Tips til enkelt mellommåltid

Må dele denne oppskriften med dere! Denne er laget etter inspirasjon fra storesøster, og jeg har laget meg denne som snacks etter trening helt siden jeg fikk smake av henne. Dette er en tunfisksalat laget på 1-2-3, og ingrediensene er noe de fleste har i hus, vil jeg tro.

Du trenger: 

 • 1 boks tunfisk i vann
 • 4-5 ss. majones
 • 3 ss. hakket rødløk
 • 1-2 ts. hvitløkspulver
 • 2 ts. gressløk
 • Saften av 1/2 – 1 lime
 • salt & pepper

Slik gjør du: 

Klem alt vannet av tunfisken, og bland inn alle ingrediensene.

Smak til med lime, salt og pepper. NAM! Metter kjempebra.

Håper det smaker ♥

58 kommentarer

 1. Ahhh, elsker tunfisksalat! Jeg lager ofte med valnøtter i, deilig med litt «crunch» 🙂

  1. Fotballfrue

   Oh, ja! Det kan jeg se for meg 😀

   – C

 2. Jeg pleier og å spise tunfisk når jeg kommer hjem fra trening. Blander med cashewnøtter, cherrytomater og paprika, og ellers det jeg måtte ha lyst på fra kjøleskapet. Supergodt, supersunt og superraskt!

 3. Tunfiskmat er jo så godt og enkelt! Flott at du skriver at det passer bra som mellommåltid og ikke et komplett måltid forresten, lite måltid med masse god næring 🙂

 4. Kjempegodt, og godt som pålegg på brød også:)

  1. Fotballfrue

   Ja, og oppi avokado <3

 5. YAY! har alle ingrediensene! Dette skal prøves ut med en gang :):)

 6. Camilla

  Har faktisk aldri smakt tunfisk, får vel debutere med denne!:D

  1. Fotballfrue

   Du vil ikke angre 😉

   – C

   1. har ikke smakt det jeg heller. kanskje jeg skal prøve..

 7. Camilla

  Ingenting med innlegget å gjøre, men jeg spør likevel;)
  Har du tenkt på å starte bloppis?:)

 8. Hei Caroline!

  Skjønne deg:-) Takk for at du deler deilige oppskrifter med oss! etter at jeg kjøpte den herlige boken din har jeg lagt om livsstilen helt. Og det er såååå deilig! Takk for at du deler så mye og gir så god inspirasjon!

  Ha en fortsatt god mandag!

  Klem fra Mariann

  1. Fotballfrue

   Så fantastisk å lese dette 😀 Nå ble jeg glad!

   Klemmer tilbake 🙂

 9. Også dødsgodt med sitronolje og sitronpepper!! ^^

  1. Fotballfrue

   JA! Sant 🙂

   – C

 10. Du har vell ikke et slikt enkelt tips til de som ikke tåler/liker fisk da ?:-D
  evt noe mann kan erstatte tunfisken med?

  1. Fotballfrue

   Uff :/ Kylling? 🙂

   – C

 11. jeanette

  NAM 😀

 12. Fast leser av bloggen din. Du er fantastisk! Jeg skal gifte meg neste år, og vil gjerne ha bryllupsreisen på Maldivene. Hvilken øy anbefaler du? Hva romtype osv. Så lurte jeg på hva prisen ble per person for all inclusive ca.1 uke med fly tur retur. Tusen takk på forhånd:)

  1. Fotballfrue

   Æ! Så herlig! Dere kommer til å elske det! Jeg ville valgt Veligandu fremfor Vilamendhoo, jeg vil tilbake dit. Nydelig plass, intimt og bare helt. . fantastisk! 1 uke er jeg ikke sikker på, men vi reiste med Manta Reiser. De er veldig behjelpelige der 🙂

   Klem!

 13. det saa kjempegodt ut! takk for tips 🙂

 14. NAM NAM NAM! Tunfisk in my heart<3

 15. Er det noen grunn til at du bruker tunfisk i vann istedet for i olje? Lurer bare, siden jeg har kun smakt «i olje» og pleier bare å kjøpe det av vane 🙂

  1. Fotballfrue

   Synes i vann fungerer bedre til salater 🙂

   – C

 16. Tunfisk er jo kjempe godt, så ditta skal e prøve. Men har to spm til deg, visst du har tid/lyst å svare 🙂

  Kva synst du om TINE sine YT produkter? er dette noe du har prøvd?
  Teller du kalorier? visst,kor mangen holder du de til iløpet av en dag?

 17. Hvilket kamera og objektiv bruker du? Synes du tar kjempefine og klare bilder! 🙂

 18. Hei, Caroline! Måtte bare tipse om en annen genial liten tunfisk-rett. Smaker sykt godt!
  Her trenger du:
  – Tunfisk i vann på boks
  – Kryddermix (maarud)
  – Rømme
  – Ketchup (jeg bruker sukkerfri)
  Hell ut vannet fra tunfisken, og stek den på høy varme til tunfisken skifter farge. Miks krydderet oppi rømmen, og tilsett det til tunfisken, tilsett også ketchup og voila! Super-rett på noen få minutter.

  1. Fotballfrue

   Å, tusen takk for tips 😀

   Klem!

 19. Hei! takk for tipset om tightsen fra Rhønich! Den var fantastisk, så bestilte like greit en til, i lemon:) Treningsinspo til tusen 😀

  1. Fotballfrue

   Ja, ikke sant? De er kjempefine 🙂

   – C

 20. Er du en Beyonce fan ? må bare spørre, haha 🙂

 21. Tack för tipset, det lät jättegott med gräslök och lime, det måste jag prova! Och vilken härlig blogg du har, så vackra foton och en sådan positiv energi du sprider. Inspirerande!

 22. Det så utrolig godt ut! Så flink du er Caroline! 🙂
  Men jeg har et spørsmål.. Kunne du laget et innlegg om hvordan man kan style cape-skjørtet? Altså det som er langt bak og kort foran 🙂 Jeg har nylig kjøpt meg et, men sliter veldig med å finne ting som passer til det… Har sett at du har stylet slike skjørt på bloggen din før, så hadde blitt superglad for noen tips/litt inspirasjon!
  Håper du får en flott kveld 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, skjønne! Jeg har brukt slike skjørt noen ganger selv, kanskje dette kan inspirere litt?

   Her er link: http://fotballfrue.no/?p=15910 og http://fotballfrue.no/?p=16424

   Klem!

 23. …ingen som nevner egg!?
  Bløtkokt egg er jo et MUST i sånn tunfisksnacks! Det må du prøve neste gang.
  Ha en fin dag, jeg hadde en hel gjeng i butikken min i dag som fikk øye på boken din. «Ååååå, er ikke det hun bloggeren a?» på ækte trøndersk. Herlig! De kunne ikke dy seg, bare MÅTTE titte i den!

  1. Fotballfrue

   Haha, det er sant 😀 Egg neste gang, lover! 🙂

   – C

 24. Tunfisksalat er super godt! Jeg pleier å lage det med en boks tunfisk i vann, et eple uten skall delt i terninger, rømme og litt majones, og smaker det til med salt, pepper og sitron. Det er super godt å ha på sikkelig grovt brød å 🙂

 25. en spise skje majones er veldig fettete og du bruker 5, 1/2 spise skje majones har like mye fett som, 1 ss peanuttsmør,2 1/2 skiver med lett ost og 9 skiver med mager salami & gange dette med 5 så får du kaloriintakket ditt på bare majones, du er gal kvinne, hvordan du forttsat holder deg i form aner jeg ikke, du må VIRKELIG trene bort 1000 vis av kalorier for å tro det er sunnt og spise det, et mellom måltid skal være sunnt ikke fettete ( foresten når jeg skrev majones er lik, så mente jeg lett majones)=

  1. Fotballfrue

   5 ss. majones er 350 kcal. Kaller du det dagsbehov? :O

 26. Caroline!
  Glem hvitløkspulveret, det smaker jo ikkjeeee bra… Hakk opp et halvt fedd med ekte vare, smack-smack… Det er jo såå mye bedre!

  1. Fotballfrue

   Fortere med pulver, synes jeg 🙂 Slipper du lukten på fingrene om du har dårlig tid 🙂 Men det smaker selvsagt hakket bedre med ferske varer 😉

   – C

 27. under opplæring

  Ja,dette er gørr godt,spes.m avokadokjøtt blandet sammen og legges tilbake i avokadoskallet!Ser jo så fancy ut også! 😀 Laget forresten «fiskegrastengen» din i dag,den m torsk og afikansk paprika ost osv…..Byttet bare ut torsk m laks og gulrot m brokkoli og blomkål for d var d jeg hadde i hus,kjære vene sier jeg bare,den er altså såååååå god den gratengen!!!! Har heldigvis masse rester igjen som jeg kan kose meg m til lunch ett par dager! 😉

 28. GRATULERER MED BRYLLUPSDAGEN I MORGEN TIL DET SØTESTE PARET <3 .

 29. hvis du liker dette så godt, anbefaler jeg deg å ta en tur innom La Baguette på herkules å smake på en salat med tunfisk:)

 30. Josefine

  Åh, hadde jeg bare likt tunfisk, desverre takler jeg ikke den lukten eller smaken 🙁

 31. Mathilda

  Lagde dette til lunsj nå idag. Smakte kjempe godt! Sunn og enkel lunsj. Kommer til å gjentas 🙂

 32. WOW! Elsker Tunfisk, og dette var super godt! Tusen takk for et kjempe godt tips 😀

 33. Bytt ut majones med Philadephia-ost! Myyye bedre!! 🙂

 34. madelen

  Hvor får jeg kjøpt det beige bestikket med prikkene på? 🙂

  1. Fotballfrue

   Green Gate 😀

   – C

 35. Christina

  Kommentaren min forsvant tydeligvis, for kommentarer som kom etter meg er blitt godkjent. Da prøver vi igjen 🙂

  Hei Caroline,

  prøver her jeg. Du ville hjelpe meg med å legge ut et forespørsel for å få tak i informanter. svarte deg på fb hvordan jeg ville gjøre det, men fikk ikke svar etter det. skjønner at du har mye å gjøre og at det helt sikkert er en haug med henvendelser til deg. men trenger sårt flere informanter. Har du fortsatt lyst å hjelpe meg? Kan kontakte meg på ovennevnte epostadresse.

  Hilsen Christina

 36. Denne var supergod og har vært mitt mellommåltid de siste ukene !
  Tusen takk for flott blogg forresten 😀

 37. Martine :)

  Er det du har listet opp man trenger til en person/porsjon eller holder det til to ganger?
  Klem 🙂

  1. Fotballfrue

   Til en person, 1 gang 🙂

   – C

 38. Mmm… dette var kjempegodt!:-) Jeg er i fase 1 under Atkinsdietten, så det var godt med en smakfull oppskrift jeg kan spise!:-)

  1. *med en oppskrift med en rett som jeg kan spise, skulle det stå:P

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *