Sea Side

Hei dere!

I dag har vi vært 3 timer på hver vår solseng, og bare tittet mot blå himmel med drinker i hånden. De kommer og serverer rett nedenfor hotellet her, og det er jo så deilig! Mer enn 3 timer fikk jeg ikke, for dere vet . . mannfolk og soling går ikke akkurat hånd i hånd. De blir så lett rastløse. Så vi har gått lang tur langs stranden og endte med å spise lunsj på et utrolig hyggelig sted rett ved Alimounda Mare. Sea Side heter det, og er faktisk drevet av en norsk kvinne.

Litt rød på nesen i dag 😀

Vi møtte også på to damer der, som kom bort for å prate fordi de kjente oss igjen fra bloggen, utrolig hyggelig 😀 Så ble det is og avslapning i pool baren, og nå sitter vi og nyter utsikten fra rommet.

Lars-Kristian sitter med nesen dypt i pensumbøkene, han skal nemlig starte på ernæringsfysiologi, og gleder seg til vi kommer hjem igjen, for da setter han i gang. Flere av dere lurte på hvor han studerer, og det kan jeg jo svare på nå. Han kommer til å ta studiene på nett (har allerede søkt og kommet inn) og dette er via Bjørknes. Han har ikke tid til å følge noen timeplan eller undervisning ettersom han spiller fotball på heltid, derfor er jo nettstudier genialt, så han kan styre ting selv og ta det i eget tempo. Dette blir kjempespennende!

Nå må jeg komme meg i dusjen, og gjøre meg klar for nok en fantastisk kveld her i Karphatos. Kos dere der hjemme ♥

101 kommentarer

 1. Benedicte

  Jeg har hørt SÅ mye positivt om Karpathos, så der misunner jeg dere! 🙂 Nyyt ferien, og ta masse bilder 🙂

 2. Det ser helt herlig ut der! Så spennende at han skal begynne med studier, jeg tenkte på ernæringsfysiologi selv før jeg endte på psykologi 🙂

 3. Synes du ærlig talt ikke det er lite mandig av Lars Kristian å studere ernæringsfysologi.

  1. Fotballfrue

   Eeeh, på hvilken måte er det lite mandig? Kan du gi eksempler på hvilke «mandige studier» han eventuelt burde valgt? :p

   1. Caroline

    Frida: det er det dummest jeg har lest på lenge. Hva er mindre mandig med det enn andre ting? Skulle alle gutter blitt snekkere og alle jenter blitt barnehagetanter da? Nå måtte jeg le litt :p

   2. Emilie

    Bilmekanikk selvfølgelig!

   3. Emilie

    Nei, unnskyld, jeg tuller ;p Jeg trodde vi var ferdig med å velge studier etter kjønn i 2012..?

  2. Caroline

   Seriøst! Hva er det vel som definerer om et yrke er mandig eller ikke? Legg fordommene dine til side da. Vi er i 2012 og det er faktisk helt vanlig at gutter/menn studerer ernæring og andre ting som tidligere ble sett på som «kvinneyrker» feks sykepleier/andre helsefag. Man skal velge studie etter intresse og ikke hvilke normer og forventninger som samfunnet måtte ha !!!

 4. Virker som en flittig student allerede! Tror det passer ham godt. De har det på amh.no også, forresten 🙂

 5. Rebekka

  DEN magen!!!

 6. Hei Caroline:) Virker som dere koser dere maks allerede! 🙂 Ikke noe å lengte hjem til her – er noe sol men grått og kjølig også 🙁 Ta GJERNE med dere finværet hjem igjen!
  Angående Sea Side restauranten dere var på i dag, er det mormoren til en god venninne av meg som eier! 😀 Verden er liten altså (skremmende noen ganger). Så de to hyggelige damene du hilste på – var nok mormoren og moren til venninnen min 🙂 Moro!
  Kos dere masse videre, og gleder meg til updates’ene på bloggen:)

  1. Fotballfrue

   Det var egentlig tre vi hilste på 🙂 Det var sikkert mormoren og moren, og en venninne av moren. De var utrolig hyggelige alle sammen 🙂

   – C

 7. For en kropp, noen tips?? :)) Kos dere masse på ferien!

 8. Syns dere kan dra til Thailand i januar 2013! 😀 Vi skal dra et gjeng og hvor kult hadde det ikke vært om selveste fotballfrue med mann hadde reist samtidig?! 😀

 9. Gud, så herlig det så ut der! Og DEN flotte magen, jo! Nydelig er du 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 10. Dere er så streberske :’/

  1. Fotballfrue

   Ja, du tror vel du kjenner oss bare fordi du leser bloggen. Så feil kan man ta 😉 Forskjell på å være ambisiøs, og det å være strebersk.

   – C

   1. Veldig sant. Men opplever dere som streberske.

   2. Fotballfrue

    Spesielt, med tanke på at du ikke kjenner oss.

    – C

 11. Så morsomt at dere var akkurat der og spiste! Det er nemmlig moren min som driver den tavernaen 🙂
  Dere får fortsette å kose dere i varmen! «Småmisunnelig» ^^

  1. Tidlig på morgenen! Mente venninna til moren min! Haha ^^

 12. Marteifarta

  Ønsk mannen lykke til – og at han har ei spennande tid i ønske 😀 Studerer ernæring på nett sjølv (stedlig), er kjempespennande! Tek med pensumbøker for neste år til Kypros på mandag sjølv, tross sommarferie! Hehe, noko må man jo lese på 🙂 Ha en flott ferie, turtelduer!!

 13. Den boken husker jeg fra sykepleierstudiet også.. 🙂 Det står veldig enkelt forklart i den- den var en lifesaver for min del! Hehe. Ønsker han lykke til, og kos dere på ferie 🙂

 14. Så utrolig herlig! Virkelig vakkert 😀
  Foresten så har du en helt utrolig flott kropp, skulle ønske den var min!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *