Interiørshopping og Bubbleroom-outlet

Tusen takk for så mange gratulasjoner på forrige post! Dere er så bra!

Jeg har vært på farten hele dagen, og sitter nå med siste innspurt på neste spalte til MASSIV. Startet for nøyaktig 30 minutter siden. Hva kan jeg si? Jeg jobber best under press. Har også rukket å være Skien rundt på en aldri så liten interiørshoppingrunde i dag, det kommer en journalist hit tiiidlig torsdag morgen for å gjøre en reportasje om noen rom i huset, så jeg ville så gjerne få ting litt mer ferdig enn de er. Det tar så lang tid å innrede et hjem! Vet jeg har sagt dette tusen ganger allerede, men føler at jeg aldri kan få sagt det nok. Vi nærmer oss heldigvis med stormskritt nå, så på sensommeren kan jeg forhåpentligvis vise dere alt i sin helhet.

Noen av dagens innkjøp ble en lampe til kosekroken vår nede i stuen, har vært på jakt etter en slik lenge. Denne er fra Lama.

Stolene er fra TM Design 

Fikk endelig på plass knottene jeg kjøpte hos Kremmerhuset for lenge, lenge siden også. Synes de passet perfekt på kjøkkenet!

Også fikk endelig hundene en plass på stuen. Tenkte først de skulle få hver sin hundekurv, men siden jeg forelsket meg i denne, ble det nok med en. De er jo så glad i hverandre uansett, så de deler med glede.

Nå må jeg tilbake til arbeidet. Tror faktisk ikke jeg rekker trening i dag, har jo en romantisk date med ektemannen i kveld ♥ Ingenting er finere enn kjærligheten.

I morgen blir det opp kjempetidlig, for jeg skal bile helt til Töcksfors. Der åpner Bubbleroom en ny outlet mellom klokken 15 og 16, jeg skal få klippe båndet som erklærer det hele åpnet. Adressen er Lindudden 3, og der selger de merkeklær med 30-70 prosent reduserte priser. Dette blir spennende! Kanskje du kommer?

76 kommentarer

 1. Camilla

  Awww, hundene er så søte!

 2. Hvor er det du har fått hundekurven fra? Den var jo bare kjempefin!

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant 🙂 Dyrebutikk i Skien 🙂

   – C

 3. Jaaa, skal dit! 😀 Jeg og ei venninde er kjempe klare!!

  1. Fotballfrue

   Woho 😀 Da sees vi jo 🙂

   Klem!

 4. Herregud Caroline. Så utroolig fint du har det hjemme 🙂 blir så missunnerliiig på interiør stilen din. Alt er så gjennomført.
  Og hundene er så nydelige. Måtte stoppe opp å se på bildet lenge. De ser så snille og gode ut:) Har selv to stk hjemme, og kunne aldri klart meg uten.
  Ha en fin dag:)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Blir så glad for å høre at flere enn oss liker hjemmet vårt 😀 Hunder er menneskets beste venn <3

   Klem 🙂

 5. Vil bare fortelle deg Caroline, at du er fantastisk! 😀

  Pga av deg og bloggen din, har jeg faktisk endret hele livet mitt. Treningsmessig. Takk:)
  Ha en strålende kveld, fylt opp med kjærlighet i det nydelige hjemmet deres:) Klem fra Stine!

  1. Fotballfrue

   Så utrolig flink du er, Stine!

   Klemmer 🙂

 6. Anabelle

  Hei 🙂 du har det så uendelig fint hjemme, rart du kommer deg ut derfra 😛 Hvor har du kjøpt kjøkkenbordet? 🙂

  1. Fotballfrue

   Haha, takk 😀 Det er fra Living 🙂

   – C

 7. Michelle

  haha, gøy at du skal få klippe båndet! 😀 så koselig dere har det der hjemme, god stil 🙂 lykke til i morgen og ha en fantastisk kveld videre 😀 klem

 8. Rebekka

  åååå,elsker nettsiden diiiin <3 STOR FAN

 9. Marita Ø

  Dåner helt av huset deres! A-m-a-z-i-n-g! Gleder meg til å se det 100% ferdig, henter SÅ mye fin inspirasjon til interiør av deg 🙂 Kos dere med romantisk date på dagen deres 🙂 Her blir det jordbær med fløte på til kvelds om ikke annet – hverdagskos 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, skjønneste! 😀

   Klemmer!

 10. hei:)
  fint kjøkkenbord du har:) hvor har du kjøpt det? Hvor bredt er det?:)
  Ha en fin kveld:)

 11. Caroline, du fantastiske LCHF-inspirasjon – jeg har et raskt spørsmål: Hvor forsiktig bør man være med krydder når man har en LCHF-livsstil? Jeg er så fryktelig glad i bl.a. chillipulver, cayennepepper, hvitlokspulver, oregano, spisskumin, osv osv. og bruker det rikelig. Bør jeg passe på?

  1. Fotballfrue

   Det kommer an på hva målet ditt med lavkarbo er. Er det vektnedgang bør du kanskje være litt forsiktig. Men er du normalvektig, og ellers uten noen sykdommer, kan du fint bruke krydder 🙂

   – C

 12. Hei ! Jeg har et lite spørsmål til deg, siden du er så optatt av trening.
  Jeg er en person som ikke er særlig glad i å trene. Jeg sliter en del med mye fett rundt magen, spesielt på hoftene. Vet du om en treningsmåte der jeg kan bli kvitt det? helst noe jeg kan gjøre hjemme som passer greit til en ikke så treningsglad person 🙂

 13. Jeanett

  Hei. Vet du Hvor jeg får kjøpt bladet MASSIV? Sett etter det flere steder. PS dere har et flott hjem, liker bildet deres kjempe godt!!

  1. Fotballfrue

   Det er Norges største gratisblad, så du kan snappe det med deg de fleste steder vil jeg tro 🙂 I hvert fall i Oslo 🙂 Du kan også få bladet sendt hje til deg, men da koster det 29,- Sjekk her: http://www.massiv.no/

   1. Jeg fant det blandt annet på Galleriet i Oslo, og ved innganget til Steen&Strøm. Leste spalten din om reiseerfaringer, Caroline, hehe. Artig lesing!
    klem.

   2. Fotballfrue

    Haha, takk 😀

 14. Therese

  Caroline! Dere har det så fint 🙂 Henter alltid inspirasjon hos deg!! T

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Therese! Så utrolig koselig å høre 🙂

   – C

 15. Solveig

  Kos dere masse 😀 sitter å planlegger mitt eget bryllup om et år, utrolig spennende tid. Blir alltid glad når jeg leser bloggen din.Sol 😀

 16. Kamilla

  Du har et utrolig nydelig hjem! Er akkurat sånn jeg vil ha det den dagen jeg får meg noe eget 🙂 Er vel over gjennomsnittet interessert i interiør, så finner alltid på noe nytt hjemme 🙂
  Hundene deres er jo også helt nydelige, jeg har faktisk ei liten tispe selv som er blanding av tibbe og chihuahua, nydelig blanding spør du meg! 🙂

  Og gratulerer såå mye med 2 års bryllupsdag, dere er herlige! 🙂

  Klem!

 17. Heyyyyy! Will I be able to get your book in Poland soon? Or never? : D i would really love to check it out and find out more about exercises or so in my language, not google translator all the time. : D lots of love!

 18. Karoline

  Hei,
  hvor har du kjøpt de fine hundemat boksene?
  Nettopp begynt å lese bloggen din og liker godt måten du skriver på 🙂

  1. Fotballfrue

   Kremmerhuset 😀

   – C

 19. Dere har et vakkert hjem, du er flink! Jeg kjøpte meg hus da jeg var 18 år og nå, ti år senere, er jeg fortsatt ikke ferdig med å innrede 😛 Man blir altså aldri helt ferdig når man har hus, men det er jo litt kos å drive med og, da =) Også er man selvfølgelig avhengig av tid og penger, noe man ikke oversvømmes med til tider.

  Ha en fin kveld =)

  1. Fotballfrue

   Nooo, fryktelig å høre :O man vil nok alltid holde på , ja 😉

   Klem!

 20. Bittlyboo

  Vet du hva? Nå har jeg vært innom bloggen din nesten daglig i over ett år, og etter mye misunnelse osv har jeg bestemt at jeg er skikkelig lei av å sitte i sofane og bli grønnere og grønnere. Så idag var jeg på app store og fikk meg en nike+ app og imorgen skal jeg på min aller første løpetur. JEG skal på løpetur. Jeg som ikke engang var helt sikker på om jeg skulle løpe da jeg ble jaget av en rabiat hest på et jorde, en gang for mange år siden.

  Gud hjelpe oss alle sammen.

  Men jeg skal innrømme at det virker litt gøy å konkurrere med seg selv og alt det der, så det er verdt et par forsøk. Håper jeg blir bitt av en basill ett eller annet sted, for jeg skal også ærlig innrømme at jeg har blitt temmelig dvask i fisken etter at jeg ble samboer og makelig anlagt.

  Kryss fingrene for at jeg ikke ligger halvdød i vegkanten på denne tiden imorgen, da!

  1. Fotballfrue

   Herlig! Jeg er sikker på det gikk helt suverent 😉

   Klem!

  2. ElisabethH

   Haha! Jeg lo. 🙂 Heia deg!

 21. camilla

  Utrolig fint hjem og så nydelige hunder. Hvilke raser er de?

  1. Fotballfrue

   Chihuahua langhåret og tibetansk spaniel 🙂

   – C

 22. Karoline

  Hvor er spisebordet ditt fra? Meget pent.

 23. Så nydelig interiør! Må si du har ett flott hjem =) Har akkurat kjøpt leilighet og pusset opp, å for første gang i livet elsker jeg å gå i interiørbutikker, de er så utrolig mye fint! Ha en finfin dag =)

 24. Cathrine

  Hei, ser at du sier kurven er fra en dyrebutikk i Skien, men hvilket merke er den? Har lett lenge etter en slik her i Bergen til min lille vofs 🙂

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke, dessverre :/ Lappen manglet i butikken :O Jg kjøpte den siste 🙂

   – C

 25. Hei, Caroline:) Du og Lars Kristian har eit nydeleg hus. Elska det =)
  Eg skal få meg hund og lurte på nokon tips. Ps: er det greit om eg kallar han opp etter dine hundar.
  Håpar du og Lars Kristian får ein lykkeleg slutt, men det er eg heilt sikker på:)

  Anna

 26. Hei, skal få meg hund å lurte på nokon tips:)
  Kan eg oppkalle hunden min etter dine hundar. du må aldri slutte å blogge du er inspirasjonen min=)

  – A

 27. Vil bare tipse deg om at det er nattåpent i skien i morgen:) På arkaden, og rundt om i byen! Åpent helt til klokken 24 😀

 28. SÅÅÅ fint hus 🙂 .. men følte det bildet var litt .. ja.. passet ikke helt inn.

 29. er du kjent for menneskene i sverige siden du skal klippe snor? kan jeg spørre hva du får for den jobben? =)

 30. Åh så nydelige hunder 😀 Å et nydelig hjem ikke minst. Spiser Hugo og Ronaldo ulikt for? Jeg har to slike bøtter til mine hunder, men de har samme foret så det er egentlig litt teit. Men tenkte; to hunder, to bøtter 😀 hehe.

  1. Fotballfrue

   Ja, det gjør de 🙂 R har en tendens til å legge på seg, så han spiser tilpasset etter det. H spiser chihuahuaför fra Royal Canin 🙂

   – C

 31. Hvor sover hundene deres om natten? På soverommet?

  1. Fotballfrue

   De har hundesenger i gangen 🙂

   – C

 32. Karoline

  Et spørsmål litt ut av det blå, men du er jo ganske så flink med dette! LCHF-dietten virker ganske så interessant, og jeg har et par kilo ekstra jeg gjerne ville blitt kvitt… Men, jeg syntes det er litt vanskelig å finne informasjon om denne dietten på internett.. Men, det jeg lurer på er: Er det fyfy å spise grønnsaker, frukt og bær? Er det egentlig bare å spise masse fett liksom? Det burde jo heller gjøre at man får opp i vekt istedenfor ned.. Selvfølgelig skal jeg starte forsiktig med å trene!

  1. Fotballfrue

   Det er ikke fett som gjør at du legger på deg, men karbohydrater og et generelt for høyt inntak av kalorier.

   Det er litt avhengig av hva som er målet ditt, men frukt ville jeg vært forsiktig med uansett. Spis heller masse grønnsaker og bær 🙂 ANbefaler deg å kjøpe noen bøker om temaet, finner det på bokhandelen 🙂

   – C

   1. Beklager at jeg retter på deg, Caroline, men her tar du helt feil. Om man spiser mer fett, proteiner eller karbohydrater enn man får forbrukt lagres det som fett. Og da spiller det ingen rolle om det er fett, proteiner eller karbohydrater. Så man kan absolutt legge på seg av å spise fett. Og det er ingen molekyler som heter kalorier. Kalorier er betegnelsen på mengden energi som fås fra den enkelte matvare og sier selvfølgelig noe om hva som bør forbrukes for at ikke noen av næringsstoffene skal lagres i kroppen som fett. Når det er sagt fungerer ingen energikalkulator i realiteten (inntak av kalorier – forbruk av kalorier) fordi f.eks hjernen forbruker masse energi uten at det er enkelt å ta med i beregningen. Det jeg mener er at beregninger av typen, jeg har spist en mariekjeks, altså må jeg gå raskt i 15 minutter, blir helt feil. Ellers er jeg ikke uenig i at frukt er greit å begrense om man skal gå ned i vekt, da det er mye sukker i frukt, men vær så snill å ikke si at man ikke legger på seg av fett. Derimot oppleves fett som mer mettende enn sukker, og derfor er det ikke like lett å spise veldig mye, og dermed enklere å få i seg færre kalorier av fettinntak. Hilsen Cathrine 🙂

   2. Fotballfrue

    Jeg tolket det som at vedkommende trodde at et høyt inntak av fett gjorde at man automatisk gikk opp i vekt, derfor ville jeg bare avlive denne myten om at fett automatisk gjør deg fet. Selvfølgelig kan for mye fett gjøre deg fet også, men ikke i like stor grad som karbohydrater.

    – C

 33. Fint!

  Men; hvorfor er du så tynn?

  1. ElisabethH

   Hvorfor er du så teit?

 34. Er det bare på min PC det kommer opp sånn reklame på siden? Den ødelegger sånn at jeg ikke ser alt..
  Går det an å fikse dette?

  Leser bloggen din hver dag!

  1. ElisabethH

   Det skjer hos meg også, både hjemme og på jobb. Jeg løser det greit ved å scrolle frem og tilbake da, men er kanskje noe som burde vurderes å fikse på hvis det er mulig? 🙂

 35. Margrethe

  Hei, Caroline! 🙂
  Vet at dette kanskje ikke er det mest passende innlegget å stille spørsmålet på, men jeg fyrer løs likevel.
  Jeg skal ut å reise for ørtende gang nå snart, men jeg er alltid så usikker på håndbagasjen mtp sminke. Er jo ganske greit å «freshe seg opp» litt etter en lang flytur. Hva kan man ha med seg i håndbagasjen egentlig? Mineralpudder, kompaktpudder, går noe av dette under begrepet flytende feks?
  Hadde blitt så glad om du hadde kunnet laget et innlegg om hva du har med deg som håndbagasje 🙂
  Klemmer fra ferielystne meg

  1. Fotballfrue

   Har med absolutt all sminken min i håndbagasjen, jeg. Alt er under 50 ml. så da går det fint. Med pudder, øyenskygger etc, er det null stress 🙂 Kjør på!

   Klem 🙂

 36. Så lekkert det er hos dere. Syns et par knotter kan gjøre så mye med et møbel, bordet ble veldig fint. Lykke til med både båndklipping, date og reportasje

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ja, det gjør veldig mye!

   Klem 🙂

 37. Nathalie

  hei 🙂 Lurte litt på str angående VS. Jeg bruker normalt 36 i overdel og 75a/b i bh, burde jeg gå for xs eller s da tror du ? i tillegg pleier jeg å bruke 34 i underdel, tror du det er den rette størrelsen fra VS også ? har hørt at de er litt små i størrelsen 🙂
  Liker bloggen din utrolig godt forresten, du er så utrolig skjønn 🙂

  1. Fotballfrue

   Gå for s tror jeg 🙂

   Klemmer!

 38. Hundene er så søte! veldig fint interiør!
  Ha en fin dag:)

  http://norwaynatural.blogspot.com/

 39. Søte vakre deg..

  Jeg blir så glad hver gang jeg ser stolene hos deg, også når jeg vet at du er så glad i de.. Du var jo en av mine første kunder, så jeg er jo litt stolt da. Vi drakk også opp ( plutselig) en hel vinos i går ( mest meg da for mannen drakk plutselig melk ) så det er viktig å kose seg midt i uken..
  Du disker jo opp med den deiligste kaken også.. flinka.

  ha en fin fin uke

  klem til deg.

 40. hvor er de dog food spannene fra? lett etter slike lenge! Håper på svar, ha en fortsatt fin kveld. Klem 🙂

 41. Så mye fint!

  Annbefaler deg virkelig til å ta en titt på en kjempe fin interiør butikk på Ski Storsenter som heter sanselig. Den ligger i 3. etasje, de har utrolig mye fint av pyntegjenstander og masse annet.
  Sjekk ut bloggen dems: sanseliginterior.blogspot.com, eller finn dem på facebook: sanselig interiør.

  Annbefaler å ta turen innom en gang du er i nærheten!

  Klem

 42. heihei…kjempe fint måtte nesten le litt av spisebordet for har helt likt kjøpt på living? og nesten helt like knotter

 43. Hei søte 🙂 kunne du kommet med noen tips til klær man kan ha på som gjester i sommer bryllup.
  Gjerne for oss som er lave og ikke kan bruke hæler ( selvom man drømmer om det for alt i verden ) * smiler * …
  Ønsker også tips om vask av fine klær og sko samt, tips som holder klærne flotte 🙂

 44. Jeg kommer også! Gleder meg! 🙂

 45. Elisabeth

  Aww vofsene!

 46. For et drømmehus du har, Caroline! Og de knottene er sååå fine, jeg MÅ ha sånne når jeg flytter for meg selv (om 10 år..)…

 47. Hei=) Hvor er den aviskurven på veggen kjøpt? Du aner ikke hvor lenge jeg har leita etter en slik!

 48. Heisann 🙂 For eit drømmehus du har 🙂 Eg liker veldig godt interiør stilen din. Eg og sambuaren min har nettopp kjøpt oss leiligheit som vi skal inrede og lurer derfor på kva farge du har på veggene dine i stua? Kommer nok til å ta inspirasjon ifrå ditt drømmehus:-)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *