sånt smil, en sånn fin figur, og så virker du så snill og god på innsiden også, er det ikke rart at så mange følger bloggen din! Det er en kjempefin blogg, du er superflink, så for meg en dame på 31, , lar jeg meg virkelig inspirere! Takk for at du begynte med denne bloggen, takk for gode tips og stå på:))) Jeg blir ekstra inspirert over all positiviten, til slutt vil jeg bare si at dere er ett superflott par og jeg elsker å se andre så lykkelige! Håper dere får en fin sommerferie, ………Klem:)

 16. Kristine :)

  Jeg har vell kommentert dette innlegget 2 ganger allerede, men må bare fortelle deg hvor fantastisk nydelig du var på det siste bildet! alle andre bilder også for den del ;), Men det var noe spesielt med det bildet! Du er virkelig en modell! Det er ikke alt jeg er enig med deg i, men du er et fantastisk forbilde og INGEN kan si at du er usunn eller lever på en usunn måte! Du er flott som du er <3 Jeg har gått på lavkarbo (ikke ketose) de siste 2 ukene og har ikke gått ned et gram 🙁 Noe jeg gjorde første gangen jeg skulle prøve lavkarbo…) Jeg sliter med å spise på dagen… spiser som regel ikke før 16.00-20.00 🙁 Kan det hende at jeg spiser for lite?) Er 71 kilo og like høy som deg, men ser bra ut (etter min mening), vil bare gå ned noen kilo 😛 Snille søte deg, gi meg tips <3 🙂

 17. Nydelig antrekk som alltid 🙂

 18. Ann-Karin

  Elsker at du tørr å skille deg ut med stilen din! Dette antrekket fikk jeg gåsehud av, vakkert sammensatt 🙂

 19. Hei. Du ha er veldig pen dame. og har veldig fin style men skoene dine PASSER IKKE I DET HELE TATT I DAGENS VÆR, siden i dag har vært veldig fin vær.

 20. Så utrolig gøy å se deg med en helt annen stil enn du pleier =)
  De bildene ser ut som om du er med i en reklame. Kjempefine!

 21. Cathrine

  Hei! 🙂 Håper du gikk inn på linken jeg prøvde å legge ut, selv om du ikke ville poste kommentaren 🙂 Lurer på hvordan jeg skal finne ut om jeg kan gå på lavkarbo eller ikke, de lærde strides jo! 🙂 Er så vanskelig å vite.. Hadde håper du kunne si hva du mente, i stedet for å la være å poste kommentaren min 🙂

  1. Fotballfrue

   Har svart nå 🙂

   – C

 22. Fine antrekk! Jeg likte shortsen!

  http://norwaynatural.blogspot.com/

 23. Utrolig godt å se deg i noe mer avslappet, uten høye hæler. Fine sko 🙂

 24. Josefine

  Åh, så herlig plass 😀 synes det ble litt mye med de blomstene i håret, men utenom det var det fint 😀 elsker runawaydreams shortsene, ååååh, ønsker meg!

 25. Kristin

  Synes du var så fin i dette, og kjemepfine bilder!
  Inspirerende og se deg i litt mer avslappet stil innimellom 🙂

  Stå på!

 26. what kind of camera do u have?

 27. camilla

  Så utrolig fint antrekk Caroline, jeg sier det igjen :»du stråler om dagen»!
  Man blir så glad av å lese innleggene dine, YOU MAKE MY DAY 🙂 og spesielt med treningsmotivasjon.

 28. Dette er det fineste antrekket jeg har sett på LENGE! 😀

 29. Melissa

  Så koselig! Må bare få si at headeren var utrolig fin!

 30. Hvis du noen gang skal til Sveits, så kjøp «Hirz Hüttenkäse». Kan lett spise 4 bokser om dagen! Men da kommer du aldri til å spise den norske igjen! Så vær obs 😉

  1. Fotballfrue

   Oh, takk for tips 😀

 31. Så vittig å se Brekkeparken slik! På en superkjent blogg. Morsomt!

 32. FOR en nydelig header!!

 33. Digger shortsen, vurderer å kjøpe en, hvilken størrelse har du? Du er btw helt nydelig ! ;*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *