Vinn brynstyling med Fred Hamelten

Jeg får stadig spørsmål om hvordan jeg styler øyenbrynene mine, til tross for at jeg har laget innlegg om dette temaet flere ganger, så jeg tenkte det var på tide med en liten update igjen.

Jeg har ikke endret på brynrutinene mine, jeg bruker fortsatt de samme produktene som alltid fra Billion Dollar Brows, og jeg sier det igjen: Det er en grunn til at alle kjendiser sverger til dette merket! Produktene er rett og slett utrolig gode. Klikk deg inn her dersom du vil lese om alle produktene jeg bruker, og se bilder av hvordan jeg sminker brynene mine hver dag.

Bryn er viktig for et ansikt, mislykkede bryn kan ødelegge hele symmetrien, så riktig form og fasong har utrolig mye å si. Faktisk er det å fylle inn brynene mine den tingen jeg bruker lengst tid på når jeg sminker meg om morgenen. Helst skal øyenbrynene være tykkest innerst mot det andre øyet, og tynnest ut mot tinningen. Det skal ikke være like tykt eller tynt over det hele. Mange synes nok det er veldig vanskelig å finne riktig fasong, og det er derfor bdb sitt brow buddy kit er så genialt. Her får du en mal som hjelper deg å forme brynene som en proff. Brow Buddy Kit finner du her.

Selv gikk jeg til brynstylisten Fred Hamelten 3 ganger, før jeg overtok stafettpinnen selv. I dag vedlikeholder jeg brynene ved hjelp av napping, klipping og måling med shaperen fra bdb. Alt om prosessen kan du lese her. Siden forrige gang jeg oppdaterte dere på denne fronten, har jeg fått meg ny pinsett, og det høres kanskje merkelig ut, men denne er virkelig bra! I tillegg er det den proffe brynstylisten Fred Hamelten som står for design og det hele, så bare det taler for seg. Den gullfargede napperen blir faktisk omtalt som en Rolls Royce-versjon blant pinsetter, den er håndlaget i Sveits og laget av antimagnetisk kirurgisk stål, noe som skal gjøre at spensten holder år etter år.

Følgende produkter er altså mine must-haves for perfekte bryn: 

 • Brow Buddy Kit – for forming av brynene dine
 • En god pinsett, som den nye fra Fred Hamelten – jeg pleier alltid å nappe hårene som vokser ut under øyenbrynene ca. én gang i uken (denne er det ikke rabatt på)
 • Kurvet saks fra bdb  – for å klippe brynhår på ville veier. Etter nappingen, grer jeg brynene oppover og klipper hårene som stikker for langt opp. Da slipper jeg buskete bryn. Børsten jeg bruker finner du på baksiden av øyenbrynpennen, universal brow pencil. Jeg savner min saks allerede, den ble tatt fra meg på vei hjem fra Hellas, fordi jeg klarte å legge den i reisetoalettmappen min som alltid er med i håndbagasjen *sukk*
 • Highlight til brynbenet – skaper ramme og definisjon.
 • Bryngel – for å holde hårene på plass.
 • Universal brow pencil – denne kommer kun i én nyanse, men fargen er veldig enkel å duse ut slik at du kan tilpasse den dine bryn.   Den er som en one size fits all. Vannfast. The best.

Alle disse produktene (bortsett fra pinsetten) er det nå 20 prosent på hos Coverbrands, alt du trenger for rabatten er denne koden: 26c97 

I tillegg til dette har jeg gode nyheter for alle jenter (og gutter) som har planer om å kjøpe den nye pinsetten til Fred: I en av pinsett-eskene ligger en gullbillett som gir deg en gratis brynstylingstime til en verdi av 750,-. Dette er faktisk utrolig kult, ettersom ventelisten hos Fred er på nesten 12 måneder. I tillegg har du muligheten til å vinne styling dersom du registrerer deg her. Vilkårene for konkurransen finner du på samme side. Den heldige kan avtale tid direkte med Fred.

Kampanjeperioden varer til og 01.juli!

Lykke til, med både styling og eventuell vinnerflaks!

annonse 

61 kommentarer

 1. Så kul konkurranse !!=)

 2. Pirkeline

  *kremt*Dette er brudd på lotteroloven*kremt*

  1. Fotballfrue

   Neida, det er ikke det når du har muligheten til å vinne for å registrere deg også. Det gjennomføres på samme måte som Freia Gullbilletten 🙂

   – C

 3. marianne

  Hei Caroline! litt off-topic her men….skal i et Låvebryllup av alle ting om to uker. Hadde liksom kjolen klar helt til invitasjonen kom og jeg så at både festen og vielsen skal være på en….låve. Hva i all verden ville du hatt på deg? Hadde tenkt en maxi-dress , lett chiffonkjole, men føler det blir litt for mye på en låve. Så har jeg vært innom bunad, men…..Tips til kjole og hår?? thanks!!

 4. du var utrolig fint sminket på bildet med hårbåndet! det hadde vært morsomt å sett deg med litt mer varierte sminkelooks enn det du alltid bruker. synes du ser lik ut både til hverdag og fest. ikke misforstå,du er nydelig uansett 🙂 men vær litt mer vågal i sminkeveien! du kler det jo! 🙂

  utenom tema: kan ikke du lage et inspirasjonsinnlegg i fht jogging? vet flere inkl meg som har lyst til å begynne å jogge,men vet liksom ikke helt hvordan man skal begynne. de fleste starter for hardt ut og gir opp etter en stund. hadde blitt utrolig glad for et slikt inspo-innlegg. finn gleden ved jogging. 🙂 tror det er terapi for mye å bare løpe seg en tur. ha en fin søndagskveld! 🙂 leser bloggen din hver dag!

 5. er med i konkuransen 🙂

 6. Amanda Kjellevold

  Du er nydelig, Caroline! : )
  Følger bloggen din hver dag, og er alltid like spennende!

 7. Hei!

  Vil gjøre deg obs på at dette er en ulovlig måte å holde en konkurranse på – det er ikke lov etter markedsføringslovens §18 å avholde konkurranser som forutsetter kjøp for å delta.

  1. Fotballfrue

   Har snakket med Coverbrands, som har snakket med Forbrukerombudet, og nå skal konkurransen være helt lov 🙂 Den gjøres på samme måte som Freia gjør det med Gullbilletten 🙂

   – C

 8. Åååh må få skaffet meg noen av disse produktene. Øyenbrynene mine er mitt viktigste trekk hvertfall 🙂

 9. Tror jeg må til han Fred altså!

  1. Fotballfrue

   Hihi 😀

 10. Hei!

  Supert innlegg! Jeg lurer på om du kan svare meg på en ting…? Jeg har nappet øyebrynene altfor mye noen steder, for flere år siden. Nå har jeg ventet og ventet for at det skal vokse ut igjen, men de blir aldri fine :S Jeg har alltid hatt tykt, mørkt hår og grove øyebryn, men nå er jeg helt avhengig av å bruke blyant for å se «normal» ut… Har du noen tips til meg? Finnes det noen produkter som gjør at hårene vokser fortere?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ingen erfaring, dessverre, men bdb har også noe som heter brow booster 😀

   Klem!

 11. Jeg er mest nyskjerrig på om du har funnet noen flinke som driver med vippeextension i Skien eller Porsgrunn ? MÅ. HA. NÅ ! 😉

  1. Fotballfrue

   Nei, dessverre :/ Jeg gikk til Trude hos BeautyNorway / Oslo, hun er dødssflink!

   – C

 12. Takk for tips! 🙂 Du har helt perfekte bryn! 🙂

 13. Oj vad mycket! Tack för tipsen! Har just kollat på den där sidan och youtube video. Vad synd att det är bara i Norge men ska försöka hitta liknande här i Spanien var bor jag just nu 🙂

 14. Hei!
  Hvordan bruker man den brow kiten? Følger det med bruksanvisning ? Har nettopp bestilt meg den:)

 15. first comment! awesome <3
  digger bloggen din 🙂

 16. 20 % koden virket ikke 🙁

  1. Hei Julie
   Dersom du har hatt problemer med å bruke rabattkoden så kan du kontakte oss på info@coverbrands.no eller på telefon så skal vi fikse det manuelt. Merk at rabattkoden kun gjelder for det utvalget av BDB produkter som blir omtalt i innlegget og at den ikke er gyldig for Fred Hamelten Pinsett. Jeg har nettopp testet koden og den fungerer her. Hvis du kopierer den fra innlegget, sørg for at skrivemerket står helt til venstre i rabattkodefeltet og husk å oppdatere med «ok» etter at den er skrevet inn. Mvh Siv

 17. brynkomtilbake

  Flott innlegg. Jeg har som mange andre jenter ødelagt brynene mine. Jeg hadde virkelig store bryn før. Jeg nappet, nappet og nappet!!! de og tok elektrolyse (med høy styrke) slik at jeg brant vekk hårene for alltid. De siste årene har jeg forsøkt å gre de hardt med en øyenbrynsbørste for å stimulere ny vekst. Jeg har brukt c-vitaminserum for å fornye veksten. Men det går tregt. Nå har jeg kjøpt lakserolje, rosmarin, jojoba og lavendel og har foreløpig prøvd litt lakserolje. jeg har ingen erfaring med librow, revitalash etc? Noen andre som har erfaring med et slikt produkt? øyenbrynene dine er veldig fine når du maler de inn Caroline, men på mange jenter ser det så overdrevent og kunstig ut. Kan vi få se deg helt uten øyenbrynsminke? =)

  1. Fotballfrue

   Har du prøvd brow booster fra bdb? Kanskje den funker? Her er et bilde av meg uten fylte bryn: http://fotballfrue.no/?p=16635

   Klem!

 18. Kristine

  Hei! Takk for gode tips!:) Jeg prøver å kjøpe noen av produktene på coverbrands nå, men når jeg skriver inn rabattkoden kommer det opp «rabatten er trukket fra», og det står rabatt kr 0 under «totalt i shoppingbag». Det er ingen forskjell i totalsummen før og etter jeg har skrevet inn koden.. Er det jeg som gjør feil, eller kan det være noe feil med koden?
  Mvh Kristine

  1. Fotballfrue

   Er det på pinsetten? Den er det dessverre ikke rabatt på :/

   – C

 19. Kristin

  God morgen!
  Bra innlegg, men du skriver at det er 20 % på alle produktene på Coverbrands – jeg får ikke rabatt på pinsetten når jeg bestiller den..?!

  1. Fotballfrue

   På alle produktene jeg linket til, men dessverre ikke pinsetten :/ Kanskje en idé av meg å skrive det :p

   – C

 20. Kristine

  Hei! Eg bestilte fra nettsida du linka og brukte rabattkoden. Men det stod den var ugyldig? Eg skreiv «26c97» :/

  1. Hei Kristine

   Dersom du har hatt problemer med å bruke rabattkoden så kan du kontakte oss på info@coverbrands.no eller på telefon så skal vi fikse det manuelt. Merk at rabattkoden kun gjelder for det utvalget av BDB produkter som blir omtalt i innlegget og at den ikke er gyldig for Fred Hamelten Pinsett. Jeg har nettopp testet koden og den fungerer her. Hvis du kopierer den fra innlegget, sørg for at skrivemerket står helt til venstre i rabattkodefeltet og husk å oppdatere med «ok» etter at den er skrevet inn. Mvh Siv

 21. Kristine

  Det gikk!! 😀 Eg skreiv det inn på gavekortkode istadenfor rabattkode som stod på sia før! 🙂 hihi, takk for tips! Gleder meg til å prøve det ut!:)

 22. Herregud!! Jeg leste «Vinn brystfylling med Fred Hammelten» HAHA! Tenkte for meg selv at «naa har’a gaatt for langt!»

  1. Fotballfrue

   Haha 😀

 23. Du har alltid så fine negler – holder de seg sånn mellom hver gang du går til manikyr, eller flikker du på dem selv innimellom? Jeg får aldri neglelakken til å sitte pent i mer enn et par dager, maks…

  1. Fotballfrue

   Jeg filer litt for å vedlikeholde 🙂 Fikser de hos Katrine Glenna hver 4. uke, ca. 🙂

   – C

 24. Du har utrulig fine bryn 🙂

  1. Fotballfrue

   Takk, søte!

   – C

 25. Den koden er visst ugyldig får jeg beskjed om. Prøvde å legge inn en bestilling..

  1. Fotballfrue

   Den skal fungere fint 🙂 Har du prøvd i gavekortfeltet? Kan være det fungerer der 🙂

   – C

   1. Hei Stine

    Dersom du har hatt problemer med å bruke rabattkoden så kan du kontakte oss på info@coverbrands.no eller på telefon så skal vi fikse det manuelt. Merk at rabattkoden kun gjelder for det utvalget av BDB produkter som blir omtalt i innlegget og at den ikke er gyldig for Fred Hamelten Pinsett. Jeg har nettopp testet koden og den fungerer her. Hvis du kopierer den fra innlegget, sørg for at skrivemerket står helt til venstre i rabattkodefeltet og husk å oppdatere med «ok» etter at den er skrevet inn. Mvh Siv

 26. Trude A

  Hoho jeg leste overskriften litt for fort da jeg skulle scrolle nedover siden, så jeg fikk det til å bli bryststyling istede ;D Det hadde jo vært kult det og :p

  1. Fotballfrue

   Hahaha :p

 27. eres guaapisima 🙂 un beso

 28. Ragnhild

  Øyenbrynsmåler? Jeg tenker at det kanskje må være grenser for hvor mye tid, penger og energi man skal bruke på utseende sitt…..

  1. Fotballfrue

   Synes det er helt genialt, jeg 🙂 Så slipper du evnt. å bruke penger på å gå til brynstylist også 🙂

   – C

 29. Her er noen gode tips hvis man vil ha fine bryn!

  http://www.kk.no/897403/nei-brynene-skal-ikke-vaere-like

 30. Natalie

  Hvor lenge varer rabatten? 🙂

  1. Fotballfrue

   Til og med 1. juli 🙂

   – C

 31. Det står i innlegget at alle produktene du nevnte er 20% nå, så satt kjempe lenge å prøvde å få i bruk den rabattkoden der, før jeg leste her at det ikke var sant at det var på alle produktene. Men det går fint, var bare veldig frustrerende.

 32. Vil bare tipse om en bryn-bar i Porsgrunn, ved Brattsberg brygge. Det er Kristin Gustavsen som driver den, og hun bruker også Coverbrands produkter. Hun startet opp sin egen makeup og bryn bar i andre etasjen til La Femme frisør i Porsgrunn i fjor. Kristin er profesjonell makeup artist og bryn ekspert. Hun har jobbet med dette i åtte år i London og Nottingham, men er nå hjemme i Porsgrunn igjen. Hun er super flink, og absolutt til å anbefale. 🙂

 33. Michelle

  elsker det bilde av deg hvor du står på badet med leopard båndet på hode! du er så bra sminket på det bilde (husker det i farer altså) hehe
  takk for gode tips! er veldig sant, øyenbryn er viktige!!

 34. Lykke til alle sammen 🙂

 35. LM/LISA

  Dette ga meg en del tips og takk for linkene til produktene 🙂

 36. Jeg lurer på om vi kunne fått sett deg uten øyenbrynssminke så vi faktisk ser forskjellen og hva dette fantastiske kittet gjør? Før sminke og etter sminke bilde.
  Har alt fra bdb selv – men synes det blir for mye, er nok en tilvenningssak. Synes det ser fint ut på avstand men ikke close up for da kan en jo se hvor det er fyllet inn.

 37. Kor ofte er du på og blogger?

  -L

 38. Eg mente

  -A

 39. Berit Hammer

  Hvor er det båndet du har på deg på bildet fra?:-)

 40. Får ikke rabattkoden til og virke!!:/ har såå lyst på:)

  1. Det gjør ikke jeg heller, det står ugyldig kampanje! Vet du hva som kan være grunnen til dette Caroline?

 41. Camilla

  Jeg fikk min nye pinsett i dag og jeg er SUPERFORNØYD! Verdt hver krone.
  Og vet dere hva; jeg vant gullbillett!!

 42. Frenchy-beauty

  What is the reference of the lens of your camera please, I have the same one and I looking for a better lens. And your looks good !

  xoxo from France (Cannes)
  http://frenchy-beauty.blogspot.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *