Olympos: Bilder

God morgen, beste lesere!

Nå er vi klare for litt frokost, kan ikke fatte at dag nummer fire allerede er her. Synd at tiden går for fort. I dag skal vi kjøre litt rundt i Karpathos for å finne litt fine strender, og i kveld tror jeg det blir litt lett trening før vi skal ut og spise. Har bare trent en halv gang her, og ettersom jeg var syk før vi reiste, kan jeg nesten ikke huske forrige økt. Utrolig nok synes jeg det er helt greit, jeg bare gleder meg enda mer til å komme i gang igjen.

Tenkte vise dere et knippe bilder fra utflukten i går. Vi reiste med båt fra havna klokken halv ni, og var ved byen Diafani rundt kvart over ti. Derfra gikk reisen videre med buss til Olympos. Fy søren, for en melkerute. Jeg er jo litt høyderedd, så jeg var helt svett hver gang den lange bussen skulle rundt svingene, men det gikk selvfølgelig fint.

Vi valgte en guidet tur i regi av Ving, ettersom det er selskapet vi reiser med, og fikk også med oss litt historie fra stedet også. Delen med guide varte cirka en times tid, så fikk vi to timer i byen på egenhåd, før vi reiste tilbake til Diafani igjen, og tuslet litt rundt der et par timer, før båten gikk tilbake. En utrolig fin dag ♥

Olympos fra avstand:

Gammel dame lager pasta.

Lange, trange gater hvor de selger alt fra folkedrakter til sjal, vesker, krydder og dill.

Presten utenfor kirken.

SÅ høyt!

Vi hadde litt problemer med å velge spisested, ettersom guiden kunne fortelle oss at det er stor kniving om gjestene blant de fastboende her. En gang hadde faktisk en av restauranteierne ring til politiet, fordi de fleste gjestene satt på naboens kafé. Haha 😀 Vi turte i hvert fall ikke sette oss der det satt for mange andre. Endte opp på et kjempehyggelig sted, hvor maten kom på rullende bånd. Også Lokomades, som på bildet, en kjent gresk dessert som egentlig er ganske kvalmende. Jeg klarte ikke mer enn én, men Lars-Kristian turte ikke la noe bli liggende i frykt for å såre kokken, så han gaflet inn på resten selv. Haha! At han klarte. Men så var han nesten mett helt til frokost i dag også 😀

Her får vi litt informasjon fra guiden vår, Silje, fra taket ved siden av restauranten hvor vi satt.

Kjekken!

De lokale damene var utrolig nydelige, og klemte meg nesten ihjel 😀 Jeg gikk derfra med blomster i håret og masse krydder.

Hihi 😀

Kjøpte så mange fine, enkle armbånd!

Dette er også elsk, men det er fra Treasures.no. Nytt 😀

Å, jeg vil gjøre alt på nytt! Nå må vi komme oss avgårde, nyte dagen. Skrives senere 😀

sponset ferie 

85 kommentarer

 1. Det bildet over Lokomades bildet var helt nydelig!
  Har dere forresten merket noe til økonomiproblemene i Hellas eller har det gått greit?

  1. Fotballfrue

   Nei, vi har ikke merket noe som helst 🙂

   – C

   1. Ja, hvordan merke til økonomiproblemene på et turist sted…på et 4-5 stjerners hotell osv…. Jeez!!
    Er det noen som leser avisene nå for tiden?
    Er det noen som lever utenfor sin lille boble????? Jeg blir jo helt oppgitt over spørsmål som stilles på diverse blogger…svar også…

 2. so nice pfoto:D i think right now where i will spend my holiday … but i see that Greece is beautiful!!!:D

 3. SarpeRaz

  Åh, for et gjensyn <3 Visste du at linnet konene bærer på hodet er farget og brodert ut ifra om de er ugifte, gifte eller enker? Det husker jeg guiden vår fortalte oss, vi var også på guidet tur i olympos. Vi kom også over en gammel greker der med lange negler (!) som spilte gitar og skravlet ivei på gresk mens vi måtte stå å høre på han. Hihi…

 4. Så utruleg mange fine bilete! Det såg ut som ein nydeleg plass. Men du, kva er det for ein stad? Eg søkte på Olympos på wikipedia, men fann berre info om fjellet. Sakna litt info om kva som er spesielt med staden?

  1. Fotballfrue

   Har linket til informasjon om byen i innlegget 🙂

   – C

 5. Hellas er så flott, lengter til dit hvor det er sol og varme!
  Det eneste som minner meg på at det er sommer her hjemme nå er at reisradioen startet i dag 😉
  Ha fortsatt en super ferie !

 6. SÅ fine bilder 🙂

 7. Du er så fin når du er helt avslappet:) kos dere videre

 8. karolina

  BEautfiul pictures!!! What camera and lense did you use?

 9. Så fint dere har det! Skal absolutt ta turen dit neste gang det blir syden. Og det bilde av deg bakfra måtte jeg legge til inspo.Du er aldri så vakker som når du har laidback stil.Helt fantastisk nydelig!

 10. Nydelige bilder!

 11. Hei
  Har Ving sponset hele ferien din, siden du linker til de hle tiden ?

 12. Flotte bilder! 🙂 Får lyst til å reise.

 13. Hei Caroline, det så utrolig fint ut! Ville bare si i fra at om du går på/nylig har brukt antibiotika (av tetracyklin typen) som feks doxylin bør du være forsiktig med solen, blir fort brent. Men det vet du sikkert allerede, nyt resten av ferien:)

 14. I love your blog. I don’t understand anything you write becouse i don’t understand your languace (I’m from poland) but you are so beautifull and i love look at your pictures !!

 15. Kjempefine bilder!

 16. Hvordan er været i hellas nå? Er det fin sol for å få en fin farge der nede nå?

  1. Fotballfrue

   25 – 28 grader, og strålende sol 🙂

   – C

 17. Jeg elsker brillene dine på det nest siste bildet! Hvor er det de kommer fra? Nyt ferien, det ser ut som dere koser dere! 🙂

 18. Nydelige bilder!:) Hellas er så utrolig vakkert! Har lyst å dra tilbake dit!

 19. De bildene du har tatt er helt unike, noe så flott:) Må være fantastisk og være der nede ser virkelig ut som en drøm:)

 20. For et flott sted dere er på ferie! Gleder meg til jeg blir gammel nok selv til å dra på slike nydlige ferier 🙂 Veldig fine bilder, får meg til bli Syden-desperat. Også er jeg veldig takknemlig for at du faktisk oppaterer og bruker så lang tid på bloggen, selv når du er på ferie. Virkelig..det settes stor pris på!

  Klem fast leser

 21. Ser helt underbart ut 🙂

 22. Loukoumades ine poli kala! Men du spiser ikke mer enn en eller to etter middagen. Elsker dem!

 23. Jeg elsker og reise til Hellas for de er altid så varme og velkomene.

 24. Åh, jeg får helt reisefeber nå! Du, jeg bare lurte på et par ting. Tar du «fri» fra lavkarbo nå som du er på ferie? Eller prøver du å finne passende alternativer når du spiser ute? Og spiser du noe frukt i det hele tatt? Jeg har blitt lavkarbo frelst, men litt vanskelig å gi slipp på min elskede banan. Haha!

 25. Heihei! Så nydelig det var der:) Dere kan være ekstra glade for å være der nå, her regner det! Hva slags solbriller er det Lars-Kristian har?Kule:))
  Kos dere videre<3

  1. Fotballfrue

   The Local Firm 🙂

   – C

 26. Åååå, lokomades… Det er jo så utrolig godt!! Men mektig, ja..hehe… Når jeg var i Hellas sist kunne man ta på div dip-er og sauser, nøtter osv… Savner Hellas ja.. Kos dere videre på ferien deres 🙂

 27. Dere ser ut til å ha en fantastisk tur! Sommerferie i Hellas må jo være veldig fint. Bra at dere valgte andre alternativer enn Kreta dit alle drar… Er en slik sommerferie fristende til gjentakelse? 🙂

 28. For et paradis!
  Synes greske gamle damer er så søte 😀
  Har vært i Hellas mange ganger selv, men dette ser ut som et sted jeg definitivt må besøke i fremtiden.
  Likte virkelig det bildet der du sitter ved fontenen! Kunne nesten vært på et postkort 😀
  Vis oss bilder av treningsstudioet/rommet daaa 😀 (hvis det er det der – hvis ikke så har halvsovet da jeg leste innlegget du skrev om hotellet dere skulle bo på *fnis*)

  NYT ferien kjære navnesøster. Det fortjener du! Her hjemme har det pøsregnet i hele dag. Norge <3 hihi.

 29. Om dere har mulighet burde dere dra til stranden Apella! Lettest å komme dit med bil 🙂
  Fantastisk fin strand! Kos dere videre!:)

 30. Ninetta Bagarelli

  NYDELIGE BILDER !! Elsker reisebilder, og disse var veldig fine. Dere er til å fotografere.
  Likte spesielt godt det med all den fargerike keramikken ( ??). Skulle gjerne hatt det på veggen min:-)
  Takk for dagens reisebrev;-)

 31. ilaktionova

  Fantastic pics!

  ilaktionova.blogspot.com

 32. Dwightinha

  Så lekre bilder Caroline. Er ikke «Grekofil», men det ser innbydende ut. Jeg er veldig kresen på hoteller altså, er dere fornøyd? Bortsett fra hvordan grekerne kan trylle med lam, så er jeg ikke så glad i maten deres. Mye fett ikke sant? Har du gode råd til en nybegynner i LCHF kanskje?
  Nyt resten av ferien.

 33. Så heldig du er, Kjempesjalu !

 34. Hei:) Hvordan lager du de fine bølgene i håret ditt… tenker på det bildet i forrige innlegg hvor du har på den turkise kjolen.

  Kos dere på ferie!

 35. Det så flott ut!

 36. Kjekk mann, med en veldig vakker frue =) Kos dere videre, det ser helt fantastisk ut!

 37. SÅ herlig dere har det- og flotte bilder:)

 38. Hei kjære Caroline!
  Ville egentlig sende deg en mail, men du ønsket at man henvendte seg til deg her.

  Jeg lurer på om jeg kan be deg om en stor tjeneste!
  Jeg tenker på å starte opp en egen nettbutikk, da jeg designer både smykker, klær og sko selv, og flere mener at dette er noe jeg burde gi en sjanse.

  Hadde derfor håpet på litt hjelp fra deg, om hvordan man går frem når man skal opprette en nettbutikk, da jeg ikke vet noe om dette 🙂
  Du hadde vært en absolutt engel, om du kunne gi meg litt step by step, og tips, gjerne over en mail, om du ikke vil lage noe innlegg 🙂

  Jeg ville vært EVIG takknemlig, og da lover jeg at du blir den første som skal få en gave tilsendt fra min nyoppstartede nettbutikk! 🙂

  Mvh
  Anine

 39. Monica M.

  Bilde seks+de av de gamle damene er typiske bilder på Hella. Og nr.ni var bare SÅÅÅÅÅ fint…… Kjenner jeg blir dårlig og vil avgårde….
  Men hvordan er det å være i Hella nå, med tanke på uroen osv.?! Har dere merket noe til det, eller er det mer på fastlandet det er uro og bråk?!

  1. Fotballfrue

   Hvilken uro? Det er ingen uro her 🙂 Her er det akkurat som alltid 🙂 At Hellas sliter økonomisk merker du absolutt ingenting til 🙂

   Så hyggelig at du likte bildene 🙂

   – C

  2. Som jeg nettopp skrev var vi i Athen i vinterferien, midt i protestene. Det eneste vi merket var at politiet begynte å gå rundt i byen tilfelle noen skulle protestere. Alt det vi leser i avisene er bullshit, vi snakket til og med om dette med flere grekere, og det var noen som var litt sinte på myndighetene, mange blir arbeidsledige, men grekerne er ikke sinte på turister – vi redder dem jo. 🙂

 40. EmilieHF

  Åh, fine fine du! <3 Nyt ferien, du og mannen! 🙂

  1. Fotballfrue

   <3

 41. Caroline! Kan ikke du fikse noe rabatt på smilelab fra coverbrands før sommeren?!:D Jeg trenger å bleke tennene mine før ferien!! Hihihi

 42. fine bilder 🙂 kos dere videre)

  https://norwaynatural.blogspot.com/

 43. It’s such a beauiful place!! It’s amazing, you look great:) I’d love to be there!!!!

  I love to watch photos from this trip cause it’s so relaxing . . . 😉

 44. SÅ fine bilder! 😀

 45. Hei, jeg ser at dere menger dere med lokalbefolkningen i stor stil. Merker dere noe til eurokrisen, dvs. barn som besvimer i gatene, matmangel og en hissig eterspørsel etter søkkrike, overfladiske skandinaver? Kos dere max! Hilsen Monamor

  1. Fotballfrue

   Absolutt ikke :p De barna vi har sett ser glade og fornøyde ut, spiller fotball i gaten og er sunne og friske.

   – C

 46. Det så forferdelig herlig ut! Elsker slike små og søte byer – det bildet med dama som lagde pasta ble jeg så glad av 😀 .. Du vet det sikkert fra før, men hvis ikke: Ikke ta med noen blomster og slikt med hjem, sånn i fall dere får med noen dyr som ikke bør være i Norge ..
  I alle fall: Kos dere (:

  – L

 47. Hej! du har alltid väldigt vackra bilder i din blogg, vem är det som tar dom? 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg og Lars-Kristian (mannen min) tar bildene 🙂

   – C

 48. Åh, så koselig sted! <3 Hvilke kamera har dere brukt her? Synes bildene var superfine. Elsker den myke bakgrunnen og de fine fargene 🙂

  1. Fotballfrue

   Vi bruker Sony alpha 330 🙂

   – C

 49. Det ser så sinnsykt herlig ut! ser ut som at dere koser dere masse 🙂

 50. Så utrolig nydelig det er der, og liker veldig godt dem hvite og blåe husene som er der ^^, Alle dem fine fargene. Du tar kjempe fine bilder, hvilket camera bruker du ?
  Klem

  1. Fotballfrue

   Sony Alpha 330 🙂

   – C

 51. Hvor er de runde solbrillene dine fra? 😀

  1. Tror de er fra Cobra Snake elns;)

   1. Fotballfrue

    Ja! 🙂

    – C

 52. Hei! Ville bare si at Lars-Kristian er utrolig flink å ta bilder!:) Kos dere på ferie! Hilsen Fotograf

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Her har vi tatt bilder begge to, men han har blitt utrolig flink 🙂

   Klem!

 53. Åh, så herlige bilder! Ser ut som om dere koser dere masse <3
  Kan jeg spør hvor stripete bikini og de fine sandalene er fra?

  NYT ferien og hverandre <3

  1. Fotballfrue

   Takk, det gjør vi 😀

   Bikinien er fra Victoria´s secret, og sandalene har jeg kjøpt i Lisboa 🙂

   Klem !

 54. Michelle

  heeeerlige bilder!! Jeg MÅ til Hellas, alle bilder fra øyene der er jo bare ubeskrivelig vakre!! Den utsikten, de bygningene og den fargen på sjøen! Nyt det heldige

 55. FOR en mage!! wow 🙂 hvor ofte trener du styrke på mage?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ca. 3 ganger i uken 🙂

   – C

 56. Hei kjære Caroline 🙂
  Jeg håper du kan hjelpe meg med en stoor tjeneste!
  Jeg vurderer å starte egen nettbutikk da jeg designer smykker, sko og klær på egenhånd, og har fått høre en stund, at dette er noe jeg burde prøve meg på.

  Jeg vet ingenting om å starte opp en nettbutikk, og håper med hele meg at du kan hjelpe meg med litt step by step, og tips til hvordan jeg går fram. Så detaljert som mulig, og med all den erfaring og tips du kan komme på!! 🙂
  Da hadde du gjort en fast leser veldig, veldig glad!!!

  Så lover jeg at du blir den første som får en forsendelse i posten når nettbutikken er oppe og går :)!!
  Send meg gjerne en mail, om du ikke vil lage noe innlegg om dette.

  Hilsen Anine

 57. hehe rart å se deg med lave sko (sandaler) 🙂

 58. Fantastiske bilder! 🙂

 59. Ååh, elsket virkeilig anntrekket du hadde her! Og armbåndene du kjøpte var elsk, slike enkle er ofte det fineste syns jeg, hvertfall hvis man har en del også 😀

 60. Hellas er fantastisk! Veldig fine bilder dere har tatt også!

 61. For en nydelig plass! Dere er så flinke til å ta bilder 😀
  Lurer litt på hvor du har kjøpt den svarte shortsen du hadde
  på deg i Olympos og den hvite på det nest siste bilde hen? 🙂

 62. Herlig, helt sykt digg å se på bildene. Kjenner jeg gleder meg til sommer når jeg ser slikt!

 63. Er det der Mamma mia filmen ble spilt inn? 😀

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 64. Jan Hanssen

  Hei, vi var på Olympos uken før dere vil jeg anta.Siden jeg er Odd Grenlandfan var det trist jeg ikke fikk en fotballprat med
  mannen din,men båtturen og Olympos var sikkert like bra uken før.Vi fikk også høre at kvinnene der viste om de var gift eller
  single med nypussa sko eller ikke. Vil også legge til at «Mamma miafilmen» ble spillt inn på Skiathos… Håper deres ferie levde opp
  til forventningene, det gjorde vår korte uke på Karpathos.
  hilsen Jan ( Langesund)

 65. Heei, lurer egentlig bare på hvor du kjøper victoria secret bikiniene dine? 😀

  1. Fotballfrue

   online i butikken deres 🙂

   – C

 66. […] Se flere bilder fra utflukten vår her. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *