EM-feber

Hei dere 😀

Vi har hatt en fantastisk dag! Litt solbrent og utrolig sliten etter mange inntrykk og mye tråkking i solen, men nå er vi tilbake på hotellet, klare for å hive oss i dusjen og få med oss andre omgangen av kampen ute. Tok over 400 bilder i dag, så jeg gleder meg til å vise dere i morgen!

Hadde på meg den turkise kjolen min fra Love / Asos i går, sammen med smykker fra Hasla / Treasures.no og pumps fra Nelly.com by Caroline Berg. Øredobbene synes ikke, men jeg brukte disse, som jeg har med en klar perle i hver dobb, utrolig lekre!

I kveld blir kjolen byttet ut med nagleshorts, det er jo fotballkveld! Håper deres fredag er fin 😀

45 kommentarer

 1. Må bare si at den kjolen der var utrolig fin 😀 Håper dere har en super ferie!

 2. Nyyyyyyydelig kjole vakre vakre deg 😉 Ingen andre enn deg kunne kledd den kjolen så godt som du gjør:) Kos deg masse i Hellas 🙂 Drar på ferie til Mallorca i morra 😉 ferie 🙂 åh glede!

 3. Hei, Caroline! Magen din ser alltid så trent ut på bildene og jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvilke mageøveser du tar? Har nemlig hørt at mange av standardøvelsene (typ vanlige situps) bare gir deg six-pack-bulken helt foran på magen og dermed ikke hjelper om man vil ha flat, men trent mage. Har du noen tips? Nyyyt ferien din<3

  1. Først og fremst må jo fettet bort. Kroppen kan ikke punktslanke fettet på magen om du kun trener mage. Løping ved siden av, kan jo være en idée eller annen form for fettforbrennende trening.

  2. Kristina

   Som Nora sier, du får ikke flat og trent mage av mageøvelser. Faktisk, så bør du trene store muskelgrupper som f.eks lår,sete og rygg for å få flat mage. Disse øvelsene forbrenner nemlig mest fett, og øker den generelle fettforbrenningen i kroppen. Dermed reduseres fettet på magen og musklene vil synes. Dessverre (for meg) så er fettfordelingen på kroppen genetisk betinget, så noen mennesker får aldri flat mage 🙁 buu. det viktigste er i alle fall å ha en sterk og frisk kropp med muskler:))

 4. Marita Ø

  Wow, du stråler! Fantastisk fin 🙂 Bruker du noen shimmer-lotion eller noe annet på leggene? Syns de »skinte» så fint 🙂 Kos dere i kveld! Har vært en spennende kamp faktisk! Utrolig nok har jeg sett den, haha…

 5. Kjempefint! Den kjolen er så utrolig fin! Og skoene, da 😉

 6. Victoria

  Nydlig du er!:)

 7. Lisbeth

  Den kjolen er bare helt fantastisk fin:)
  Lurte på om du fortsatt bruker vippe extensions?
  Klem

 8. Benedikte

  Utrolig fin kjole! Ha en fin kveld!<3

 9. Michelle

  Caroline, det håret ditt er bare helt perfekt! Slutt aldri å gå slik på håret, det passer deg så alt for godt! 😀
  Så kjekt dere hadde en fin tur, gleder meg til å se bildene 🙂 Fortsatt fin fredagskveld

 10. Nydelig kjole! Savner Karpathos mer for hver gang jeg ser på bloggen din ^^

 11. Du er så flink å oppdatere selv om du har ferie, ikke alle som tar med seg jobben på feri 🙂

 12. Skikkelig fin på håret var du 🙂 kos dere i kveld! 🙂

 13. Merethe

  Pizzaen din i magen og bounty-hjerter venter i kjøleskapet, elsker boken din, og er så gira og vil prøve alle oppskriftene dine NÅ! Kjæresten min ba meg roe et par hakk, men klager ikke når maten er på bordet 😀 Tusen tusen tusen takk for en fantastisk flott bok og for at du deler så mange nydelige oppskrifter. Jeg er frelst! Aah..måtte bare få sagt det. Kos dere fortsatt på ferie, kjenner jeg misunner deg når jeg ser bildene 🙂
  Klem.

  1. Fotballfrue

   Haha, så fantastisk godt å høre 🙂

   – C

 14. Du er fantastisk flink til å blogge! At du gidder å oppdatere bloggen flere ganger om dagen, den ene uken dere har ferie sammen, viser bare at du fortjent er norges beste blogger. All creds til deg Caroline 🙂 Ønsker dere en fortsatt strålende ferie, dere må nyte hvert sekund!
  Hilsen din faste leser og beundrer.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, vil ikke skuffe dere 😉

   – C

 15. Jätte jätte fin klänning! 🙂

 16. NYDELIG! Flott dame!

 17. Så fantastisk fine bilder, du er så vakker!!! Kos dere masse videre <3

 18. Andrine

  Så fint da! 😀
  Kos deg masse videre 🙂

  Et spørsmål: Kan man få kjøpt de skoene du designet enda? Og evt. hvor? 😀

  1. Camilla

   Man kan kjøpe de på nelly.no fremdeles;)

 19. Beautiful dress!

 20. Fantastisk flott kjole! ønsker meg virkelig en slik som er lang bak, og kort foran 🙂

 21. Du er så utrolig skjønn! Håper dere koser dere med hverandre på ferie. Gleder meg masse til å se bilder:) du er et godt forbilde

 22. Caroline

  har på meg baby foot nå, men så oppdaget jeg at man ikke kan trene før det har gått en uke? vet du noe om det? jeg har store planer om å trene hver dag neste uke, vil det være farlig eller vil det bare innebære mindre effekt? kan ikke gå så lenge uten å trene, puh!

  1. Hvis du har planer om å trene hver bidige dag så hadde du kanskje hatt godt av en treningspause? Ikke bare for kroppen sin skyld, men for psyken også…

   1. Caroline

    jeg har hatt treningfri nå, og kjenner kroppen min såpass godt at jeg vet hva den tåler =) jobber på et treningssenter og selvom jeg skal trene hver dag innebærer ikke det at det er tung trening hver eneste dag. variasjon er et viktig stikkord 😉 uansett lurte jeg på effekten det vil ha på baby foot produktet, ikke kroppen min som jeg kjenner best selv 😉

 23. Vackert!!!

 24. Nydelig kjole!

 25. Jeg synes DU var utrolig lekker i denne kjolen. Og det øverste bildet var veldig flott.

 26. Camilla

  Fine du, du er så fine i den typen kjoler!:D

 27. Helt nydelig kjole, jeg har lik 😀 Ser ut som dere har det helt fantastisk ut!

  Ha en fin ferie videre:) Ta gjerne en titt innom bloggen min : http://www.eauke.wordpress.com

  🙂

 28. Hei! Vet du hvor Lars-Kristian kjøper alle de kule t-skjortene med motiver på (f.eks. den grå han har hatt på et par av de foregående bildene)?

  1. Fotballfrue

   For det meste all saints spitalfields og zara 🙂

   – C

 29. Åh, virkelig flott kjole altså! Gleder meg til å se bilder =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 30. Kjempefint! Utrolig fin kjole!
  Klem

  http://norwaynatural.blogspot.com/

 31. Så fin du var. Nydelig kjole.

 32. Kjolen din var utrolig vakker. Sett nærmere på de Haslasmykkene, og de er virkelig flotte 🙂

 33. Så fine bilder =) Du er utrolig pen ^^,
  Ha en fin kveld.

 34. Hei!

  Jeg har også begynt med lavkarbo å syntes det går ganske greit. Jeg lurer på om du har satt en grense på hvor mye Karbo du skal ha i deg på en dag?

  Kleeem

  1. Fotballfrue

   Nei, det har jeg ikke, men jeg ligger autmatisk på rundt 80-100 gram per dag 🙂 I ferietiden, som nå, har jeg ikke peiling, det blir jo mye av både is og vin 🙂

   Klem!

 35. Veldig søt kjole Caroline! :))

 36. Helt perfekt!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *