Mot Töcksfors

God morgen alle ♥

De ble treningsfri i går, så da var det deilig å starte på igjen i dag med intervaller klokken halv syv. Ble 30 intensive minutter, deretter styrke på mage og rygg. Så ble det frokost og kaffe til litt arbeid før jeg gikk i dusjen, og nå er jeg klar for å sette meg i bilen for å kjøre mot outletåpningen i Töcksfors. Blir noen kjedelige timer bak rattet, men heldigvis skal jeg plukke opp søster i Sarpsborg. Hun er verdens beste selskap!

Har på meg ny kjole fra Cameo i dag:

Kjole Cameo (annonselink) / Sko Jeffrey Campbell – Bubbleroom.no / Veske Rules By Mary – Bubbleroom.no / Armbånd Treasures.no / Ring utsolgt 

Nå har jeg det travelt, som alltid. Vi skrives senere, ha en fin dag så lenge 😀 . . og ja, kjøresko er med!

128 kommentarer

 1. Vakker til hvilken pris? Som gammel fotterapeut må jeg si: stakkars føtter! Hvem synes det er sexy med hammertær og Hallux Valgus etter overbruk av pumps 😉

 2. Fin du er! Ønsker deg en super dag på åpning 😀

 3. Henriette

  Hei, så koseli^^Inponerende med de som trener om morgenen ^^ Hvordan er det egentlig å gå i skoene som ikke har hæl?

 4. Camilla

  Må bare spørre; du kjørte ikke bil i de skoene sant ??? 😛
  hihi.

 5. Kjørte du virkelig i de skoene?

 6. Når tok du lappen?:D

 7. Kjører du bil i de skoa der?? Det hadde ikke jeg klart 😮

 8. Herregud, for noen sko. Sikkert veeeeldig bra for bena.

 9. så fint outfit! kos deg!!

 10. Hehe, sorry men de skoene der var bare mindre pene etter min smak 🙂 Men det er det vel lov å si håper jeg. Men så er jeg ikke glad i platåsko av noe slag jeg da. Syns du (og alle andre for den saks skyld) ser mye penere ut med vanlige sko.
  Når det er sagt så skal det sies at du er lekker som vanlig 🙂

 11. Beundrer deg for å klare å gå i slike sko!! 😀 Det hadde aldri jeg klart desverre!

 12. Nydelige sko 🙂
  Hehe, hadde tenkt å spørre om du faktisk kjørte i de skoene 🙂

 13. For å si det rett ut; Hvordan i svarten klarer du å gå i de skoene???

 14. Lyckliga Ingrid

  Helledussen så flotte de skoene er!! Jeg vet at du er ganske rutinert på høye hæler, men er de gode å gå i, sånn på ordentlig? *ler*

 15. Utrolig hærlig kjole! Men skoene var litt voldsomme for min smak 🙂

 16. Kathrine

  VELDIG mange som ikke leser hele teksten her da! ;))) ..hihi, godt du tok med deg ekstra sko ;)) Du er så flott, håper du hadde en fin dag!

 17. Kan du vær så snill å gi et eksempel på et intervall? kanskje det du løp i dag på en halvtime?
  Er så lei av mine faste intervaller og vil gjerne få nye tips:)

 18. Utrolig søtt antrekk! Inspirerende!

  http://pernillemhansen.blogspot.no/

 19. WOW, for noen sko! Minner meg om noen sko lady Gaga gikk med en gang. Hvordan er det å gå i de? 🙂
  Hahaha, bra du hadde kjøreskoene med! 😉

  Den kjolen din var forresten knall!

  Vi vil ha oppskrift på ostekake! 😀

 20. Så deg på bubbelroom:)
  Var du ikke litt forsinket også?
  Du er like smashing som du er på allebilder, det
  er de tingen tvil om:)

 21. Kudos for å gå i slike sko, og at du tørr å kjøre egen stil Caroline! Hvordan går man i slike sko? Man setter jo hælene i bakken først, så i mitt hode ville det fort blitt «gåsegange». Men hva vet vel hodet mitt 😉

 22. Æææ hvordan klarer du å gå på de?? Morsomme da:)

 23. Michelle

  Kjempe fin kjole 🙂

 24. Hei på deg. :o)

  Hva skjedde med deg i dag da? Hadde med noen venninder å ventet på å se deg kl 15 som du sa, men du kom jo ikke…. Spørte jentene som jobbet der å de kunne heller ikke forstå hvorfor du var så sen. Mange som ventet på å se deg, vi dro kl 16 da «gadd» vi ikke vente mer. Veldig synd Caroline, hadde jo håpet å få hilst på deg.
  Fikk jo handlet noe da, men synes det var synd de ikke solgte sko der hadde nemlig tenkt å kjøpe meg et par med Jeffrey Campbell. hihi

  Simone

  1. Fotballfrue

   Det var dumt :/

   Jeg skulle være der 15.30, men kom 15.45, de som jobbet der visste at jeg var litt sent ute. SÅnn går det av og til når man reiser i 3 timer for å rekke noe :/

   – C

 25. Hei!

  Så stilig du er!! vi er mange som du ser som lurer på hvordan det er å gå i de skoene, så kan du ikke legge ut en video:D?
  bevise at det går an 😉 ser for meg at det er likt som å gå i vanlige sko, men hadde jo vært kult å sett =))

  Forresten så virker du som ei fantastisk jente :)) Unner deg all suksess, og bloggen din er inspo på alle mulige områder = )

 26. Må bare le nå altså! Siste setning i innlegget.. og ja, kjøresko er med! Sikkert for å slippe alle kommentarer om: å herregud, kjører du virkelig bil i de skoene der?!?!
  Og jeg har aldri sett et innlegg med så mange kommentarer om akkurat det 😛 Kan jo lure på om mange kun ser på bildene 😛
  For meg, fryktelig underholdende 😛 for deg: sikkert veldig irriterende 😛 hehe

  Ha en fin kveld fine Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, ganske irriterende :p

   Klem 🙂

 27. Nå syns jeg nesten du skal ta å prøve ut hvordan det er å kjøre bil med de skoene der, bare fordi alle sier det ikke går.. Haha 😛 De var utrolig stilige btw 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, ja 😀 Og filme det 😉

   Takk 😀

 28. Så fin du er Caroline. Beklager at jeg har vært elendig til å kommentere. Har hatt eksamen og greier, som jeg er veldig fornøyd med og som jeg klarte fint på grunn av selvtilliten du har gitt meg med bloggen din. Du er virkelig verdens fineste <3

  1. Fotballfrue

   Ingen fare, fineste Oda! Glad for at det gikk bra på eksamen, du er flink <3 Og veldig, veldig god 🙂

   Klemmer 🙂

 29. Du har saa fine kroeller!! Jeg har sett den videoen der du lager de, 100 ganger! Og provd selv 100 ganger men det er ikke mulig aa faa det til saa fint som deg. Faar vel bare oeve videre 🙂 Fint antrekk! blir alltid saa glad av aa lese bloggen din 😀

 30. Isabella

  Å herregud, hva har skjedd over det høyre kneet ditt på det siste bildet? Det er jo helt blått. Jeg håper ikke du falt og slo deg mens du tok bilder 🙁 Du hadde jo ganske høye sko så kunne jo godt hende, hi hi 😀 God bedring uansett, nydelige du <3

  1. Fotballfrue

   Tror nok det er skygge :p Ser det selv 😉

   – C

 31. Isabella

  Da så, det er godt å høre 🙂

 32. Du er neppe 170 cm, kanskje 160 🙂

  1. Fotballfrue

   Derfor står det 170 i passet mitt? Derfor er jeg registrert som 170 hos mitt tidligere modellbyrå? Okei. Ja, nei. Du vet jo best hvor høy jeg er 🙂

   – C

 33. Jeg bøyer meg nesegrus i respekt for de skoa!

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 34. Hva er det du har gjort med kneet ditt på det nederste bilde? hehe, ser veldig redigerte ut

  1. Fotballfrue

   Hvorfor skulle jeg redigere kneet mitt slik? :p Dersom du ser på bakken ser du at det er skygge 🙂

   – C

 35. Camilla

  Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som går på idrettslinja. Har fått flere ganger beskjed fra lærerene mine i alle idrettsfagene mine at viss vi skal trene intervall/langkjør og styrke samme dag, så burde vi helst ta styrke først! 🙂 Vet ikke om du vet det allerede, men det er iallefall det jeg har fått beskjed om 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *