Neon

God kveld, fine ♥

Her er et bilde av oss fra i går, fikk en fantastisk drink fra de som driver restauranten, med de lengste sugerørene i verden.

Gårsdagens antrekk ble en neonfarget topp fra Gina Tricot og skjørt fra TopShop sammen med de neonfargede armbåndene Oslove.

Hehe, sliiiten jente:

Sko Aldo / Ring NY fra Treasures.no / Belte Nelly.com 

I morgen blir det opp tiiidlig, for vi skal på utflukt til Olympos, det gleder jeg meg til 😀 Det er visst som å reise flere hundre år tilbake i tid, håper på mange fine bilder å vise dere ♥

59 kommentarer

 1. WOHOO! første! 😀

  1. ER det mulig! Hvor gammel er du, Lina? 😉

 2. Sykt fin!! 😀 Misunner deg så! *FORBILDE* 😀

 3. Å så fin du var, som alltid! og for noen fine bilder nedover her, ser ut som dere koser dere skikkelig! Skal selv til hellas om 3 uker, gleder meg veldig nå! Et spørsmål jeg har lurt på, hvordan får du blogget så ofte der nede, hvor får du internetten fra? 🙂 Kos dere masse videre og nyt solen, jeg følger hyppig med etter updates her på bloggen og nyter solen gjennom bildene 😀

  1. Fotballfrue

   Det er bare å glede seg, fine landet <3 Vi har kjøpt internett på hotellet, må bare ha det slik at jeg får jobbet / blogget her også 😀

   Klemmer 🙂

 4. Kristine

  Kor koselig:D

 5. Olympos er et kjempe koselig sted 🙂

 6. Hei

  Vi er Emilie og Malin som er 2 jenter fra 8 klasse på Siljan ungdomskole, som jobber med ett avis-prosjekt i norsken, der vi skal interjuve en person i nærmiljøet ditt. Og da fikk vi veldig til lyst til og interjuve deg og Lars-Kristian! Vi skal levere prosjektet inn torsdag den 14 juni, og det hadde vært supert om du kunne svart før det Når kommer dere hjem fra ferien deres, og om dere har mulighet til og bli interjuvet torsdag før klokka 2, eller før torsdag?

  Ha en forsatt fin ferie i Hellas! Hilsen Emilie og Malin.

 7. Hei:) Hvorfor pakket du ikke med deg meg? hehe ser så fantastisk ut, jeg har handlet smykker fra nettsiden din før og den ringen MÅ jeg ha! Kjempe fin. Må også si at antrekket ikveld var kjempe fint!:)

  1. Fotballfrue

   Takk, søteste 😀

   Klem!

 8. Nydelig antrekk! <3

 9. marianne r

  Hva slags negler har du – gele eller akryl?
  jeg har selv Gele og jeg fikk beskjed om at de kunne bli stygge om jeg badet i saltvann osv – hvordan er det med dine og hvordan går det i syden?
  Kos deg videre 😀

 10. Love your heels! You look gorgeous!
  xoxo

  http://www.secretsofmissdaisy.blogspot.com

 11. Great outfit..i love it!

 12. Prøv biffen til Louie på Acropolis,suverent beste biffen på øya,oksekjøtt fra Argentina.For ikke å snakke om Bounty-isen i iskrembutikken litt lenger oppi gata,ved kirka.Anbefaler også stranda på Amopi,helt herlig.Pluss en tur til Olympos,utsikten der er helt utrolig.God ferie

 13. Ann-Kristin

  Åhhh… Olympus var vi også.. Det var opplevelse å være der.. Virkelig verdt å få med seg.. 🙂 Og veldig behagelig båttur til og fra.. 🙂 Vi har vært på Karpathos vi også, og vi koste oss helt utrolig masse der!! Kose dere masse videre.. Nyt tiden og hverandre! <3

 14. Ser ut som en fantastisk flott plass! Sliten? Det kan synes ihvertfall ikke… du ser som alltid smashing ut!! 🙂 Og det antrekket var SÅ gjennomført!! Nyt ferien og hverandre 🙂 Gleder meg til flere ferie oppdateringer 🙂

 15. du er helt fantastisk Caroline! jeg har lest bloggen din lenge, men jeg har aldri skrevet hvor mye du faktisk inspirerer meg. stå på, og fortsett og være akkurat den du er!

 16. Så koselig det ser ut 🙂 Og du er som vanlig utrolig nydelig!

 17. Går fortennene, typ de 4 første tennene dine innover? Hvorfor fikk du ikke regulering, da du var under 18, og det var gratis? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei, ingen av mine tenner går innover, jeg har helt rette tenner, så det er vel derfor jeg aldri har hatt behov for regulering 🙂 Har faktisk aldri hatt hull i tennene heller, har alltid vært viktig for meg å ta vare på tennene mine 🙂

   – C

   1. Nora C

    Regulering under 18 er aldri gratis? Aldri hørt om. Hadde det på ungdomsskolen i 2 år ca. Det kostet veldig mye. .

   2. I : Jeg hadde regulering før konfirmasjonsalder. Og jeg kan ikke si at 15000 + – var gratis :p

   3. Hun har jo kjempepene tenner!!

    Og gratis reggistannlege? Hvor finner man det? (Har nettopp betalt 25000 for første mann og regner med at neste komme opp i 25000 den og….) Egenandel, hørt om det, June??

   4. Det kan godt være, men det ser iallefall sånn ut 🙂

  2. Jeg synes også det ser ut som om de går innover! ikke at det er noe galt, men skjønner ikke hvorfor du nekter for det?:p

   1. Fotballfrue

    Nekter for det? Jeg sier bare at de ikke gjør det, kan jo ikke nekte for noe som ikke er sant :p

    – C

  3. Haha, regulering, gratis? Slutt og tull! Min stakkars mor betalte nesten 30 000 for at jeg skulle få regulering.. Man får kun en liten del dekket.

  4. Jada, de fire øverste går innover, og de fire nederste går utover.

   Caroline ser ut som en skikkelig bulldog!

   😛

 18. cute neon ! 🙂

 19. Digger toppen, skjørtet og beltet 🙂 Og skoene også 😉 Looking good!

 20. Så fint antrekk! Og kjempe fine bilder:D

 21. Var det akropolis dere var? :))

 22. Det ser ut som et herlig sted dere er på ferie! Jeg er en smule misunnelig 😛 Enjoy!!

  http://pernillemhansen.blogspot.no/

 23. Åh, så utrolig flott du er! Du er en stor inspirasjon og ville bare legge igjen en hyggelig beskjed til deg, om at du aldri har sett flottere ut 🙂 Kos dere på ferie og ta et glass vin for meg! Klem

 24. Tone R.

  Så fin du er! Setter så pris på at du «tar med» oss på ferie også. Dagen er ikke den samme uten en dose Caroline. :o)

 25. Jeg får veldig lyst til å reise på ferietur når jeg ser de fine bildene du legger ut. Og det siste bildet i denne posten var superkult!

 26. Johanne

  Heisann!

  Så deilig det så ut å være i Hellas nå, skulle gjerne dratt på ferie selv men er midt i eksamenstid..
  Pusser opp et hus for øyeblikket, og lurer veldig på hvor den store stolen, som er bak deg og søsteren din, er fra?
  Om du husker hvor den er kjøpt eller evt pris hadde jeg blitt storfornøyd!

  KOOOOS dere vidre på ferie! :- )

 27. Jeanette

  åhr,de skoene! elsker de,må være de fineste som finnes.Kjempefint antrekk! Kose dere videre:)

 28. HOOLY BANANAS! YOU LOOK SO BEAUTIFUL, SO CLASSY! GREAT BLOG, KEEP UP THE GOOD WORK GIRL! /SWEDEN

 29. Hei! Elsker antrekket, spesielt skoene 🙂 Du er så vakker! Lurer på hvordan du lager de flotte bølgene i håret? Hadde vært gøy om du laget et innlegg om det en gang. Kos dere masse i Hellas, klem.

 30. Hahaha, sånne sugerør fekk vi óg 😀 Elska outfiten!

 31. Fint antrekk! Må si du er utrolig flink til å oppdatere selv om du er på ferie, Caroline! 😀

 32. Så spennende 😀 Gleder meg til å se bilder.. Kos dere! 🙂

 33. Veronika

  Er ikke en spesielt flittig bloggleser, men har lest litt om deg i media. Om kroppsfasongen, bikinibilder og div kritikk. Men jeg synes du fortjener ros! Du ser jo helt fantastisk ut, og jeg sku selv ønske jeg var så godt trent! Kan ikke skjønne at dette skal være et dårlig forbilde? De som utaler seg slik må jo slite med en enorm mesunnelse? Ja ikke vet jeg hva som er problemet… Men synes du fortjener å høre at du ser helt fantastisk ut 🙂 utstrålingen din er ikke vanskelig å se at kommer fra et sunt og lykkelig menneske! Takk for motivasjon!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, nå ble jeg glad 😀

   Klem! <3

   - C

 34. Så koselig det så ut! Dere er så søte sammen 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 35. Nydelig antrekk!
  Kos deg videre 😀

  http://norwaynatural.blogspot.com/

 36. Benedikte

  Fint bilde! Koselig resturang <3

 37. Michelle

  Så fine bilder av dere o kjempefint outfit av deg 🙂 Bra dere koser dere 😀

 38. Cathrine

  Hei! Ser helt fantastisk ut! Jeg liker bloggen din utrolig godt Caroline, og har faktisk prøvd meg på en liten blogg selv!
  Hadde vært utrolig kjekt om du kunne tatt turen innom å sett 😀 på forhånd tusen takk:) http://jalosnewlife.blogspot.fr er adressen:)
  Jeg har 2 innlegg til nå ! HEHE 😀

 39. Charlotte

  Hei og hopp!!!
  Du ser strålende ut som alltid. Nyt varmen og kos deg med kjærligheten i de vakre omgivelsene 🙂
  Ønsker dere en riktig god ferie videre – her hjemme titter sola så vidt frem 🙂
  Klem

 40. Ååååå, elsker antrekket! Spesielt skoene:-)
  Kan du linke til hva du har under toppen? den var så enkel og fin 🙂

 41. de ringene var så FINE 🙂 klikket inn for og bestille de hjem men de var utsolgt:(vet du når de kommer inn igjen?om de i det hele tatt gjør det?

 42. Ohh vilket fint linne!
  Vart är det köpt =)??

  /Gabbi

 43. läste vart nu =)

 44. Jeg lurer på hvor jeg kan få tak i de tre flotte ringene «Faith, Hope, Love»???? :):):):)

  1. Fotballfrue

   De er dessverre utsolgt i nettbutikken vår :/

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *