Få glatte legger i posten med Mrazor

Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg holder beina mine så glatte, og svaret på det er ganske enkelt: God, gammeldags høvel.

Jeg har aldri vært noen fan av voksing, jeg vet ikke helt hvorfor, men poenget er i hvert fall at høvel er tingen for meg til det motsatte er bevist. Mine rutiner er å gå over beina hver gang jeg dusjer, slik at de holder seg glatte hele tiden. På den måten slipper jeg å bekymre meg for om de er glatte eller ei når Lars-Kristian plutselig er i kosehumør og vil stryke meg oppover leggene. . Neida, jeg gjør det like mye for min egen del, jeg føler meg så mye freshere med glatte bein. Det er ikke alltid jeg bruker shavingkrem, med de gangene jeg gjør det, er det EOS sine kremer jeg absolutt foretrekker. Når det kommer til høvler, er dette noe det florerer av på markedet, det er vanskelig å bestemme seg for hvilken du skal gå for, det er kjempedyrt, og barberblader er veldig vanskelig å huske på under handleturen. Men nå har jeg funnet en løsning som jeg er kjempefornøyd med: Jeg har testet ut Mrazor of Norway i over 2 måneder, og liker dette konseptet veldig godt. Dessuten er det et rimelig og bra produkt.

Med Mrazor of Norway får du både høvel og blad hjem i posten, og det beste av alt er at du får nye blader tilsendt hver 3. måned. I starterkitet får du med selve høvelen og ett blad. Menn som bestiller får høvel med barberblad + ekstra blad.

Prisen på dette er kjemperimelig, du betaler 124,- hver 3. måned, det vil si rundt 25,- per barberblad, som er veldig mye rimeligere enn prisen på tilsvarende barberblader i butikken.

Kvaliteten er helt knall og er basert på 5 blads-teknologien, den samme som Gillette benytter i sin seneste modell. Designet er veldig enkelt og fint, og det er deilig å slippe all innpakningen som andre høvler ofte kommer i. Dette barberkittet kommer i en fin og enkel pose, kjekk å ha med seg på tur blant annet, mitt var lett med til Hellas.

Vi har valgt pakken for par, som innebærer at vi får tilsendt 8 blader for herre, og 4 for kvinne hver 3. måned. Dette betaler vi kun 292,-  for hver 3. måned.

Les mer her. 

Både høvelen og bladene lever opp til standard, så jeg kommer absolutt til å fortsette med dette. Håper du liker tipset!

annonse 

106 kommentarer

 1. Kommer barberbladene hjem i postkassen, eller får du hentelapp og må hente selv på postkontor?

  Dette skal jeg definitivt vurdere 🙂

  1. Fotballfrue

   De kommer i posten 🙂

   – C

 2. Takk for tips!
  Er allerede bestilt, og jeg gleder meg til glatte legger i posten :-))))

  Takk, Caroline 🙂

 3. Benedikte

  Tusen takk for tipset! hørtes super greit ut!:)

 4. Hei 🙂 Veldig glad for dette innlegget! kvar gong eg ser ned på leggane mine, ser eg røde prikker og stygg hud… ka gjer eg feil?? Hater å gå i shorts og skjørt på grunn av dette! Håper på svar 🙂

  1. Fotballfrue

   Bruker du riktig utstyr? Kanskje du reagerer på en såpe eller noe du bruker? Jeg har aldri opplevd nupper / røde prikker på leggene, men de gangene jeg har fått dette under armene kommer det som regel av deodorantbytte. PFB Vanish skal hjelpe mot denne type ting 🙂

   – C

 5. VI betaler 292,- i mnd?? Hvorfor ikke bare være ærlig å si at du ikke betaler noe, da dette er et annonseinnlegg….

  1. Fotballfrue

   Det koster 292,- i måneden, da 🙂 Ja, det er åpenbart annonse da innlegget er merket. Vi har fått førstegangskittet gratis, utover det må vi selv betale 292,- Du vet jo ingenting om mine avtaler med annonsører 🙂

   – C

   1. Er det skrivefeil i innlegget der det står at dere betaler 292 kr hver 3. mnd. Eller er det feil med 292 kr pr. mnd (som det står i kommentaren her)? :o)

   2. Fotballfrue

    Nei, det er 292,- hver 3. måned 🙂 Forskjellen er at vi fikk de 3 første mnd. kostnadsfritt 🙂

    – C

   3. Ah, da så. :o) Bare jeg som surra her og ble litt forvirret. :o)
    Takk for svaret og god helg! :o)

 6. Jeg lurer vel egentlig bare på hvilket kamera du bruker og/eller linse? Og redigerer du bildene dine, isåfall hvor?

 7. Supert tips Caroline!
  Trodde jeg visste om alle.
  Fint med et alternativ til Gillette som er både overpriset og blir fort slitt.
  For noen kroppsdeler er voksing bedre, men for bena er høvel best.
  Glatte brune sommerben ingenting er som det!

 8. barberer du lårene dine? 🙂

 9. Tusen takk for tipset! Aldri hørt om disse før innlegget ditt, å i dag fikk jeg og mannen starterkitet i postkassen! Gleder meg til å prøve!

  Mvh Lena

 10. Cecilie

  Kan man endre på hvor ofte man får tilsendt nye blader?

 11. hei på deg :)

  Hei…

  Hvor lang tar det før de kommer om jeg har lyst til å prøve den??
  Kan den brukes overalt?? 🙂 *rød*
  Kanskje vel personlig,men tar du overalt? For jeg sliter veldig med nupper,så hva skal jeg gjøre?? :/
  håper på svar…

  du er så fin 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja! Den kan brukes overalt 🙂 Anbefaler PFB Vanish mot nupper 🙂

   1. hei på deg

    hei igjen 🙂

    takk for svar 🙂

    kanskje dum nå,men hva betydde dette?? :/

    Hehe, ja! ?

    Var det ang.det personlige?? :/
    eller at den kunne brukes overalt?? 🙂 oki,fint å vite så man ikke trenger flere 🙂
    Hvor får jeg tak i den da?? Tar lang tid før den virker?

 12. hei på deg :)

  Hei igjen…

  vil ikke mase,men håpa på svar på det jeg spurte om… For trenger den «hjelpen» pga synes det er så flaut, og ikke så godt… *rød*

  beklager maset 🙁

  sender alt på nytt igjen jeg,så slipper jeg begynne å skrive noe nytt………. :/

  hei igjen 🙂

  takk for svar 🙂

  kanskje dum nå,men hva betydde dette?? :/

  Hehe, ja! ?

  Var det ang.det personlige?? :/
  eller at den kunne brukes overalt?? 🙂 oki,fint å vite så man ikke trenger flere 🙂
  Hvor får jeg tak i den da?? Tar lang tid før den virker?

  håper på hjelp..

  ha en fin dag 🙂

  ps.

  du er så pen 🙂 …

  å hvor lang tid tar det fra man bestiller eventuelt til man får de?

  1. Fotballfrue

   Du kan fint bruke mrazor over hele kroppen 🙂 Her er et nytt innlegg jeg har skrevet om dem, står en del info der: http://fotballfrue.no/2013/05/30/slik-holder-jeg-leggene-glatte/

   Klem 🙂

 13. hei C.

  Hva synes du er finest når det gjelder barbering+? skal kanskje ikke spørre om sånt,men er jo sånt press på det for alle synes jeg 🙁 hmm..

  DU er mitt forbildet 🙂 digger deg 😀

  vil ha svar,men mange som sender til deg sikkert så får se….

  🙂

 14. prøver å komme inn på siden mrazor, men siden kan ikke vises!!!
  er det noe galt med den?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *