Olympos: Bilder

God morgen, beste lesere!

Nå er vi klare for litt frokost, kan ikke fatte at dag nummer fire allerede er her. Synd at tiden går for fort. I dag skal vi kjøre litt rundt i Karpathos for å finne litt fine strender, og i kveld tror jeg det blir litt lett trening før vi skal ut og spise. Har bare trent en halv gang her, og ettersom jeg var syk før vi reiste, kan jeg nesten ikke huske forrige økt. Utrolig nok synes jeg det er helt greit, jeg bare gleder meg enda mer til å komme i gang igjen.

Tenkte vise dere et knippe bilder fra utflukten i går. Vi reiste med båt fra havna klokken halv ni, og var ved byen Diafani rundt kvart over ti. Derfra gikk reisen videre med buss til Olympos. Fy søren, for en melkerute. Jeg er jo litt høyderedd, så jeg var helt svett hver gang den lange bussen skulle rundt svingene, men det gikk selvfølgelig fint.

Vi valgte en guidet tur i regi av Ving, ettersom det er selskapet vi reiser med, og fikk også med oss litt historie fra stedet også. Delen med guide varte cirka en times tid, så fikk vi to timer i byen på egenhåd, før vi reiste tilbake til Diafani igjen, og tuslet litt rundt der et par timer, før båten gikk tilbake. En utrolig fin dag ♥

Olympos fra avstand:

Gammel dame lager pasta.

Lange, trange gater hvor de selger alt fra folkedrakter til sjal, vesker, krydder og dill.

Presten utenfor kirken.

SÅ høyt!

Vi hadde litt problemer med å velge spisested, ettersom guiden kunne fortelle oss at det er stor kniving om gjestene blant de fastboende her. En gang hadde faktisk en av restauranteierne ring til politiet, fordi de fleste gjestene satt på naboens kafé. Haha 😀 Vi turte i hvert fall ikke sette oss der det satt for mange andre. Endte opp på et kjempehyggelig sted, hvor maten kom på rullende bånd. Også Lokomades, som på bildet, en kjent gresk dessert som egentlig er ganske kvalmende. Jeg klarte ikke mer enn én, men Lars-Kristian turte ikke la noe bli liggende i frykt for å såre kokken, så han gaflet inn på resten selv. Haha! At han klarte. Men så var han nesten mett helt til frokost i dag også 😀

Her får vi litt informasjon fra guiden vår, Silje, fra taket ved siden av restauranten hvor vi satt.

Kjekken!

De lokale damene var utrolig nydelige, og klemte meg nesten ihjel 😀 Jeg gikk derfra med blomster i håret og masse krydder.

Hihi 😀

Kjøpte så mange fine, enkle armbånd!

Dette er også elsk, men det er fra Treasures.no. Nytt 😀

Å, jeg vil gjøre alt på nytt! Nå må vi komme oss avgårde, nyte dagen. Skrives senere 😀

sponset ferie 

85 kommentarer

 1. Hvor er de runde solbrillene dine fra? 😀

  1. Camilla

   Tror de er fra Cobra Snake elns;)

   1. Fotballfrue

    Ja! 🙂

    – C

 2. Hei! Ville bare si at Lars-Kristian er utrolig flink å ta bilder!:) Kos dere på ferie! Hilsen Fotograf

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Her har vi tatt bilder begge to, men han har blitt utrolig flink 🙂

   Klem!

 3. Åh, så herlige bilder! Ser ut som om dere koser dere masse <3
  Kan jeg spør hvor stripete bikini og de fine sandalene er fra?

  NYT ferien og hverandre <3

  1. Fotballfrue

   Takk, det gjør vi 😀

   Bikinien er fra Victoria´s secret, og sandalene har jeg kjøpt i Lisboa 🙂

   Klem !

 4. Michelle

  heeeerlige bilder!! Jeg MÅ til Hellas, alle bilder fra øyene der er jo bare ubeskrivelig vakre!! Den utsikten, de bygningene og den fargen på sjøen! Nyt det heldige

 5. FOR en mage!! wow 🙂 hvor ofte trener du styrke på mage?

  1. Fotballfrue

   Takk 😀 Ca. 3 ganger i uken 🙂

   – C

 6. Hei kjære Caroline 🙂
  Jeg håper du kan hjelpe meg med en stoor tjeneste!
  Jeg vurderer å starte egen nettbutikk da jeg designer smykker, sko og klær på egenhånd, og har fått høre en stund, at dette er noe jeg burde prøve meg på.

  Jeg vet ingenting om å starte opp en nettbutikk, og håper med hele meg at du kan hjelpe meg med litt step by step, og tips til hvordan jeg går fram. Så detaljert som mulig, og med all den erfaring og tips du kan komme på!! 🙂
  Da hadde du gjort en fast leser veldig, veldig glad!!!

  Så lover jeg at du blir den første som får en forsendelse i posten når nettbutikken er oppe og går :)!!
  Send meg gjerne en mail, om du ikke vil lage noe innlegg om dette.

  Hilsen Anine

 7. hehe rart å se deg med lave sko (sandaler) 🙂

 8. Fantastiske bilder! 🙂

 9. Ååh, elsket virkeilig anntrekket du hadde her! Og armbåndene du kjøpte var elsk, slike enkle er ofte det fineste syns jeg, hvertfall hvis man har en del også 😀

 10. Hellas er fantastisk! Veldig fine bilder dere har tatt også!

 11. For en nydelig plass! Dere er så flinke til å ta bilder 😀
  Lurer litt på hvor du har kjøpt den svarte shortsen du hadde
  på deg i Olympos og den hvite på det nest siste bilde hen? 🙂

 12. Herlig, helt sykt digg å se på bildene. Kjenner jeg gleder meg til sommer når jeg ser slikt!

 13. Er det der Mamma mia filmen ble spilt inn? 😀

  1. Fotballfrue

   Nei 🙂

   – C

 14. Jan Hanssen

  Hei, vi var på Olympos uken før dere vil jeg anta.Siden jeg er Odd Grenlandfan var det trist jeg ikke fikk en fotballprat med
  mannen din,men båtturen og Olympos var sikkert like bra uken før.Vi fikk også høre at kvinnene der viste om de var gift eller
  single med nypussa sko eller ikke. Vil også legge til at «Mamma miafilmen» ble spillt inn på Skiathos… Håper deres ferie levde opp
  til forventningene, det gjorde vår korte uke på Karpathos.
  hilsen Jan ( Langesund)

 15. Heei, lurer egentlig bare på hvor du kjøper victoria secret bikiniene dine? 😀

  1. Fotballfrue

   online i butikken deres 🙂

   – C

 16. […] Se flere bilder fra utflukten vår her. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *